رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان ارشد قوه قضائیه:
🔰 نامزدها از اظهارات دشمنشادکن پرهیز کنند
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح شنبه در دیدار مسئولان قوه قضائیه، «حلوفصل مسائل و اختلافات مردم بر اساس عدالت» و «جلوگیری از عبور از خط قرمز قانون» را از مسئولیتهای اصلی دستگاه قضا برشمردند و افزودند: مهمترین وظیفه دستگاه قضائی اجرای شجاعانه و بدون ملاحظه عدالت است.
🔸حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، در ابتدای این دیدار با گرامیداشت یاد شهدای دستگاه قضا از جمله شهید بهشتی و همچنین شهید رئیسی که سابقه برجستهای در قوه قضائیه داشته است، از زحمات رئیس، مسئولان، قضات و کارکنان شریف این قوه صمیمانه تشکر کردند.
#تیتر_یک
🔰 در منطق شهید سلیمانی شما محکوم هستید
ظریف گفت: آیا صحبتهای شهید سلیمانی را نشنیدهاید که گفت دختران بدحجاب دختر من هستند؟ آیا نشنیدید؟ چرا توی سرش باتوم زدید؟
جواد ظریف در سخنرانی برای ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در کاشان گفت:
🔻شجاعت در تصمیمگیری و در هزینه کردن از خود درست است، شجاعت در هزینه کردن از جیب مردم درست نیست، مردم ما مستحق این هستند که ما در راه آنها قربانی شویم، مردم ما مستحق این نیستند که قربانی مطامع حزبی و سیاسی ما شوند، مردم ما شهید دادند که با گوشت ۷۰۰ هزار تومانی زندگی کنند؟
🔻مردم ما مقاومت کردند در برابر تحریم که گروهی پررو بیایند و باز هم از جیب آنها خرج کنند و بگویند وضع خیلی خوب است؟ مردم ما به خاطر شعارهای شما شب گرسنه میخوابند.
🔸ظریف ادامه داد: دوستان خودتان در جبهه پایداری گفتند سردار سلیمانی گفت اگر جلیلی رئیسجمهور شود من یک روز نمیمانم، آقای قالیباف اخیراً گفت که سوپر انقلابیها شهید سلیمانی را هم قبول نداشتند حالا چه کسی دروغگو است؟ دوستان من با خون شهدا بازی نکنید شهدا با صداقت رفتند، کجایید ای شهیدان خدایی؟
🔸اولاً که گوینده ادعای اخیر درباره آقای جلیلی، از گفتار خود به خاطر غلط بودن عذرخواهی کرد. اما غربگراها دوست دارند همان دروغ را تکرار کنند. ثانیاً استناد آقای ظریف به شهید سلیمانی در حالی است که وی چند نوبت در سالهای پس از شهادت شهید سلیمانی، علیه عملکرد آن شهید در میدان مقاومت سخن گفته و میدان را موجب هزینه برای دیپلماسی و اقتصاد وانمود کرده است!
🔸از سوی دیگر، شهید سلیمانی با وجود خویشتنداری بسیار بالا، چندین نوبت در اثر مشاهده حجم کجرویها و خسارتهای تیم روحانی و ظریف، زبان به نقد و نصیحت گشود.
🔸آقای ظریف به جای پاسخگویی درباره خسارتهای عظیمی که به بار آورده، دوست دارد جامعه را در موضوعاتی مانند حجاب و... دو قطبی کند؟ او اگر کارنامه قابل دفاعی داشت، مرتکب چنین جفایی میشد؟ آقای ظریف نمیداند که با تحریف واقعیات برجام و کتمان عهدشکنی دولتهای آمریکا و متهم کردن مجلس (به خاطر قانون اقدام بازدارنده) همچنان دارد برای دشمن عهدشکن کوچه باز
🔰 برنامۀ تبلیغاتی امروز نامزدهای انتخابات
🔸برنامۀ «بدون تعارف» مصطفی پورمحمدی، ساعت ۲۰:۴۵ شبکه ۲
🔸مستند تبلیغاتیِ دوم مسعود پزشکیان، ساعت ۲۱:۰۰ شبکه ۲
🔸مستند تبلیغاتیِ دوم سعید جلیلی، ساعت ۲۱:۳۰ شبکه ۲
🔸برنامۀ «گفتوگوی ویژه خبری» علیرضا زاکانی، ساعت ۲۲ شبکه خبر
🔸مستند تبلیغاتیِ دوم قاضیزاده هاشمی، ساعت ۲۲:۴۵ شبکه ۲
🔰 کتاب شهید امیرعبداللهیان نقد و بررسی میشود
🔸کتاب «صبح شام» خاطرات شهید دکتر حسین امرعبداللهیان، در سیو هشتمین نشست نقد و بررسی کتاب پایگاه بزرگسال کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران، نقد و بررسی میشود.
