✅⬅️ پای درس امام حسن عسکری(ع)
استاد احمد عابدی:
💠 امام عسکری عليهالسلام حدیثی از رسول خدا نقل فرمودند:
👈«مَنْ تَتَبَّعَ عَوْرَاتِ الْمُؤْمِنِينَ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ وَ مَنْ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ فَضَحَهُ فِي جَوْفِ بَيْتِهِ؛
«اگر كسی دنبال عيب مردم باشد، خدا هم دنبال عيب خود اوست. و او را رسوا میكند، حتی در خانه خودش.»
به گونه ای كه چنین کسی در خانه خودش و کنار زن و بچهاش خجالت بكشد و نتواند زندگی كند. خدا در خانه خودش او را رسوا میكند.
🔹 هر كه دنبال اين باشد كه فلانی چه اشتباهی كرده؟ فلانی نمره امتحاناتش چند شد؟ در امتحانات مردود شد يا نشد؟ فلانی به نامحرم نگاه كرد يا نكرد؟ هر كس دنبال اين چيزها باشد، خدا هم دنبال عيب خود او خواهد بود و او را در خانهاش هم که باشد رسوا ميكند.
💠 اين مسائل را امام عسکری عليهالسلام برای اين میفرمود كه بابا! در خيابان كاری به مردم نداشته باشيد! ما وظيفه داريم جلو گناهان علنی را بگيريم. اما از طرفی هم هميشه وظيفه داريم كه كارهای مردم را حمل بر صحت كنيم.
💠 اين از غرر كلمات امام عسکری است که می فرمود: «ضَعْ أَمْرَ أَخِيكَ عَلَى أَحْسَنِه»؛ هر كاری از هر كس ديدی آن را بر بهترين وجهش حمل و توجیه کن.
🔹 مثلاً اگر میبينم يك آقايی لبش دارد تكان میخورد، آیا بگويم دارد به من فحش میدهد، يا بگويم دارد صلوات ميفرستد؟ این فرمایش امام می فرماید ببین بهترین کار کدام است؟ بگو او هم همان گونه است.
🔹 حتی اگر كسی را كه يك روز از صبح تا شب هم با او بوديد و نمازش را نخواند، نگوييد فلانی بینماز است بلکه حمل بر احسن بكنيد و بگوييد شايد حواسش نبوده، شايد غفلت و فراموش كرده است.
🔻رهبر انقلاب، امروز: دعا، توسل و استغفار برای دفع بلا، اهمیت معجزهواری دارد. همه آنچه برای مقابله با کرونا گفته شد در حکم ابزار است و آنچه به این ابزارها، جان و روح میبخشد پروردگار متعال است که باید با دعا و تضرع، نظر لطف الهی را که همواره شامل حال ملت ایران بوده است، برای عبور از این گردنه نیز جلب کرد.
راه توسل به امام عصر علیه السلام - استاد شیخ جعفر ناصری
هدایت شده از چشم به راه 🇵🇸 | بنیاد مهدویت
📣وبینار مجازی "آمریکا و آخرالزمان"
📝بررسی رویکردهای دینی-آخرالزمانی در انتخابات آمریکا و تاثیر آن در خاورمیانه
📢سخنرانان:
دکتر فواد ایزدی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)
دکتر زهیر دهقانی آرانی (معاون پژوهشی مرکز تخصصی مهدویت قم)
✍️در آستانه انتخابات آمریکا به ارائه مباحثی جدید و داغ از انتخابات امریکا می پردازیم با ما همراه باشید.
زمان: سه شنبه ساعت 19
لینک ثبت نام رایگان:
https://evnd.co/kkyxz
موسسه فرهنگی عصر موعود (عج)
✅ https://t.me/promisedera
✅ asremouood.com
پروفسور کارل ارنست استاد برجستهی مطالعات دینی در دانشگاه کارولینای شمالی آمریکا واقع در شهر چپل هیل (Chapel Hill) است.
