eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.8هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
48هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
🔥 برای تمیز کردن سوراخ های خروج بخار از یک گوش پاک کن استفاده کنید. قطعا باقیمانده‌های جوش شیرین روی این سوراخ‌ها باقی مانده و نیاز است که با حوصله تمام این حفره‌های خروج بخار را تک به تک با گوش پاک کن پاک کنید. در صورتی که در این مرحله از جوش شیرین استفاده نکرده اید، می‌توانید سوراخ‌های کف اتو را با خمیر دندان نیز پاک کنید. آن را روی دستمال ریخته و به کف اتو بکشید یا اینکه با گوش پاک کن مخلوط کرده و آرام آرام حفره‌ها را پاک کنید. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 بانوی باسلیقه این روکش خودم دوختم پارچه خریدم و با متر اندازه لباسشویی رو نوشتم و طبق اندازه ها برش زدم دو قسمت رو میشه با زیپ یا دکمه وصل کردو و برای پشت ماشین بند دوختم و به هم بستم برای چین و چشما پارچه پولکی و برای مژه از نمد مشکی استفاده کردم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 یخچال عروس 😍😍😍 نایلون های براق هر نوع نایلو براق میشه استفاده کردمثل سلفن یا جلد کتاب یاغیره... نایلون هارو ۳۰در۱۸برش دادم شما اگرخواستید بسته هاتون بزرگتربشه اندازهاشونو بزرگتر ببرید ،نایلون ها رو پهن کردم مواد را داخلش ریختم بعد مثل شکلات بستم بعدکاغذکشی هارا هم به همین صورت یه مقدار کمتر ۳۰در۱۴برش دادم که مواد داخل بسته ها دیده بشن بعد مثل شکلات بستم با هر نخی که دوست داشتید ببندید . برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 🥥 😋 🔸برای رنگ کردن پودر نارگیل حتما از رنگهای مایع استفاده کنید. رنگهای ژله ای چون غلیظ هستن خوب و یکدست پخش نمیشن و پودر نارگیلتون خوب رنگ نمیگیره. بعد از رنگ کردن به خاطر رنگ مایع ممکنه کمی چودر نارگیل مرطوب و نمدار بشه بنابراین بهتره پودر نارگیل رو در ظرف بریزید و در محیط قرار بدید تا رطوبت اضافیش گرفته بشه و بعد در ظرف دربسته بریزید و اگه بخواید زود استفاده کنید در یخچال قرار بدید و برای نگهداری طولانی مدت میتونید پودر نارگیل رنگ شده رو در ظرف دربسته بریزید و در فریزر قرار بدید. برای تزئین کیک و شیرینی، حلوا یا دسر خیلی کاربرد داره برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 👇 👈میوه ها تا یک سال در فریزر خوب می مانند و سبزیجات تا 18 ماه میوه ها زمانی که یخشان هنوز کاملاً باز نشده، مزه بهتری دارند زیرا له نشده اند. میتوانید آنها رابپزیدو سس کنید یابه اسموتی بیفزایید🍒 سبزیجات را بهتر است درست بعد از درآوردن از فریزر بپزید و منتظر باز شدن یخ آنها نمانید🥦 بعضی از سبزیجات بعد از فریز کردن اصلاً خراب نمی شوند مانند ذرت و نخود 🌽 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
❤️🧡 💙💜 وقتی مواد فریزری رو تخت بچینیم میشه بیشترین استفاده رو از فضای کوچیک فریزر برد از طرفی موقع استفاده کردن هم زودتر یخشون باز میشه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
🔥 یخ های خاکشیر تخم شربتی برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
