🦄ماسک روشن کننده 💜
سفیده تخم مرغ چون حالت چسبندگی شدیدی دارد و علاوه بر شفاف کردن پوست در ترمیم جوشهای صورت نیز موثر است به تنهایی بسیار برای پوست مفید است. پس یک سفیده تخم مرغ را خوب به هم میزنید تا کاملا سفید شده و کف مانند شود سپس این کف سفید را بر روی پوست مالیده و بدون حرکت 15 دقیقه در آرامش دراز بکشید. وقتی کاملا جذب و خشک شد پوست را ابتدا با آب ولرم و سپس حتما با آب سرد و خنک بشویید. این ماسک را هفته ای دو بار در آرامش کامل بزنید 😊
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
برای هر نیمکیلو لیمو
۲۵۰گرم شکر نیاز داریم.
ودر صورت تمایل چند برگنعنا.
(میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید.
طریقه درست کردنش به این شکل هستش که تا حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه
لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه.
ـ
بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگنعنا همینطور تا آخر.
بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چونخواصش رو از دست میده.
تو این ده روز هربار شیشه رو کمی تکون بدید تا شکر واب لیمو خوب با هم ترکیب بشن.لیمو تو این ده روز تعییر رنگ میده نگران نباشید خراب نمیشه وکاملا طبیعی هستش.
بعد ده روز میتونید داخل یخچال یا جای خنک نگهداری کنید
ـشهدش برای سرما خوردگی،تب ولرز،آفت دهان،کاهش اضطراب بسیار مفید هستش.
وخود لیمو هم میتونید با چای نوش جان کنید.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#لواش_خانگی 🍞 😋
▫️آرد 2 پيمانه
▫️آب ولرم 3/4 پيمانه
▫️روغن 4 ق غ
▫️بيكينگ پودر 1 ق چ
▫️نمك نوك ق چ
🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد.
روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم.
تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه و بقيه نون هارو هم درست كنيد
#تزیین
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 #پودر_نارگیل_رنگی 🥥 😋
🔸برای رنگ کردن پودر نارگیل حتما از رنگهای مایع استفاده کنید.
رنگهای ژله ای چون غلیظ هستن خوب و یکدست پخش نمیشن و پودر نارگیلتون خوب رنگ نمیگیره.
بعد از رنگ کردن به خاطر رنگ مایع ممکنه کمی چودر نارگیل مرطوب و نمدار بشه بنابراین بهتره پودر نارگیل رو در ظرف بریزید و در محیط قرار بدید تا رطوبت اضافیش گرفته بشه و بعد در ظرف دربسته بریزید و اگه بخواید زود استفاده کنید در یخچال قرار بدید و برای نگهداری طولانی مدت میتونید پودر نارگیل رنگ شده رو در ظرف دربسته بریزید و در فریزر قرار بدید.
برای تزئین کیک و شیرینی، حلوا یا دسر خیلی کاربرد داره
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#نکته_خانه_داری
- بعد هر بار روشن شدن يه روز كامل درشو باز ميزارم كه بوى دم نگيره .
- بعد از خاموش شدن و تخليه لباس ها حتما با دستمال داخل لباس شويى و درب جلو و لاستيك رو خشك ميكنم ..
- هر از چند بار استفاده با سركه لاستيك رو تميز ميكنم كه هيچ گونه قارچى رشد نكنه,ديگه هيچ وقت قارچى نميشه اگه بعد هر بار استفاده اين نكات رعايت بشه."عكس شماره ٢"
- بعد هر بار استفاده جاى پودر رو بيرون بياريم و تميز بشوريم تا جرم نگيره.
- قسمت راست لباسشويى ،به سمت پايين كه درپوش روكش تهتانى هس وقتى باز كنيم ،
يه لوله كوچيك كه زائده ى تخليه آب هس "عكس شماره ٣"و يه در مشكى كه فيلتر پمپ تخليه"عكس شماره ٤" كه توى فيلتر پمپ تخليه معمولا اجسام ريز هس مثل دكمه،نگين لباس و...
كه بايد بعد از چند بار استفاده حتما تخليه بشن.
