☑️ ماجرای طلب حلالیت پیامبر (ص) از مردم، در بیانات رهبر حکیم انقلاب. ۱۳۸۰/۲/۲۸
🔸۲۸ صفر، سالروز شهادت پیامبر (ص) و امام حسن (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*اردوگاه اسرای عزیز ایران در زمان صدام دیدنی ست*
*این کلیپ به تازگی از طرف کشور فرانسه پخش شده بفرستید تا به دست آزادگان عزیز برسد*
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🏴🏴رحلت رسول اکرم صلی الله علیه وآله و شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام تسلیت باد.
◾️حضرت محمدبن عبدالله
مُحمد بن عبدالله بن عبدالمطّلِب بن هاشم (تولد:عامالفیل– وفات:۱۱ق) پیامبر اسلام، از پیامبران اولوالعزم و آخرین پیامبر الهی. معجزه اصلی او قرآن است
حضرت محمد(ص) در جامعه مُشرک جزیرة العرب به دنیا آمد، اما از بتپرستی پرهیز میکرد و هرگز غیر خدا را پرستش نکرد. در چهل سالگی به پیامبری رسید و مهمترین پیامش دعوت به توحید بود. هدف از بعثتش را تکمیل فضایل اخلاقی معرفی کرد. مشرکان مکه سالها او و پیروانش را آزار دادند، ولی آنان از اسلام دست برنداشتند. حضرت محمد(ص) ۱۳ سال در مکه، مردم را به اسلام دعوت میکرد سپس به مدینه هجرت کرد و این هجرت، مبدأ تاریخ اسلامی شد.
با کوشش پیامبر(ص) تقریبا تمام شبهجزیره عربستان در زمان حیات او به اسلام گروید. در دورههای بعد، گسترش اسلام ادامه یافت و به تدریج، اسلام دینی جهانی شد.
براساس حدیث ثقلین( کتاب وعترت)، پیامبر(ص) به مسلمانان سفارش کرد که پس از وی به قرآن و عترت او پناه ببرند و از آن دو جدا نشوند و اگر چنین کنند هرگز گمراه نخواهند شد. و در مناسبتهای گوناگون، از جمله در واقعه غدیر،امیر مؤمنان حضرت علی(ع) را جانشین خویش معرفی کرد.
پیامبر(ص) در ۲۵ سالگی با حضرت خدیجه(س) ازدواج کرد و حدود ۲۵ سال با او زندگی کرد. پس از وفات خدیجه (س)، پیامبر(ص) با همسران دیگری ازدواج کرد. فرزندان پیامبر(ص) از خدیجه و ماریه بودند و همه آنها جز حصرت فاطمه(س) در زمان حیات پیامبر(ص) از دنیا رفتند.
نسب، کنیهها و القاب
نسب
حضرت محمد(ص) فرزند عبدالله بن عبدالمطّلب بن هاشم بود. مادرش، آمنه بنت وهب است. به گفته علامه مجلسی، امامیه بر ایمان و اسلام پدر، مادر و اجداد رسول خدا تا آدم(ع) اجماع دارند.سلسله نسب پیامبر (ص) با ۴۸واسطه به حضرت آدم (ع) میرسد در این سلسله پیامبرانی قرار دارند، مانند: اسماعیل(ع) جد بیست و هشتم پیامبر(ص) و ابراهیم خلیل الله(ع) جد بیست و نهم پیامبر(ص)، حضرت نوح(ع) جد سی و نهم پیامبر(ص) و ادریس(ع) جدّ چهل و دوم پیامبر(ص) و حضرت آدم(ع)که جد چهل و هشتم پیامبر(ص) است. سلسله نیاکان پیامبر (ص) تا «عدنان» مورد اتفاق نسب شناسان است، ولی پس از او تا آدم (ع) اختلاف بسیار دیده میشود، طبق روایتی پیامبر(ص) فرمود: هنگامی که سلسله نسب من به عدنان رسید توقف کنید.
کنیهها
ابو القاسم و ابو ابراهیم.
القاب
برخی از القاب او عبارتند از: مصطفی، حبیبالله، صفیالله، خیرة خلقالله، سید المرسلین، خاتم النبیین، رحمة للعالمین.