🔸در آستانه اربعین شهدای خدمت، کتاب «صبح شام؛ روایتی از بحران سوریه، خاطرات دکتر حسین امیرعبداللهیان» از انتشارات سوره مهر با تدوین محمدحسین مصحفی امروز یکشنبه ۳ تیرماه در سیوهشتمین نشست نقد و بررسی کتاب پایگاه بزرگسال کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران با حضور همسر شهید امیرعبداللهیان نقد و بررسی میشود.
#ادب_و_هنر
🔰 بدتر از دولت سوم روحانی
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸آقای روحانی را میتوان «نامحبوبترین» رئیسجمهور ایران لقب داد. این نه ادعای ما که نتیجه نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی است؛ که از قضا جهتگیریاش در پارهای امور همسو با دولتمردان آقای روحانی دستهبندی میشد. درآخرین نظرسنجی ایسپا در مرداد ۱۴۰۰ میزان محبوبیت آقای روحانی تنها ۷ درصد بود که رکوردی بیسابقه در میان رؤسای جمهور ایران محسوب میشود.
🔸اما این روزها برای تشخیص عدم محبوبیت آقای روحانی نیازی به نظرسنجی نیست. فقط کافی است نگاهی به نامزدهای انتخاباتی همسو با ایشان انداخت و تلاششان برای ایجاد فاصلهگذاری معنادار با آقای روحانی و دولتش را مشاهده کرد.
🔸مشابه همین اتفاق برای آقای مسعود پزشکیان افتاد. او هم ۲۷ خرداد در برنامه گفتوگوی ویژه خبری با قاطعیت گفت: «من دولت سوم روحانی نیستم» و فردای آن روز در قسمت پایانی سخنانش در اولین مناظره تلویزیونی ضمن ابراز ارادت به شهید رئیسی از حسن روحانی اعلام برائت کرد و گفت: «من هیچ ربطی به دولت روحانی ندارم» اما این سخنان از جانب آقای پزشکیان غیرقابل باور بود.
🔸کمتر از ۱۲ ساعت بعد آقای پزشکیان، محمدجواد ظریف یکی از چهرههای اصلی دولت روحانی را به عنوان مشاور خود در میزگرد سیاسی رسانه ملی انتخاب کرد. انتخابی که با توجه به حضور گسترده دولتمردان آقای روحانی در ستاد تبلیغاتی مسعود پزشکیان کاملا نشان میداد ما با دولت سوم روحانی مواجه هستیم اما ظاهرا آقای پزشکیان به دلیل تلخکامی مردم از عملکرد خسارتبار آقای روحانی از اینهمانی با دولت ایشان به شدت پرهیز میکنند؛ این یک نوع اعتراف ناخواسته به سوءمدیریت در دولتهای موسوم به اعتدال بود.
🔸آقای پزشکیان در مناظره پنجشنبه شب در توجیه حضور گسترده دولتمردان روحانی در ستاد انتخاباتی خود علیرغم اینکه از کارنامه آن دولت اعلام برائت میکرد، گفت: «هر کسی به ستاد من بیاید میپذیرم، چون میخواهم رای بگیرم.» همین عبارت یک زنگ خطر جدی است. دقیقا به همین دلیل کاروانی از ورشکستگان سیاسی، پشت سر آقای پزشکیان پنهان شدهاند تا پس از کسب رأی توسط ایشان؛ تکهای از لقمه چرب قدرت را به دندان بگیرند؛ از این منظر دولت آقای پزشکیان حتی از دولت سوم روحانی نیز خسارتبارتر خواهد بود.
#یادداشت_روز
🔰 ۲۳۴ اُمین تیراندازی جمعی در آمریکا طی سالجاری ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت
🔸با وقوع یک تیراندازی جمعی در آمریکا که ۳ کشته و ۱۰ زخمی برجای گذاشت، تعداد تیراندایهای جمعی در این کشور از ۲۳۴ مورد گذشت.
🔸آزادی حمل اسلحه گسترش خشونتهای مسلحانه و تیراندازی جمعی در شهرهای مختلف این کشور طی سالهای اخیر تبدیل به یک بحران شده است. جو بایدن رئیسجمهور آمریکا به صراحت گفته است که این وضعیت آرامش را از ملت آمریکا سلب کرده است. طبق آمارهای رسمی در سال جاری میلادی که تازه از نیمه گذشته است، حداقل در سرتاسر آمریکا ۲۳۴ مورد تیراندازی دستهجمعی رخ داده است.
