فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دانستنی
از بین بردن بخار شیشه در روزهای سرد سال
⭕️ امیرعبداللهیان: ۷۰ روز از جنگ #غزه گذشت و نه حماس نابود شد نه مقاومت خلع سلاح
🔹اما مقامات رژیم صهیونیستی کماکان مرتکب جنایاتی فجیعتر از رفتار داعش میشوند بلکه دستاوردسازی کنند.
#طوفان_الاقصی #فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فواز جرجیس، استاد مطالعات خاورمیانه در دانشگاه لندن:
▪️واقعا شگفتآور است که حماس، قلبها و ذهنهای جهانیان را به تسخیر خود در آورده است!
▪️اسرائیل عمیقا گرفتار باتلاق غزه شده است؛ ارتش اسرائیل شکست خورده و این مسأله برای ژنرالهای اسرائیلی و نظریه پردازان آمریکایی غیر قابل انتظار بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درسته که یه جماعتی تو ماجرای سفر رونالدو آبرومون رو بردن، ولی دهه نودیهای اصفهانی (شهر سین) خوب فهمیدن قهرمان واقعی کیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ واقعا عالیه یکی از بهترین کلیپهائیه که تو این مدت دیدم به پدرا و مادرا و بچه ها پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از دستش ندید.
📂 #تیتر_اول
🔹آمریکا: علیه یمن ائتلاف دریایی تشکیل میدهیم / انصارالله: منتظریم!
🔸در حالی که روزنامه گاردین مدعی شد که وزیر دفاع آمریکا طی سفر خود به خاورمیانه تشکیل نیروی دریایی بینالمللی را اعلام خواهد کرد، عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن نسبت به تلاش آمریکا هشدار داد و گفت: «ما منتظر تشکیل کثیفترین ائتلاف در تاریخ برای ورود به شریفترین جنگ در تاریخ هستیم.»
از اتمام آتشبس نیز سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرد كه یک کشتی صهیونیستی را در حمایت از مردم فلسطین توقیف کردهاند و نیز خبر آمد که کشتی باری مرتبط با اسرائیل مورد اصابت موشک یمنی در دریای سرخ قرار گرفته است. حتی پنتاگون نیز از حمله یمنیها به ناوشکن آمریکایی و چند کشتی تجاری در دریای سرخ خبر داد. همچنین روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت خبر داد، یکی از کشتیهایی که توسط یمن هدف قرار گرفته، در حال غرق شدن است. و تمام اینها تنها آغاز ماجرا بود که همچنان نیز ادامه دارد. چندی پیش نیز در این شرایط که حملات مکرر مقاومت یمن صهیونیستها را مستأصل کرده است عکسی منتشر شد که نشان میداد دانشجویان یمنی بر روی کشتی توقیفشده رژیم صهیونیستی جشن فارغالتحصیلی برگزار کردند تا بیش از پیش رژیم آپارتاید اسرائیل توسط یمنیها تحقیر شود. این حملات همچنان ادامه دارد. این شاخه از مقاومت همچنین چندینبار بندر ایلات در اراضی اشغالی را مورد هدف قرار داده است. باید توجه داشت که ائتلاف بینالمللی علیه یمن و انصارالله سالهاست که شکل گرفته است. وقتی در سال 1394 خورشیدی یا 2015 میلادی جنگ یمن آغاز شد، روشن بود که یکطرف این جنگ مردمی هستند که دنبال قلمروگستری و کشورگشایی نبودند، بلکه ایستادند تا استقلال خود را حفظ کنند و طرف دیگر جنگ، نه فقط یک کشور- عربستان- و نه فقط یک ائتلاف منطقهای- کشورهای عربی منطقه- بلکه یک ائتلاف گسترده بینالمللی است به رهبری آمریکا؛ یعنی همان مثلث آمریکایی- اسرائیلی- عربی که به جان مردم یمن افتاد اما نزدیک به 8 سال جنگ نتوانست مردم مقاومت یمن را از میدان به در کند. حالا این ملت مقاوم در حمایت از مردم فلسطین چنان وارد میدان شدند که شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل به اعتراض و گله[!!] میگوید: «حوثیها تاکنون ۱۷ هدف اسرائیلی در دریا را مورد حمله قرار دادهاند، اما جهان در سکوت مطلق است.»...