روزهای آخر حیات رسول خدا(ص)
مطابق نقل صحیح بخاری که مهمترین کتاب از کُتُب اهل سنت است، در آخرین روزهای حیات رسول خدا(ص)، در حالی که جمعی از صحابه به عیادت ایشان رفته بودند فرمود: قلم و کاغذی بیاورید تا چیزی برای شما بنویسم که به برکت آن، هرگز گمراه نشوید. یکی از حاضران گفت: بیماری بر پیامبر(ص) غلبه کرده (و هذیان میگوید) و ما قرآن را داریم و آن برای ما کافی است. در میان حاضران غوغا و اختلاف افتاد؛ بعضی میگفتند: بیاورید تا حضرت بنویسد و بعضی غیر از آن را میگفتند، رسول خدا(ص) فرمود: برخیزید و از نزد من بروید.در صحیح مسلم که آن نیز بعد از صحیح بخاری مهم ترین کتاب اهل سنت است، فردی که با سخن پیامبر(ص) مخالفت کرد عُمَر بن خَطّاب معرفی شده است. در همان کتاب و همچنین صحیح بخاری آمده است که ابن عباس(رض) پیوسته بر این ماجرا افسوس میخورد و آن را مصیبتی بزرگ میشمرد.
وفات
.وفات پیامبر(ص) روز دوشنبه، در سن ۶۳ سالگی، در سال ۱۱ ق، مورد اتفاق شیعه و اهل سنت است.
.۲۸ صفر: قول شیخ مفید و شیخ طوسی در کتاب تهذیب الاحکام.
.۱۲ ربیعالاول: قول مشهور و معروف نزد اهل سنت.
.در نهج البلاغه آمده است، هنگام جان دادن، سر مبارک پیامبر(ص) میان سینه و گردن امام علی(ع) بوده است.
.در آن وقت از فرزندان پیامبر(ص) جز حضرت فاطمه(س) کسی زنده نبود.
. پیکر مطهر پیامبر(ص) را امیر مؤمنان (ع) به کمک چند تن دیگر از خاندان او غسل داده و کفن کرد و در خانهاش که اینک داخل مسجد النبی(ص) است به خاک سپردند.
التماس دعا
یوسف شیخ
🏴🏴🏴🏴🏴
🔹منابع👇
☝️منابع:
آیتی، محمدابراهیم، تاریخ پیامبر اسلام.
ابناسحاق، محمد بن اسحاق، سیره ابن اسحاق
ابنشهرآشوب، محمد بن علی، المناقب.
.ابنهشام، عبدالملک بن هشام، السیرة النبویة.
ابنسعد، محمد بن سعد، الطبقات .
اربلی، علی بن عیسی، کشف الغمه.
النیسابوری، مسلم بن حجاج، صحیح مسلم.
البخاری، محمد بن اسماعیل، صحیح بخاری.
الواقدی، محمد بن عمر، المغازی.
بلاذری، أحمد بن یحیی، انساب الاشراف.
بیهقی، احمد بن حسین، السنن الکبری.
بیهقی، احمد بن حسین، دلائل النبوه.
رسولی محلاتی، سید هاشم، تاریخ تحلیلی.
شیخ مفید، محمد بن محمد، الإرشاد.
شیخ صدوق، الخصال.
شیخ طوسی، محمدبن حسن، تهذیب الأحکام.
طباطبایی، سید محمدحسین، المیزان.
طبرسی، اعلام الوری باعلام الهدی.
طبری، محمد بن جریر، تاریخ الطبری.
قمی، عباس، منتهی الآمال.
کلینی، محمد بن یعقوب، الكافى.
مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار.
مسعودی، علی بن حسین، مروج الذهب .
.یعقوبی، احمد بن اسحاق، تاریخ یعقوبی.
