#پیازترشی
.
یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره
پ.ن.میتونید به جای لبو (چغندر)از کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه
پ.ن۲..بنا به سلیقه خودتون میتونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره
پ.ن۳..به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که میتونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#پشمک_شکلاتی 🍬 (یلدا)😋
شکلات را به روش بن ماری آب کنید یک کوچولو داخل قالب بریزید با برس به دیواره های آن بزنید بعد چند دقیقه داخل فریزر یک کم که خودش را گرفت پشمک را با دست فشرده کنید بگذارید در قالب بعد دوباره شکلات بریزید روی پشمک ها و دوباره داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ژله_آبنبات_چوبی 🍭 😋
▫️ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
▫️آب جوش ۱ لیوان
▫️آب سرد ۱/۴ لیوان
▫️نی پلاستیکی به تعداد لازم
🔸ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره یا مانند عکس به شکل قلب قالب بزنید.نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ست_کردن_رنگ_زرد
🔸یکی دیگه از رنگهای اصلی رنگ زرد هست.
🔹استفاده از رنگ زرد توی استایل شمارو سرزنده نشون میده و اگر دوست دارید که یک آیتم توی استایلتون(مثلا کیفتون) خیلی به چشم بیاد حتما رنگ زرد رو براش انتخاب کنید.
🔸این رنگ با رنگهایی نظیر:
سفید،مشکی،طوسی،کرم و قهوه ای( که رنگهای خنثی هستند)
🔹قرمز و آبی( که خود نیز رنگهای اصلی هستند و ترکیب زرد با این رنگها ترکیبی پر انرژی را تشکیل میدهد)
🔸بنفش(که رنگ مکمل زرد هست و در هنگام ست کردن این دو رنگ به میزان بیشتری بنفش و میزان کمتری زرد در لباس نیاز است)
🔹سبز ، صورتی، سرخابی و نارنجی ست میشود.
⚠️⚠️این رنگ بندی هارو اقایون هم میتونن استفاده کنن، گفته باشم✔️
#اصول_شیک_پوشی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#چگونه_خوشگل_شویم؟
با استفاده از سفید آب- یک لایه بردار طبیعی برای پوست خود تهیه کرده و استفاده کنید برای این کار یک تا دوعدد سفید آب را با کمی آب مخلوط کرده و بگذارید یک شب تا صبح به همین حالت بماند این مایع به شکل خمیری شده و آن را کاملا هم بزنید سپس خمیر به دست آمده را پس از شستشوی صورت به پوست خود زده و پس از 5 دقیقه بشویید.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
💞برای زدن ماسک از انگشتانتان یا پد یا دستمال استفاده نکنید .
همیشه از یک براش یا قلم مو نرم و مناسب استفاده کنید
👸برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ژله_انار_توی_پوست_انار
فقط کافیه انار و نصف کنید و توش را خالی کنید البته سخت ترین کارم همینه که بدون آسیب رسوندن به پوست انار اونو دونش کنی،بعد ژله انار درست می کنیم و دونه های انار و میریزیم توش و میذاریم ببنده، فقط مواظبشون باشید چون هر کی ببینه عاشقش میشه
مناسب برای دورهمی ها ومخصوصا شب یلدا
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
پیراشکی گوشت:
لطفا لطفا نپرسید میشه در فر گذاشت نوع خمیر سرخ کردنی هست پس با روغن داغ سرخ کنید در بافت اصلی سرخ کردن تاثیر داره
مقدار آرد در حدی باشه که خمیر به دست نچسبه حدودا پانصد گرم مصرف میشه
مواد رو جایگزین نکنید
فقط به جای شیر میتونید از ماست استفاده کنید
این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی با سایز لیوان فرانسوی میده بسته به قالب تعداد تغییر میکنه
میتونید پنیر پیتزا و فلفل دلمهای و قارچ هم به دلخواه استفاده کنید من ساده شو ترجیح میدم