🔸روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به افزایش تیراندازیهای جمعی در آمریکا مینویسد: چنین نرخ بالایی از تیراندازیهای جمعی در ایالاتمتحده باعث شده است که برخی در این کشور خواهان کنترل قابل توجه و معنادار استفاده از اسلحه باشند. اما دولت فدرال عمدتاً نتوانسته یا نمیخواهد به این درخواستها توجه کند.
#سرویس_خارجی
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 چرا هیچکس دولت روحانی را گردن نمیگیرد!
🔸حضور پرشمار اعضای کابینه روحانی در ستاد مسعود پزشکیان از سویی و تلاش وی برای دوری از اطلاق دولت سوم روحانی به او، یکی از نکات مهم در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ به شمار میآید.
🔸از سویی دیگر پزشکیان به شکل نامحسوسی نارضایتی و دوری جستن خود از اطلاق دولت سوم روحانی را در پیش گرفته و علیرغم اینکه دولت خاتمی نیز کارنامه درخشانی را برجای نگذاشت، بیشتر به دنبال معرفی خود به عنوان امتداد خاتمی به جای اطلاق ادامه دولت روحانی است.
🔸نکته قابل ملاحظه در این میان این است که دولت خاتمی نیز کارنامهای موفق از خود برجای نگذاشت و حتی حمایت خاتمی از مصطفی معین رای قابل توجهی را برای وی به ارمغان نیاورده و در انتخابات 1384، محمود احمدینژاد با تعریف خود درست در مقابل گفتمان اصلاحات و کارگزاران، توانست به پیروزی برسد.
🔸 شاید پزشکیان نمیخواهد این واقعیتها را بهخاطر آورد ولی در پایان دولت اصلاحات، افزایش شدید فاصله طبقاتی و افزایش رقم ضریب جینی که نشاندهنده نابرابری در توزیع ثروت در میان اقشار مختلف جامعه هست در یکی از بدترین زمانها در سالیان پس از انقلاب اسلامی قرار داشت. اعتصابهای متعدد میان معلمان و کارگران در سالهای پایانی دولت اصلاحات خود نشانگر وضعیت این دولت در شاخصهای اقتصادی است.
🔸در این میان تنها دولتی که هیچکس از انتساب به آن خشنود نیست دولت یازدهم و دوازدهم به ریاست روحانی است. این دولت چنان کارنامه تأسف باری را در ضربه به اقتصاد و توسعه کشور و تضییع منافع ملی کشور به ثبت رساند که حتی در میان طیف مدعی اصلاحات نیز اباداشتن از انتساب به روحانی و دولتمردانش به وضوح دیده میشود.
#سرویس_سیاسی
🔰 وزیر خارجه تایلند عازم تهران شد
🔸ماریس سانگیامپونگسا وزیرخارجه تایلند، جهت شرکت در نشست وزرای خارجه مجمع گفتگوی آسیایی (ACD) عازم تهران شد.
🔸ناصر الدین حیدری، سفیر ایران در تایلند نیز وی را بدرقه
🔰 مأموریت «بنیاد پویانمایی» به سازمان سینمایی واگذار شد
🔸رئیس سازمان سینمایی کشور از حمایت جدی سازمان سینمایی در تولید فیلمهای تجربی در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و واگذاری بنیاد پویانمایی به سازمان سینمایی خبر داد.
🔸محمد خزاعی در جمع مدیران ستادی سازمان با اشاره «تدوین کلان برنامههای سازمان سینمایی در سال ۱۴۰۳» گفت: اجرای بخشی از برنامههای مدون سازمان در سالجاری آغاز شده و بخشی دیگر به طور طبیعی به دولت آینده محول خواهد شد.
🔸وی ادامه داد: از جمله برنامههای سازمان سینمایی حمایت جدی و همهجانبه از تولید فیلمهای سینمایی تجربی است که این ماموریت پیش از این در بنیاد سینمایی فارابی تعریف شده بود ولی با توجه به تقسیم مأموریتها در سال جدید تاسیس بنیاد پویانمایی و انتقال مسئولیت این حوزه از مرکز گسترش به بنیاد، ماموریت حمایت از فیلمهای سینمایی تجربی به مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی واگذار شده است و علاقهمندان میتوانند برای تولید فیلمهای تجربی به این مرکز مراجعه کنند.
