چی بخوریم برای چه مریضی ای خوبه؟
درمان بیماری ها بدون داروهای شیمیایی:
🔻اگه افسردگی دارید: ماهی
🔻اگه بچتون لاغر و ضعیفه: تخم بلدرچین، روغن زیتون، مغزها
🔻اگه میخواین دندونتون خراب نشه: چای سبز، کشمش
🔻اگه چربی خون دارید: گردو
🔻اگه مادر هستید و شیرتون کمه: رازیانه، آب هویج، لبنیات
🔻اگه سردرد دارید: شربت آبلیمو، فلفل قرمز
🔻اگه کبد چرب دارید: زرشک، شاتوت، آب انار
🔻اگه کم خونی دارید: اسفناج، لیمو، خرما
🔻اگه نقرس دارید:گوجه فرنگی و فلفل دلمه
🔻اگه واریس دارید: آب و نان سبوس دار
🔻اگه آفت دهان دارید: رب انار و آب انار
🔻اگه تهوع دارید: زنجبیل، پونه، هندوانه
🔻اگه دلپیچه دارید: دم کرده زیره
🔻اگه میگرن دارید: ماهی،
امگا3، گردو
🔻اگه عفونت دارید: دمنوش پونه کوهی، سیر
🔻اگه تبخال دارید: سیب زمینی (ضد زخم)، پیاز (ضد تاول)
🔻اگه تب دارید: آب، لعاب برنج، میوه های آبدار
🔻اگه معده درد دارید: عسل، زنجبیل، زردچوبه
🔻اگه ویار و تهوع صبحگاهی دارید: گوجه، انار ملس
🔻اگه پوکی استخوان دارید: سنجد + ماست
🔻اگه آرتروز دارید: آناناس،
شلغم، کلم
🔻اگه نرمی استخوان دارید: قارچ، ماهی، تخم مرغ
🔻اگه بیخوابی دارید: شیر گرم، موز، گیلاس
🔻اگه دیابت دارید: ماش، لوبیا قرمز، تربچه
🔻اگه چربی دورشکم دارید: بادام، گریپ فروت
🔻اگه اسهال دارید: هویج و سیب پخته، کته و ماست چکیده و نعنا
🔻اگه یبوست دارید: آب هویج، سبزیجات، آلو، اسپرزه
🔻اگه وسواس دارید: به
🔻اگه کهیر دارید: عدسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🔥✅ باید به فریدون که نه شیطان جنی که شیطان اکبر را سالها کدخدای ایرانیان به جهانیان نشان داد ، تبریک گفت ، ببینید نطفه های فکری و نامشروع اجرای سند ۲۰۳۰ فریدون چقدر زود به بلوغ وطن فروشی و تعفن سبک زندگی غربی رسیده اند.
⚫️🔥⚫️ آقای قالیباف ، لقمه حرام تنها برای شکم نیست ، لقمه متعفن فکری که فریدون با رها گذاشتن فحشاگرام سالیان سال به خورد عده ای از نوجوانان و جوانان وطن داده اینگونه مدعیان عزاداری را مشغول خوشحالی و رضایت نموده ! آقای قالیباف هوش مصنوعی فحشا گرام با تحلیل شخصیتی و بسترسازی حتی برای اطرافیان یک فرد به مغز هر مخاطب به صورت انحصاری شلیک ، و نه تنها عقاید او را نابود می کند ، بلکه او را به نیروی خودش تبدیل می کند
⚖💡⚖ آقای دکتر قالیباف بهتر است بدانید کسی از آیت الله ناصری پرسیده بود :
💡 _ آیا میتوانند از طریق کدنویسی و برنامهنویسی، دعانویسی کنند؟!
فرموده بودند : بله! ، راوی نقل می کند همین پاسخ کوتاه را دادند و رفتند،
⚫️🖋 پسرشان بعد از رفتن پدر از من پرسید این سؤال را چرا پرسیدی؟ عرض کردم در ردگیریها و تحقیقاتی که انجام میدادم به این رسیدم که مغز متفکر اینترنت در حیفاست! و حیفا هم مرکز سِحر و جادو...