الان که فصل فصلِ شربتای خنکُ تابستونیه، چه خوب که کنار شربتمون از خاکشیر و تخم شربتی هم استفاده کنیم، که هردوشون خواص بالاییم دارن. تخم شربتی بعد از جذب آب به صورت ژله ای درمیاد و برای رفع عطش و گرمازدگی، متعادل کردن فشار خون، درمان ناراحتی های گوارشی مثل نفخ ، یبوست، سؤ هاضمه و خیلی چیزای دیگه مفیدِ. خاکشیر هم طبع سردی داره ،دمای بدنُ کم و از گرمازدگی جلوگیری میکنه. فقط برای جلوگیری از سنگ کلیه حتماً خاکشیر و تخم شربتی را چند بار با آب بشورید و تو آب خیس بدید تا سنگُ شن ازش جدابشه... حالا چیزی که هست اینه که شستن و تمیز کردن تخم شربتی یه کم کار سختیه و ممکنه باعث بشه اونایی که کم حوصلن دیر به دیر درستش کنن، پیشنهادی که من دارم بهتون اینه که شما بیاین یه مقدار زیادی خاکشیر وتخم شربتی رو خیس بدید و خوب بشوریدش بعد تو قالب های یخ بریزید و بذارید فریزر یخ بزنه و هر زمان که احتیاج داشتین از قالب جدا کنید و تو شربت تون بندازین، در واقع این طوری شما خاکشیر و تخم شربتی آماده دارین که هر زمان که دلتون بخواد میتونید ازش استفاده کنید و نیاز نیست هر سری برای درست کردنش زحمت بکشید😉 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥✅5 علت خراب شدن ✴ از پودر لباسشویی برای شستشوی ظروف تفلون استفاده نکنید . ✴ اگه غذاتون سر رفت همون لحظه شعله رو کم کنید و لکه هاشو پاک کنید. چون این لکه ها وقتی که میمونه پاک کردنش خیلی سخت میشه . ✴ چدن گاز رو تمیز نگه دارید چون اگه کثیف باشه پشت قابلمتون رو لک میندازه . ✅ برای پخت و پز از شعله کم تا متوسط استفاده کنید سعی کنید حرارت رو تا آخر بالا نبرید . ✅برای تمیز کردن پشت قابلمه می تونید از صابون استفاده کنید و اونو برق بندازید قبلا پستشو گذاشتم . ✅در هنگام استفاده از قابلمه به سایز شعله پخش کن دقت کنید چون اگه بزرگتر از سایز قابلمه باشه جداره های ظروفتون تغییر رنگ میده . برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 امروز کاغذدیواریارو تمیزکردم با محلول آب گرم و ۲قطره مایع ظرفشویی توی بطری ریختم و تکون دادم تا حل شدن و با این محلول و دستمال نانو کاغذدیواریارو تمیزکردم اگه دیوارتون رنگ یا سفیدکاریه و لک مدادیاخودکار روش افتاده یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و ازوسط برش بزنیدو روی قسمتای چرک شده و لک افتاده بزنید تمیز تمیزمیشه🌺 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 در تزئین دیوار میتونه نقش خوبی داشته باشه هم زیبایی و هم نظم دهی به وسایل ریز و دم دست با ساده ترین وسایل و متفاوت داشته باشیم 👆😍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 اول:برای اینکه سینک براق بشه از جلاسنج استفاده کنید. دوم:با سرکه و جوش شیرین هم میشه شست.ب این صورت ک جوش شیرین رو میپاشیم رو سطح سینک و سرکه روش اسپری میکنیم،و میشوریم. سوم:با سیف و دامستوس هم میشه شست. چهارم:با خمیر دندونم میشه شست ب این ترتیب ک خمیر دندون رو بریزید روی سطح سینک و بعدش با پنبه یا مسواک کهنه تمام سطح سینک رو بشورید. پنجم:پودرماشین رو هم میشه ریخت رو سطح سینک و با اسکاج بشوریم. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 بسازید اول خاک رو خوب الک کنید که داخلش سنگ ریزه نباشه بعد کاه رو اضافه کنید حالت کوه درست کنید و داخلش رو گود کنید آب بریزید همه رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید . بعد روی یک سرامیک پلاستیک بزارید و روش خاک بپاشید که بعد منقل از پلاستیک راحت جدا بشه. بعد شروع کنید به درست کردن منقل در سایز دلخواهتون😍👍 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥 خب برای تهیه این و مفید نیاز داریم به 👇 گل پنیرک عسل آبلیمو گلاب زعفران یخ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