ادامه مطلب
🖌#یادداشت_روز
🔹هندسه پیچیده جنگ 74 روزه
#محمد_ایمانی
۱)جنگ غزه، قطعا یکی از پیچیدهترین جنگهاست. منظور، صرفا ضربات نظامی دردناک مقاومت به ارتش اسرائیل نیست؛ هر چند که در جای خود مهم است و باید در آکادمیهای نظامی، تحلیل و تدریس شود. این ضربات، با ضربات اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک و حیثیتی ترکیب شده و در حال از پا درآوردن رژیم صهیونیستی است. صهیونیستها، بمبهایی معادل چند برابر بمب اتمی هیروشیما را بر سر مردم غزه ریختهاند، اما هیچ کاری از پیش نبردهاند. به گزارش دو هفته قبل روزنامه نیویورکتایمز: «اسرائیل طی ۵۰ روز، رکورد ۲۰ ساله آمریکا را شکست. تعداد زنان و کودکانی که از زمان آغاز عملیات اسرائیل کشته شدهاند، به ۱۲۴۰۰ نفر رسیده [اکنون نزدیک ۲۰ هزار نفر]. مردم در غزه، سریعتر از زمان حملات آمریکا در عراق، سوریه و افغانستان کشته میشوند».
۲) امروز، ۷۴ روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی، و حدود دو ماه از حمله رژیم صهیونیستی به غزه میگذرد. طبق تقویم سیاسی و تبلیغاتی اسرائیل، غزه باید چند هفته قبل به تسخیر درآمده، حماس نابود شده، شلیک موشکها و راکتها به عمق مناطق صهیونیستنشین متوقف، و اسیران صهیونیست آزاد شده باشند. اما بر عکس، جنگ برای اسرائیل فرسایشی شده؛ چنان که «دریابان دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش اسرائیل، دو روز پیش در اظهاراتی نامتعارف اعتراف کرد: «حماس از تمامی ترفندها برای گیج کردن و کشتن نظامیان ما استفاده میکند. سربازان ما خستهاند؛ بعضی از آنها، یک ماه و نیم است که در میدان جنگ هستند». روزنامه فایننشال تایمز ده روز قبل نوشته بود: «منابع اسرائیلی پیشبینی میکنند جنگ، یک سال یا بیشتر ادامه داشته باشد. ما حتی به نیمه راه دستیابی به اهداف خود هم نزدیک نشدهایم». اگر نظامیان و افسران صهیونیست، در کمتر از دو ماه از پا در آمدهاند، بعد از این باید آنان را در چه شکل و شمایلی تصور کرد؟! همین یک ارزیابی، روشن میکند که چرا در دو هفته اخیر، شمار تلفات نظامی اسرائیل به شکل جهشی افزایش یافته، و گردانهای قسام، چگونه توانستند از چند قدمی محل استقرار نظامیان صهیونیست در «جحر الدیک» فیلمبرداری و سپس ۶۰ نفر از آنان را آماج حمله مرگبار قرار دهند؟...
ادامه مطلب
🔹بازگشت آرامش به جایگاههای سوخت در کمتر از 24 ساعت
🔸دیروز برخی جایگاههای سوخت در بعضی نقاط کشور برای عرضه بنزین و گازوئیل با اختلال مواجه شد که ظرف کمتر از 24 ساعت امکان سوختگیری در اکثر پمپ بنزینها فراهم شد. البته این اتفاق دومینبار طی دو سال گذشته رخ داده که ضرورت اهتمام دستگاههای مسئول برای پیشگیری از تکرار آن را میطلبد.