🔴🖋 آقازادۀ آیتالله گفت: اتفاقاً شب گذشته هم یک زن و شوهر که صیغه عقدشان را حاجآقا خوانده بود و اوایل ازدواجشان بود، خدمت آقا رسیدند و گفتند میخواهیم از هم جدا شویم و توافق کردیم قبلش خدمت شما برسیم ،
آقا سرشان را بلند کردن و به خانم گفتند: شما سِحر شدهاید! سِحرِ گوشی...
از شوهر پرسیدم ماجرا چیست؟ گفت از وقتی پای گوشی و اینستا به زندگیمان باز شد...
💢انهدام باند بینالمللی قاچاق سلاح و مهمات در سیستان و بلوچستان
🔹🔸در پی اقدامات پیچیده اطلاعاتی عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) یک باند بینالمللی قاچاق سلاح و مهمات در شمال استان سیستان و بلوچستان شناسایی و منهدم شد.
♦️از این باند انواع سلاح شورشی که برای استفاده در آشوبهای اخیر وارد کشور شده بود، کشف و ضبط شد.
🆔 @amarha
📂 #تیتر_اول
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نخستوزیر عراق:
اگر امنیت عراق تهدید شود برای حفاظت از آن سینه سپر می کنیم
🔹 با سفر «السودانی» به تهران
آغاز فصل جدید در روابط راهبردی ایران و عراق
🔸 سفر نخستوزیر عراق به تهران و اراده همزمان تهران و بغداد بر گسترش روابط دو کشور در مسائل اقتصادی، سیاسی و امنیتی با توجه به علایق تمدنی، فرهنگی و مذهبی مشترک، فصل نوینی از روابط راهبردی ایران را رقم زد و سیاستهای آمریکا را بیش از پیش در منطقه مفتضح کرد.
سرویس سیاسی-
«محمد شیاع السودانی» نخستوزیر جدید عراق امروز سهشنبه هشتم آبانماه در رأس هیئت بلندپایهای وارد تهران شد و علاوهبر ملاقات با سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور کشورمان، با رهبر معظم انقلاب نیز دیدار و گفتوگو کرد.
اولین سفر السودانی به یک کشور غیر عربی از زمان تصدی پست نخستوزیری، به دلیل شرایط ویژه ماههای گذشته در عراق از یکسو و مناسبات راهبردی دو کشور ایران و عراق از سوی دیگر، از جهات متعددی حائز اهمیت بوده و اتفاق بزرگی در روابط طرفین محسوب میشود و به همین دلیل این سفر مورد توجه خاص رسانهها قرار گرفته است.
حضور السودانی در تهران نشاندهنده پذیرش توافقات گذشته از سوی اوست، چه، در چهار دور سفر مصطفی الکاظمی نخستوزیر پیشین عراق به ایران، توافقاتی در حوزه مسائل اقتصادی، تجاری، بانکی و امنیتی صورت گرفته بود که اکنون باید مورد تاکید و بازخوانی قرار گیرد.
از سوی دیگر السودانی پس از فراز و فرودهای بسیار در عرصه سیاسی عراق، در حالی به عنوان یک گزینه مورد اقبال مرجعیت، عموم مردم و گروههای متعدد سیاسی قدرت را در دست گرفت که هم از شرایط عمومی و هم از جهت ویژگیهای خاص شخصیتی که شهره به پاکدستی و مدیر بودن است، تمام مولفههای یک نخستوزیر مقتدر را داراست.
همچنین سفر السودانی به ایران در شرایطی رقم خورده که جهتگیری و راهبرد دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی بر اساس اصل گسترش روابط با همسایگان، کاملاً شفاف، متوازن و مبتنی بر اولویت تحقق و تامین منافع ملی در حال پیشرفت است...
ادامه
🖌 #یادداشت_روز
🔹 گل مشترک ایران و عراق به آمریکا!
