eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.8هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
48.1هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
🔥 اگر ظاهر دراورتون خراب و کهنه شده قسمت جلو یا کل دراور رو با برچسب های طرح دار کاغذی نواقصشو مخفی کنید 👍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌
🔥🦄 💜 یکی از موثرترین روش ها برای از بین بردن چربی ها در قسمت های مختلف بدن زنجبیل است ، شما می توانید با کمک این روش بینی گوشتی و چربی دار خود را خوش فرم تر نمایید. مقداری از پودر زنجبیل و آب را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط مواد را روی پوست بینی خود قرار دهید و به مدت چند دقیقه صبر نمایید سپس مخلوط را با کمک دستمال از روی سطح بینی پاک نمایید در صورت تمایل می توانید برای بیشتر شدن تاثیر زنجبیل از خمیر دندان نیز استفاده کنید همچنین برای تاثیر این ترکیب می توانید از آن به مدت ۱۴ روز به صورت مداوم استفاده نمایید. 💋 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 و کردن_کفش برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 🍃 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
شستشوی کتری استیل☝️👌 پنج قاشق غذا خوری نمک رو با دو قاشق غذا خوری سركه كاملا" مخلوط كنین، و با اسكاچ كتری رو آروم بشورین. اگر سیم تنها بكشین ممكنه روی كتری خط بیفته و اون خطوط دیگه پاک نشه بعد از اینكه با صبوری كتری رو با سركه نمک شستین، با مخلوط مایع ظرفشویی سركه كاملا" بشورینش. . با یه دستمال آب گیر خشکش كنین و برای اینكه به برق زدنش كمک كنین، همه جاش بكشین، نمی خواد هم خیسش كنین. بافت این دستمالا كمک می كنه به برق انداختن كتری.! 🎀 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 😍😍 🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
🔥 #روش_نگهداری_برگ_دلمه😍😍 🍀☘🍀☘🍀☘🍀☘🍀 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
🔥 دلمه برگ مو غذایی نیست که دوسه بار تو فصلش بخوریم بعدش تا سال دیگه بیخیالش بشیم، اتفاقا از اون غذاهاس که مزه ش زیر دندون میمونه و این شکم بی هنر پیچ پیچ هر چند وقت یه بار دستور میده که یالا پاشو دلمه برگ مو درست کن ، تنها راهشم اینه که برگ مو رو ذخیره کنیم تا حداقل بتونیم ماهی دوماهی یکباراز این دلمه های لذیذ بخوریم برای این کار باید همین اوّلاش که برگها تازه و ترد هستن اقدام کنید چون هر چی میگذره برگها بافتشون سفت و چوبی میشه و اون تردی و طعم ترششو از دست میده یکی از روشها برای نگهداری برگ مو فریز کردنه که طعم و خاصیتشو تا حد زیادی حفظ می‌کنه ،البته برگهای کنسروی آماده هم هستن ولی طعمشون جالب که نیست هیچی ،هر چی برگ پیر و چوبیه میندازن داخل شیشه و با قیمت بالا میفروشن برای دلمه باید برگهایی رو انتخاب کنید که رنگشون سبز روشن باشه و شیار های بین برگ عمیق نباشه تا موقع پیچیدن دلمه، موادش از برگ بیرون نریزه، این روشی که میخوام براتون بگم هم برای پخت برگه هم برای فریز کردنش، با این شیوه برگها به اندازه پخته میشن و موقع پیچیدن دلمه مشکل پاره شدن برگ پیش نمیاد اسم این روش بلانچ کردنه و معمولا برای فریز کردن سبزیجات استفاده میشه @khalaghiat_tori ۱_برگها رو ده دقیقه ای داخل آب بذارید تا خیس بخوره ، در زمانی که