🏴زیارت حضرت رحمه للعالمین، محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم)
ﺍﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳَﺎ ﺭَﺳُﻮﻝَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَ ﺭَﺣْﻤَﺔُ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَ ﺑَﺮَﻛَﺎﺗُﻪُ ﺍﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳَﺎ ﻣُﺤَﻤَّﺪَ ﺑْﻦَ ﻋَﺒْﺪِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺍﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳَﺎ ﺧِﻴَﺮَﺓَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺍﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳَﺎ ﺣَﺒِﻴﺐَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺍﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳَﺎ ﺻِﻔْﻮَﺓَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺍﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳَﺎ ﺃَﻣِﻴﻦَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺃَﺷْﻬَﺪُ ﺃَﻧَّﻚَ ﺭَﺳُﻮﻝُ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَ ﺃَﺷْﻬَﺪُ ﺃَﻧَّﻚَ ﻣُﺤَﻤَّﺪُ ﺑْﻦُ ﻋَﺒْﺪِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَ ﺃَﺷْﻬَﺪُ ﺃَﻧَّﻚَ ﻗَﺪْ ﻧَﺼَﺤْﺖَ ﻟِﺄُﻣَّﺘِﻚَ ﻭَ ﺟَﺎﻫَﺪْﺕَ ﻓِﻲ ﺳَﺒِﻴﻞِ ﺭَﺑِّﻚَ ﻭَ ﻋَﺒَﺪْﺗَﻪُ ﺣَﺘَّﻰ ﺃَﺗَﺎﻙَ ﺍﻟْﻴَﻘِﻴﻦُ ﻓَﺠَﺰَﺍﻙَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻳَﺎ ﺭَﺳُﻮﻝَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺃَﻓْﻀَﻞَ ﻣَﺎ ﺟَﺰَﻯ ﻧَﺒِﻴّﺎ ﻋَﻦْ ﺃُﻣَّﺘِﻪِ ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَ ﺁﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﺃَﻓْﻀَﻞَ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺇِﺑْﺮَﺍﻫِﻴﻢَ ﻭَ ﺁﻝِ ﺇِﺑْﺮَﺍﻫِﻴﻢَ ﺇِﻧَّﻚَ ﺣَﻤِﻴﺪٌ ﻣَﺠِﻴﺪ.
🏴زیارت خاصه امام حسن مجتبی (علیه السلام)
▪️السلام علیک یا ابن رسول رب العالمین ، السلام علیک یاابن امیر المومنین السلام علیک یاابن فاطمه الزهراء ، السلام علیک یا حبیب الله ،
السلام علیک یا صفوه الله ، السلام علیک یا أمین الله ، السلام علیک یا حجه الله ،
السلام علیک یا نورالله ، السلام علیک یا صراط الله ، السلام علیک یا بیان حکم الله ،
▪️السلام علیک یا ناصر دین الله ، السلام علیک أیها السید الزکی ،
السلام علیک أیها البر الوفی ، السلام علیک أیها القائم الأمین ،
السلام علیک أیها العالم بالتأویل ، السلام علیک أیها الهادی المهدی ،
السلام علیک أیها الطاهر الزکی ، السلام علیک أیها التقی النقی ، السلام علیک أیها الحق الحقیق ،
▪️السلام علیک أیها الشهید الصدیق ، السلام علیک یا أبا محمد الحسن بن علی و رحمه الله و برکاته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️از ابعاد شخصیتی مهم امام حسن مجتبی علیه السلام، چه مواردی مورد غفلت واقع شده؟!
🎤حجت الاسلام #محمدی_شاهرودی
#شهادت_امام_حسن علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🌹 رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه
27 مهر 1401در دیدار جمعی از نخبگان
و استعدادهای علمی کشور فرمودند:
❇️ در دولت اصلاحات سال ۸۲ و مجلس ششم..... اصلاح طلبان به بنده نامه زدن بیا تسلیم شوید والا کارتان تمام است .
😡 در سال ۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده، یک نامهی واقعاً غیر منصفانهای بود، خیلی غیر منصفانه بود. یک چیزهایی را گفتند، یک سئوالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند چون هم مجلس دست خودشان بود، هم دولت دست خودشان بود، باید آنها جواب میدادند، از من سئوال کرده بودند. آن وقت آن نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد.»
💢 اینک در این مقطع مردم شریف، متعهد ، ولایتمدار و انقلابی ایران اسلامی و همه انسان های با انصاف می بایست با بصیرت و هوشیاری که دارند در مسیر روشنگری و آگاهی بخشی گام بردارند
تا در ادامه مسیر منبعد شاهد چنین وقاحت های بی شرمانه و وقایع تلخ و غمبار از سوی این طیف و جریان تغذیه کنندگان مکتب های غربی و بیگانه پرستان که بطور دائم با دشمنان دین ، انقلاب ، نظام اسلامی و ولایت مخرج مشترک دارند، نباشیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝بشنوید و لذت ببرید...