- وقتى لباس شويي روشن ميشه اصلا جا پودرى رو باز نكنيم كه مايع بهش اضافه كنيم.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#چیدمان میز
#چیزکیک_شکلاتی
#دسر_شکلاتی
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
پودر کاکایو ۲ ق غ
پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین)
شیر ۳ ق غ
ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. من روی مواد چیزکیکم شکلات رنده شده و فندق خورد شده ریختم😊
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ژله_تنگ_ماهی
برای این ژله باید یه نایلون فریز بردارین و داخلشو چرب کنید.بعد نایلونتونو داخل به ظرف گود که دیواره داره قرار بدین و ژله آلوئه ورا تو ظرف بریزین همزمان ژله بلوبری هم بریزید که رنگش آبی بشه ..وقتی ژله یکم خودشو گرفت پاستیل ماهی اضافه کنید ودوباره بزارید یخچال تا کامل ببنده .اخر سر به آرومی نایلونو ازش جدا کنید.
ژله شما امادست
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#خانهداری
سلام به همه دوستان با سلیقه و ایده پرداز😍😍
از اونجایی که بنده یه کدبانوی با سلیقم(مدیونید فکرکنید خودشیفتم😂😂)امروز تصمیم گرفتم واسه دلم شیرینی نخودچی درست کنم و شکلات خیلی کم داشتم نخواستم واسه خرید برم بیرون و با همین اندازه که کاکائو داشتم کار شروع کردم البته بی پولی هم بی تاثیر نبود😂😂😂خلاصه اگه میخواستم با روشهای معمول بنماری کنم همش به ظرف یا پلاستیک میچسبید این شد که این حرکت فوق العاده تخصصی انجام دادم واقعا عالی بود حتی ذره ای شکلات هدر نرفت😍😍😍ممنونم از خودم😁😁
پ.ن:سوگند میخورم از این سرنگ برای پر کردن ابلیمو و روغن زیتون داخل ظروف سرو کوچک استفاده میکنم و مصرف دیگه ای نداشته 😂😂😂ببینم از کجای کار میخواید ایراد بگیرید خداییش همه کامنتارو میخونم چون خییییلی کنجکاوم...تنتون سلامت دلتون خوش و یه عالمه آرزوی قشنگ و انرژی مثبت واسه همگیتون🌱🌱💛💛💛💛💛
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
اینم #شربت های رنگی پنگی هدیه به نگاه های مهربون شما .
شربت های رنگی با #گل_پنیرک
سه قاشق گل پنیرک رو با نصف لیوان آب سرد قاطی کرده نیم ساعت میذاریم تا عصاره اون خارج بشه بعد صاف میکنیم
در هر لیوان حدود سه قاشق از عصاره پنیرک میریزیم وبعد در لیوان ها آب وشکر وعرق بیدمشک که با هم قاطی کردیم میریزیم .
برای رنگ صورتی چن قطره آب لیمو می ریزم. برای رنگ سبز زعفران دم کرده .
برای رنگ آب پررنگ کمی از عصاره پنیرک می ریزیم وبرای آبی کم رنگ مقدار عصاره کمتر میریزیم .
شربت زرد هم فقط زعفرانه .
ان شاءالله درست کنید ولذت ببرید
نوش جان🌹 .
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#فالوده_خونگی #فالوده
مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
طرز تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌
📌ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تاااا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین😊
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ترافل_چیپس_شکلاتی
کیک کاکائویی600 گرم
خامه صبحانه 1 بسته 200 میلی لیتری
شکلات تلخ 50 گرم
شکلات شیری 50 گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه2 قاشق غذاخوری
برای روی ترافل:
شکلات چیبسی سفید و شکلاتی
طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت گذاشته تا گرم بشه. وقتی گرم شد خاموش کرده و شکلات های شیری و تلخ را به خامه اضافه و مخلوط میکنیم تا شکلات اب بشه.کیک را خرد کرده و مخلوط خامه وشکلات را روی کیک بریزین و مواد را مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه. از خمیر به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید و روش رو شکلات چیبسی سفید یا رنگی بزنید و یه ساعت بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🍃🌷🍃
پنج خوراکی که من تجربه کردم اگه ظرفهای آغشته بهشون توی سینک ظرفشویی بیشتر از چند ساعت بمونه بوی بدی میگیرن و گاهی حتی باعث بوی بد سینک میشن.پس سعی کنین این ظرفاتونو زودتر بشورین.
ظرفهای آغشته به
تن ماهی.
گوشت یا مرغ تازه(مخصوصا اگه توی سینک ظرفشویی شسته بشن باعث میشن سینک هم بوی بدی بگیره)
طالبی.مخصوصا پوستش
ماهی خام و پخته
کشک بادمجون.من دوسه باری که چندساعتی طول کشیده تا ظرفای کشک بادمجونم رو بشورم بوی خیلی بد و غیر قابل تحملی گرفته بود.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