🚦۱۰ نکته کوتاه درباره پیام دادن در #فضای_مجازی
📍همه ما روزانه بارها به گوشیمان سرک میکشیم و به جای زنگ زدن و پیامک فرستادن، از پیامرسانها استفاده میکنیم اما گاهی نکات بسیار سادهای را رعایت نمیکنیم و اسباب رنجش خودمان و دیگران فراهم میآید.
در این مورد صدها نکته میشود نوشت اما عجالتاً این ده نکته پایه را مرور کنیم:
1️⃣ اگر کسی یک بار خیلی زود پیام ما را دید و جواب داد به این معنی نیست که همیشه بیکار است و روی گوشی خوابیده و از این به بعد موظف است خیلی زود جواب بدهد و اگر دیر جواب بدهد به ما بیاحترامی کرده است.
2️⃣ ما از حال روحی کسی که آنطرف خط است خبر نداریم، وقتی پیام میدهیم نمیدانیم او در چه شرایطی است، انتظار نداشته باشیم آدمها همیشه شاد و خوشمشرب باشند. خود ما مگر همیشه حوصله دیگران را داریم؟
3️⃣ اگر پیام صوتی کاری میدهیم کوتاه و گویا باشد. کمتر کسی حوصله گوش دادن به یک پیام چند دقیقهای دارد برای همین روی دور تند میگذارد و «لحن» که بخش بزرگی از پیام را تشکیل میدهد از بین میرود.
4️⃣ از ارسال پیامهای کیلویی، صبح و ظهر و شب به خیرهای کلیشهای با دسته گل و ایموجی خودداری کنیم. اگر کسی برایمان مهم است چند کلمه تایپ کنیم یا پیام صوتی بفرستیم.
5️⃣ اگر به تازگی از کسی شماره گرفتهایم دلیل نمیشود که انتظار داشته باشیم در تمام پیامرسانها تمام پیامهای فورواردی ما را ببیند و بخواند و واکنش نشان دهد. ارسال بیش از حد پیام لزوماً دوستیها را عمیق نمیکند.
اگر در شبکههای اجتماعی به ویژه اینستاگرام کسی که شهرت دارد را میشناسیم اصرار نکنیم که شماره تماس بدهد.
6️⃣ از فوروارد اخبار و عکس و کلیپ برای دیگران خودداری کنیم. الان تقریباً همه به اخبار دسترسی دارند مگر اینکه مورد خاص و ویژهای باشد که طرف مقابل حتماً باید ببیند.
7️⃣ اگر پیام را تایپ میکنیم و متن طولانی است، از شمارهگذاری، ایموجی و سایر ابزارها استفاده کنیم تا ملالآور نباشد. پلکان بلند هر ساختمانی حتماً چند پاگرد برای چاق کردن نفس دارد.
8️⃣ حواسمان باشد که پیامهای ما به ویژه آنها که کاری هستند ممکن است توسط طرف مقابل برای نفر سومی ارسال شود. حتی در پیام دادن دوستانه وقتی پشت سر نفر دیگری حرف میزنیم این یک سند است و ممکن است دست آن نفر برسد. حتی اگر تیک سوم وجود ندارد، همیشه فکر کنیم که نفر سومی ممکن است پیام ما را ببیند.
9️⃣ هر کدام از ما روزانه دهها و صدها پیام دریافت میکنیم. پیامرسانها جوری طراحی شدهاند که وقتی پیام کسی را دریافت میکنیم و نمیبینیم ممکن است زیر پیامهای تازه قرار بگیرد و به اعماق برود و از جلوی چشم دور شود.
گاهی این اتفاق برای خودمان هم میافتد به همین دلیل اگر کسی پیام ما را نمیبیند دلیلش این نیست که در «اولویت» او قرار نداریم و دوستمان ندارد و برایش مهم نیستیم و .... گاهی اتفاق است. پیش میآید.
🔟 لحن پیام را رعایت کنیم. «صبحت به خیر خوبی؟ چطوری؟» با «صبحتان به خیر حال شما خوب است؟» در معنی یکی است اما در لحن بسیار تفاوت دارد. اولی نشانه دوستی و صمیمیت است و دومی رسمی بودن.
بسیاری اوقات همین واژههای ساده باعث اختلافات عمیق خانوادگی و سوءتفاهمهای بسیار شده است.
#جنگ_روایتها
#جنگ_رسانه
#سوادرسانه
@mahdimalekpour_ir
۴ آبان ۱۴۰۲
۴ آبان ۱۴۰۲
۴ آبان ۱۴۰۲
۴ آبان ۱۴۰۲
🏴10 ربیع الثانی شهادت حضرت معصومه علیها السلام
▪️در این روز در سال 201 هـ (1) بنا بر مشهور سالروز شهادت (2) حضرت ولیة الله خاتون خلق جهان، عابده ی زاهده ی کامله ی مستوره حضرت فاطمه معصومه علیها السلام دختر امام موسی کاظم علیه السلام است.
▪️آن حضرت 17 روز پس از ورود به شهر قم، با دلی شکسته و غصّه دار از داغ پدر و فراق برادر، رحلت فرمودند. در عزای آن حضرت شهر قم را یکپارچه غم و ماتم فرا گرفت.
▪️بدن مطهّر آن حضرت را غسل داده کفن کردند، و به طرف باغ موسی بن خزرج _ مکان فعلی حرم مطهّر _ آوردند.