🔥 خب برای تهیه این #شربت_دلبر و مفید نیاز داریم به 👇 گل پنیرک عسل آبلیمو گلاب زعفران یخ برای دوست
🔥 خب میزان مواد مورد نیاز کاملا بستگی به تعداد لیوانهایی داره که شما میخوایین درست کنید (همیشه گفتم که این میزان موادی که من میگم برای ۴نفر هست ) برای هر لیوان ۱ق غ 🍯 عسل و نصف ق غ گل پنیرک و چند قطره گلاب وچند تکه یخ نیاز داریم . اول گل پنیرک رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید وبذارین کنار تا رنگ بده بعد عسل رو داخل لیوان بریزین روی عسل چند تکه یخ بندازین و آب گل پنیرک رو روی یخ بریزین 🚫نکته : من برای عکاسی کل لیوان رو پر یخ کردم که نمای زیباتری داشته باشه اگه مثل من ظرفتون رو پر از یخ کنید عسل حل نمیشه و چند ساعت زمان می‌بره و تا اون موقع رنگ شربتتون هم حالت زعفرونی به خودش میگیره 🚫 💖خب اگه میخوایین شربتتون صورتی طور بشه در حد چند قطره خیلی خیلی کم آب لیمو ترجیحا تازه به شربتتون اضافه کنید. 💚اگه میخوایین رنگ شربتتون سبز بشه چند قطره زعفرون به شربتتون اضافه کنید. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 راحت ترین راه برای از بین بردن جرم های سماور و کتری، استفاده از محلول سرکه سفید و آب است. مقداری سرکه سفید و آب را با نسبت مساوی و یا دو به یک با یکدیگر مخلوط کنید و در سماور، کتری یا چای ساز بریزید و فرصت بدهید آب به جوش آید بر اساس ضخامت رسوب بین ۱۰-۳۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن صبر کنید تا عمل جوشیدن آب ادامه پیدا کند .سپس بهتر است  حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سرکه و آب در حال جوش در ظرف بماند ، حتما از نتیجه کار شگفت زده می شوید ، مشاهده می کنید  رسوبات سماور، کتری یا  چای ساز جدا شده و به راحتی  و با اسکاچ نرم بدون سختی شسته می شوند . برای اینکه احیانا ظرف بوی سرکه ندهد می توانید ظرف را از آب پر کنید و بگذارید آب بجوشد سپس آب را از درون ظرف خالی کنید و آب  کشی کنید. البته این روش به خاطر بوی تند سرکه ممکن است برای بعضی از افراد ناخوشایند باشد برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 👇✨ دوستاى من براى تميز كردن گاز ميشه از اسپرى مخصوص گاز استفاده كرد و چدناى گاز رو هم ماشين ظرفشويى هم خيلى تميز ميكنه هم اينكه كار آدمو راحتتر ميكنه برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 😋 اول از همه خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله  با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید نوش جان👋 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥‌ ‌ راهی طبیعی برای از بین بردن جای جوش صورت رفع کک مک باید به وسیله یک لایه بردار طبیعی لایه برداری شود. باید حتما از یک لایه بردار نرم و طبیعی برای پوست دچار جای لک جوش استفاده کنید. جوش شیرین برای این منظور مناسب است. یک قاشق جوش شیرین را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده تا شکل خمیر درآید. این خمیر را روی نقاط مورد نظر به شیوه دورانی به مدت 1 دقیقه بزنید. سپس با آب ولرم آبکشی کنید برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
