4.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#فرکردن_مو
🍃 چهار روش فر کردن موها😍
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#ایده
اموزش اویز برای دکوری های خاص شیک
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#خلاقیت
آموزش تزیین کوسن های ساده 😍😍
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#کلیپ_آموزشی👸🌟
#ترفند_مد 👱🏻♀🌟
🧕 • آموزش ۳ مدل مو زیر شال و روسری
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
3.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥یه گلدون خوشگل درست کنید 🤩💐
حتما ببینید یک اموزش پرطرفدار
❤️ #ایده های جدید و #درآمدزا
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
2.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥جاشمعی اکلیلی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💓فینگر فود پنیری به شکل گل 🔥
#کلیپ
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#چندین_مدل_میکاپ_صورت 💄👁
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
576K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#تزیین قاب گوشی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#آموزش_بستن_روسری
یکی دیگه از مدلای بستن روسری قواره بزرگ رو براتون گذاشتم
امیدوارم از این مدل خوشتون بیاد
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#آلاشینگ_مرغ
فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن کنید.
سینه مرغ را اندازه کوچیک خرد کرده به همراه فلفل دلمه ای نمک .فلفل . پودر سیر تفت داده ( نذارید برشته و خشک بشه) سپس از حرارت برداشته در ظرف مورد نظرتون( بهتره تفلون باشه ) یکم سس بشامل بزنید و یک لایه نان تست دور گرفته و یک لایه مرغ و پنیر پیتزا لایه آخر نان تست میذاریم به همراه سس سفید و پنیر پیتزا در فر از قبل داغ شده به مدت 30 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا خوب طلایی شود.
.
برای تهیه سس_بشامل
سس سفیدیا سس بشامل:
این سس مناسب غذاهایی مثل بیف استروگانف یا لازانیا و ...هست
۲۵ گرم کره و یه قاشق ارد رو تفت بدین که بوی خامیش بره ولی تغییر رنگ نده.بعد کمی که سرد شد یه لیوان پر شیرکم کم بهش اضافه کنیدتا گلوله نشه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه.سپس نمک و فلفل سیاه و یکم اویشن اضافه کنید از روی حرارت بردارید. این سس تا روی حرارته رقیقه اما بعد از اینکه روی حرارت برداشتین خیلی غلیظ میشه . پس در حالتی از روی حرارت برش دارید که بعد از سرد شدن مناسب استفادتون باشه.
نوش جان 💖
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