داره خیس میخوره دم برگها و با قیچی بگیرید، کاملا از ته نگیرید تا موقع پیچیدن دلمه برگها پاره نشن، بعدش برگها رو خوب آبکشی کنید و همشونو داخل سبد منظم روی هم بچینید و وقتی آبش رفت به همون شکل منظم داخل یک قابلمه بذارید ۲_حالا روش آب جوش بریزید تا حدی که روشو آب بگیره ۳_دو سه دقیقه صبر کنید ۴_با کمک یک کفگیر صاف برگها رو با همون شکل منظم شون در سبد بذارید و زیر شیر آب سرد بگیرید تا سریع خنک بشن بعد بذارید کامل آبشون بره ۵_ حالا برگها آماده استفاده هستن،اما اگر بخوایید فریزش کنید به اندازه مصرفتون از برگها بردارید و داخل کیسه های فریزری بذارید و خوب بسته بندیشون کنید ،حالا همه‌ی بسته هارو داخل یک زیپ لاک یا نایلون بزرگ بذارید اینطوری بسته های مربوط به برگ دلمه همشون کنار هم هستن و هوای فریزر به داخلش نفوذ نمیکنه موقع استفاده داخل یخچال بذارید تا یخش باز بشه وبعددلمه درست کنید🔴:اگر برای فریز کردن،برگهارو خوب بسته بندی نکنید دوراش خشک میشه و خرد میشه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
جوانسازی و از بین بردن چین و چروک با روغن شمعدانی عطری 🔸این روغن ضروری خواص زیادی برای پوست دارد. همچنین یک ضد عفونی کننده قوی بوده و توانایی بهبود زخم را نیز دارد. روغن شمعدانی هیچ گونه سوزشی نداشته و عوارضی نیز همراه نخواهد داشت. از طرفی باعث بهبود بیماری های پوستی مثل اگزما و آماس پوست می ­شود و چربی بیش از حد پوست را نیز می ­گیرد. خواص آنتی اکسیدانی این روغن باعث سلامت و جوانی پوست نیز می ­شود. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 شیوه نگهداری از کاج مطبق (نیازها)  نور: در تابستان از تابش نور مستقیم آفتاب به کاج مطبق جلوگیری کنید. اگر چه سایه را تحمل می‌کند ولی بهتر است آن را نزدیک به پنجره با نور ملایم نگهداری کنید. در بهار و تابستان هر هفته یک‌بار 80 درجه آن را بچرخانید. در غیر این‌ صورت گیاه به طرف نور خم شده و شکل طبیعی خود را از دست می‌دهد.  دما: حداقل درجه حرارت مطلوب برای کاج مطبق در زمستان 5 درجه سانتیگراد و حداکثر آن در تابستان 16 درجه سانتیگراد می‌باشد. در صورت امکان بهتر است در تابستان بیرون از اتاق نگهداری شود.  آبیاری: در تابستان هفته‌ای دوبار و در زمستان هر هفت تا ده روز یکبار آبیاری کافی است. خاک گیاه را همیشه مرطوب نگه دارید. در صورت امکان از آب سبک بدون املاح برای آبیاری استفاده کنید.  رطوبت: این گیاه هفته‌ای یکبار در زمستان و هفته‌ای دوبار در تابستان احتیاج به غبار پاشی با آبفشان دارد.  تغذیه: با شروع فصل رشد (بهار و تابستان) جهت تغذیه مصنوعی از کود محلول در آب استفاده کنید. به دلیل نیاز کم این گیاه به تغذیه مصنوعی، نصف آن مقداری که روی بسته توصیه شده است کافی میباشد برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔥 اگه هر راهی رو واسه اینکه خورش بادمجونتون طعم تلخی رو نگیره امتحان کردید و راضی نبودید پیشنهاد میکنم اینکار رو برای یکبار هم شده انجام بدید مطمئنم خوشتون میاد 👇👇 15 دقیقه آخر زمان پخت خورش بادمجون دو قاشق شکر و دو قاشق آبلیمو رو با هم ترکیب میکنم و به خورش اضافه میکنم . طعمش محشرررر میشه حتما یکبار امتحان کنید 👍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 دم‌کرده گل گاوزبان، دمنوشی برای سرماخوردگی و بی