😮💨 قبل دیدن و شنیدن یک *نفس عمیق* بکشید و بگویید. *خدایا شکرت* 🤲
1_6673115826.mp3
2.31M
◾️رهبرمعظم انقلاب: آگاهانه مقاومت کردن، تکلیف را فهمیدن و ایستادن، کار امام حسن علیه السلام بود
🗓به مناسبت شهادت امام حسن مجتبی(علیه السلام)
1_13400017610.mp3
2.59M
🏴روضه حاج آقا مجتبی تهرانی در سوگ امام حسن مجتبی علیه السلام
💠 آیت الله العظمی بروجردی و رقاص ها
✍️آیت الله علوی گرگانی (ره):
🔹مرحوم آقاى شريعتى پيرمردى از شاگردان برجسته مرحوم آیةالله العظمی بروجردى بود. بنده با ايشان مباحثه مىكردم. البتّه مباحثه كردن ايشان با من كمال تواضعش بود. اين قصّه را ايشان براى من نقل كرد. فرمود:
🔸وقتى آقاى بروجردى از نجف به بروجرد آمد، اعيان و بزرگان بروجرد خيلى از آقا استقبال كردند و یکى یکى ايشان را به منزلهايشان دعوت مىكردند. يک شب بزرگى از بزرگان بروجرد آقا را دعوت كرد. بنده هم به همراه آقا آن شب در آن مكان دعوت بودم. آن شب جمعيت زيادى در آن خانه نشسته بودند. بعد از صرف شام، همينطور كه در محضر آقا نشسته بوديم و استفاده مىكرديم يک مرتبه عدّه اى كه به آنها گروه گودار مىگفتند صدايشان در كوچه پيچيد. دسته اى بودند كه در كوچه و خيابان راه مىافتادند، مىخواندند و مىرقصيدند و در عروسىها هم معمولا آنها برنامه اجرا مىكردند. جلوى هر خانهاى
مىخواندند و مىرقصيدند و از اهل آن خانه پول مىگرفتند.
از قضا آن شب اين دسته وارد كوچهاى كه آقا مهمان یکى از آن خانهها بود، شدند و شروع كردند به زدن و رقصيدن. تا صداى آنها را شنيدند فوراً يک نفر از اهالى آن خانه رفت و به آنها تذكّر داد و گفت: ساكت باشيد! امشب آیةالله بروجردى مهمان اين خانه است. به محض اينكه شنيدند آقاى بروجردى آنجا است بدتر كردند. شعر را با صداى بلندتر مىخواندند. آقا با شنيدن سر و صدا گفت: چه خبر شده است؟ گفتند: اينها گروهى هستند كه در كوچهها مىرقصند واز اهالى هر خانه پول مىگيرند. آقاى بروجردى مقدارى پول از جيبشان درآورد و به صاحبخانه گفت: اين پول را بگيريد و سريع به آنها بدهيد. صاحب خانه هم پول را از آقا گرفت و به آنها داد. وقتى پول را گرفتند خيلى خوشحال شدند، گفتند: اين خلاف انتظار ما بود. پول را گرفتند و رفتند.
🔹یکى از علماى بروجرد كه در آن مجلس نشسته بود با ديدن اين رفتار آقا گفت: حضرت آیةالله! شما با چه مجوّز شرعى اين پول را به آنها داديد؟ آنها خوانندگى مىكردند و مىرقصيدند آن وقت شما به آنها پول داديد؟ تا اين حرف را زد يک مرتبه آقاى بروجردى فرمود: من به دستور جدّم عمل كردم. امام حسن مجتبى علیه السلام فرمودند: «أَنَّ خَيْرَ الْمَالِ مَا وَقَى الْعِرْض» بهترين مال، مالى است كه آبروى صاحبش را حفظ كند. من با دادن اين پول، آبرو را حفظ كردم. نمىتوانستم صبر كنم كه آنها همينطور به كارشان ادامه بدهند.
📚 آیت علم و عمل ، ص۱۴۹
⚡️سیره عملی و زندگانی آیت الله العظمی بروجردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ هماکنون؛ تصاویری از مدینه منوره - مسجدالنبی
🟠نقدی بر ادعای پزشکیان !
