♨️مسعود پزشکیان صبح امروز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹سازمان برنامه و بودجه مغز متفکر نظام اجرایی کشور است که در صورت کارآمدی گره گشای مشکلات کشور خواهد بود.
✍خب بحث ارتباط ایشون با پرونده اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی هم که مفصل توضیح دادن و روشن شدیم دمتون گرم🙂
مردم رو هم کشک فرض کردن...
یه عده هم از مردم انتظار دارن دیگران هم مثل خودشون باشن و نفهمن!
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
💠سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: "نحوه خونخواهی ما درحال بررسی است".
رئیس ستادکل نیروهای مسلح:
🔹اینکه محور مقاومت و ما چگونه خونخواهی شهید هنیه را انجام میدهیم در دست بررسی است.
🔹حتماً این کار اتفاق خواهد افتاد. اقدامات گوناگونی باید صورت بگیرد و صهیونیستها حتماً پشیمان خواهند شد.
#الثأر_لهنية_العزیز
🇮🇷 @Artesh_mardomi | ارتش مردمی
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای پزشکیان در روایت داریم مایه زینت ما اهل بیت باشید نه آبروریزی ما،شما از علی و اهل بیت و قرآن دم میزدید اما این روزها دقیقاً بر خلاف راه علی یعنی دروغ گفتن در حال طی مسیر هستید...
#راه_کج
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
📣 پزشکیان: نیامدهام تا گروه و جناح خاصی را بر سر کار بیاورم
🔺رئیس جمهور کارآمدی، تخصص و پاکدستی را از جمله معیارها و شروط اصلی دولت در انتخاب مدیران عنوان کرد و گفت: بنده نیامدهام تا گروه و جناح خاصی را بر سر کار بیاورم، بلکه به دنبال آن هستم با انتخاب مدیران کارآمد، متخصص و پاکدست، مدیریت اجرایی کشور را در مسیر درست و در راستای خدمت به مردم و تامین رضایت آنها هدایت کنم.
پ.ن: ان شاءالله واقعا همین باشه اما اتفاقات تا الان این رو نشون نمیده و اعضای انتخاب شده جناحی هستند.
🇮🇷@samedunkhabar
✅ بهترین خیرات برای اموات چیست؟
🌺 انجام اعمال مستحبی برای اموات، به شرطی مشکل آنها را در قیامت حل می کند که حق الله و حق الناس نداشته باشند.
بهترین خیرات برای میت، ادای حق الناس ها و حق الله هایی است که او بدهکار است. به عبارت دیگر جبران واجباتی که انجام نداده و حرامهایی که مرتکب شده.
🔹 برای نمونه:
۱. نمازهای روزانه و نماز آیات قضا شده
۲. روزه های قضا شده
۳ بدهی های او به مردم
۴. بدهی های او به نهادهای دولتی و غیر دولتی مثل بانک و بیمه و دارایی و شهرداری و بیمارستان و ادارات دیگر
۵. ارثی که از امواتش در دست او بوده و به صاحبان ارث نداده
۶ . حسابرسی خمس همه اموالش اگر اهل خمس دادن نبوده. اگر اهل خمس بوده، فقط باید خمس سال آخرش را حساب کنند
۷. بدهی به همسر مثل مهریه
۸. وقفها و نذرهایی که برای زمان حیاتش کرده و انجام نداده
۹ . حلالیت گرفتن از کسانی که او آبرویشان را ریخته
۱۰. حج واجبی که بر گردنش بوده ولی انجام نداده
۱۱. موارد دیگر
تأکید می شود به جای انجام مستحبات برای اموات، ابتدا باید واجبات فوت شده ی او را انجام داد. هرچند امید است که مستحبات هم مفید باشد مثل صدقه دادن، قرآن خواندن و روضه گرفتن.
🔴 منابع ایرانی می گویند:
تمرینات نظامی امروز و فردا برگزار میشود و احتمالاً از ساعت 4:30 تا 7:30 صبح امروز به وقت تهران موشکهای دوربرد آزمایش میشود و در برخی مناطق خطر شلیک گلوله وجود دارد در ارتفاع ۱۲۰۰۰ پا قرار گرفته است.
✨ رد پای IMF در بحران بنگلادش
دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمایهداری، در حال روایت همه چیز هستند به جز حقیقت ماجرا...
انرژی یک کالای کلیدی است که تغییر قیمت آن، دومینووار روی همه کالاها اثر میگذارد. به همین دلیل بود که پس از جنگ اوکراین و وقوع بحران انرژی در اروپا، کشورهای اروپایی بلافاصله تئوریهای اقتصاد بازار را کنار گذاشتند و مبالغ عظیمی یارانه به شهروندان خود پرداخت کردند تا اثر افزایش قیمتهای انرژی را تا حدودی جبران نماید. برای نمونه، سال 2022 دولت آلمان یک بسته یارانه 300 میلیارد یورویی برای صیانت از شهروندان خود در برابر افزایش قیمت انرژی اختصاص داد.