به گزارش رسانهها و بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار ما، از ساعت 9 و 40 دقیقه صبح دیروز برخی جایگاههای سوخت در تهران و برخی نقاط کشور برای عرضه بنزین با اختلال مواجه و عملیات سوخترسانی برای ساعتی متوقف شد. جلیل سالاری؛ مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: «ایجاد اختلال در 60 درصد جایگاههای عرضه بنزین صورت گرفته است.»
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی هم در پی اختلال در سوخت رسانی پمپ بنزینها اعلام کرد که «اختلال فنی در بعضی از جایگاههای عرضه سوخت کشور ناشی از توطئه معاندان برای تحتالشعاع قرار دادن رفاه و آسایش مردم، تا اطلاع ثانوی عرضه فرآوردههای نفتی در جایگاههای عرضه سوخت، به صورت آفلاین انجام خواهد شد. طبق این اطلاعیه سهمیه سوخت هممیهنان در کارت سوخت آنها محفوظ است و پس از حل مشکل قابل استفاده خواهد بود.»
دستور رئیسجمهور برای رفع فوری اختلال
بلافاصله رئیسجمهور به وزیر نفت دستور داد؛ ضمن بررسی علت وقوع اختلال در عرضه سوخت در برخی جایگاهها، به نحو مقتضی نسبت به رفع فوری اختلال پیش آمده اقدام کند. ابراهیم رئیسی همچنین اوجی را موظف کرد نسبت به «اطلاعرسانی مناسب و بهموقع» به مردم اقدام نماید.
البته طبق معمول اینگونه حوادث، شایعاتی درباره کمبود سوخت و تصمیم دولت بر افزایش قیمت بنزین مطرح و متعاقب آن صفهای طویل در برخی پمپ بنزینها تشکیل شد اما رضا نواز؛ سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت گفت: «کمبود بنزین و گازوئیل و افزایش قیمت به هیچ وجه در دستور کار نیست. این اختلال یک مشکل فنی است. موضوع اختلال در عرضه سوخت، سراسری اما در برخی جایگاههاست و علاوهبر تهران در دیگر استانها نیز رخ داده اما مشکلی در تأمین سوخت خودروها در جایگاهها وجود ندارد و بنزین کافی موجود است.»...
ادامه مطلب
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹رئیس سازمان سنجش در اعتراض به بازگشت ۳۵ داوطلب شبههدار به دانشگاه استعفاء کرد
🔸رئیس سازمان سنجش با انتشار نامهای در اعتراض به بازگشت به تحصیل داوطلبان شبههدار کنکور از مقام خود استعفا کرد.
عبدالرسول پورعباس در این نامه خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نوشته است: «حدود دو سال از خدمت در سازمان سنجش آموزش کشور با پدیده بازگشت متخلفان کنکور سالهای ۱۴۰۰ و ماقبل آن مواجه بودیم که با تصویب استفساریه ماده ۱۱ قانون تخلفات و جرائم آزمونهای سراسری سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به طور کامل با عمل به استفساریه پدیده تقلب مدیریت شد.
ولی نظریه عطف بماسبق نشدن استفساریه در موارد مختومه، با برداشتهای متفاوت روبهرو شد و اعتقاد دیوان عدالت اداری به برگشت همه مشکوکین به تقلب است که قبلا در هیئتهای بدوی و تجدیدنظر مستقر در سازمان و شعبات بدوی و تجدید دیوان به طور قطعی محکوم شدهاند که در مصاحبه مطبوعاتی رئیس محترم دیوان بر این موضوع تاکید شد.
هم اکنون تعداد زیادی دستور موقت مبنی بر برگشت به تحصیل این افراد صادر شده است. از آنجا که عمل به احکام دیوان لازم و ضروری است و از سوی دیگر سازمان سنجش عملا توانایی اجرای این حجم از برگشت به تحصیل متقلبان را ندارد، تصمیم به کنارهگیری از ریاست سازمان گرفتم تا شرایط برای فرد دیگر جهت اجرای احکام صادر شده فراهم شود.
