هدایت شده از خواهران نفیسه کاشان
📸 گزارش تصویری
از
نهممین شب از محفل جزخوانی قرآن
✔️ با مربیگری استادمحترم خانم شیروانی
✔️ با مشارکت
همه رده های سنی
و حضور زیبای کودکان و نوجوانان
⚫️ همراه با مرثیه سرایی و عزاداری
شب وفات حضرت ام المومنین خدیجه(س)
(دوشنبه ۲۲فروردین ۱۴۰۰)
منزل آقای نجیب
🏳دارالقرآن پایگاه نفیسه
@khaharanenafiseh
📝 علت تحولات اخیر پاکستان چیست؟
🔻 عزل عمران خان نکته عجیبی نیست اصلاً هیچ نخست وزیری دوره پنج ساله خود را به پایان نرسانده یا مانند لیاقت علی خان ترور شده، یا مثل ذوالفقار علی بوتو با کودتا برکنار شده و یا ... .
🔹 بزرگترین مشکل پاکستان در همه دوره ها سه موضوع مشکلات اقتصادی، فساد سیاستمداران و دخالت ارتش در قدرت بوده است.
🔸 پاکستان به علت بنیه ضعیف اقتصادی همیشه سعی کرده است به آمریکا، عربستان و ... وابسته باشد؛ که با بدعهدی هایی از سوی این کشورها مواجه شد.
🔹 ناامیدی از غرب و اعراب باعث گرایش به شرق شده است. چینی ها صرفاً در پروژه سی پیک(cpec) ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده اند و برنامه بلندمدتی در پاکستان خصوصاً بنادر گواتر و کراچی دارند.
🔸 جلوگیری از ایجاد پایگاه نظامی آمریکا در پاکستان، دیدار عمران خان با پوتین در روز دوم بحران اوکراین و ... مسائلی بود که موجب شد غربی ها و غربگرایان پاکستانی بر علیه عمران خان به صحنه بیایند.
🔹 البته نباید مسائل را صرفاً به غربی ها و توطئه آنها محدود کرد که نمونه آن را باید انحلال مجلس پاکستان توسط عمران خان دانست که موجب انتقاد بسیاری از کارشناسان و پیچیده تر شدن تحولات گردید.
🔺شهباز شریف نخست وزیر شد ولی آنچه از پاکستان به زودی ها رخت نخواهد بست مشکلات اقتصادی، فساد سیاسیون و دخالت ارتشی ها در سیاست است که کشور ۲۲۰ میلیونی را در حواشی و جدل ها نگه خواهد داشت.
✍یعقوب ربیعی
─═▪️ 🌹▪️═─
🔰احکام شرعی
✅ اگر هنگام استفاده از قرص های زیر زبانی، آب دهان با آن آغشته شده باشد، در صورت بیرون ریختن آن، روزه صحیح است.
📚رساله نماز و روزه مسئله ٨٢٦
🌙#ماه_رمضان
─═ ▪️🌹▪️═─
🔰 در مذاکرات هستهای کار به گونه خوبی پیش میرود / آمریکا در #برجام بدعهدی کرده و حالا هم در بنبست گیر کرده است / در برنامهریزیها مطلقاً معطل #مذاکره نشوید
🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام: در برنامهریزیهای کاری مطلقاً معطل مذاکرات هستهای نشوید و کار خودتان را جلو ببرید. اینجور نشود که اگر مذاکرات به نتایج مثبت یا نیمه مثبت یا منفی رسید، در کار شما خللی ایجاد شود. کار خودتان را بکنید.
🔹در مذاکرات هم کار به گونه خوبی پیش میرود و هیئت مذاکره کننده، رئیسجمهور و شورایعالی امنیت ملی و دیگران را در جریان میگذارند و تصمیم میگیرند و جلو میروند. هیئت مذاکرهکننده ما هم تا اینجا در برابر زیادهخواهیهای طرف مقابل مقاومت کرده است و انشاءالله ادامه پیدا خواهد کرد.
🔹نقد کارهای مسئولان هم اشکالی ندارد اما نقد با نگاه خوشبینانه و خالی از سوءظن باشد. نباید نسبت به کسی که در وسط میدان و خط مقدم حضور دارد سوءظن داشت. البته این را من در همه دولتها گفتهام. نقد باید با خوشبینی باشد و مردم را ناامید نکند. کسی هم که بدعهدی کرده است طرف مقابل است. الان هم در این بدعهدی گیر افتادهاند و اتفاقاً آنها به بنبست رسیدهاند ما به بنبست نرسیدهایم. ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پایان رابطه با سلطه گر
🌙#ماه_رمضان
─═ ▪️🌹▪️═─
تفسیر ۱۰.mp3
1.72M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎧 تفسیر آیات قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
🔟 قسمت دهم: ایمان به وعدههای الهی(آیه ۲۲ سوره مبارکه احزاب)
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ای مولای من دلم به یاد تو زندگی کرد و با مناجات با تو آتش هراس را بر خود سرد نمودم.
💐 فرازی ازدعای ابوحمزه ثمالی
#ماه_مبارک_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برخی نکات کلیدی جزء یازدهم قرآن کریم
🌙#ماه_رمضان
─═ 🍀🌼🍀═─
📝#یادداشت_تحلیلی/تولید دانشبنیان
🔹رهبر انقلاب به سیاق هرساله، شعاری برای همگرایی و همافزایی سیاستهای کلی کشور تعیین مینمایند. چنانچه معظم له نیز فرمودند این نامگذاری، صرف عنوان نیست، بلکه مسئولین باید اهتمام ورزند تا حرکت کلی حاکمیت و دولت پیرامون اجرای شعار سال باشد. ایشان برای شعار امسال بر وجه دیگری از بخش تولید در اقتصاد تأکید فرمودند و عنوان «تولید دانشبنیان و اشتغالزا» را برگزیدند.
1⃣ تمرکز بر کلیدواژه تولید در میان اسامی انتخابشده، با ۶ بار تکرار، بیشترین سهم را در انتخاب شعار سال داشته است. تأکید معظم له بر این کلیدواژه به این دلیل است که تولید بهمثابه لوکوموتیو قطار اقتصاد است که وقتی به حرکت بیفتد، تمام اجزای اقتصاد را راه میاندازد. از طرفی یکی از اصلیترین اقدامات زمینهساز رونق تولید، دانشبنیان کردن اقتصاد است. لذا تولیدکننده باید خود را ملزم به کسب دانش و تحقیق کند، نه سوله داری و کارخانه گردانی.
2⃣ در حال حاضر تقریباً ۷۰۰۰ شرکت دانشبنیان در کشور وجود دارد که درآمد این شرکتها تنها ۲ درصد تولید ناخالص را به خود اختصاص میدهد. از طرفی بر اساس سیاستهای کلی علم و فناوری در افق ۱۴۰۴، سهم تعیینشده تولید ناخالص داخلی از فناوری و اقتصاد دانشبنیان ۵۰ درصد تعیین شده است. مشخص است که برای رسیدن به این هدفگذاری باید تلاشها را مضاعف کرد.
3⃣ایران رتبه شصتم در شاخص جهانی نوآوری (GLL) را دارد. دادهها و آمارهای این شاخص نشان میدهد، ایران در شاخصهای ورودی (موارد زمینهساز تولید دانش) با مشکل روبرو است؛ اما باوجود همین کاستیها، خروجیهای خلاقانه و نوآورانه به نسبت سرمایهگذاریها بسیار بیشتر است که نشان از ذهن خلاق و توان بالای کشور در این زمینه دارد. برای رفع این کاستیها، مجلس قانون جهش تولید دانشبنیان را تصویب کرده که برآوردها نشان میدهد، در صورت اجرا شدن آن، بسیاری از مشکلات این حوزه مرتفع میشود.
4⃣ اقتصاد ایران همچنان تکمحصولی بوده و بخش قابلتوجهی از درآمد دولت در سالها و دهههای اخیر متکی به نفت بوده است؛ برای مثال وابستگی بودجه ۱۴۰۱ به نفت ۳۹ درصد است. مهم است که بدانیم اصلیترین جایگزین برای خروج از اقتصاد تکمحصولی، اتکا بر شرکتهای دانشبنیان است. همچنین شرکتهای دانشبنیان میتوانند همزمان زمینه تولید و اشتغال پایدار را ایجاد نمایند.
👈 ظرفیتهای اقتصادی در اکثر بخشهای کشور تا اندازه زیادی بکر و دستنخورده است و میتوان گفت ایران از معدود کشورهایی است که ظرفیتهای بالقوه زیادی دارد و همزمان با مشکلات عدیدهای در حوزههای مختلف مثل کشاورزی، آب، خودرو و ... مواجه است. بالفعل نمودن این ظرفیتها و حل این مشکلات تنها وابسته به رونق شرکتهای دانشبنیان است. از طرفی رکن اصلی اقتصاد مقاومتی، شرکتهای دانشبنیان هستند که یکی از راهکارهای اساسی خودکفایی پایدار در محصولات استراتژیک بهحساب میروند. علاوه بر این، محصولات دانشبنیان به دلیل جذابیت در بازارهای جهانی، مشتریان زیادی دارند و بهراحتی قابل تحریم نیستند.
✍🏻علی محمدی
#ثامن_۲۰
─═ 🍀🌼🍀═─