985.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روز صبح که چشم می گشایی ...
یعنی قرار است که باشی
یعنی هنوز باید نقشت را در این
صحنه شگفت زندگی بازی کنی
یعنی هنوز فرصت داری تا زندگی کنی
و هر روزی جدید می تواند آغازی جدید باشد..
نگاهی نو
حضوری نو
تجربه ای نو
برای تو...
امروزت را زندگی کن ..
سلام روز بخیر ...🔅🍂
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دکوری_باچسب_حرارتی🌹آویز قشنگ با چسب حرارتی
🎀🦋🎀
509.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_جالب_پوشیدن_کاپشن🌹😁 پوشیدن کاپشن برای بچه ها سخته اما بااین روش خیلی آسون یاد میگیرند😍
🎀🦋🎀
شب یلدا پوست انار را دور نریزید !
▫️پوست یک انار متوسط را به صورت خشک یا تازه، قطعه قطعه کنید و با 3 لیوان آب روی شعله کم بجوشانید تا جایی که یک لیوان از آن بماند.
▫️سپس آن را صاف کنید و به صورت نیم گـــــرم (ولرم) در همان روز به عنوان یک دهانشویه طبیعی مصرف کنید
+ این دهانشویه ؛ بوی بد دهان را رفع کرده، زخم های دهان و دندان را بهبود میبخشد و آفت دهـــــان و انواع عفونت های لثه را برطرف میکند 👌
عوامل به وجود آورنده سو مزاج سرد و تر معده
🔹مصرف آب و نوشیدنی های سرد
🔸مصرف بیش از حد مواد غذایی سرد و تر بویژه ماست، خیار، بستنی، آب سرد، ماهی، پنیر و …
🔹مصرف غذاهای سرد در وعده صبحانه مانند مصرف پنیر، گوجه، خیار، شیر سرد و …
🔸نوشیدن آب یا مصرف میوه بلافاصله بعد از خواب، ورزش طولانی، رابطه جنسی، گرسنگی طولانی و …
🔹مصرف غذای سنگین و دیرهضم که معده قادر به هضم کامل آن نباشد. گوشت گاو، ماکارونی، سالاد الویه، میوه های کال، لوبیا، اکثر حبوبات اگر خوب پخته نشوند، تخم مرغ آب پز زیاد سفت شده، آش رشته، پاستا، لازانیا و …
🔸پرخوری
1.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
دوخت درپوش ساده با تکه پارچه برای کاور ظرف ها که سر ندارند 👆😎
🎀 🌸 🎀
عوارض زیاده روی در مصرف مریم گلی
🔸از برگ های مریم گلی می توان یک محلول دهان شویه ای تهیه کرد که در درمان بیماری های دهان و گلو مفید است؛ اما با تمام خواصی که این دمنوش دارد، از مصرف بیش از حد آن در زمان طولانی خودداری کنید زیرا باعث افزایش ضربان قلب، گرگرفتگی، خشکی دهان، تشنج و سرگیجه می شود.
🔸 روش آماده سازی: همه یک و نیم قاشق چای خوری پودر دو قاشق غذاخوری برگ مریم گلی را در یک قوری بریزید و آب جوش با دمای 70 یا 80 درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید دمنوشتان به مدت 15 الی 20 دقیقه دم بکشد. این دمنوش طعم تلخی دارد. پس در صورت تمایل، برای شیرین کردن آن می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.