eitaa logo
🔥 ترفند و خلاقیت 🔥
13.6هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
48.6هزار ویدیو
5 فایل
﷽🕊 ترفندها و دانستنی های کاربردی 🙂 ترفندهای خانه داری و بچه داری و ...😜 ساخت وسایل کاربردی با کمترین امکانات🔥 اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 🔮 تبلیغات ارزان 🔜eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 ماسک لایه بردار خانگی بريم سراغ ماسك😍🥰 كه هم يه لايه بردار ، هم ضدجوش ، هم روشن كننده س ، هم جاى جوش رو ميبره و اووووووووو ماشالاااا😅 خواص زردچوبه براى پوست : از قديم الايام كه كرم ضدجوشى نبوده ، براى جوش ها از زردچوبه استفاده ميكردن كه خاصيت ضدالتهابى و ضدباكترى داره 😍 خواص جوپرك براى پوست : جوپرك داخلش ويتامين اى داره و يك نرم كننده و شفاف كننده عالى هستش ! يك اسكراب نرم خونگى هم محسوب ميشه😍 خواص ماست و شير براى پوست : به خاطر وجود اسيدلاكتيك موجود در ماست ، يك لايه بردار خانگى ملايم به حساب مياد😍كم چرب باشهههه ها ! نرى سِوِن بمالى صورتت🤣 خب مقدار مواد : سه قاشق چايخورى جوپرك خيس خورده (دو سه دقيقه بمونه تو اب كافيه) - يك قاشق چايخورى و يه ذره 😅 ماست - يك قاشق چايخورى زردچوبه (براى اينكه كارتون راحت تر بشه ميتونيد اينارو بريزيد تو ميكسر ) ديگه انقدرم كثيف كارى نداره 😍و كلا براش تو اين ماسك پاسخگو نيست من فقط خواستم يكم كلاس بذارم براتون🤣 وگرنه بايد با دست بماليد صورت ! اينطورى نميريزه هفته اى سه بار از اين ماسك استفاده كنيد به وضوح شاهد از بين رفتن جاى جوشا و لك هاى خفيف هستيد ❌❌❌🙏 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
بستنی انار مواد لازم:  انار بزرگ  ۲ عدد  لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد  شکر  یک و نیم پیمانه  خامه غلیظ ۲ پیمانه طرز تهیه بستنی انار : • با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید). • مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید. • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند. • به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید. • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید. • بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید. نوش جان برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
خیلی هاتون می پرسید چدن های گازتو با چی تمیز میکنی ؟؟👇 قبلش باید بگم ؛اجاق گاز من مال دوازده ساله پیشه ؛دیگه انقدر چدن ها رو شستم رنگ و روش رفته 😁😁 🌈چدن های گازو در آب داغ و جوش شیرین ومایع ظرفشویی دو ساعتی میزارم ؛بعد با مسواک تمیزشون میکنم👌👌😍😍 🌈سیف قرمز هم واقعا عالیه ؛روی چدن ها اسپری میکنم چند دقیقه بمونه بعد با اسکاج میشورم😍😍 🌈اما خیلی ها رو دیدم با لوله باز کن تمیز میکنن و واقعا هم راضی هستن ؛چون با سرعت زیاد تمیزمیکنه؛ولی باید مطمئن باشید که چدنتون واقعا چدن باشه ،من اگه مطمئن بودم حتما امتحان میکردم ،چون اگه نباشه رنگشو میبره؛😁 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
براق شدن ژله 👇🍷 ژله را باید با دو لیوان آب جوش درست کنید تا ژله تان براق شود ژله با اضافه کردن یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کدر و بد رنگ خواهد شد برای همزدن ویکدست شدن پودروآب آنرابه روش بنماری مخلوط کنید. ظرف ژله راروی بخارآب بمدت یک تادودقیقه هم بزنید تا تمام مایع یکدست شود برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند نکته برای افزایش عمر قابلمه ها نکته ی اول: وقتی برای اولین بار میخواید از قابلمه هاتون استفاده کنید، اول بشورید و بعد با روغن مایع چرب کنید و با دستمال پاک کنید✨ نکته ی دوم: هیچوقت داخل قابلمه ها از قاشق یا کفگیر فلزی استفاده نکنید، تجربه ی من اینه که کفگیر سیلیکونی حتی از چوبی هم بهتره👌🏻 