تبیین و تحلیل جایگاه شعار سال ۱۴۰۱(2).mp3
4.89M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
﷽
✳️ نشست بصیرتی
🗞موضوع: تبیین و تحلیل جایگاه شعار سال ۱۴۰۱
🎙سخنران: دکتر عادل پیغامی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی
#نشست_بصیرتی_مجازی
╲\╭┓
╭ 🌸🍃
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴سالروز وفات جانسوز امّ المؤمنین حضــرت خدیجــه کبــری (سلام الله علیها) تسلیت و تعزیت باد.
#ماه_مبارک_رمضان
─═▪️ 🌹▪️═─
تله جنگ افغانی ایرانی.m4a
4.19M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
﷽
🎧 مهاجرین آمده اند ایران را ویران کنند⁉️
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
─═ 🍀🌼🍀═─
VID_20220411_13-1649668146097.mp3
2.01M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎧 تفسیر آیات قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
9⃣ قسمت نهم: شکر خدا در پیروزیها (آیات ۱تا۳ سوره مبارکه نصر)
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
❓سوال:عدم توجه به تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی چه سرانجامی خواهد داشت؟
✅ پاسخ: از رقابت جهانی عقب میافتیم. اگر تولید نکنیم باید تجارت کنیم و مایحتاج مورد نیازمان را در زمینههای مختلف از طریق واردات تامین کنیم و لذا به جای اینکه تولید کننده باشیم به مصرف کننده تبدیل میشویم. در صورتی که به تولید توجه نشود باید تمام منابع نفتی خود را بفروشیم و به ازای آن محصول وارد کنیم. در صورتی که دانشبنیانها بروز باشند نه تنها وارد کننده نخواهیم شد بلکه تبدیل به صادرکننده میشویم.
🔹اگر شرکتهای دانش بنیان را در حوزههای مختلف نتوانیم توسعه دهیم به وارد کننده تبدیل میشویم. اتفاقا در حوزه کشاورزی نیز در بخشهای مختلف از جمله آبیاری چندان خوب عمل نکردهایم و هنوز بخشی از کشاورزی ما غرقابی است در صورتی که امروزه در دنیا از قطرهقطرههای آب برای آبیاری مزارع با استفاده از شیوههای نوین استفاده میشود.
🔹در مجموعه در همه حوزهها فاصله فراوانی با دانش بنیان شدن داریم و اگر حوزههای مختلف تولیدی را دانش بنیان نکنیم در حوزههای مختلف داخلی و خارجی دچار آسیبهای بزرگی خواهیم شد.
🔹این را نیز بدانیم که دیگران کیلومترها در زمینه شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مختلف تولید، صنعت، معدن از ما جلوترند. ما نفت و مواد خام معدنی را به آنها میفروشیم و آنها نفت و مواد خام معدنی ما را خریداری میکنند و با کمک دانشبنیانها از هر گرم آن محصولی تهیه و آن محصولی را که از مواد اولیه ما تهیه کردهاند به ما میفروشند.
#پرسش_پاسخ
─═ 🍀🌼🍀═─
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت خديجه (س) مظلومه است؛ غريب است
🔹حقايقی درباره حضرت خديجه (س) در بيانات رهبر انقلاب
#حضرت_خدیجه
#ماه_امید
#طلوع_امید
✍#واحد_اجتماعی_پایگاه_نفیسه
📝 #یادداشت_تحلیلی| راه میانبُر!
✅سال جدید در حالی از سوی مقام معظم رهبری به سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری شده است که مروری بر نامگذاریهای سالهای اخیر نشان میدهد که حداقل از سال 1387 سیر تأکیدات معظمله بر مهمترین راهحل مشکلات کشور، یعنی «مسئله تولید» متمرکز و معطوف بوده است. البته هر سال بر وجهی و لایهای از این کلان مسئله توجه شده است تا با تجمیع همه آنها این معنادهی محقق شود که در صورت توجه به همه ابعاد و زوایای تولید و توازنبخشی به لایههای گوناگون آن، به قدر میزان نقش و اولویتی که برای به حرکت درآوردن چرخ تولید و اقتصاد کشور دارند، میتوان امیدوار به گرهگشایی از مسائل مبتلابه معیشتی و اقتصادی بود و راه برونرفتی از این وضعیت پیدا کرد.
✨این نکته طلایی را میتوان در تکتک این نامگذاریها یعنی تقویت تولید داخلی، اقتصاد مقاومتی، استحکامبخشی ساخت درونی قدرت، جهاد اقتصادی، نوآوری و شکوفایی، اشتغالزایی، مبارزه با فساد و قاچاق کالا، جلوگیری از واردات بیرویه، اصلاح الگوی مصرف، حمایت از کالای ایرانی، رونق تولید، جهش تولید و پشتیبانی از تولید و مانع زدایی از آن دریافت کرد. در این سیر مفهومی شعارها، نامگذاری امسال، راه میانبُری است که در صورت عمل به آن سریعتر و مطمئنتر میتوان از پیچ تاریخی تحمیلی دشمنان بر ایران اسلامی عبور کرد و شهد زیبای تولید اشتغال آفرین و گرهگشا را چشید.
💠رونق و جهش تولید در ایران یک ضرورت اساسی است. بااینحال، مسئله اساسی دراینباره، چگونگی تحقق این مهم است. برای این منظور، ایران باید از راههای میانبر استفاده کند؛ راههایی که نتیجهبخشی آنها نیاز به زمان زیادی ندارد و در صورت نتیجهبخشی، دستاوردهای بزرگی نصیب کشور و ملت میکند. در غیر این صورت، ایران در برابر سرعت بالای تحولات جهانی بهویژه در حوزه ارتباطات، فنّاوری و اقتصاد عقب خواهد ماند. توجه به حوزههای دانشبنیان همان راه میانبری است که این امکان را برای ایران فراهم میکند تا بدون نیاز به صرف زمان زیاد، بتواند به صورت جهشی، تولید و اقتصاد خود را رونق بخشد. عصر کنونی، عصر اقتصادمحور شدن جهان است و در اقتصاد نیز آنچه بیش از هر عامل دیگری مزیت آفرین است، حوزههای دانشبنیان است. درواقع، امروزه مزیتهای رقابتیِ اقتصادی در حوزههای دانشبنیان تعریف میشود و اقتصادهای قوی، بیش از هر عاملی بر افزایش نقش دانش و فناوری در تولید توجه دارند. بر همین اساس است که ورود به حوزه فنّاوریهای پیشرفته، ورود به باشگاه قدرت و اعتبار در جهان تلقی میشود.
✍🏻نویسنده: فتحالله پریشان
🌙#ماه_رمضان
#ثامن_20
─═ ▪️🌹▪️═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شایعه تولید گردوغبار در مرز ایران و عراق
🔹با ورود گردوغبار در پایتخت شایعهای پخش شد که عراقیها از عمد در حال تولید گردوغبار در مرز ایران هستند. عدهای دیگر هم با ویدیویی ادعا کردند که دستگاههای تولید ریزگرد با همکاری چین برای فراریدادن مردم خوزستان به کار گرفته شده است.
🔸اما بررسی این فیلم نشان میدهد که این تکه فیلم بخشی از گزارش یک برنامه پرتغالیزبان است که در سال ۲۰۱۹ پخش شده است. با این دستگاه کشاورزان در حال پاشیدن خاک بر روی زمینهای کشاورزی خود هستند تا از کودهای شیمیایی کمتری استفاده کنند و محصول ارگانیک تولید کنند.
#ماه_رمضان
#جهاد_تبیین
─═ ▪️🌹▪️═─