لذا از ساعت ۱۱ صبح تاریخ ۲۷/۹/۱۴۰۲ تمام مسئولیتهای سازمان را واگذار کرده و هیچگونه مسئولیتی را در قبال آن به عهده نمیگیرم.»
به گزارش ایرنا، موضوع تقلب و تخلف در کنکور همیشه مطرح بوده است. چندی پیش یکی از خبرگزاریها موضوع تقلب در آزمون سراسری و ادامه تحصیل داوطلبان شبههدار را در دانشگاهها مطرح کرد. موضوع اصلی مطرح شده در این گفتوگو راه یافتن نزدیک به هزار نفر از داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ به دانشگاه بود که تقلب آنها محرز شده است؛ ولی به دلیل تفسیر جدیدی از قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری (مصوب سال ۱۳۸۴) توانسته بودند به تحصیل خود ادامه دهند...
ادامه مطلب
🌍 #بین_الملل
🔹غلیان احساسات ضدصهیونیستی در جهان پس از جنایات هولناک اسرائیل در غزه
سرویس خارجی-
قتلعام وحشیانه زنان و کودکان در غزه، که با حمایتهای همهجانبه غرب صورت میگیرد، اندیشمندان و چهرههای سیاسی غرب را نگران کرده است؛ نگران وضعیتی که صهیونیستها و یهودیان در سراسر جهان گرفتارش شدهاند و به گفته دولت آلمان، باعث افزایش حیرتانگیز «احساسات ضد صهیونیستی» شده است.
رژیم صهیونیستی که طی هفتاد و اندی روز که گذشته در میادین جنگ، ضربات بیسابقهای از حماس خورده است، تلاش میکند، با «کشتار بیرحمانه زنان و کودکان» ضمن تسکین خود، بازدارندگیاش را که از دست داده، بیابد. این رژیم که در طول تاریخ نحس و 70سالهاش، هرگز در چنین شرایطی گرفتار نشده بود، هیچ ابایی از بمباران بیمارستانها و کشتار بیماران ندارد و مثل فردی که «در تله مرگ گرفتار آمده و چیزی برای از دست دادن ندارد»، فقط برای بقا دستوپا میزند.
حجم بالای این جنایات و خونریزیها باعثشده دنیا طی این هفتاد و چند روز، تقریبا هر روز شاهد تظاهراتهای ضد صهیونیستی باشد. به نوشته الجزیره، چیزی نزدیک به 7هزار 300 تظاهرات ضد صهیونیستی در این مدت از شرق تا غرب عالم برگزار شده است. «افزایش حس ضد صهیونیستی و ضد یهودی»، یکی از تبعات اجتماعی این جنایات است که باعث نگرانی حامیان غربی این رژیم جنایتکار شده است. طوری که «مارکو بوشمان»، وزیر دادگستری آلمان میگوید: «بذر نفرت از يهوديان در حال رويش است.»
«بوشمان» میگوید: «از زمان حمله حماس به اسرائیل در ١٥ مهر، ۴۳۰۰ مورد جرم مرتبط با درگیری خاورمیانه در آلمان به ثبت رسيده است که حدود ۵۰۰ مورد آن خشونتورزی بوده است... ستارههای داود را بر روی خانهها رنگپاشی میکنند، پرچمهای اسرائیل را به آتش میکشند و در تظاهراتها صدها مورد تهدید به نابودی و قتل علیه اسرائیل را شاهد هستیم و همه اینها تأثیر خود را دارد... یهودیان در آلمان از صحبت کردن به زبان عبری در ملأ عام یا پوشیدن کلاه «کیپا» (یارمولکه) میترسند...مراسم و رویدادها به دلیل نگرانیهای امنیتی لغو میشوند و مشارکت در حیات اجتماعی رو به کاهش است... این بذر نفرت است که متأسفانه در حال رویش است.»...