حالی👇 گاهی اوقات سرفه‌ها را هیچ قرص و شربتی درمان نمی‌کند، اما تجویز یک جوشانده سنتی مانند گل گاوزبان به صورت مرهمی قوی عمل خواهد کرد. دم‌کرده گل گاوزبان را به همراه کمی لیمو عمانی، یک دمنوش مناسب برای مقابله با سرماخوردگی است. این دمنوش به شرط ترش نبودن به خصوص در ابتدای شروع علائم سرماخوردگی، و بی حالی یک نوشیدنی مناسب برای بهبود حال بیمار است. گل گاوزبان در درمان سرفه‌های مزمن، وقفه‌های تنفسی و آسم‌های خفیف نیز موثر است. در درمان سرفه‌های خشک می‌توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل‌الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرده حاصل از این چند گیاه را روزی ۳-۲ بار بنوشید. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 ⁉️سرکه، دشمن چربی‎ها اگر سطح اجاق گاز در اثر تهیه غذاهای سرخ کردنی حسابی چرب و چسبناک شده است، محلولی از نصف لیوان سرکه و نصف دیگر آب جوش تهیه کنید و روی چربی‎های اجاق بریزید. یک ساعت زمان بدهید تا چربی‎ها توسط محلول آب جوش و سرکه از سطح اجاق گاز کَنده شوند. سپس به کمک اسفنج سطح اجاق را خالی از آب کرده و بعد به وسیله مایع ظرفشویی و دستمال آن را تمیز کنید. دیگر اثری از چربی‎ها و اثر چسبندگی آنها نخواهد بود برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 نخود فرنگی های شسته و پاک شده رو داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو تا جایی که روی نخود فرنگی ها رو آب بگیره پر آب کنید و روی حرارت قرار بدید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید نیم ساعتی بپزه و هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و کف روی آب رو جمع کنید اواخر پخت به مقدار لازم نمک و چهار قاشق سرکه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید(سرکه حالت نگهدارنده داره) میتونید نخود فرنگی ها رو به همراه آب داخلش توی ظرفی بریزید و داخل فریزر نگهدارید یا اینکه اونها رو کنسرو کنید برای کنسرو کردن نخود فرنگی ها رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید و از همون آب نخود فرنگی هم داخلش بریزید تا پر بشه و بعد در ظرف رو محکم ببندید ظرف ها رو به حالت وارونه داخل قابلمه قرار بدین و تا نصفه توش آب بریزید و اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها داخل قابلمه خنک بشن و بعد خارج کنید برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 🦄 💜 باید دقت داشت آستون كه اغلب برای پاك كردن لاك از آن استفاده می‌شود، صفحه‌های كراتینی ناخن را خرد و شكننده می‌كند. بهتر است همیشه از لاك پاك‌كن‌های غیر آستونی استفاده شود. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥🌱 💢فلفل سبز بشورین ۲بار در آب بجوشونین به مدت خیلی کم تا تلخی فلفل گرفته بشه بعد روی پارچه پهن کنین آبش گرفته بشه داخل شیشه بریزین و سرکه و نمک اضافه کنین ودر جای خنک نگهداری کنین.. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 🌿☘ با ✂️ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 این کتری قوری ننه مُرده پرازرسوب که میبینید(روم به دیوار🙈)براجهیزیه ام بود اون موقع ها خیلی کدبانونبودم😂😂 درحدی که انقدر رسوب گرفت که دیگه بدم میومدتوش چایی بزارم😒☺️ چندسالی توانباری بودش چندوقت پیش تویه سریالی دیدم خوشم اومدازش گفتم خوشگله ها😂😍رفتم اوردمش برای رسوبش کتری روپر از سرکه کردم بدون اضافه کردن آب وبهش جوش شیرین ونمک زدم و ده دقیقه جوشید😉 دخترا باورکنین یه ذره هم به زحمت نیفتادم تمام رسوبا تیکه تیکه اومدرو کتری🙈☺️😉 حتی بدون یک ذره سیم کشیدن تمیزو براق شد😪بیرونش هم با سرکه و با یه مقداردامستوس تمیزکردم فقط این روتوجه داشته باشین که به سرکه آب اضافه نکنین😉 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 💇‍♀💆‍♀ بسیار زیبا و جذاب و شیک برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥 🔥 🧕🧕🏻 این مدل انقدر راحت و متفاوته که اصلا حرفی نمیمونه واسش😁😍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
سلام ب بانوان عزیز😘 دوستای خوبم .... رو به راهین؟؟؟😃 امروز براتون پست اموزشی آوردم شست و شوی میوه و سبزیجات شما چجور میشورین؟؟ 🤔 من میوه ها اکثر اوقات با اب و سرکه میذارم بمونه ب این صوررت ک اب ۵برابر سرکه باشه ده پونزده دقیقه ک موند با فرچه میوه شو راحت و سریع میشورم مثلا کاهو رو با نمک و سرکه و اب اونم پونزده دقیقه میذارم بمونه و میشورم سبزی خوردن ک شل و گل بیشتر داره اول ده دقیقه خیس بخوره تو اب بعد اروم ب میدارم ک گل و لای ته نشین شده نیاد تو سبزیا (گاهی ابن قسمت رو دوبار تکرار میکنم اگه گل و لای زیاد داشت) بعد تو نمک و سرکه و اب میذارم دوازده دقیقه بمونه و بعدخوب آبکشی میکنم از مایع ظرفشویی واس شستن سبزیجات استفاده نکنید مخصوصا کاهو چون به داخلش نفوذ میکنه مایع ضدعفونی هم ک خیلی شیمیاییه و اصلا نظرات خوبی در موردش گفته نشده مم هیچوقت استفاده نمیکنم ترکیب اب نمک و سرکه بهترینه👌 امیدوارم استفاده کرده باشین😍😍😍 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 ها من هر وقت حوله هامونو میشورم ۱/۲ پیمانه سرکه میریزم روی حوله ها چو ن باعث تمیزیه بیشتر حوله ها میشه و نرم کننده قدرت جذب حوله رو کم میکنه ولی سرکه باعث نرمی حوله ها میشه 🔝🎥 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 💕 دوستای خوبم من سه ساله سه تا دستمال دارم و مرتب دارم ازشون استفاده میکنم ولی انگار تازه تهیه شون کردم ، برندشون ناژه هست برای مصرف های گوناگون داره من برای پاک کردن همه سطوح رو خریدم ولی اینکه چطوری همیشه تمیز و مرتب نگهشون دارین و بوی خوب بگیرن و ضد عفونی بشن برای استفاده بعدی اول اینکه من میندازمشون ماشین بعد که خوب شسته شد هر چند وقت یه بار میندازم تو قابلمه در حال جوش با پودر صابون و جوش شیرین با اینکه دستمال تمیزه ولی کلی از سیاهی هایی که تو خورده دستمال رفته کامل ازش خارج میشه و بعد پهن میکنم تو آفتاب☀️ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌
🔥 بچه ها جاروبرقیه من از اولش کیسه دائمی داشت. ولی هر بار برای خالی کردنش مشکل داشتم و ریه هام پراز گرد و خاک میشد. تا اینکه دیگه کیسه دائمیش و دراوردم و از این پاکتهای یک بار مصرف استفاده کردم. اینا عالین و هر بار که پرمیشن میندازم دور و یه دونه جدید میزارم. اینجوری تروتمیز و راحته. خب مورد دوم ژلِ ماشین ظرفشویی پریل هستش. من هم از پودر و هم از قرص برای ماشینم استفاده کردم هیچ کدوم به اندازه این ژل عالی نبوده. این باره دومم هستش که از این مایع میخرم چون راضی بودم. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