چرا پزشکیان نیامده میگوید۲۰۰تا ۲۵۰میلیارد دلارپول بدهید؟
(توضیح این مقاله با استفاده ا ز مطالب آقای احمدحسین شریفی تدوین شده است)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️روشن است که هیچگاه نظرات اقتصاددانان لیبرالی و سرمایهداری با نظرات اقتصاددانان سوسیالیستی و نظرات اینان با نظرات اقتصاددانان اسلامی یکسان نخواهد بود.
یا در «مسائل سیاسی»، هیچگاه نظر کارشناسانی که «وظیفه غایی» دولت اسلامی را «شکلدهی به زندگی توحیدی» یکسان نخواهد بود.
🔹چرا کارشناسان طرف مشورت پزشکیان "موضوع نیاز کشور به حداقل ۲۰۰تا ۲۵۰میلیارد دلار،اضافه برمبلغ پیش بینی شده برای رشد اقتصادی ۸ درصد درطی برنامه هفتم(۱۰۰میلیارد دلار) را "به او دیکته کرده اند؟
🔹اینجاست که انتخاب کارشناسان مناسب، نیازمند آن است که خود مدیران، متخصص در «کارشناسشناسی» باشند. و الا مراجعه به کارشناسان نه تنها فایدهای نخواهد داشت؛ بلکه میتواند مخرب هم باشد.
🔸یک نمونه و مصداق قابل مطالعه اختلافاتی است که این روزها در موضوع «درصد رشد اقتصادی کشور» در میان اقتصاددانان مطرح است.
کارشناسان تهیه کننده #برنامه_هفتم پیشرفت، با ملاحظه همه فرصتها و تهدیدها و ضعفها و قوتهای اقتصادی کشور، و با لحاظ اینکه در دولت سهساله شهید رئیسی، بر اساس آمار رسمی کشور، به طور میانگین رشد اقتصادی کشور ۵ و ۴ دهم درصد بوده است، تکلیف الزامی ایجاد رشد اقتصادی ۸ درصدی را در طول برنامه هفتم دیدهاند.
اما جناب دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری در مصاحبه تلویزیونی خود به نقل از کارشناسان و اقتصاددانان، چنین رشدی را ناممکن و محال دانسته و فرمودند:
«آنچه کارشناسان و اقتصاددانان (طرف مشورت او،مانند کسانیکه با بورس مردم رابیچاره کردند،یا قیمت مسکن را دهها برابر کردند،ومسکن مهر را مزخرف خواندند یا با "ارز جهانگیری" ۴۲۰۰تومان خزانه کشور را غارت کردند)میگویند این است که برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی، به رقمی در حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز داریم، ... اما، همه سرمایه موجود در کشور بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار نیست، یعنی اگر همه پولهایی موجود را سرمایهگذاری کنیم، تازه ۱۰۰ میلیارد دلار میتوانیم سرمایهگذاری کنیم. از اینرو، ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی نیاز داریم تا به رشد اقتصادی ۸ درصدی برسیم»
🔷اکنون مسأله این است که
🔻کدام کارشناس یا کارشناسان درست میگویند؟!
🔻چه کس یا کسانی باید میان آنها قضاوت کند؟!
🔻آیا فیالمثل، کارشناسان قبلی و تدوینکنندگان برنامه هفتم، واقعاً کارشناس نبودند و خیالاندیشی کردهاند؟! یا کارشناسانی که به رئيس محترم جمهور جناب دکتر پزشکیان مشورت دادهاند، خطا کردهاند؟
🔻معیار داوری و سنجش عملکرد در اینجا چیست؟!
🔻آیا باید معیار را کارهای کارشناسیای دانست که منجر به تدوین قانون (اعم از قوانین اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی و ...) و به طور کلی اسناد بالادستی و آییننامههای اجرایی شده است؟ یا نظرات کارشناسانی که مخالف آن قوانین و اسناد و آییننامهها بوده و هستند؟
🔸اینجاست که حکمت سخنان رهبر فرزانه انقلاب را در نخستین دیدار خود با هیئت دولت چهاردهم در موضوع کار کارشناسی بیشتر متوجه میشویم. ایشان ضمن تأکید بر کار کارشناسی، بر یک نکته مهم انگشت گذاشتند و آن اینکه مسئولان باید مواظب باشند که «گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند.»
#کارشناسی
#حکمرانی