🔰 خسارتهای دولت روحانی با هیچ دولتی قابل مقایسه نیست
🔸روزنامه زنجیرهای شرق با اشاره به تبلیغات نامزدهای انتخابات، برخی از این تبلیغات را بیتوجه به واقعیتها و وعدههای نشدنی توصیف کرد.
شرق مینویسد:
🔻از یارانه ۴۵ هزارتومانی دولت محمود احمدینژاد تا سبد غذای دولت حسن روحانی و یارانه بنزین و یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزارتومانی دولت ابراهیم رئیسی، مدام اعداد یارانه بزرگ و بزرگتر شده و تورم چندین برابر آن رشد داشته است.
🔻دولتها در مقابل، بارها گفتهاند که پرداخت ارقام سنگین یارانه موجب کسری بودجه و تورم بیشتر و قدرت خرید کمتر مردم شده است اما به طور عجیبی به سیاست پرداخت یارانه نهتنها ادامه دادهاند بلکه مدام عدد آن را بیشتر کردهاند.
🔻حالا در مناظرات چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری برخی کاندیداها بدون توجه به تجربیات مکرر و شکستآمیز پولپاشی دوباره وعدههای بزرگتر و عجیبتری برای پرداخت یارانه به مردم میدهند!
🔻حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم، در گزارش صدروزه آغاز به کار دولت خود، از بدهی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت خبر داد که از دولت پیشین به جا مانده است. در نهم اردیبهشت ۱۳۹۳ حسن روحانی، در یک برنامه تلویزیونی گفت که دولت او ماهانه بین هزار تا هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت یارانه کسری دارد، با این حال دولت سعی کرده که قیمت حاملهای انرژی را با شیب ملایم ۵۰ درصدی افزایش دهد.
🔻گزارشهای مداوم از درشتترشدن ارقام کسری بودجه و دست تنگ دولت برای پرداخت یارانه مدام از سوی کابینه روحانی تکرار شد، تا آنجا که دولت مجبور شد برای تأمین این کسری بهای بنزین را ناگهان افزایش دهد و در ازای آن مبلغ یارانه را بیشتر کند. آن زمان دولت روحانی کاهش درخور توجه درآمدهای نفتی را تجربه میکرد. افزایش قیمت بنزین حوادث آبان ۱۳۹۸ را رقم زد و درعینحال تورم همچنان افزایشی بود، به طوری که در پایان دهه ۹۰ قدرت خرید مردم یکسوم کمتر از ابتدای دهه ۹۰ بود.
🔸درباره این تحلیل روزنامه شرق گفتنی است که سه دولت احمدینژاد، روحانی و رئیسی در مقام مقایسه مثل هم نیستند. سند روشن این ادعا این است که دولتمردان روحانی پس از هشت سال وعده و هیاهو اعلام کردند آرزویشان بازگشت به وضعیت اقتصادی سال ۱۳۹۰ (دولت احمدینژاد) است. دولت روحانی رکوردهای منفی تکرار ناپذیر و بینظیری را برجا گذاشت در حالی که بخش مهمی از برنامه هستهای را هم واگذار یا تعطیل کرده بود و پس از گروگان گرفته شدن در برجام، آماده واگذاری دیگر منابع قدرت و پیشرفت نظیر کاهش ساخت نیروگاههای فسیلی (طبق تعهد در توافق آب و هوائی پاریس) و توانمندیهای نظامی و نفوذ منطقهای بود.
🔸از سوی دیگر باید یادآور شد که دولت روحانی هم سیاست غلط واگذاری چند ده میلیارد دلار ارز ۴۰۰ تومانی را به شکل واگذاری رانت به اجرا گذاشت، هم خزانه ارزی را به هنگام تحویل به شهید رئیسی تهی کرد، هم مجبور شد ارز ۲۰ قلم کالا از مجموع ۲۴ قلم کالا را حذف کند، هم قیمت بنزین را برای گل و بلبلنمایی فضای پسابرجامی به مدت چهار سال سرکوب و سپس سه برابر کرد و اقتصادی ورشکسته را تحویل داد. بنابراین حذف ارز 4200 تومانی، یک تحمیل به دولت رئیسی بود و نه اختیار و انتخاب آن دولت.
#خبر_ویژه
قالیباف: میگویند قانون راهبردی مجلس مانع حل برجام بود، خجالت هم خوب چیزی است
🔸قالیباف در جمع مردم قم: دهه ۹۰ دهه خوبی برای مردم ما نبود؛ در دهه ۹۰ متوسط رشد اقتصادی کشور کمتر از یک درصد بود، آمار رشد نقدینگی ۲۶ برابر بود و کرونا هم روزانه جان چند صدنفر را میگرفت.