وی مطالعات فراوانی نسبت به اسلام داشته و به بسیاری از کشورهای اسلامی سفر کرده و هم اکنون در زمینهی مطالعات تاریخی در مورد اسلام یکی از شخصیتهای مطرح بینالمللی است. او مدتی شاگرد آن ماری شیمل بوده و کتاب یاد شده را نیز به شیمل تقدیم کرده است. پروفسور ارنست به عرفان اسلامی بسیار علاقهمند است و در مورد شیخ روزبهان تحقیقات فراوانی دارد و دو کتاب در مورد روزبهان نگاشته است که سال گذشته به خاطر این تألیفات جایزهی جشنواره فارابی را به خود اختصاص داد.
پژوهشگران مطالعات اسلامی در غرب یا همان مستشرقان ،تمام زیبایی اسلام و کنه شخصیت حضرت رسول را درک نکرده اند اما نکاتی خوبی تذکر داده و برای جامعه غربی و غرب دوستان ایرانی نکاتی جالبی گفته اند .
در قسمتی از کتاب جدیدم که ان شاء الله در انتشارات المصطفی چاپ می شود و در باره شبهات حدیثی مستشرقان پیرامون مهدویت است ،ایننکته را از دو مستشرق دیگر تذکر داده ام که به مناسبت اهانت به ساحت مقدس پیامبر خدا صلی الله علیه وآله تقدیم می گردد :
آرمسترانگ ،نویسندهی دو کتاب با عناوین "محمد ؛زندگی نامهی یک پیامبر " منتشر شده در 1991 میلادی و "محمد؛ پیامبری برای زمانهی ما" منتشر شده در 2006 میلادی ، در باره حضرت محمد صلی الله علیه وآله می باشد . وی کتاب اول خود را پس از اهانت های سلمان رشدی نگاشته و دو مین کتاب را پس از واقعهی یازده سپتامبر تالیف کرده است .تلاش ایشان این است که اتهامات رسانه های غربی و نگاه بغض آلود به اسلام را پاسخ داده و خواننده را با حقیقت چهره اسلام و حضرت محمد صلی الله علیه وآله ،که محبت و صلح است، آشنا سازد .
وی در قسمتی از مقدمهی کتابِ اول خود می گوید:
من اين كتاب را به اين خاطر نوشتم كه، در واقع، افسوس مىخورم كه سيماى محمد (ص) براى مردم غرب فقط تصويرى باشد كه كتاب رشدى ارائه مىدهد... زيرا محمد (ص) را يكى از نوادر تاريخ بشريت يافته بودم... در طى 10 سال بعد، اسلام ستيزى مردمان غرب رو به سردى گزارد و اگرچه هر از گاهى جرقههائى شعلهور مىگشت ولى به نظر مىرسيد كه مردم علاقه بيشترى براى تشكيك در داستان رشدى نشان مىدهند.
وی در ادامه به منتقدینی که واقعهی یازده سپتامبر را دستاویزی برای هجوم به آموزه های اسلام قرار داده اند چمیم پاسخ می دهد :
اكثر منتقدين اسلام بيشتر به آيههائى از قرآن اتكا مىكنند كه در آنها به جنگ و انتقامگيرى توجه گرديده و مىتواند به راحتى روحيه افراطىگرائى را در خواننده خود تقويت نمايد. آنها، اغلب اين را ناديده مىگيرند كه در كتابهاى مسيح و موسى (عليهما السلام) نيز مىتوان عباراتى حاكى از همين خشونت را پيدا كرد. در تورات، مردم اسرائيل بارها به خراب كردن شعائر مذهبى قوم1 و بيرون راندن آنان از سرزمين مقدس و عدم انعقاد هچگونه پيماننامهاى با آنان توصيه شده است. گروه بخصوصى از افراطيون يهودى همين آيهها را براى بيرون راندن فلسطينىها از سرزمينهايشان و مخالفت با طرح صلح خاورميانه به كار بردند.
