eitaa logo
خالدین
715 دنبال‌کننده
438 عکس
180 ویدیو
2 فایل
🔸«گروه خالدین»🔸 آدرس سایت و آپارات: 🌐https://khaledin.com https://www.aparat.com/khaledin_com ارتباط با پشتیبان : @tahoor110
مشاهده در ایتا
دانلود
عکس های دونفره ی شهید مصطفی صدرزاده و شهید مهدی صابری 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
سه ماه برای کار تبلیغی به مدارس آموزش پرورش رفته بود... سال بعد هم از آن مدرسه درخواست کردند که همان روحانی سال گذشته را برای اینجا اعزام کنید! با او درمیان گذاشتم؛ شهید تمام زاده هم بدون درنگ قبول کرد. چند وقت گذشت... من مسئول اعزام بودم، با مدیر مجموعه صحبت کردم، سوال کردم سال گذشته به روحانی اعزامی چقدر حقوق دادید؟ گفت: متاسفانه مبلغی نداده ایم... خواستم اعتراض کنم، مدیر مدرسه گفت : ایشان هیچ وقت از ما مطالبه پول نکرد!!! دیدم واقعا او به دنیا و بازی هایش اعتقاد نداشت و فقط به تکلیفش عمل می کرد. به روایت محمود دهقاندار مدیریت ارشاد اسلامی ماهدشت 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
دخترم! من خیلی خسته ام. سی سال است که نخوابیده ام، اما اصلاً نمی خواهم بخوابم. در چشمانم نمک می‌ریزم تا پلک‌هایم جرأت جمع شدن را نداشته باشند که مبادا در غفلت من آن کودک بی‌سرپرست را سر ببرند... 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
هر عیب که هست از مسلمانی ماست تاریخ مسلمان ها، در دوره های مختلف، شاهد و روایتگر افرادی بوده که مظهر انسان تربیت یافته در مکتب اهل بیت علیهم السلام بودن. این انسان ها همیشه حجتی بودن برای دیگران تا کسی در حقانیت و بی همتا بودنِ مکتبِ انسان سازِ اسلام تردیدی به خودش راه نده. انسان های صاحب نفسی که به برکت نفس زدن هاشون درب های هدایت بر روی بنده های خدا باز میشه، هیچوقت تعدادشون کم نبوده و کم نخواهد بود. به نظرم پاسخ به سوال مرجع عالیقدر دنیای اسلام که فرمودند : (چه شده که متن حوزه خلوت شده است؟!) ، نیازمند بررسی این واقعیته که حوزه های علمیه دارن در چه مسیری حرکت میکنن؟ آیا واقعا راهِ انسان سازِ شیخ انصاری و دیگر بزرگان ادامه داره؟ شیخِ انصاری های حوزه های علمیه، امروز در کدام حوزه ها در حال نفس زدن هستن؟ البته که این جایگاه ها هنوز هم حتما از صاحب نفس ها برخوردار هستن، اما حقیقت اینه که تعداد افرادی که در این جایگاه ها هستن و پوشش اسلامی دارن ولی بویی از تربیت اسلامی نبردن هم کم نیست. بنده به شخصه افرادی رو دیدم و میشناسم که خودشون رو به این جایگاه ها که اسم بردم رسوندن اما مستحقش نیستن. آدمای عجیبی که در بین اوقات نماز، انواع و اقسام ظلم ها رو در حق خود و دیگران مرتکب میشن ولی نمازشون رو طوری میخونن که انگار صاحب الامر (عج) عنایت ویژه ای داشتند... نماز و روزه و روضه و... تنها راه برای رشد و کمال انسانه، اگر ما قصد استفاده صحیح ازشون داشته باشیم. گاهی هم ثمره ای جز عُجب و خودپسندی نداره. پناه بر خدا قسمت اول 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
هر عیب که هست از مسلمانی ماست شنیدم از کسی که میگفت : فلانی وقتی نماز میخونه انسان از نماز زده میشه نعوذبالله... نماز خوندن و روزه گرفتنِ اولیای خدا جلوی هر بهانه گیری ای رو میگیره ولی گاهی هم باید به جوون ها حق داد. جواب کسی که واقعا بخاطر بد رفتاریِ عدّه ای بی تقوا، از دین و دین دار های حقیقی رنجیده، استدلال و احتجاج نیست. در مقابل این افراد باید متوسل شد به : کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم. (دعوت کننده ی مردم به دین باشید اما به وسیله ی چیزی غیر از زبان) امروز اگر میبینیم بعضی جوون ها دین گریز شدن و دائما بر طبل لجاجت میکوبن، راه مقابله با این پدیده و راه مواجهه با این افراد، نه زور و اجباره و نه قهر و تنبیه. جامعه ی مذهبی باید تلاش کنن در باطن خودشون مشکل رو حل کنن. ماها باید درون خودمون رو اصلاح کنیم تا وقتی یک کسی که ظاهرا پایبندی به دین