🔸برخیها میگویند قانون راهبردی مجلس مانع حل برجام بود، خجالت هم خوب چیزی است؛ وقتی ترامپ از برجام رفت، نشست خبری گرفتن و گفتند به زودی تصمیم میگیریم و شد چند ماه ولی کاری نکردند، اما مجلس با درایت قانون راهبردی را تصویب کرد.
🔸میگفتند اگر پروتکل الحاقی را لغو کنیم جنگ میشود؛ لغو کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۲۰ درصد کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۶۰ درصد کردیم جنگ شد؟ این کارها باعث شد آنها بپذیرند و وارد گفتگو با ما شوند.
🔰 مأموریت «بنیاد پویانمایی» به سازمان سینمایی واگذار شد
🔸رئیس سازمان سینمایی کشور از حمایت جدی سازمان سینمایی در تولید فیلمهای تجربی در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و واگذاری بنیاد پویانمایی به سازمان سینمایی خبر داد.
🔸محمد خزاعی در جمع مدیران ستادی سازمان با اشاره «تدوین کلان برنامههای سازمان سینمایی در سال ۱۴۰۳» گفت: اجرای بخشی از برنامههای مدون سازمان در سالجاری آغاز شده و بخشی دیگر به طور طبیعی به دولت آینده محول خواهد شد.
🔸وی ادامه داد: از جمله برنامههای سازمان سینمایی حمایت جدی و همهجانبه از تولید فیلمهای سینمایی تجربی است که این ماموریت پیش از این در بنیاد سینمایی فارابی تعریف شده بود ولی با توجه به تقسیم مأموریتها در سال جدید تاسیس بنیاد پویانمایی و انتقال مسئولیت این حوزه از مرکز گسترش به بنیاد، ماموریت حمایت از فیلمهای سینمایی تجربی به مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی واگذار شده است و علاقهمندان میتوانند برای تولید فیلمهای تجربی به این مرکز مراجعه کنند.
#ادب_و_هنر
🔰 خسارتهای دولت روحانی با هیچ دولتی قابل مقایسه نیست
🔸روزنامه زنجیرهای شرق با اشاره به تبلیغات نامزدهای انتخابات، برخی از این تبلیغات را بیتوجه به واقعیتها و وعدههای نشدنی توصیف کرد.
شرق مینویسد:
🔻از یارانه ۴۵ هزارتومانی دولت محمود احمدینژاد تا سبد غذای دولت حسن روحانی و یارانه بنزین و یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزارتومانی دولت ابراهیم رئیسی، مدام اعداد یارانه بزرگ و بزرگتر شده و تورم چندین برابر آن رشد داشته است.
🔻دولتها در مقابل، بارها گفتهاند که پرداخت ارقام سنگین یارانه موجب کسری بودجه و تورم بیشتر و قدرت خرید کمتر مردم شده است اما به طور عجیبی به سیاست پرداخت یارانه نهتنها ادامه دادهاند بلکه مدام عدد آن را بیشتر کردهاند.
🔻حالا در مناظرات چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری برخی کاندیداها بدون توجه به تجربیات مکرر و شکستآمیز پولپاشی دوباره وعدههای بزرگتر و عجیبتری برای پرداخت یارانه به مردم میدهند!
🔻حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم، در گزارش صدروزه آغاز به کار دولت خود، از بدهی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت خبر داد که از دولت پیشین به جا مانده است. در نهم اردیبهشت ۱۳۹۳ حسن روحانی، در یک برنامه تلویزیونی گفت که دولت او ماهانه بین هزار تا هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت یارانه کسری دارد، با این حال دولت سعی کرده که قیمت حاملهای انرژی را با شیب ملایم ۵۰ درصدی افزایش دهد.
🔻گزارشهای مداوم از درشتترشدن ارقام کسری بودجه و دست تنگ دولت برای پرداخت یارانه مدام از سوی کابینه روحانی تکرار شد، تا آنجا که دولت مجبور شد برای تأمین این کسری بهای بنزین را ناگهان افزایش دهد و در ازای آن مبلغ یارانه را بیشتر کند. آن زمان دولت روحانی کاهش درخور توجه درآمدهای نفتی را تجربه میکرد. افزایش قیمت بنزین حوادث آبان ۱۳۹۸ را رقم زد و درعینحال تورم همچنان افزایشی بود، به طوری که در پایان دهه ۹۰ قدرت خرید مردم یکسوم کمتر از ابتدای دهه ۹۰ بود.