نکته ی سوم: هیچوقت قابلمه ی خالی رو شعله نگذارید، علاوه بر اینکه تفلونش خراب میشه، چون قابلمه داغ میشه اگر آب بریزید داخلش ، میپاشه و خطرناکه نکته ی چهارم: قابلمه ی داغ رو به هیچ وجه با آب سرد، خنک نکنید❌ نکته ی پنجم: اندازه ی ظرف رو متناسب با حجم غذا انتخاب کنید نکته ی ششم: ظرف کوچیک رو روی شعله ی بزرگ نگذارید، چون رنگ قابلمه میسوزه، به علاوه سعی کنید با حوصله آشپزی کنید که مجبور نباشید شعله رو زیاد کنید و قابلمه بسوزه ✌️♥️ نکته ی هفتم: غذاهایی مثل کوکو رو داخل ماهیتابه یا قابلمه تکه تکه نکنید که نوک چاقو به قابلمه آسیب نزنه 🔪 نکته ی هشتم: برای شستشوی قابلمه های نازنینتون از سیم ظرفشویی و پودرهای خشن استفاده نکنید و با یه اسفنج نرم و مایع ظرفشویی بشورید🧽 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
کنسرو نخود فرنگی خانگی 🍥 نخودفرنگی ها رو دونه کردم و ریختم تو شیشه بعد یه قاشق سرکه سفید با یک لیوان آب و یک قاشق سرصاف نمک ریخنم و به روش بن ماری گذاشتم 40دقیقه بپزه بعد درش رو گذاشتم و 10دقیقه دیگه جوش دادم و بعد از سرد شدن گذاشتم یخچال زمان پخت بستگی به ریز یا درشتی دونه های نخودفرنگیتون داره ... 🎀 🌸 🎀 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
ایده 🌱 از داخل پارچ سفالی یه مفتول ضخیم رد کردم و با چسب حرارتی محکم کردم بعد خم کردم و چسبوندم به کف دیس، دور مفتول رو با پنبه ی خیس پوشوندم و تخم شاهی که کمی خیسونده بودم و لعاب دار شده بود به پنبه ها مالیدم بخاطر لعابش خودش میچسبه هر روز با اسپری بهش آب بدین زود به سمت نور رشد میکنه برای کف سینی هم قسمتهای خالی رو بذر گندم بپاشین ..... 🎀 🌸 🎀 برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. این روزا و گیاهان آبزی درون شیشه بسیار رو بورسن .شما میتونید خودتون درستش کنیدو بعنوان هم استفاده کنید حتی میتونید توش ماهی هم بندازید😍 . ورق بزنید فیلم آموزشی در اسلاید دوم🥰 . واما توضیحات تکمیلی👇👇 ابتدا بطری شیشه ای مورد نظر خود را انتخاب کنید ، این شیشه میتوانید در ابعاد کوچک در دار و یا شیشه های بزرگتر استفاده کنید. این شیشه ها را میتوان از مغازه های گل فروشی ویا آکواریومی ها تهیه کنید. سپس میتوانید از شن های رنگی در رنگ های مختلف استفاده کنید، به کمک یک قیف (یا کاغذی را لوله کنید به حالت قیف در بیاورید) در شیشه مورد نظر بریزید. میتوانید فقط از یک رنگ و یا چند رنگ روی هم بریزید. ♦️این شن ها را میتوانید از گل فروشی ها به صورت بسته بندی تهیه کنید. سپس به کمک همان قیف خاک مخصوص کاشت گیاهان آبی را داخل شیشه و روی شن رنگی ها بریزید. سپس بذر مورد نظر را به صورت یکدست روی خاک بریزید. ♦️بذر گیاه دریایی مونتکارلو را از فروشگاه های آکواریومی تهیه کنید. سپس با اسپری آب آن را مرطوب کرده و در آن را ببندید و یا پلاستیک بکشید و در کنار بخاری و شوفاژ قرار دهید تا سبز بشه . . برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
🥨 😋 ▫️ آرد ۱ لیوان ▫️شیر ۱ لیوان ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️شکر ۱ قاشق غذا خوری ▫️نمک ۱ قاشق چای خوری 🔸۱- ابتدا تمامی مواد را باهم مخلوط کرده ۲- مایع بدست آمده را در ظرف سس که خالی باشد میریزیم ۳- بعد توی تابه یا قابلمه نچسب را کمی چرب کرده و مواد را به صورت اشکال مختلف توی تابه میریزیم ۴- بعد صبر میکنیم باحرارت ملایم یک طرف نان بپزد سپس آن روی نان را میگذاریم بپزد. ♦️اگه نان شیرین میخواهید همین مقدار شکر کافی ....ومیتوانید با خامه ومربا این نان را سرو کنید اما اگر نان کم شیرین میخواهید شکر را به مقدار یک قاشق مربا خوری تغیر داده ونان بدست آمده را میتوانید با پنیر وگردو وسبزی میل کنید ..... من با گوجه وخیار پنیر وهندونه گذاشتم برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا