14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🔰 توصیه های #استاد_عابدینی به مناسبت ایام ثبتنام حوزههای علمیه
✅ آغاز پذیرش حوزه های علمیه خواهران در سال تحصیلی جدید
🔻مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از بین خواهران علاقه مند به تحصیل در علوم دینی ثبت نام به عمل میآورد.
🔹 مهلت نام نویسی از 29 بهمن 1401 آغاز شده و تا پایان اردیبهشت 1402 ادامه دارد.
🔸علاقهمندان جهت ثبت نام میتوانند به آدرس اینترنتی https://paziresh.whc.ir/ مراجعه کنند.
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#معاونت_آموزش
🔴 برگزار شد ؛
آخرین جلسه سال ۱۴۰۱مدیر وکادر مدرسه خدیجه کبری علیها سلام
🔸در این جلسه مدیر مدرسه سرکار خانم علمی فردبه مسئله پذیرش حوزه های علمیه اشاره وبه استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای برنامه های ماه مبارک رمضان در تعطیلات سال نو تاکید داشتند.
#اخبار_مدارس
#فعالیت_فرهنگی_آموزشی
#پذیرش
#مدرسه_عملیه_خدیجه_کبری_س
zanjan.whc.ir
@whc_znj
🔴برگزار شد؛
جلسه آشنایی با سامانه شمع و نحوه ثبت فعالیت های طلاب با حضور حجت السلام والمسلمین آقای مروتی
🔹در این جلسه طلاب همراه با توضیحات حجت اسلام آقای مروتی به ثبت فعالیت های تبلیغی و رفع ابهامات خود پرداختند.
#اخبار_مدارس
#سامانه_شمع
#روابط_عمومی
#مدرسه_عملیه_خدیجه_کبری_س
Zanjan.whc.ir
@whc_znj
📢همه آنچه درباره سامانه نجم نیاز داریم...
🔺معرفی سامانه نجم
http://farhangi.whc.ir/news/view/93377
🔺معرفی امکانات و ویژگی های سامانه نجم
http://farhangi.whc.ir/article/view/29395
🔺راهنمای ثبت نام در سامانه نجم
http://farhangi.whc.ir/article/view/29368
🔺راهنمای سامانه نجم
farhangi.whc.ir/article/view/29365
🔺درخواست پشتیبانی و ارسال اشکال
http://farhangi.whc.ir/contact/add?ins_id=576
سلام علیکم
در پاسخ به سوال یکی از طلاب گرامی در خصوص طرح ستاره های زمینی:
طرح ستاره های زمینی طرحی بر مبنای جلسات خانگی قرآنی است که از سوی موسسه قرآنی خاتم اوصیا تدوین شده و قرار شد هم برای عموم مردم و هم بصورت خاص برای طلاب باشه و حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها و حوزه های علمیه خواهران در اجرای طرح مشارکت دارن
از اونجا که جلسات خانگی یکی از فعالیتهای کانونهای قرآنی نور الثقلین در مدارس هست لذا این طرح در راستای فعالیتهای کانونها به مدارس ابلاغ شد تا فعالان قرآنی مدارس برای ترویج فرهنگ قرآنی در قالب جلسات خانگی اقدام کنن
لازمه که این طرح به دو شکل اجرا بشه:
۱. در جمع خانواده های طلاب و اقوام و جلسات خانگی فامیلی
۲. بصورت جلسات خانگی برای عامه مردم
قالبهای اجرای طرح هم به دو شکل ذیل هست:
۱. خواندن سوره قدر بر سر سفره هفت سین
۲. تلاوت قرآن دسته جمعی در جلسات خانگی خانوادگی، فامیلی و غیر فامیلی از عموم مردم
بزرگواران میتونن عکسهایی از جلسات خانگی و تلاوت دسته جمعی خودشون به آدرس لینکی که در انتهای پوستر ها اومده ارسال کنن تا در پویش و احتمالا قرعه کشی مربوطه شرکت کنن
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀.
•••═━🍃❀💠❀🍃━═••
#اطلاع_رسانی
🌙 معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور
به منظور "بهره مندی از فیوضات معنوی ماه مبارک رمضان و و تبیین اندیشه های ناب دینی و آرمان های انقلاب اسلامی از کلیه مبلغین و دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور "جهت اعزام در ماه مبارک رمضان دعوت به عمل می آورد .
🎀 "بهار در بهار" 🎀
💠شرایط اعزام :
🚩 داشتن سوابق تبلیغی
🚩دارابودن حداقل مدرک سطح ۲
🔶علاقه مندان جهت ثبت نام به آدرس najm.whc.ir سامانه نجم حوزه های علمیه خواهران مراجعه نمایید .