تقريبا همه مىدانند كه استفاده از اين آيات، و حمل آنها بر اين معانى، كارى غير اصولى است. اگرچه مسيح هميشه چهرهاى صلحطلب معرفى شده است اما در انجيل آيههاى بسيارى هستند كه به تهاجم و نبرد تشويق مىكنند. حتى در يك مورد مسيح مىگويد: من نه براى صلح بلكه براى ستيز آمدهام. ولى هيچكس اين آيهها را در كشتار هشت هزار مسلمان بوسنييائى به دست مسيحيان صربستان مورد استفاده قرار نداد. در آن زمان هيچكس مسيحيت را ذاتا خطرناك و متجاوزگر قلمداد ننمود.
زيرا اطلاعات مردم به قدرى در مورد اين دين بالا بود كه هيچكس اجازه چنين ادعائى را به خود نمىداد. بيشتر مردم در غرب آنچنان از اسلام بىاطلاع هستند كه به هيچوجه نمىتوانند در داورىهاى خود نظرى منطقى و صحيح ابراز نمايند. با اين وجود، و با همه تاريكى حاكم بر مردم غرب، در مورد اسلام گاهى نيز جرقههائى از اميد و خوشباورى درخشيده است.
وی در ادامه بدین نکته اشاره می کند که خیره سری برخی از مسلمانان و افراط گرایی آنان ارتباطی با آموزه های اسلامِ اصیل نداشته و همان گونه که از نام "اسلام" بر می آید ؛ پایه های فکری این دین الهی بر "سِلم" و "صلح" قرار گرفته است .
مشابه این سخنان، در کتابی از خانم بِوِرلی میلتون ادوارز ،استاد علوم سیاسی دانشگاه کویین بلفاست ذکر شده است. وی معتقد است که غربیان تنها بر آموزهی جهاد در اسلام تمرکز کرده اند و با توجه به رخدادهایی مانند یازده سپتامبر تلاش بر نشان دادن چهره ای خشن از اسلام دارند .این در حالی است که پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله مبنای کار خود را صلح قرار داده و اصل جهاد برای دفاع از مرزها و جان مسلمانان بوده است .وی متذکر می شود که بن لادن نماینده اسلام نیست و اگر قرار باشد برخوردهای برخی از افراطیون در یک دین را به حساب آموزه های رهبر آن دین گذاشت، پس افراط های یهودیان و مسیحیان نیز به آیین یهود و مسیحیت بازمی گردد!
دو کتاب آرمسترانگ 👇
Muhammad: A Biography of the Prophet
Muhammad: A Prophet For Our Time
کتاب خانم ادواردز
Milton-Edwards, Islam and Violence in the Modern Era,p40-46
www.qhkarimeh.ir/lms
👤آیدی پشتیبانی @edusupport_f
☎️شماره تماس 02537175507
👤پشتیبانی برادران @edusupport_m
☎️شماره تماس برادران 02537175519
👤 پشتیبانی خواهران @edusupport_f
☎️شماره تماس خواهران02537175507
مشاهده لیست کلاس ها و ثبت نام 👇
www.qhkarimeh.ir/lms
لینک کانال ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/1528692736Cf83f5abcfd
آدرس ما در پیامرسان های ایتا، تلگرام و اینستاگرام :
@Qhkarimeh
هدایت شده از چشم به راه 🇵🇸 | بنیاد مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله نورانی امامت را دنبال کن
به مناسبت نهم ربیع الاول
سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج)
@chashmbe_rah
هدایت شده از چشم به راه 🇵🇸 | بنیاد مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سری اول/کلیپ شماره ۱
🔸حجت الاسلام حسن ملایی
🔹🔹کلیپ مهدوی به مناسب سالروز آغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج)
@chashmbe_rah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر مدرسه آموزش مجازی مهدویت