از ادویه های گرم زیاد استفاده کنید سیستم ایمنی بدنتون باید در مقابل ویرس قوی باشه و بتونیم اگر مبتلا شدیم با یک درمان ساده خوب بشیم پس با استفاده از ادویه های گرم مراقب خودتون و اعضای خانوادتون باشید.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#سوهان_عسلی یا #سوهان_کنجدی
مواد لازم :
کنجد بو داده: یک لیوان، شکر: نصف لیوان ، کره: 10 گرم
طرز تهیه :
ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید. ❤️
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#دسر_صورتی 😋
شیر ۳/۵ لیوان
شکر ۴ ق غ
ایرمیک (آرد_سمولینا) ۸ ق غ
پودر ژلاتین ۱/۵
آب سرد نصف لیوان
یک پاکت پودینگ توت فرنگی
خامه ۱۰۰ گرم
یک ق غ کره
یک ق چ وانیل
ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه بعد اینکه شفاف شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه
شیر رو داخل قابلمه ریخته ایرمیک، پودینگ، شکر رو هم داخل شیر ریخته خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و عین فرنی بشه و بعد کره و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف دیگه ای میریزیم وروش سلیفون می کشیم تا وقتی کمی سرد بشه بعد ژلاتین بنماری شده وخامه رو اضافه کرده با همزن برقی زده تا یکدست بشه وداخل قالب مورد نظر ریخته و داخل یخچال ۴_۵ ساعت میذاریم تا خودشو بگیره حالا آماده سرو هست.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔵چگونه بفهمم رژلبم_سرب ندارد ؟
♦️مقداری از رژلب را روی دستتان بمالید.یک انگشتر طلا روی آن بسابید
♦️اگر رنگ آن به مشکی تغییر کرد حاوی سرب است.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
✅ترفند آرایشی
❤️ابروهای ضخیم و بهم ریخته
یک ابروی کلفت و نامرتب به شما یک صورت جوان و باطراوت میدهد. اگر به دلیل بالا رفتن سن ابروهایتان کمپشت شدهاند، از پودرهای مخصوص ابرو یا هر لوازم آرایشی دیگری برای شکلدادن و پر کردن ابروهایتان استفاده کنید.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
✅در فصل پاییز و زمستان از لاکهای نود و طوسی برای ناخنها بکارگیری نمائید
لاک ناخن از اون چیزی که به نگرش میاد بینهایت حیاتی تره زیرا هم با آرایش ما در پیوستگی هست و هم با رنگ پوشاک ما ، پس خاطرجمع بشید که رنگ ناخناتون با استایل شما متناسبه . عالی ترین رنگها برای پاییز رنگهای طوسی و سیاه ، شرابی ، بنفش بادمجانی و نود می باشد . رنگهای نود رنگهای طبیعی می باشند که شدت فراوانی ندارن و با پوست صورت متناسب هستن .
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ترکیب_رنگ_مو 💞
یک سوم تیوپ رنگ موی شماره ۶.۴۵، یک ششم تیوپ رنگ موی N10، دو سوم تیوپ رنگ موی تنباکویی روشن شماره ۶.۳۱، ۱۰۰ میلی لیتر اکسیدان شماره یک باشد.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ترکیب_رنگ_مو 💞
پایه ۹
وانیلی
۱۱طبیعی
مرواریدی
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 آموزش بستن روسری زیر چادر 😍🧕
امیدوارم مفید باشه براتون عزیزان 💖
#کپی_ممنووووع. ❌❌🙏
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ترشی_فلفل_سبز🌶
▪️ فلفل سبز یک کیلو
▪️ سرکه یک و نیم کیلو
▪️ نمک یک قاشق
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#تمیزکردن_سینک
برای براق کردن سینک میتونید از پودر ماشین استفاده کنید.
حتی برای شستن ظروف چینی هم به جای وایتکس میتونید از پودر ماشین استفاده کنید چون اونقدر قوی نیست و لایه براق روی ظروف رو مثل وایتکس از بین نمیبره.