#جعفر_بلوری
🔸 - دیروز «محمد شیاع سودانی» نخستوزیر جدید عراق پس از سفر به اردن و کویت، وارد تهران شد. این سفر از هر بُعد و زاویهای تحلیل شود «مهم» است. از بعد منطقهای، چنین سفری یک پیروزی مهم، هم برای عراق و هم برای ایران است و از آنسو، یک شکست راهبردی برای آمریکا و تمام دشمنان مقاومت. نباید فراموش کنیم که «سودانی» یا به عبارت دقیقتر «نخستوزیر عراق» از دل یک بحران ساختگی عمیق و طولانی و برای عبور از همین بحران خارج شده است. این بحران همان «دولت بیسر» بود که بسیاری از دشمنان دو ملت، روی آن سرمایهگذاری ویژه کرده بودند. همان بحرانی که هنوز در لبنان حل نشده و این کشور را وارد یک فرآیند سیاسی پیچیده و فرسایشی کرده است. همان بحرانی که در دولت دوم آقای روحانی، در ایران هم دنبال شد و عدهای که نانشان در «بحرانسازی» است و خود عامل به قدرت رسیدن ایشان بودند، خواستار استعفای او شدند تا در ایران نیز دولتی بیسر شکل بگیرد. سفر آقای سودانی به ایران در یک کلام، نمایش پیروزی این کشور بر این بحرانسازیها بود. این پیروزی میتواند مقدمهای برای پیروزی ملت لبنان برای عبور از بحران هم مشابه باشد. شرایط سیاسی لبنان، پیچیدهتر از شرایط سیاسی عراق نیست و بهدلیل تشابه دو بحران، میتوان امیدوار بود لبنان نیز از این بحرانهای ساختگی به سلامت عبور کند.
2- از بُعد اقتصادی نیز این سفر قابل توجه و مهم محسوب میشود، اگرچه در اینجا نیز جزئیات زیادی منتشر نشده اما آنچه رسانهای شده نیز به تنهایی قابل توجه است. بررسی سازوکارِ دریافت طلبهای برقی و گازی ما از عراق که رقم آن چیزی نزدیک به 7 میلیارد دلار است در کنار تلاش دو طرف برای افزایش حجم مبادلات تجاری سالانه
از 10 میلیارد به 20 میلیارد دلار از نکات مهم اقتصادی مربوط به این سفر است که اگر صرفا همین یک مورد، دستاورد این سفر بود نیز میشد گفت، سفر سفر مهمی است. به نتیجه رسیدن این تلاشهای اقتصادی به تنهایی میتواند، یک ضربه کاری دیگر به آمریکا و تحریمهایش باشد.
3- جدی شدن اجرای طرح مجلس عراق برای اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور، که پس از ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس به تصویب رسید، میتواند یکی دیگر از ابعاد مهم این انتخاب! و این سفر باشد. این شاید مهمترین دلیل خشم آمریکاییها از انتخاب آقای سودانی است. ..
ادامه مطلب👇
📌 #خبر_ویژه
🔹 شما نبودید که نوشتید میخواستیم مردم را عصبانی کنیم؟!
🔸 روزنامه هم میهن در ادامه منفی بافیهایش مدعی شد تفاوت اکنون با سال 1376 که تیم ملی ایران بر استرالیا پیروز شد و به جام جهانی رفت، این است که جامعه آن روز خواستن و توانستن را باور داشت اما اکنون باور ندارد!(!)
این روزنامه به قلم سردبیر خود محمد جواد روح نوشته است: «هشتمآذر 1376، ششماه پس از دومخرداد 1376. سر به آسمان میسائیدیم. گویی، هرچه میخواستیم، میتوانستیم. توانسته بودیم با نوشتن نام سیدی (خاتمی) بر کاغذی سفید، کشوری را متحول کنیم... در این مسیر، فوتبال هم جایگاه نمادین خود را داشت... حس میکردیم هر آنچه اراده کنیم، شدنی است. چه در سیاست و چه در فوتبال. استرالیا و دروازهبان نامدارش، مارک بوسنیچ، نمادی بودند از همین سختنماهای دودشده... چنین بود که هشتمآذر نهتنها در تاریخ فوتبال که در روند تحولات جامعه ایران، نقش و جایگاهی نمادین پیدا کرد. آن نسلی که طعم آن روز را چشیدهاند، شاید در بردهای مهمتر ایران (از جمله دو برد در جامجهانی 1998 و 2018 برابر آمریکا و مراکش) دیگر آن طعم را نچشیدند. آن طعم، طعم خواستن و توانستن بود. طعمی که امروز، جامعه با آن بسیار فاصله دارد. جای آن را خواستن و نتوانستن گرفته است. بخش مهمی از این حس هم، ناشی از شکست پروژه نسل ماست. نسلی که در دومخرداد به میدان آمد تا تحول آفریند؛ اما نتوانست به آنچه میخواست برسد... زمین سخت و لیز سیاست، اما نشانمان داد که نمیتوان به هرچه خواست، رسید. نمیتوان هرآنچه درست میپنداریم، اراده کنیم. نمیتوان طرف مقابل را مانعی پنداشت که باید از آن گذشت... امروز بخشی از این جامعه چنان خشمگین است که حتی از همراهی با تیمملی ابا دارد. بهانهاش غم مردم است؛ اما واقعیت آن است که میان خود با آنچه در زندگی عادی و رسمی در جریان است، شکافی پرناشدنی مییابد و ازاینرو، بر هرچه رنگوبو و نسبتی با آن دارد، برمیآشوبد. حتی، اگر تیمملی فوتبال باشد. ما و نسل ما و نسلهای پس از ما، بسیار با حسی که در آن روز داشتند، فاصله دارد».
