فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حجتالاسلام ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا:
♦️برنامه ریزی دشمن برای دور کردن حیا و گرفتن حجاب از زنان مسلمان ما است.
#عفاف_حجاب
#طرح_نور
داعش تیم کریکت نیوزلند را در لاهور تهدید کرد
🔹 با افزایش تهدیدهای داعش علیه ورزشگاهها و مسابقات ورزشی، یک حساب وابسته به داعش، با انتشار تصویری از یک بازیکن کریکت تیم نیوزلند و با درج تاریخ بازیهای کریکت پاکستان و نیوزلند در لاهور و راولپندی، از هواخواهان خود خواست تا اعضای تیم کریکت نیوزلند را مورد هدف قرار دهند.
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوحهخوانی کرار ابوغنیم، مداح معروف شهر نجف اشرف درباره موشکی ایران به اسرائیل با عنوان «ضربه حیدری»
✏️ متن کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار کارگران منتشر شد. ۱۴۰۳/۲/۵
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/56147
استعفای فرمانده یگان اشباح ارتش رژیم اسرائیل
🔹منابع عبری زبان اعلام کردند فرمانده یگان ویژه اشباح در ارتش رژیم صهیونیستی که هم اکنون در نوار غزه مستقر است، به طور ناگهانی از سمت خود استعفا کرده است.
🔹روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت هم بیان کرد که این فرمانده اسرائیلی هم به دو افسر ارشد دیگر یعنی مسئول شعبه اطلاعات نظامی ارتش و فرمانده منطقه مرکزی ارتش پیوست که تصمیم به استعفا گرفتند.
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قمه کشی ارازل و اوباش و برخورد پلیس 👏👏👏
👏 فقط حرکت مامور یگان ویژه را از شیشه ی جلوی ماشین قمه کش ها را ببین ، ماشاالله 👏
👆اینجوری مثل شیر از امنیت مردم حفاظت می کنند.
1_4370518346.mp3
2.68M
🌹زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(علیه السلام)
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 روایتی اشکآلود از رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای همایش حضرت حمزه
👈 حضرت فرمود بیمحابا میرویم تا لحظه شهادت
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🔹حضرت عبد العظیم الحسنی سلام الله علیه
زندگینامه
حضرت عبدالعظیم مشهور به عبدالعظیم حسنی، شاه عبدالعظیم و سیدالکریم از راویان شیعه در قرن سوم قمری است. پدرش عبدالله بن علی قافه و مادرش دختر اسماعیل بن ابراهیم بوده که به «هیفاء» موسوم است. نسب وی به امام مجتبی(ع) میرسد.
تولد و وفات
گفته شده تاریخ تولد و وفات عبدالعظیم(س) در منابع قدیم ذکر نشده است؛ اما در منابع متأخر تولد وی در ۴ ربیعالثانی سال ۱۷۳ق و وفاتش در ۱۵ شوال سال ۲۵۲ قمری نقل شده است.
به گفته رضا استادی، قدیمیترین منبع تاریخ تولد و وفات عبدالعظیم حسنی(س) کتاب «نور الآفاق» نوشته جواد شاه عبدالعظیمی (درگذشت ۱۳۵۵ق) است که کتابی فاقد اعتبار است. این تاریخها از این کتاب به کتابهای دیگر راه یافته است.
احمد بن علی نجاشی ره معتقد است که عبدالعظیم حسنی(س) بر اثر بیماری درگذشته است. شیخ طوسی ره نیز قائل به وفات وی است. با این حال فخرالدین طُریحی ره، از عالمان امامیه در قرن یازدهم و مؤلف کتاب مجمع البحرین، قولی را درباره زنده به گور شدن عبدالعظیم(س) بدون مستند نقل کرده است.
همسر و فرزندان
همسر عبدالعظیم، دختر عمویش، خدیجه، دختر قاسم بن حسن امیر، مکنّی به ابومحمد بود. عبدالعظیم از او صاحب دو فرزند به نامهای محمد و ام سلمه شد.