🔸درباره این تحلیل روزنامه شرق گفتنی است که سه دولت احمدینژاد، روحانی و رئیسی در مقام مقایسه مثل هم نیستند. سند روشن این ادعا این است که دولتمردان روحانی پس از هشت سال وعده و هیاهو اعلام کردند آرزویشان بازگشت به وضعیت اقتصادی سال ۱۳۹۰ (دولت احمدینژاد) است. دولت روحانی رکوردهای منفی تکرار ناپذیر و بینظیری را برجا گذاشت در حالی که بخش مهمی از برنامه هستهای را هم واگذار یا تعطیل کرده بود و پس از گروگان گرفته شدن در برجام، آماده واگذاری دیگر منابع قدرت و پیشرفت نظیر کاهش ساخت نیروگاههای فسیلی (طبق تعهد در توافق آب و هوائی پاریس) و توانمندیهای نظامی و نفوذ منطقهای بود.
🔸از سوی دیگر باید یادآور شد که دولت روحانی هم سیاست غلط واگذاری چند ده میلیارد دلار ارز ۴۰۰ تومانی را به شکل واگذاری رانت به اجرا گذاشت، هم خزانه ارزی را به هنگام تحویل به شهید رئیسی تهی کرد، هم مجبور شد ارز ۲۰ قلم کالا از مجموع ۲۴ قلم کالا را حذف کند، هم قیمت بنزین را برای گل و بلبلنمایی فضای پسابرجامی به مدت چهار سال سرکوب و سپس سه برابر کرد و اقتصادی ورشکسته را تحویل داد. بنابراین حذف ارز 4200 تومانی، یک تحمیل به دولت رئیسی بود و نه اختیار و انتخاب آن دولت.
#خبر_ویژه
قالیباف: میگویند قانون راهبردی مجلس مانع حل برجام بود، خجالت هم خوب چیزی است
🔸قالیباف در جمع مردم قم: دهه ۹۰ دهه خوبی برای مردم ما نبود؛ در دهه ۹۰ متوسط رشد اقتصادی کشور کمتر از یک درصد بود، آمار رشد نقدینگی ۲۶ برابر بود و کرونا هم روزانه جان چند صدنفر را میگرفت.
🔸برخیها میگویند قانون راهبردی مجلس مانع حل برجام بود، خجالت هم خوب چیزی است؛ وقتی ترامپ از برجام رفت، نشست خبری گرفتن و گفتند به زودی تصمیم میگیریم و شد چند ماه ولی کاری نکردند، اما مجلس با درایت قانون راهبردی را تصویب کرد.
🔸میگفتند اگر پروتکل الحاقی را لغو کنیم جنگ میشود؛ لغو کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۲۰ درصد کردیم آیا جنگ شد؟ غنیسازی را ۶۰ درصد کردیم جنگ شد؟ این کارها باعث شد آنها بپذیرند و وارد گفتگو با ما شوند.
🔰 ژنرال صهیونیست: اعلان جنگ علیه حزبالله یعنی خودکشی
🔸در بحبوحه افزایش بیسابقه تنشها و احتمال بروز جنگ گسترده، ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی هشدار داد که اعلام جنگ علیه حزبالله لبنان به معنای خودکشی جمعی برای این رژیم خواهد بود.
🔸تشدید تنشها در مرز لبنان و فلسطین اشغالی حاکی از ناکامیها و شکستهای نتانیاهو و رژیم صهیونیستی در عدم دستیابی به اهدافش است. از آنجایی که این رژیم نمیتواند بحرانهای داخلی و بیرونی خود را حل کند با گستردهتر کردن فضای درگیری در منطقه تلاش میکند تا بر ناکامیهای خود سرپوش بگذارد.
🔸درست در این شرایط، «اسحاق بریک»، ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی، در مقالهای در روزنامه معاریو نوشت:
🔻بخش سیاسی و نظامی که هفتم اکتبر بزرگترین شکست و فاجعه را برای این رژیم به بار آورده است، قصد دارد دوباره این شکست را تکرار کند اما اینبار اهمالکاری و غفلت با مرگ صدها هزار نفر در جنگ منطقهای گسترده خطرناکتر خواهد بود و رژیم صهیونیستی را ویران میکند.