استفاده از رخت آویزهای مخصوص روسری: برای مرتب نگه داشتن روسری و مقنعه و جمع بودن آن‌ها درون کمد لباس‌ها، از رخت آویزهای طبقه‌ای مخصوص این کار استفاده کنید. به این ترتیب، علاوه برمرتب شدن کمد، روسری‌ها نیز چروک نمی‌شوند. ‌ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 روش سریع رنگ باز کردن زعفران 🌸 برای مواقعی که خیلی عجله دارید میتونید از این ترفند برای رنگ باز کردن زعفران استفاده کنید زعفران رو بسابید و در ظرفی یخ رو پودر کنید زعفرون آسیتب شده رو روی اون بپاشید و بعداز چند دقیقه که رنگ پس داد مقدار خیلی کمی آب جوش روی اون بریزید، دادن شوک سرد و گرم به صورت همزمان باعث میشه زعفران شما خیلی خوشرنگ بشه 😍👏 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 بستنی با عرقیات گیاهی 🌸 عرق طارونه و گلاب رو با مقداری اب و شکر مخلوط کنید و بهش تخم شربتی و خاکشیر ک از قبل خیس کردید اضافه و برای رنگی شدنش از رنگ خوراکی و زعفران استفاده کنید بعد تو قالب بستنی یا توی لیوان بریزید و ی چوب بستنی داخلش قرار بدید بدازید فریزر وقتی میخواید از قالب یا لیوان بیرون بیارید چند دقیقه قالب رو داخل اب ولرم بذارید تا راحت تر بیرون بیاد طعم و مزه عرقیات خیلی خوب توی دهان حس میشه و واقعا خوش مزه اس برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 🔹کنسرو نخود فرنگی خونگی برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
🔥 🔹کنسرو نخود فرنگی خونگی برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🔹کنسرو نخود فرنگی خونگی . 🔸بفرمایید اینم آموزش کنسرو نخود فرنگی . . 📌عزیزانم نخود فرنگی رو به دو روش برای مدت طولانی میشه نگه داشت. . معمولا برای نگهداری مدت زمان طولانی نخود فرنگی، اونو فریز میکنند، روش خوبی هم هست اما با فریز کردن طعم و بافت نخود فرنگی تغییر میکنه که خیلی ها دوست ندارند. . اما با کنسرو کردن طعم و بافت سبزیحات از جمله نخود فرنگی تغییر نمیکنه و هر وقت که در شیشه کنسرو نخود فرنگی رو باز کنید تازه و خوشرنگ هست. . البته چند تا نکته خیلی مهم و ساده داره که باید رعایت کنید. . @khalaghiat_tori ❌نکات مهم ❌ ۱_حتما حتما از شیشه هایی استفاده کنید که در فلزی داشته باشند و در شیشه ها هم محکم بسته بشه و به هیچ عنوان هوا نکشه (اگر هوا بکشه نخود فرنگی ها خراب میشه) . ۲- تا جایی که امکان داره از شیشه های کوچک تر انداره مصرف یک وعده استفاده کنید چون در شیشه که باز بشه باید مصرف بشه(من شیشه کوچک نداشتم) . ۳-بعد از خنک شدن بهتر هست داخل یخچال نگهداری کنید(البته بیرون یخچال هم میشه نگه داشت اما توصیه نمیکنم). . ۴_حتما سرکه و نمک رو بعد از پخت اضافه کنید(سرکه نقش نگهدارنده دارد). . 📌مقدار نمک به ازای هر یک کیلو نخود یک ق س 📌مقدار سرکه یک سوم لیوان 📌آب تا حدی که روی نخود فرنگی ها رو بپوشونه. . 📝طرز تهیه اسلاید بعدی هست اما اینجا هم تایپ میکنم. . نخود فرنگی ها رو با آب بزارید بپزه(حدود یکساعت تا یکساعت و نیم زمان پخت بستگی به نوع نخود فرنگی ها داره). . بعد از پخت سرکه و نمک اضافه کرده و بعد از اینکه از داغی افتاد فریزید داخل شیشه های در فلزی که درش محکم بسته میشه و انتقال بدین داخل قابلمه و تا نصف شیشه آب بریرید داخل قابلمه (طبق فیلم) و اجازه بدین نیم ساعت بعد از به نقطه جوش رسیدن بجوشه و بعد از قابلمه در آورده و سر و ته بزارید تا کاملا خنک بشه و سپس انتقال بدین داخل یخچال. . برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