ادامه مطلب
🌍 #بین_الملل
🔹غلیان احساسات ضدصهیونیستی در جهان پس از جنایات هولناک اسرائیل در غزه
سرویس خارجی-
قتلعام وحشیانه زنان و کودکان در غزه، که با حمایتهای همهجانبه غرب صورت میگیرد، اندیشمندان و چهرههای سیاسی غرب را نگران کرده است؛ نگران وضعیتی که صهیونیستها و یهودیان در سراسر جهان گرفتارش شدهاند و به گفته دولت آلمان، باعث افزایش حیرتانگیز «احساسات ضد صهیونیستی» شده است.
رژیم صهیونیستی که طی هفتاد و اندی روز که گذشته در میادین جنگ، ضربات بیسابقهای از حماس خورده است، تلاش میکند، با «کشتار بیرحمانه زنان و کودکان» ضمن تسکین خود، بازدارندگیاش را که از دست داده، بیابد. این رژیم که در طول تاریخ نحس و 70سالهاش، هرگز در چنین شرایطی گرفتار نشده بود، هیچ ابایی از بمباران بیمارستانها و کشتار بیماران ندارد و مثل فردی که «در تله مرگ گرفتار آمده و چیزی برای از دست دادن ندارد»، فقط برای بقا دستوپا میزند.
حجم بالای این جنایات و خونریزیها باعثشده دنیا طی این هفتاد و چند روز، تقریبا هر روز شاهد تظاهراتهای ضد صهیونیستی باشد. به نوشته الجزیره، چیزی نزدیک به 7هزار 300 تظاهرات ضد صهیونیستی در این مدت از شرق تا غرب عالم برگزار شده است. «افزایش حس ضد صهیونیستی و ضد یهودی»، یکی از تبعات اجتماعی این جنایات است که باعث نگرانی حامیان غربی این رژیم جنایتکار شده است. طوری که «مارکو بوشمان»، وزیر دادگستری آلمان میگوید: «بذر نفرت از يهوديان در حال رويش است.»
«بوشمان» میگوید: «از زمان حمله حماس به اسرائیل در ١٥ مهر، ۴۳۰۰ مورد جرم مرتبط با درگیری خاورمیانه در آلمان به ثبت رسيده است که حدود ۵۰۰ مورد آن خشونتورزی بوده است... ستارههای داود را بر روی خانهها رنگپاشی میکنند، پرچمهای اسرائیل را به آتش میکشند و در تظاهراتها صدها مورد تهدید به نابودی و قتل علیه اسرائیل را شاهد هستیم و همه اینها تأثیر خود را دارد... یهودیان در آلمان از صحبت کردن به زبان عبری در ملأ عام یا پوشیدن کلاه «کیپا» (یارمولکه) میترسند...مراسم و رویدادها به دلیل نگرانیهای امنیتی لغو میشوند و مشارکت در حیات اجتماعی رو به کاهش است... این بذر نفرت است که متأسفانه در حال رویش است.»
اسرائیل 50 سال گرفتار این خشم خواهد ماند
وزیر دفاع سابق انگلیس نیز همین موضوع را در قالبی دیگر تبیین کرده و نسبت به ادامهدار بودن این «حس نفرت» حتی تا 50 سال آینده، هشدار داده است.
به گزارش دیلیتلگراف، «بن والاس»، وزیر دفاع سابق انگلیس از حزب حاکم محافظهکار «تاکتیکهای اسرائیل- بخوانید جنایات رژیم صهیونیستی- موجب تشدید تنشها تا ۵۰ سال دیگر خواهد شد و مسلمانان جوان را در سراسر جهان خشمگین خواهد کرد... مجازات جمعی و کوچ اجباری غیرنظامیان اقدامی خلاف قانون است... جنگیدن با حماس مشکلی ندارد، اما نابودی نوار غزه مشروع نیست.» «والاس» این را هم گفت که «ما وارد دوره خطرناکی میشویم که اقتدار تلآویو مبنی بر دفاع، به دلیل اقداماتش در حال تضعیف است. نتانیاهو در حال ارتکاب اشتباهی است که امکان دارد اقتدار حقوقی و همچنین اخلاقی خود را از دست بدهد... نسل کنونی سیاستمداران اسرائیلی دردسرساز هستند و نخستوزیر تندرو آن اهداف بلندمدت را نادیده میگیرد زیرا کابینهاش در وهله اول از حملات حماس غافل شد. اما اگر فکر میکند که با خشم و میل به کشتار میتواند این مسائل را سامان دهد، سخت در اشتباه است. روشهایی که او در پیش گرفته، مشکلی را حل نخواهند کرد. در واقع من معتقدم که تاکتیکهای نتانیاهو موجب تشدید تنشها تا ۵۰ سال دیگر خواهد شد.»
