eitaa logo
خلاقیےت ترفند💅اےده ها
192.8هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
11.5هزار ویدیو
0 فایل
اینجا کلی ایده ترفند یاد بگیر😎👌 توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر با او خالص باشی صدایت میکند حتما به درگاهش قناعت کن عنایت می‌کند حتما کپی مطالب فقط با ذکر منبع حلال است شرایط و هماهنگی تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/3700621585Cd4810c418c
مشاهده در ایتا
دانلود
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 با کمی دقت کیف ضد آب بدوز دوزی👜👜 [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
23.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 پاپوش با لباسای تو خونگی بدوز [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 خلاقیت جالب نقاشی واسه کوچولو هاتون 💥 یاد بگیر🔥☄ [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 باسلوق ای یلدایی یاد بگیر 🔥💥 😉 [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
💫 مواد لازم : نشاسته گل یک پیمانه آب سرد یک و نیم پیمانه شکر یک پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم پیمانه کره ۲۰ گرم گردو به مقدار لازم پودر نارگیل مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته را به همراه آب سرد مخلوط می کنیم تا یکدست بشه بعد از صافی رد می کنیم شکر و وانیل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا مواد جمع بشه بعد گلاب و کره را اضافه کنید وقتی که موقع هم زدن به ظرف نچسبید از روی حرارت برمی داریم حدود نیم الی چهل دقیقه طول میکشه اگر خواستید سه رنگ باشه به سه قسمت تقسیم کنید و به دلخواه رنگ هاتون رو بهش اضافه کنید و میذاریم یکم بمونه و از داغی بیفته دستمون رو چرب میکنیم به اندازه یک گردو از مواد برمیداریم کف دست بهش شکل میدیم بعد داخل پودر نارگیل می غلتانیم و روش یک گردو میزاریم اگر خواستید باسلوق شفاف داشته باشید قبل از اینکه از روی حرارت بردارید یک قاشق چای خوری بهش جوهر لیمو با یک در قاشق غذاخوری آبلیمو را اضافه کنید👌 [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خلاقیےت ترفند💅اےده ها
. 💫 ایده جالب واسه یلدا یاد بگیر [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
💫 یه ایده جذاب و جالب برای شب یلدا مواد لازم چغندر لبویی .دو الی سه عدد نشاسته ذرت. سه قاشق آب. نصف لیوان شکر. چهار قاشق سن ایچ پرتقال. نصف لیوان چغندر لبوی را می‌شوریم و خوردشون می‌کنیم بخارپزشون می‌کنیم بهشون نشاسته ذرت و یا(( پودر نارگیل ))می‌زنیم و گلوله‌شون می‌کنیم .میتونید لبو ها را بپزید و با اسکوپ بستنی در بیاریم و بعد از اون آب و شکر و سن ایچ پرتقال را روی حرارت می‌ذاریم تا موادمون کمی خودش رو بگیره و بعد روی انگورمون می‌ریزیم تا براق بشه و به همین راحتی آماده شد [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 ترفند پف کردن ذرت و داشتن یه عالمه پفیلای جینگول🍿 [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 💫 برش زیبایی ویژه یلدا 🔥💥 [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 فقط با یه دوخت اینجوری دستگیره بدوز 💥🔥 [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