اما در همین دوران بحران، صندوق بین المللی پول یک نسخه متفاوت برای بنگلادش بحرانزده ارائه کرد. 30 ژانویه 2023 مصادف با 10 بهمن 1401 صندوق بین المللی پول اعلام کرد که در ازای یک برنامه اصلاحات اقتصادی 44 ماهه، با اعطای 4.7 میلیارد دلار وام به بنگلادش موافقت کرده است. در بیانیه IMF تصریح شده بود که این برنامه اصلاحات اقتصادی، در عین حال که موجب ثبات اقتصاد کلان و رشد پایدار اقتصادی میشود، از آسیب دیدن اقشار ضعیف جلوگیری خواهد کرد.
روز بعد خبرگزاری رویترز این وام را یک پیروزی برای شیخ حسینه نخستوزیر این کشور خواند که در سال 2024 یک انتخابات پیش رو دارد.
از جمله اصلاحات پیشنهادی صندوق بین المللی پول «معقول سازی یارانهها» بود. صندوق در نسخه خود آورده بود که «معقول سازی یارانههای انرژی منابع مالی را برای هزینههای توسعهای و اجتماعی آزاد خواهد کرد. هرچند افزایش اخیر قیمتها، قیمت بنزین را به نرخ جهانی نزدیک کرده است، اما پیش بینی می شود که یارانه های برق و گاز در سال مالی 2023 به 0.9 درصد GDP برسد. در دوران اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی، اجرای مکانیسم تعدیل قیمت سوخت بر اساس فرمول، کمک خواهد کرد که درباره عدم پرداخت یارانه سوخت اطمینان حاصل شود. مقامات بنگلادشی همچنین گزینههای مختلف را برای کاهش تدریجی یارانههای برق و گاز در عین تقویت تور ایمنی اجتماعی (برای جلوگیری از آسیب دیدن اقشار ضعیف)، بررسی خواهند کرد». (دقت کنید که یارانه 300 میلیارد یورویی دولت آلمان، معادل 7.5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است!)
با آغاز برنامه، پروژه افزایش قیمت برق و گاز برای مردم بنگلادش کلید خورد. طبق گزارش Gas Outlook تعرفه گاز در بنگلادش طی سال 2023 میلادی 178.8 درصد افزایش یافت و روند افزایش قیمت، در سال 2024 نیز تداوم یافت.
قیمت برق نیز پس از آغاز اجرای برنامه صندوق به همین ترتیب افزایش یافت که به تعبیر دیلی استار، اثر دومینووار روی قیمت کالای اساسی داشت.
جامعه بنگلادش آماده یک جرقه بود که منفجر شود. این جرقه با اعتراضات دانشجویی به حکم دادگاه عالی بنگلادش مبنی بر احیای سهمیه 30 درصدی استخدام فرزندان افراد شرکت کننده در جنگ آزادسازی بنگلادش (که باعث جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش در سال 1971 میلادی شد)، رقم خورد. این اعتراضات، بستری برای وقوع شورشهای اجتماعی شد و به سرنگونی دولت ختم شد. یک بار دیگر، آتش خشم ناشی از فشار اقتصادی که زیر خاکستر نهفته بود، با یک جرقه فرهنگی شعله کشید.
صندوق بین المللی پول پس از سرنگونی دولت شیخ حسینه بیانیه جالبی داده است: «عمیقا بابت تلفات جانی و جراحات وارد شده بر افراد غمگین هستیم اما به حمایت از تلاشها برای تضمین ثبات اقتصادی و تداوم رشد فراگیر ادامه خواهیم داد».
لیبرال های ایرانی در حال روایت سازی برای سرنگونی دولت بنگلادش هستند. یکی می نویسد شورش نسل Z، دیگری می نویسد اعتراض به حکومت دیکتاتوری شیخ حسینه...
یک سوال در اینجا باقی می ماند و آن اینکه چرا صندوق بین المللی پول اینهمه اصرار بر افزایش قیمت انرژی در کشورهای در حال توسعه و جهان سومی دارد. پاسخ را از گزارش 28 سپتامبر 2010 صندوق (6 مهر89) درباره اجرای هدفمندسازی یارانهها در ایران برایتان نقل میکنم: «ایران انرژی بیشتری برای صادرات خواهد داشت».
شاید بتوان گفت که سیاست کاهش مصرف انرژی با مکانیسم افزایش قیمت در کشورهای جهان سوم، حربه ای برای تامین پایدار انرژی/ مدیریت قیمت انرژی برای کشورهای پیشرفته است...