افزایش 337درصدی حوادث صهیونیسمستیزانه در نیویورک ....
ادامه مطلب
📎🔹بنگاهداری بانکها با سیاستهای کلی نظام و دولت سازگاری ندارد
🔸رئیسجمهور گفت: «هدایت سرمایه بانکها به سمت تولید» و «توانمندسازی بخش خصوصی» از جمله اقدامات مهم در ساماندهی نظام مالی کشور است که وزارت امور اقتصادی و دارایی میتواند در این زمینه به طور جدی و مؤثر نقشآفرین باشد.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاههای اجرائی کشور به وزارت امور اقتصادی و دارایی رفت و پس از شنیدن گزارش وزیر و مدیران ارشد این وزارتخانه از اقدامات صورت گرفته در 2 سال گذشته، توصیهها و نکات مهمی برای بهبود و ارتقای عملکرد این وزارتخانه مطرح کرد.
وی با تأکید بر ضرورت نگاه تحولی مدیران این وزارتخانه همراه بازنگری در برخی از روندهای موجود و برداشتن گامهای رو به جلو و جهشی جهت ساماندهی نظام مالی و فراهم کردن سرمایه برای کشور، تصریح کرد: از جمله مأموریتها و وظایف اصلی وزارت امور اقتصادی و دارایی استفاده از اختیارات قانونی برای «تجمیع سرمایه در کشور» از محل مالیات، بیمه و بازار سرمایه تا بانکها، گمرکات، مولدسازی و خصوصیسازی است.
رئیسجمهور رشد اقتصادی را در گرو «افزایش بهرهوری و سرمایهگذاری» عنوان کرد و با تأکید بر نقش این وزارتخانه در این زمینه افزود: همه برنامهها و تصمیمگیریها باید معطوف به رونق تولید در کشور باشد.
رئیسی «ایجاد مشوقهای مالیاتی برای تولیدکنندگان»، «استفاده از درآمدهای خصوصیسازی برای تقویت تولید» و «تبدیل سرمایههای منجمد و متوقف به سرمایه پویا و مولد» را از جمله زمینههای موجود در این وزارتخانه برای کمک به رونق تولید و رشد اقتصادی در کشور دانست و گفت: در زمینه جذب سرمایهگذاری نیز این وزارتخانه با تسهیل تجارت و بهرهگیری از ظرفیتهای بیمهای برای تضمین سرمایه و پوشش ریسک سرمایهگذار و همچنین «ایجاد جذابیت در بازار سرمایه برای جذب سرمایههای سرگردان» مردم میتواند در زمینه تامین سرمایهگذاری به عنوان دیگر پایهها و محورهای مهم رشد اقتصادی نقشآفرین باشد...
ادامه مطلب
📎🔹مشارکت در انتخابات از مؤلفههای مهم در اقتدار ملی است
🔸معاون اول رئیس جمهور پیش از ظهر روز دوشنبه 27 آذر نشستی را با استانداران سراسر کشور با موضوع مهار تورم و رشد تولید برگزار و ضمن تبیین اولویتها و برنامههای اصلی دولت برای کنترل تورم در ماههای پایانی سال، گزارش اقدامات استانداران در خصوص جلسه گذشته را دریافت کرد.
محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور در این نشست که در وزارت کشور برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) با یادآوری اینکه بخش مهمی از بار سنگین اداره کشور بر دوش استانداران است، از زحمات و تلاشهای صورت گرفته در استانها قدردانی و استانداران سراسر کشور را مامور کرد تمرکز اصلی خود را بر طرحها و پروژههایی معطوف کنند که در رفع مشکلات مردم و پاسخ به مطالبات و نیازهای جامعه بیشترین اثرگذاری را دارد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه هریک از استانها از مزیتهای خاص و منحصربهفردی برخوردار هستند، تصریح کرد: استانداران باید مزیتها و موضوعاتی را در اولویت قرار دهند که در رشد تولید، مهار تورم، پیشبرد ماموریتهای دولت و رفع مشکلات مردم بیشترین نقش و تاثیر را دارد.
وی از استانداران خواست ضمن پیگیری مجدانه سیاستها و برنامههای دولت برای رشد تولید و مهار تورم، هر یک بر اساس نقشه راه جامع استان خود برای رشد تولید و مهار تورم حرکت کرده و گزارش عملکرد آن را به دولت ارائه دهند.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به پروژههای نیمهتمام و مطالبه مردم برای سرعت بخشیدن به تکمیل این پروژهها افزود: مردم چشمانتظار افتتاح این پروژهها هستند که لازم است طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالاتر که با اقدامات کوتاه مدت قابل افتتاح هستند شناسایی شده و در اولویت قرار گیرند تا با بهرهبرداری از آنها شاهد رضایتمندی مردم باشیم.
مخبر همچنین بر استمرار برنامه احیاء واحدهای تولیدی تعطیل و نیمهفعال تاکید کرد و گفت: احیاء واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی از اولویتهای جدی دولت است و علاوه بر آن باید با گرهگشایی و کمک به واحدهای تولیدی فعال، ظرفیت تولید و میزان اشتغال آنها را افزایش دهیم.
مخبر از رونق تولید بهعنوان یکی از راهکارهای اصلی مقابله با گرانی و تورم نام برد و استانداران را به ارتباط نزدیک با نخبگان و دانشگاهها برای بالا بردن ظرفیت تولید فراخواند و افزود: استانداران باید از ظرفیت دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان برای رونق بخش تولید و افزایش بهرهوری حداکثر استفاده را انجام دهند....
ادامه مطلب
📎🔹صادرات ۸۰ درصد محصولات کشاورزی با کارت بازرگانی اجارهای
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد صادرات محصولات کشاورزی توسط واسطههای ایرانی، خارجی و از طریق کارتهای یکبار مصرف اجارهای انجام میشود.
«علی رضوانیزاده» در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: بخش عمده محصولات کشاورزی و صنعتی با کارتهای یکبار مصرف صادر میشود. کسانی هم که با کارتهای یکبار مصرف اقدام به صادرات میکنند، دنبال برندسازی و ایجاد زیرساخت نیستند.
رضوانیزاده گفت: از 120 میلیون محصول کشاورزی که سالانه در کشور تولید میشود 25 تا 30 درصد محصولات تولیدی ضایع میشود. با در نظر گرفتن نیمی از آب مصرفی ضایعات بخش کشاورزی که معادل 23 میلیارد مترمکعب است، میتوان دریاچه ارومیه را احیا کرد.
وی ابراز کرد: 80 تا 90 درصد صادرات محصولات کشاورزی از مسیر واسطهها انجام میشود و صادرکنندگان عمده نیز که خودشان صادرات دارند، تنها 10 تا 20 درصد صادرات خود را با کارتهای بازرگانی خود انجام میدهند تا بتوانند کارت بازرگانی، برند و هویت خود را حفظ کنند.
رضوانیزاده گفت: عمده صادرات محصولات کشاورزی از طریق واسطههای خارجی و ایرانی با کارتهای یکبار مصرف اجارهای انجام میشود که برندی هم ندارند.
وی اضافه کرد: ارزش صادراتی محصولات کشاورزی در حالی کاهش یافته که میزان صادرات از لحاظ وزنی کاهش نیافته است. با ایجاد برندهای صادراتی میتوان ارزآوری برای کشور را افزایش داد.