▪️دو سوار نقابدار از بیرون شهر آمدند و بر بدن آن حضرت نماز خواندند. آنگاه داخل سرداب شده بدن مطهّر را دفن کردند و رفتند، و کسی آنان را نشناخت.
▪️موسی بن خزرج آن باغ را وقف حضرت معصومه علیها السلام نمود، و از بوریا و حصیر سقفی بر روی قبر آن حضرت قرار داد. این بنا بود تا آنکه زینب دختر امام جواد علیه السلام بروی قبر شریف قبّه ای بنا نهاد. سپس جماعتی از دختران ائمه علیهم السلام در آن مکان دفن شدند.
▪️هنگامی که ام ّمحمّد دختر موسی بن محمّد بن علی الرضا علیه السلام فوت کرد، در کنار آن حضرت دفن شد. بعد از آن میمونه خواهر امّ محمّد از دنیا رفت، و آن بزرگوار هم در جنب امّ محمّد دفن شد.
▪️روی این دو قبر یک گنبد دیگر بنا کردند، به گونه ای که دو گنبد چسبیده به هم به روی قبر حضرت فاطمه معصومه علیها السلام و امّ محمّد و میمونه بوده است.
▪️به جز دختران حضرات معصومین علیهم السلام، دو کنیز هم دفن شده اند (3) که در هنگام مرمّت کف حرم مطهّر در زمان ناصر الدّین شاه، روزنه ای به سردابی پیدا می شود و چند زن صالحه، وارد سرداب می شوند.
▪️پیکر پاک میمونه و دو تن از کنیزان را پس از هزار سال تر و تازه مشاهده می کنند. این سرداب جنب سرداب حضرت فاطمه معصومه علیها السلام قرار دارد. (4)
📚 منابع :
1. منتخب دریای سخن : ص 34.
2. الحیاة السیاسیة للإمام الرضا علیه السلام : ص 428. و ... .
3. تاریخ قم : ص 214 ـ 213. و ... .
4. اجساد جاویدان : ص 105
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا
۴ آبان ۱۴۰۲
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 السلام علیک یا بنت ولی الله
مرغ دلم راهی قم میشود
درحرم امن تو گم میشود
عمه سادات، سلام علیک
روح عبادات، سلام علیک
🌹وفات کریمه اهل البیت حضرت فاطمه معصومه (س) تسلیت باد.
💠 کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان
🌐 @isfsetad
۴ آبان ۱۴۰۲
🔷 هر ۴ فرزند ذکور رهبر معظم انقلاب در مراسم تشییع فرزند آیت الله استادی در تهران شرکت کردند
🔹محسن استادی، جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی فرزند آیت الله رضا استادی مقدم بود که به لقاء الله پیوست و رهبر معظم انقلاب نیز طی پیامی به آیت الله استادی و همسر و دیگر اعضای خانواده ایشان، تسلیت گفتند و همچنین هر ۴ فرزند ذکور خود را جهت شرکت در مراسم تشییع در تهران فرستادند.
🔹 مراسم تدفین مرحوم محسن استادی، پنجشنبه چهارم آبان در قم، ساعت ۱۰ صبح از مقابل مسجد مصطفی خمینی (خیابان بسیج) به سمت امامزاده علی ابن جعفر علیهماالسلام برگزار میگردد.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
۴ آبان ۱۴۰۲
🚨 نسبت به فشار وارد بر دیگر مسلمانان بیتفاوت نباشیم!
☑️ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🕯 اگر دعاهای مقرون (=همراه) به اشک داشتیم، (کار را) پیش میبردیم، و اگر میمردیم و شهید میشدیم، مقصود حاصل میشد.
💣 الآن برادران و خواهران مذهبی و دینی ما در فشار و ناراحتی به سر میبرند، و ما اینگونه راحت و بیتفاوت نشستهایم؛
⚠️ پس اگر روزی ما در فشار و ناراحتی به سر بریم و آنها راحت باشند عیبی ندارد!
💡 درحالیکه جامعه توحیدی باید طوری باشد که اگر جایی از آن آسیب دید، جاهای دیگر بیتفاوت نباشند.
⬅️ کتاب حضرت حجت (عج)، ص٢١٨
🏷 #آیت_الله_بهجت_ره #فلسطین #طوفان_الاقصی
#ارسالی_اعضا🌹
✅ @montazar
۴ آبان ۱۴۰۲
۴ آبان ۱۴۰۲
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ خبر خوب درنا از دانشبنیانها
🔹از طراحی و ساخت «تجهیزات هواشناسی جدید» تا تولید «الکتروموتورهای سهفاز صنعتی» برای اولینبار
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
۴ آبان ۱۴۰۲
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح بدیهیات به زبان همه فهم
اگر کسی این یک دقیقه را هم شنید و باز نفهمید چرا باید به فلسطین کمک کنیم، او دیگر هیچوقت نمی فهمد..
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
۴ آبان ۱۴۰۲
ایشون رئیس اتحادیه اردوگاه شتیلا هستند؛یکی از اردوگاههای آوارگان فلسطینی در بیروت
گفت بعد از عمیات «طوفان الاقصی» دوباره امیدی در قلبمون جوانه زد که روزی به خانه و سرزمین خودمان برمیگردیم.
*الهام عابدینی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
۴ آبان ۱۴۰۲