eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.7هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
48.6هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥دستبند با استفاده از پلاستیک و نخ کاموا برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥یه ترفند جالب برای عکاسی اگه دوست داری عکس های خاص بگیری برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 ژله میوه ای فوق العاده خوشمزه 🍇🍒 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊🔝🔝 نیم کیلو گل محمدی رو پر پر کردم وبا آب سرد شستم و داخل صافی ریختم وبعد روی پارچه پهن کردم تا کاملا خشک بشه یک کیلو شکر و۲/۵ لیوان آب رو مخلوط کردم وبه مدت ۲۰ دقیقه صبر کردم گهگاهی هم زدم تا شکر در آب حل شود وبعد روی حرارت متوسط گذاشتم تا بجوشه وبه حالت نیمه اقوام بیادجوهر لیمو رو اضافه کردم وبلافاصله گلها رو ریختم و حرارت را کم کردم گلها رو با یه کفگیر فشار دادم تا در شربت فرو رود و ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشه کمی پودر هل اضافه کردم که دلبخواهیه میتونید نزنید و گذاشتم شربت قوام بیاد و گاهی دیواره های قابلمه را با یه فرچه مرطوب کردم در ظرفی بزرگ که قابلمه مربا توش جا بشه رو با آب ویخ پر کردم مربا رو از روی حرارت بر داشتم و بلافاصله ته قابلمه را داخل ظرف آب ویخ گذاشتم تا سریع خنک بشه و در صورت ذوب شدن یخ وگرم شدن آب دوباره آب یخ بریزید تا مربا سریعتر خنک بشه وبعد مربا رو داخل شیشه درب دار ریخته ودر یخچال نگهداری کردم وقتی مربا روی حرارته رنگش کم رنگتره ولی وقتی بهش شوک وارد میشه وروی یخ به سرعت سرد میشه باعث خوشرنگ شدن گلبرگها شده وشربت سفید و گلها خوشرنگتر میشه ونیاز به رنگ خوراکی نیست. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 اندونزی کلم‌ سفید ۳ پیمانه هویج رنده شده ۱ پیمانه نخود فرنگی بلانچ‌شده ۱ پیمانه کنسرو‌ ذرت‌ ۱ پیمانه خیار‌شور نگینی‌ ریز ۱ پیمانه ژامبون‌ یا کالباس‌ نگینی‌ ریز ۱ پیمانه سس‌ مایونز‌ ۱ پیمانه نمک‌ و فلفل به میزان‌ لازم تمام‌ مواد رو مخلوط میکنیم‌ و بهش استراحت میدیم‌. زمان‌ موردنیاز‌ برای‌ استراحت‌ سالاد ۴ تا ۵ ساعته. هر چی سالاد بیشتر استراحت داشته باشه، جا افتاده‌تر‌ و خوشمزه‌تر میشه. . پ.ن: بعضی از دوستان‌ داخل‌ این‌ سالاد از‌ کلم‌ قرمز‌، سیب‌زمینی اب‌پز یا فلفل‌ دلمه‌ای‌ هم‌ استفاده‌ میکنن‌ که استفاده‌ از این‌ مواد به ذائقه و سلیقه شما بستگی‌ داره برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