5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥خشک کردن و نگهداری انواع آلو برای تمامی فصول سال 🎥🔝
#آشپزی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#خورشت_قیمه
موادلازم:
گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم
پیاز ۳عدد
لپه یک پیمانه
سیب زمینی ۳عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
زعفرون ابکرده به میزان کافی
گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته.
سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم
#آشپزی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥#خوراک_بال_مرغ_شیشه_ای
ابتدا ۸ قاشق سس سویا را با دو قاشق عسل یک استکان روغن زیتون پودرچیلی قرمز و فلفل سیاه را خوب مخلوط کرده یک کیلو بال مرغ را اضافه می کنیم برای یک ساعت کنار می گذاریم داخل شیشه ریخته با فویل می پوشانیم برای یک ساعت و ربع داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم اگر پوست بال را کامل سرخ کرده می خواهید از داخل شیشه بال ها را درآورده ۱۰ دقیقه داخل فر گریل کنید.
برای سالاد هم از مخلوط پیاز و جعفری و گوجه ، سماق و نمک زده استفاده کنید
#آشپزی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥میگو سوخاری با سس مخصوص
ابتدا کمر میگو ها را پاک کرده و میگو ها را شسته و بعد با پیاز و نمک و زرد چوبه و یک عدد سیر رنده شده مزه دار کنید.
خب حالا باید آرد هم مزه دار کنیم درون ارد هم کمی نمک و زرد چوبه و نصف ق غ پودر شنبلیله خشک بریزید و هم بزنید. میگو ها را ابتدا درون ارد مزه دار شده بریزید . تمام قسمت های میگو همه جاش رو اردی کنید بعد یه تیکه کوچولو از دم میگو رو بلند کنید و اروم بزارید توی یک لیوان پر از آب و سریع بردارید و بزارید توی ظرف ارد سوخاری.( من از آرد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم طعم پاپریکا که تند نباشه)
پس شد آرد ،آب ،آرد سوخاری و بعد سرخ کردن.
من از ارد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم رنگش نارنجی رنگه بینهایت میگو ها رو ترد و سوخاری کرد. از سوپر مارکت ها تهیه کنید بعضی از پودر ها بی نهایت تند هستن اونا عکس فلفل روشه حواستون باشه. پشت پاکت نوشته طعم پاپریکا هم خوشرنگه هم تند نیس.
عاشقش میشید حتما درست کنید و لذت ببرید. من از ارد سفید مخصوص کیک استفاده کردم ارد نانوایی هم میشه
#آشپزی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥#نون_روغنی_حلزونی_خوشگل😍
۲۰۰ گرم آب ولرم یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۲۰۰ گرم شیر یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۲۰۰ گرم روغن یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۱۰ گرم خمیر مایه یا یه ق غ خ
۲ ق غ خ شکر
۱ ق م خ نمک
۱ کیلو و دویست گرم آرد سفید یا ۸ لیوان دسته دار فرانسه
همه مواد رو به ترتیب از بالا به پایین خوب هم بزنید و در آخر آرد رو مخلوط کنید و ورز بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و مثل تصویر فرم بدین و روشو بپوشونید بگذارید تا کمی ور بیاد بعد تو روغن داغ خوب سرخ کنید و نوش جان کنید 🥰
#آشپزی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