حتی شستن سرامیک و روشویی حمام و دستشویی هم باهاش براق میشه.
مثل مواد سفید کننده بخار و گاز سمی هم نداره خوشبو تر هم هست.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#پاپسیکلز 😋
مواد لازم ✍
کیک شکلاتی 200گرم
شکلات سبز،سفید،قرمز به میزان لازم
خامه صبحانه 5ق غ
چوب بستنی به تعداد لازم
خمیر فوندانت و شکلات اشکی برای تزئین
طرز تهیه:
شکلات ها را بن ماری کنیدو در قالب مقداری از شکلات که از داغی افتاده بریزید و با قلمو به دیواره لایه ی نازکی بمالید و دو دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خشک شود.چوب بستنی را در محل قرار دهید تا جای سوراخ با شکلات پوشیده نشود.چندین بار این کار را تکرار کنید تا لایه شکلاتی به ضخامت مورد نیاز برسد.کیک را با دست پودر کنید و خامه مخلوط کنید تا خمیری شکل شود و با این خمیر قالب را پر کنید و با قاشق فشرده کنید.روی کیک لایه ای از شکلات ریخته تا روی آن را بپوشاند و صاف کنید.
پاپسیکلز ها را ده دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا شکلات آن خوب ببندد.سپس از قالب خارج کنید و با تاپرهای فوندانتی،شکلات اشکی یا انواع ترافل به دلخواه تزئین کنید.
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#ذرت_مکزیکی😍♥️
.
مواد_لازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید ،منم چشمی ریختم 😉😍
نوش جاان😘♥️
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
#کاپ_کیک_هندونه
عناصر:
3 عدد تخم مرغ
شکر200گرم
250 گرم ارد
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
وانیل 1قاشق چای خورب
شیر 200میلی لیتر
رنگهای ژله ای برای رنگ امیزی
کنجد سیاه بو داده .
روش: شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. وانیل رو هم بریزید، دوباره مخلوط کنید شیر را اضافه کرد و ارد را ارام ارام بریزید و مخلوط کنید(الک کردن مواد خشک فراموش نشه) را خوب مخلوط کنید، خمیر را بر اساس ذائقه تقسیم کنید، طعم دهنده / رنگ را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.
قالب رابا روغن چرب کنید، خمیر را بریزید. حدود 20 دقیقه بخارپز کنید. بلند کنید، از قالب خارج کنید، سرو کنید. .
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥 @khalaghiat_tori 🔥
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
مگه میشه این همه هنر و زیبایی رو یه جا جمع کرد😳🤤
کلی اکسسوری و گیفت نابُ خوشگل
🌸شیک ترین دستبند های دلبرونه🌸
🌸زیباترین گوشواره های آویز 🌸
️ 🌼ناب ترین گیره روسری ها🌼
🌼گیفتای مناسبتی زیبا🌼
🌼و...................... 🌼
https://eitaa.com/joinchat/696778875C64ccb689ad
من دیگه چیزی نمیگم😍
بزن رو قلبای پایین و شگفتانه هاشونو ببین😋
🍁دستبند های پاییزی 🧡🧡🧡
🍁نیم ست برگ پاییز 💛💛💛
🍁گیره های شیک 🧡🧡🧡
🍁کارای یلدایی 💛💛💛
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
مگه میشه این همه هنر و زیبایی رو یه جا جمع کرد😳🤤 کلی اکسسوری و گیفت نابُ خوشگل 🌸شیک ترین دستبند ه
طلاهامو فروختم😭
دیگه نتونستم بخرم😔
رفتم عروسی آبروم رفت😢
همه میگفتن #جاریتو😏
نگاه چقدطلا داره،شانس نداری بدبخت که😒
منم نشد بگم اون طلاش کجاس.
همش بدله ولی با طلا مو نمیزنه😍
از این کانال خریده
https://eitaa.com/joinchat/696778875C64ccb689ad