مصاحبت با ائمه(ع)
به گفته آقابزرگ تهرانی عبدالعظیم حسنی(س)، امام رضا(ع) و امام جواد(ع) را درک کرده و ایمان خویش را بر امام هادی(ع) عرضه داشته و در زمان وی وفات یافت.
از نظر محمد محمدی ریشهری، آنچه قطعی است این است که عبدالعظیم حسنی(س)، امام جواد(ع) و امام هادی(ع) را درک کرده و از آنها احادیث فراوانی نقل کرده است.
نقل شده که عبدالعظیم(س) با ادب، خضوع، حیا و تواضع به مجلس امام جواد(ع) یا امام هادی(ع) وارد میشد. امام(ع) نیز او را کنار خویش مینشاند و از احوالش سؤال میکرد.
زندگی در دوران سرکوب شیعیان
دوران زندگی عبدالعظیم(س) مصادف با شرایط خفقان و سرکوب شیعیان توسط بنی عباس بود. او نیز همچون پدرانش سالها تحت تعقیب بود. او گرچه زمانی که در مدینه، بغداد و سامرا میزیست اما تقیه میکرد و عقیده خود را پنهان میداشت، ولی با این حال مورد غضب متوکل و معتز بود.
هجرت به ری
بنابر گزارشهای تاریخی، عبدالعظیم(س) در زمان معتز خلیفه عباسی، به جهت اذیت و آزار و ترس از قتل، به امر امام هادی(ع) از سامرا به ری -که از پایگاههای مهم عباسیان بود- هجرت کرد.
مدفن و ثواب زیارت عبدالعظیم(س)
به گفته شیخ طوسی ره عبدالعظیم(س) در ری وفات یافت و قبر او در آنجاست.
براساس روایتی از امام هادی(ع) خطاب به یکی از ساکنان ری، زیارت عبدالعظیم حسنی با زیارت امام حسین(ع)، برابر دانسته شده است.
فضائل و مقامات
علامه حلی ره عبدالعظیم(س) را عالمی پرهیزکار معرفی میکند. محدث نوری ره نیز درباره فضائل او از رساله صاحب بن عباد نقل میکند که وی مردی با ورع، پارسا، معروف به امانت، صداقت در گفتار، عالم به امور دین، قائل به توحید و عدل و دارای احادیث بسیار بود.
در بیان امام معصوم(ع)
امام هادی(ع) در سفری که عبدالعظیم(س) به سامرا داشت، او را تصدیق کرد. امام هادی(ع) وی را اینگونه خطاب میکند: یا اباالقاسم! تو به حق ولی ما هستی... تو همان دینی را که پسندیده خداست، انتخاب کردهای... خداوند تو را با گفتار ثابت در دنیا و آخرت تثبیت کند. این گفتگو میان امام(ع) و عبدالعظیم(س) به حدیث عرض دین مشهور است.
مقام علمی
ابوتراب رویانی گوید: شنیدم که ابوحماد رازی میگفت در سامرا بر امام هادی(ع) وارد شدم و از بعضی مسائل حلال و حرام پرسیدم. چون قصد وداع داشتم حضرت فرمود: چنانچه در امور دینی در [تشخیص] حلال و حرام، مسئلهای بر تو دشوار شد، از عبدالعظیم بن عبدالله حسنی(س) سؤال کن و سلام مرا به او برسان.
روایات عبدالعظیم
در کتب حدیثی، بیش از ۱۰۰ روایت از عبدالعظیم حسنی(س) نقل شده است.
شیخ صدوق ره، مجموعه روایات وی را با عنوان «جامع اخبار عبدالعظیم» گردآوری کرده است.
التماس دعا
یوسف شیخ
____________________
منابع:
آقابزرگ تهرانی، محمدمحسن، الذریعة.
خویی، سید ابوالقاسم، معجم رجال الحدیث.
صدوق، محمد بن علی، ثواب الاعمال.
عطاردی، عزیزالله، عبدالعظیم الحسنی.
علامه حلی، حسن بن یوسف، الخلاصة.
🔸🔸🔸
🔸🔸
🌏مجتمع اهل البیت علیهم السلام