⏳زمان ثبت نام : ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ الی جمعه ۱۴۰۲/۱/۴
📌مزایا :
⟨⟨علاوه بر امکان ترویج و نشر معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام و بهره مندی از برکات معنوی و اجر اخروی⟩⟩
🚩 پرداخت حق الزحمه تبلیغی؛
🚩 برخورداری از امتیازات و سوابق تبلیغی
#اعزام_ماه_مبارک_رمضان
#مبلغین_دانش_اموختگان_سراسر_کشور
#معاونت_فرهنگی_تبلیغی_مرکز_مدیریت_حوزه_های_علمیه_خواهران
•••═━🍃❀💠❀🍃━═••
✨ شعار سال ۱۴۰۲
👈🏻 «مهار تورم، رشد تولید»
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: من با توجه به همهی جهات، هم تورّم، هم تولید داخلی، این چیزهایی که مهم است، تورّم که مشکل اصلی است، تولید داخلی که حتماً یکی از کلیدهای نجات کشور از مشکلات اقتصادی است، با توجه به اینها شعار سال را اینجور اعلام میکنم: «مهار تورم، رشد تولید»، این شعار سال است. یعنی باید همهی همّت مسئولین متوجّه این دو موضوع باشد. در درجهی اوّل مسئولین، در درجهی بعد همینطور که گفتم فعالان اقتصادی و فعّالان مردمی و کسانی که دستشان میرسد کاری انجام بدهند و فعّالان فرهنگی، صدا و سیما که باید فرهنگسازی بکند در این زمینهها، همهی اینها باید متوجه این دو نکتهی اصلی باشند، در درجهی اول مهار تورّم، یعنی واقعاً تورّم را مهار کنند و کاهش بدهند تا آنجایی که ممکن است کاهش بدهند و مسئلهی تولید را افزایش بدهند. ۱۴۰۲/۱/۱
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
باسلام و احترام خدمت شما بزرگواران،
حلول سال نو و بهار پرطراوت همچنین تقارن آن با ماه مبارک رمضان و بهار قرآن و عبادت را تبریک و تهنیت عرض نموده واز درگاه خداوندمتعال و سبحان برایتان سلامتی ، عافیت وعاقبت بخیری آرزو می نمایم و سالی سرشار از خیر و معنویت را برای شما وخانواده محترمتان
مسئلت دارم.التماس دعا
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷
🔴برگزار می گردد؛
به مناسبت ماه میهمانی خدا مسابقه شرح فراز هایی از دعای ابوحمزه ثمالی از اول تا سی ام ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
🔹متن سوالات هر روز بعد از سحر بارگذاری می شود ،علاقمندان با مطالعه متن ارسالی می توانند بعد از افطار با مراجعه به لینک پاسخ گویی به صورت آنلاین در مسابقه شرکت داشته باشند.
🔹به سه نفر از افرادی که بیشترین تعداد پاسخ صحیح را ارسال کنند جوایزی اهدا خواهد شد
#اخبار_مدارس
#معاونت_پژوهشی
#دعای_ابوحمزه_ثمالی
#مدرسه_عملیه_خدیجه_کبری_س
Zanjan.whc.ir
@whc_znj
Ramadan 1444.pdf
317.5K
🌀 جدول مراقبهی رمضانیه
📝 اعمال و اذکار ماه رمضان
📿 با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اعمال را انتخاب کنید و لازم نیست همه را انجام دهید.
📚 منابع:
1️⃣ اقبال الاعمال
2️⃣ مفاتیح الجنان
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رمضان
#رمضان
#مراقبه
@Manahejj
🔴روز اول : دعای ابوحمزه ثمالی
در میان ادعیه مأثوره از حضرات معصومین علیهم السّلام شاید بتوان گفت دعائی به جامعیّت دعای ابوحمزه ثمالی از حضرت سجّاد علیه السّلام که حاوی نکاتی بس دقیق و عمیق در ارائه و تبیین وضعیّت و اوصاف بندگان و شرح احوال و کیفیّت ربط بین خلائق و پروردگار در مقام عبودیّت است، یافت نشود.
ابوحمزۀ ثمالی از اصحاب حضرت سجّاد علیه السّلام و از اصحاب حضرت امام محمّد باقر علیه السّلام است؛ و علّت اینکه این دعا به نام ابوحمزۀ ثمالی و از جملۀ ایشان است ابوحمزۀ ثُمالی (ثابت بن دینار)؛ وی از ثقات سلفنا الصّالح و از أعلام ایشان میباشد. علم را از امامان سهگانه: صادق و باقر و زینالعابدین علیهم السّلام اخذ کرده است. او از کسانی است که یکسره به ایشان روی آورده، و در نزد آنان مقرّب بوده است.
امام صادق علیه السّلام بر وی ثنا کردند که: ”أبوحمزةَ فی زمانِه مثلُ سلمانَ الفارِسیِّ فی زمانِه؛* ابوحمزه در زمان خودش، همطراز سلمان فارسی در زمان خود بوده است.“
و از حضرت امام رضا علیه السّلام وارد است که: ”أبوحمزةَ فی زمانِه کلُقمانَ فی زمانِه؛** ابوحمزه در زمان خودش، همطراز لقمان حکیم در زمان خود بوده است.“
وی کتابی در تفسیر قرآن دارد.» معروف شده، این است که طبق روایتی که مرحوم شیخ طوسی در کتاب مصباح المتهجّد دارد، این دعا را ابوحمزۀ ثمالی از حضرت سجّاد روایت کرده است. او روایت کرده است که حضرت سجّاد علیه السّلام در شبهای ماه مبارک رمضان بیشترِ از شب را نماز میخواندند، و وقتی که از نمازها فارغ میشدند آنوقت این دعا را میخواندند.
https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1396/3/7/6285539_275.mp3
فایل صوتی جزء اول🌺
142670_318.mp3
4.05M
________________⚜
⚜ #جزء دوم #قرآن_کریم ⚜
استاد معتز آقایی
«در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید»
🔴روزدوم:
إلهی لا تُؤَدِّبنی بعُقوبتِکَ،
«ای پروردگار من، ای خدای من! مرا ادب نکن به عقوبتی که بر من میکنی! در آن حَذاقت و حدّت نظری که در امور من داری، با من مکر و خدعه نکن!»
معنای مکر و عقوبت پروردگار برای ادبکردن انسان از اینجا استفاده میشود که ممکن است خداوند علیّأعلی انسان را به عقوبت، ادب کند؛ و در امر انسان حیله کند و در حیلهای که در امر انسان میکند، مکر کند. «خدایا مرا ادب نکن به عقوبت خودت!» نمیگوید مطلقاً مرا ادب نکن، بلکه مرا به عقوبت ادب نکن! پس معلوم میشود خدا ممکن است انسان را ادب کند به عقوبت، و ادب کند به غیر عقوبت؛ آنوقت تقاضا میدارد که مرا به عقوبت، ادب نکن!
عقوبت: یعنی عقاب؛ یعنی گوشمالی و تنبیه.
ادب: یعنی در صراط مستقیم وارد شدن، و کار انسان معتدل شدن، و بههوش آمدن و متنبّه شدن. بهخلاف افرادی که ادب ندارند ـ حالا ادب در هر موردی به مناسبت خود او است ـ، یعنی در صراط مستقیم نیستند؛ یا جنبۀ افراط دارند، یا جنبۀ تفریط دارند؛ یا تند میروند، یا کند میروند؛ یا شرایط و آداب آن محل و مجلس را ملاحظه نمیکنند، یا از شأن مولا غافل و جاهلاند و متنبّه نیستند. اینها افرادی هستند که به شرایط عبودیّت و مولویّت واقف نیستند. شخصی که ادب دارد، یعنی آن کسی که این جهات را میداند و واقف به این جهات است. و البتّه بنده باید در صراط عبودیّت، دارای ادب باشد؛ چون بیادب را که به حرم پروردگار راه نمیدهند.
آن وقت خداوند علیّأعلی که نظر رحمت با بندگان خود دارد، آنهایی را که میخواهد به حرم خود راه دهد و از روی صفت رحیمیّتِ خود، راهی برای آنها به نشئۀ دیگر باز کند، و راه مناجات آنها را با خود بگشاید، مسلّماً باید آنها را ادب کند دیگر! تا بعد از اینکه آنها ادب شدند آن وقت روابط بین بنده و مولا براساس عبودیّت و ربوبیّت محفوظ میماند، و بنده قابلیّت پیدا میکند که در صراطِ مناجاتِ پروردگار بایستد و با او ردّ و بدل کند؛ این مال بندهای است که دارای ادب باشد. حالا آن افرادی که ادب ندارند، از رحمت خدا دورند و بحث در آنجا نیست. معلوم میشود که ادب خیلی امر مهمّی است که خود حضرت سجّاد علیه السّلام میفرماید: «مرا که ادب میکنی، باید ادب بکنی؛ ولی به عقوبتت ادب نکن!» پس ادب لازم است و بیادبی خیلی بد است، از همهچیز در راه سیر و سلوک بدتر، بیادبی است؛ چون همین که بنده از صراط ادب خارج شد، موجب درخشیدن برق غیرت و حمیّت میشود و آن بنده را بهکلّی از درجات و از ادّعاها ساقط میکند.
لینک پاسخ به سوالات
https://form.avalform.com/view.php?id=44416163