🔸این ژنرال بازنشسته هشدار داد، ارتش رژیم صهیونیستی کوچک است و نمیتواند حتی در یک میدان پیروز شود چه برسد به ۶ میدان. ارتش رژیم صهیونیستی با کمبود شدید منابع مخصوصا در زمینه تسلیحات مواجه است و جنگ گسترده برای این رژیم فاجعه و ویرانی خواهد آورد.
🔸وی گفت: طرح «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، «یوآو گالانت» وزیر جنگ با موافقت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم برای حمله هوایی، زمینی و دریایی به حزبالله، یک جنگ منطقهای گسترده را در ۶ میدان کلید خواهد زد و روزانه هزاران موشک و پهپاد روانه فلسطین اشغالی خواهد شد.
🔸این طرح یک خودکشی جمعی تحت رهبری سه تن (نتانیاهو، گالانت و هالوی) است که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند، به همین دلیل روی سرنوشت رژیم صهیونیستی شرطبندی میکنند و کل رژیم را با خود به ورطه
خیز نخبگانی و اجتماعی به سمت انتخاب اصلح و تمدنسازی
🔰 انتخاب اصلح رسالتی که بر دوش ماست
👤 #فائقه_بزاز
🔸این روزها با مناظرهها و باز شدن فضای بحثهای کارشناسی نامزدهای ریاست جمهوری، روز به روز به انتخاب فرد اصلح نزدیک میشویم و مردم به عنوان رکن اصلی انتخابات، از نامزدها و شیوههای بحث و گفتوگو و مناظره، دیدگاهها و نظرات خاصی را مطرح میکنند.
🔸مهدی جمشیدی، نویسنده و فرهنگپژوه در این باره مینویسد: «برای تداوم عبور از تجربه منسوخ برجام، باید از «روشهای برجامی» و «آدمهای برجامی» ارتفاع بگیریم؛ وگرنه سقوط در دره «اقتصاد شرطی شده»، حتمی است. برجام، مانع معیشت بود نه ناجی آن. سیاهچاله برجامیها، در نقطه مقابل «اقتصاد درونزا» و «استحکام ساخت درونی» قرار دارد.»
🔸خوب بودن همیشه نشانه مسئولیتپذیری در سطح کلان نیست. چه بسیارند افرادی که دارای روحیات سالم و ابعاد شخصیتی مثبت هستند؛ اما در مدیریت، بهویژه در سطح کلان ممتاز نیستند و به نفعشان نیست وارد عرصههای میدانی شوند.
#گزارش_روز
گفت وگو با برادر شهید سیدابراهیم رئیسی
🔰 خادم جمهور از میان مردم، برای مردم
🔻با سلام و درود محضر شهدای اسلام، شهدای خدمت، شهدای امنیت، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای سلامت، شهدای مدافع حرم و...
سیدعلی رئیسالساداتی، برادر شهید سیدابراهیم رئیسی، متولد دوم خرداد 1338 هستم و برادرم متولد آذر 1339 بود. وقتی پدرمان را از دست دادیم، بنده حدوداً هفتساله بودم و به کلاس اول میرفتم و برادرم سید ابراهیم پنج، شش سال بیشتر نداشت. بعد از فوت پدرم ما تحت سرپرستی و مراقبت برادر بزرگترم، بهنام آقا سیدجواد رئیسی به زندگی ادامه دادیم. برادرم سیدجواد و سه خواهرم ازدواج کردهبودند و چهار نفر از فرزندان هم هنوز در سن کودکی و نوجوانی بودیم.
🔻از همان کودکی باعاطفه، مهربان و اهل کمک به دیگران بود. بهعنوان مثال زمانی که ما در خانه برادر مرحوممان بعد از انتقال منزل پدری زندگی میکردیم، با فرزندان ایشان، که تقریباً همسن ما بودند، با بچهها خونگرم و صمیمی بودند. بسیار اهل خویشتنداری بود و اگر احیاناً کوتاهی میدید، تحمل بسیار بالایی از خود نشان میداد و سعی میکرد که گذشت و اغماض داشتهباشد و خلاصه اینکه خیلی بردبار و صبور بودند.
🔻برادرم سید ابراهیم خودش برای رفتن به قم و ادامه درس طلبگی تمایل داشت. وقتی از مقطع دبستان در مدرسه جوادیه فراغت پیدا کرد، علاقهمند بود که درس علوم دینی را ادامه بدهد. یکی از عوامل این تمایل هم برادر ارشدمان بود که اکنون از دنیا رفتهاست.