نداره، با دیدن ما جذب اسلام بشه. کاش همه ی ما بدونیم که اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست. اما برای خلوت نشدن حوزه های علمیه یا حوزه ها باید با این افراد منافق برخورد کنن، یا باید اعلام برائت کنن یا دائما و آن به آن به جوون ها گوشزد کنن که اسلام به ذات خود ندارد عیبی... این روشِ برخوردِ سلبی، نیازمند پررونق شدنِ جریانِ انسان ساز در حوزه ها هم هست. حوزه ای که رئیس و متولی و اساتیدش صاحب نفس نیستن، خلوتی و تعطیلیش بهتره... حتما هستن تعدادی از مخاطبان و دوستان ما که مثل من، با دیدن ظاهر مذهبی و ادعاهای بعضی به اصطلاح حزب اللهی ها بهشون اعتماد کردیم، بعد از مدت نه چندان بلندی فهمیدیم که همه ی این ظاهرسازی ها پوششی بوده برای بندگی شیطان و پرستش هوای نفس البته بدون عذاب وجدان... هیچ یک از ما مبری نیستیم از خطا و نفاق، از طرفی هم حقیقت اینه که نفاق یک عده، دلیل خوبی برای بی اعتمادی به اصل جریان هدایت نیست، پس لازمه روزی صد بار با خودمون تکرار کنیم و دعا کنیم که اللّهم ثبت قلبی علی دینک... قسمت دوم 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
کردستان هنوز نا آرام بود، اما حسین هیچگاه با سلاح در شهر حرکت نمی کرد. می گفت: من نیامده ام با این مردم بجنگم و برای آن ها قدرت نمایی کنم، اینها تشنه محبت هستند. باید با آنها برادری کرد تا اوضاع آرام شود. الحق هم که شهر و منطقه را با همین مرام و منش، آرام و قلوب مردم کرد را تسخیر کرده بود. 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
32.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین‌جان! تنها تو میدانی که ترس من از چیست؟ نامه ی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به شهید حسین پورجعفری 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نبرد با سلطه به روایت شهید حاج سید حسن نصرالله ما شیعیان هر اتفاقی که بیفتد نباید بپذیریم که با این جنگ موجود در منطقه بعنوان یک نبرد مذهبی برخورد شود نبرد ما با سلطه و هژمونی آمریکا و پروژه اسرائیل است نبرد با تکفیری‌هایی است که می‌خواهند همه را نابود کنند… ای مردم اهل سنت، ما! از شما می‌خواهیم که آگاهی و هشیاری داشته باشید برخی حکومت ها هستند بخاطر اهدافشان، این جنگ را یک جنگ شیعه و سنی می‌نمایانند تا همه اهل سنت را به نبرد و پروژه‌شان جذب کنند… 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
لبخند به دوربین پای جنازه‌ شعله‌ور! 🔸این عکس یادگاری با بدن شعله‌ورِ یک آفریقایی که زنده‌زنده سوزانده شد، سندی است که تاریخ جنایات غرب را فراموش نکند. 🔹«نگرو اسمیت» جوان هجده ساله‌ سیاه‌پوستی بود که به بهانه واهی لینچ شد. لینچ یا زنده‌سوزاندن، رسم رایج مردم آمریکا در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ بود. 🔹رسمی که هیچ مشکل قانونی نداشت و مردم بعد از انجام آن دور بدن شعله‌ور پایکوبان با غرور و افتخار عکس یادگاری می‌گرفتند. پیشینه حقوقی و فرهنگی لینچ‌کردن از آن‌سوی اقیانوس اطلس از بریتانیا به آمریکا آورده شده بود. 🔹هنگامی که قانون لغو برده‌داری ۱۸۳۳ به تصویب رسید، موارد لینچ‌کردن بر اساس نژاد به‌شدت افزایش یافت. مابین سال‌های ۱۸۸۲ تا ۱۹۶۸ در مجموع حدود ۳۵۰۰ سیاه‌پوست در آمریکا این‌گونه کشته شدند! 🔸این درندگان وحشی و انسان‌نما که امروز با کت و کراوات، داعیه حقوق بشر سر می‌دهند، شناسنامه شان را گم کرده اند... 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.
سالگرد ننگ‌نامه اعلامیه بالفور 🔸امروز یکصد و هفتمین سالگرد ننگ نامه اعلامیه بالفور است. 🔹صد و هفت سال پیش، در چنین روزی «آرتور جیمز بالفور» وزیر امورخارجه انگلیس، اعلامیه‌ای با عنوان «اعلامیه بالفور» به «لرد روتشیلد» یکی از رهبران یهودیان بریتانیا صادر کرد و در آن اعلام کرد که: بریتانیا به حمایت از ایجاد یک خانه ملی برای یهودیان در فلسطین متعهد است. 🔸 @khaledin_com 🔸 .╰━━━━🌹🌹━━━━╯.