6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #جاشمعی زیبا 😍😍
سلااااااااام دوستای خوبم، آموزش جاشمعی فقط با نی آیس پک، برچسب طلایی و یک لیوان ساده که من از لیوان شکلات صبحانه استفاده کردم، داریم☺😊
اول از همه با استفاده از برچسب طلایی دورنی هارو کاور کنید بد قسمت بالا و پایین لیوان رو از برچسب طلایی بزنید
موقع زدن کمی برچسب رو بکشید تا صاف و یکدست بچسبه و با استفاده از چسب ۱۲۳ نی ها رو طبق چیزی که در ویدئو میبینید روی لیوان بچسبانید میتونید از تعداد بیشتری نی استفاده کنید🥰
ظاهرش خیلی شبیه به فلز میشه میتونید با استفاده از رنگ اکرولیک یا اسپری طلایی هم نی ها رو رنگ کنید،
اما برقی که این برچسب ها داره بیشتر شبیه به فلز و استیله، کارتون براق تر و شیک تر میشه امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستن جالب توربان با شال
🎥🔝
1
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعویض برچسب کاشی پشت گاز
🔝🎥
کل مراحل داخل ویدئو براتون گذاشتم،
حتما اول روی برچسب هارو با سشوار گرم کنید و بعد برچسب بکنید،،
زیر برچسب ها رو با اسکاج و مایع کامل تمیز کنید و با دستمال خشک کنید که چرب نباشه و برچسب جدید کامل بچسبه،،،
نکته ،،
اول برچسب را اندازه بزنید،،
از سمت بالا و از یطرف برچسب و بزنید و از سمت بالا دست تون به سمت پایین بکشید تا هوای زیر برچسب گرفته بشه ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده از وسیله پوستکن در برش کلم
سرعت عمل در تهیه سالاد 👍
تا حالا شده گوجه ها تو یخچال بمونه ونرم شه نندازی دور چاره اش اینجا👇👇
اول گوجه را خوب بشور بعد ی +ته گوجه بزن با چاقو حالا اونا را بنداز تو آب گرم بعد چند دقیقه پوستش قلفتی کنده میشه حالا تو ی ظرف با گوشتکوب برقی لهش کن بعدش بریز تو جایخی بزار فریزر یخ ببنده عالیه واسه هر بار مصرف چند تا تیکه بردار واستفاده کن 👌👌😍
قابلمه آلومینیومی
▫️شایعترین قابلمههای مورد استفاده هستند و متاسفانه جزء بدترین انتخابها!
▪️اگر با سیم، سفیدش کنید؛ فاجعه میشوند و کلی با غذا به خصوص غذایی که کمی چاشنی ترشی داشته باشد واکنش میدهند و به عضلات، مغز و کبد آسیب میزنند.
از مسمومیت کبدی تا اختلال حافظه، هدیه این ظروف ارزان، به تن و جان دلبندان ماست.
حتی در این ظروف، برنج نخیسانید، آب نجوشانید و در کل از رده خارجشان کنید که بدجوری آسیب رسان هستند.
▫️البته گاهی در برخی شرایط مانند رفتن به ییلاق و جنگل، استفاده یک یا دوبار آن مشکل ساز نیست اما به عنوان ظروف مناسب برای آشپزی روزانه به هیچ وجه توصیه نمیشود!
البته برای نگهداری سبزیجات همراه با پارچه، انتخاب بدی نیستند!