🔻از برادرم دعوت شده بود که با دستگاه قضا همکاری داشته باشد. آن زمان کرج جزء استان تهران بود. بعد از اینکه مرحوم آقای مروی از مسجد سلیمان به تهران آمدند، از طرف آقای قدوسی حاکم شرع کرج شدند و سپس از برادرم دعوت شد که برای همکاری با ایشان به کرج برود. آیتالله مروی مدت کوتاهی در کرج حاکم شرع بودند و برادرم با ایشان همکاری میکردند. در همان سال آیتالله مروی به تهران میآیند و در بازرسی کل کشور مسئولیت معاونت سازمان بازرسی را بر عهده میگیرد و مرحوم برادرم در کرج به خدمت خویش ادامه میدهند.
🔻برادرم حتی بعد از رسیدن به ریاستجمهوری نیز سعی میکرد که هر هفته با ما تماس تلفنی داشتهباشد. در کل رعایت حال خانوادهاش را میکرد و همیشه احوالپرسیهایش را داشت. گاهی با تلفن آشنا و گاهی نیز با تلفن ناشناس زنگ میزد. اگر هم میتوانست، به منزلمان هم سر میزد و یا اینکه ما به منزل ایشان میرفتیم.
🔻با توجه به اینکه جایگاه بالایی داشت اما اخلاق ایشان اصلاً تغییر نکردهبود و تواضع حداکثری و برخورد خیلی خوبی داشت. سمت و پست هرگز بر اخلاق و رفتارش تأثیر نمیگذاشت و همیشه همان تواضع و فروتنی خود را داشت. مهربانی، برخورد با تبسم و رفت و آمد بافامیل و بستگان را همواره حفظ کرد.
🔻اصلاً خستگی نمیشناخت. از یک سفر خارجی که برمیگشت بدون اینکه استراحت کند سر کار دیگری میرفت. انگار مدام چیزی را دنبال میکرد. یعنی آرام و قرار نداشت. در مورد خوابش به حداقل ممکن بسنده میکرد. سعی میکرد در جلسات به حد ممکن خودش شرکت کند و نماینده نفرستد. خیلی پرکار بود و کار مؤثر انجام میداد. به همین دلیل هم ماندگار شد.
#فرهنگ_و_مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غزه همچنان مهمترین مسئله دنیا؛
📹 مهمترین دلایل تلفات سنگین در جنگ غزه چیست؟
🔰 منفیبافی گسترده رسانههای بیگانه علیه انتخابات ریاست جمهوری ایران
🔸رسانههای بیگانه با شدت تمام و با استخدام برخی عناصر متواری در حال ترویج تحریم انتخابات هستند.
🔸دویچهوله آلمان به قلم «علی- الف» عضو متواری دفتر تحکیم و اصلاحطلب سابق نوشت: با تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان، بحث شرکت در انتخابات بار دیگر بخصوص از سوی نیروهای موسوم به اصلاحطلب مطرح شده است.
🔸آن دسته از فعالان سیاسی و مدنی که مردم را به رأی دادن در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ۱۴۰۳ فرا میخوانند، انگیزههای متفاوتی دارند. میتوان این افراد را در دستهبندیهایی کلی به دوگانههای «راهبردی− تاکتیکی» و «منفعتطلبانه−خیرخواهانه عام» بازشناخت. جامعه دعوتکنندگان به تحریم و شرکت در انتخابات ۱۴۰۳ اهداف و انگیزههای یکسانی ندارند و در عین حال یک محدوده مرزی و اشتراک محدود هم بین آنها وجود دارد. این نوشتار فقط درصدد تبیین چرایی نادرست بودن دلایلی است که مدافعان شرکت در انتخابات «با نیت خیرخواهانه» مطرح میکنند.
🔸حلقه اصلی دعوتکننده به رأی دادن با امیدسازی واهی به دنبال طرح ایده «نهادسازی از پایین، تفاهم در بالا» است. در حالی که این جریان هیچ سابقه نهادسازی در داخل و خارج از کشور نداشته و فقط کمپینهای انتخاباتی فصلی و کوتاهمدت راه انداختهاند.
🔸رأی دادن در انتخابات پیشرو، هیچکدام از منفعتهای ادعایی پیشگفته را در شکل پایدار و متناسب با اعتباری که پای ساختار قدرت جمهوری اسلامی گذاشته میشود، ندارد.
🔻یادآور میشود رسانههای بدنامی مانند رادیو فردا، صدای آمریکا شبکه اینترنشنال و بیبیسی هم در حال سیاهنمایی و بیهودهنمایی انتخابات در ایران هستند و حال آن که دولتهای آنها در منطقه از رژیمهای دیکتاتوری و استبدادی حمایت میکنند.
#خبر_ویژه