این تحلیل غلطانداز در یک روزنامه زنجیرهای غربگرا در حالی منتشر میشود که افراطیون مدعی اصلاحطلبی، از متهمان اصلی شکافافکنی و دو قطبیسازی و سرخورده کردن مردم هستند. حکایت عملکرد آنها همان است که اکبر گنجی (پیشقراول و چهره شاخص اصلاحطلبان در زمینه عملیات روانی در دهه هشتاد) زمستان 1398 عنوان کرد: «ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ..
ادامه
📎🔹 سخنگوی دولت:
بیش از 800 هزار شغل در سال اول دولت ایجاد شد
🔸بهادری جهرمی گفت: در حوزه اشتغال مطابق آمار رسمی بیش از هشتصد هزار شغل در سال اول دولت سیزدهم ایجاد شده است. آمار رسمی بیکاری در این مدت کاهش چشمگیری داشته است.
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر دیروز
(سهشنبه ۸ آذر ماه) ضمن گرامیداشت هفته بسیج و تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روزپرستار، گفت: مردم ما مجاهدتها و تلاشهایپرستاران را که همیشه توأم با صبوری و حسن خلق بوده را هرگز فراموش نمیکنند و قدردان تلاشهای شبانهروزی آنها هستند.
وی در ادامه با اشاره به مصوبات جلسه دیروز هیئت دولت گفت: دولت در اجرای ماده ۵ قانون جهش تولید دانشبنیان، آئیننامهای را به منظور واگذاری بلاعوض داراییهای فکری و دستاوردهای پژوهشی و حق بهرهبرداری از آنها به شرکتهای دانشبنیان را به تصویب رساند که مطابق آن به همه مراکز آموزشی و پژوهشی کشور مجوز داده میشود که بتوانند دستاوردهای پژوهشی خود را به صورت بلاعوض به کلیه پژوهشگران، شرکتهای دانشبنیان و فناور واگذار کنند که بتوانند از آنها در جهت حل مسائل کشور بهرهبرداری شود.
وی تاکید کرد: این آئیننامه میتواند گام بزرگی در جهت مانعزدایی و تسهیل تجاریسازی در دستاوردهای پژوهشی باشد تا مشارکت هرچه بیشتر نظام علمی و پژوهشی کشور را در جهت حل چالشهای ملی و تحقق اقتصاد دانشبنیان پیش ببرد.
ارسال لایحه دوفوریتی به مجلس به منظور ساماندهی تجارت مرزی
سخنگوی دولت عنوان کرد: همچنین لایحه دوفوریتی به منظور ساماندهی تجارت مرزی، اعم از حوزه کولبری و تهلنجی یا ملوانی و کمک به ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان بود چراکه این موضوع مورد مطالبه مستمر و طولانی مدت جامعه مرزنشینان کشورمان بود و امید است که کمکی بسیار جدی به فعال شدن اقتصاد مرزنشینان داشته باشد.
بهادری جهرمی توضیح داد: در این لایحه دوفوریتی که به مجلس فرستاده خواهد شد، تقویت اقتصادی مرزی، تأمین معیشت مرزنشینان، مدیریت واردات کالا و کاهش قاچاق کالا و ارز مد نظر بوده است؛ البته رونق گردشگری مناطق مرزی و ایجاد اشتغال پایدار نیز با این لایحه بهبود خواهد یافت...
ادامه مطلب👇