eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
12.8هزار دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
51.9هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش درست کردن جامدادی😍 دوستان در این کلیپ از فوم استفاده شده شما میتوانید از پارچه با کیفیت استفاده کنید و حتما جای چسب دوخت بزنید..
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تا کردن دستمال سفره به شکل گل مرداب😍👍
3.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جا سوزنی✅🎈 استفاده از دور ریزها خلاقیت جذاب وکاربردی ✅😍
هدایت شده از تبلیغات موقت طب الزهرا (س) ⚘
🔴 سازمان بهداشت : دیسک کمر بدون جراحی درمان میشود 🔹 روشی به تازگی کشف شده که با استفاده از پلاتینر تراپی امواج کِلاکْ پالْس میتواند کمردرد را (در منزل) درمان کند ! ✅ همین حالا وارد شوید و پرسشنامه درمان کمردرد را پر کنید تا بفهمید با چه روشی درمان میشید👇🏻 ‏https://medianashop.com/Landing/Intdbl/PL84?utm_term=0417eitaB
‌ هرگز از سفید کننده وجرمگیر برای تمییز کردن سینک‌استفاده نکنید چون بعداز خشک شدن باعث لکه های تیره میشه سینک استیل رو باجوش شیرین تمییز کنید سطح سینک رو خیس کنید وجوش شیرین رو به اون بپاشید سپس بادستمال پاک کنید وبشورید😍☺️
سرو ته لیمو رو میگیریم وحلقه حلقه می کنیم وحتما هسته هاش گرفته بشه وگرنه ترشیمون تلخ میشه ردیف به ردیف توی شیشه می چینیم و فلفل قرمز تند نمک کمی هم زردچوبه،وقتی که شیشه پرشد درحد نصف استکان آبلیمو طبیعی می ریزیم روش ودربش رو محکم میبندیم و بمدت دوهفته باید جای گرم بمونه بعد استفاده کنید .... از این ترشی واشه تزئین مرغ استفاده کنید عالیه نوش جونتون
🍲مواد لازم: سیب زمینی=۲ عدد هویج=۲ عدد کوچک فلفل دلمه ایی=یک عدد (اگر رنگی باشد بهتر است پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ گوجه فرنگی=۴ عدد متوسط بادمجان= ۲ عدد کدو= ۲ عدد متوسط ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه ذرت= در صورت دلخواه 🥘پس از آنکه پیاز‌ها مقداری در روغن پخت سیب زمینی‌ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه‌ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید. به سراغ کدو و بادمجان رفته آن‌ها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد غذا آماده سرو می‌باشد.