فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به حرمت لبخند شیرینت باز هم رای میدهم
🔺 پاسخ به یک شبهه
چرا امام خمینی ره در اوایل انقلاب حکم به حرام بودن گوشت منجمد دادند؟
فتوای حرام بودن گوشت یخ زده و بعضی از فتواها دیگر مراجع که با گذشت زمان تغییر کرده اند به اطلاعات غلطی که به آنها داده می شود بر می گردد
مرجع که خودش متخصص همه علوم نیست یک پدیده جدیدی که وارد می شود از منابع در دسترس اش در مورد آن کسب اطلاع می کند و بعد با تطبیق بر اصول فقهی فتوا می دهد مثلا اگر اطلاعات اولیه این باشد که گوشت منجمد شده برای سلامت انسان مضر است بر اساس قاعده حرام بودن خوردن غذای مضر آن را حرام اعلام می کند و بعد با ارائه اطلاعات درست تر مبنی بر مضر نبودن آن فتوا تغییر می کند
در زمان آیت الله بروجردی ظاهرا در دوره ایشان بحث ورود صنعت بیمه به کشور مطرح می شود عده ای از اطرافیان از ایشان می خواهند با توجه به از غرب آمدن این صنعت آن را حرام اعلام کند آیت الله بروجردی شهید مطهری را مامور تحقیق در مورد آن می کند و شهید مطهری پس از تحقیق اعلام می کند نه تنها چیز بدی نیست نوعی همیاری و مشارکت در حل مشکلات افرادی که دچار مشکل شده اند می باشد.
آیت الله بروجردی هم حکم به بلا اشکال بودن بیمه داده و از شهید مطهری هم می خواهد که تحقیقات اش در مورد بیمه را در قالب یک کتاب برای توجیه مردم و علما چاپ کند که این کتاب امروز یکی از منابع درسی دانشگاه در رشته بیمه است.
یا فتوای جایز دانستن شطرنج که 1400 سال در فقه شیعه حرام بود بعد در دهه شصت عده ای به امام ثابت کردند که شطرنج دیگر ابزار قمار نیست و نوعی ورزش فکری است و امام به عنوان اولین فقیه شیعه آن را جایز دانستند
یا عمل تغییر جنسیت مربوط به افرادی که شرایط دو جنسی دارند گروهی از پزشکان با توضیح شرایط دشوار این افراد و اینکه به راحتی با عمل جراحی قابل اصلاح است امام حکم به جایز بودن آن دادند در حالیکه قبل از آن عمل تغییر جنسیت را مراجع حرام می دانستند.
مطالعه کنید ببینید کشور عزیز ما چقدر جلوتر از کشورهای جهان است
⭕️ #انتخابات_اجباری!
🔸شرکت در انتخابات یک وظیفه مهم شهروندی بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا در بسیاری از کشورهای جهان تأکید زیادی بر روی انتخابات دارند تا جایی که در تعدادی از کشورها شرکت در انتخابات الزامی و حتی برای متخلفین جریمه هایی در نظر گرفته شده است.
🔻 آیا می دانید در ۳۵ کشور دنیا شرکت در انتخابات اجباری است؛ برای آشنایی بیشتر شما عزیزان، به برخی از این کشورها و نوع مجازات آنها اشاره می شود:
۱- انتخابات در برزيل در حالي برگزار مي شود كه راي دادن در اين كشور براي افراد 18 تا 70 سال «اجباري» است.
۲- بلژيك: راي ندهي خط ميخوري!
بنابر قانون اساسي بلژيك اگر كسي پس از دريافت دعوتنامه براي راي دادن، پاي صندوق نرود و عذر موجهي هم نداشته باشد بين 25 تا 50 يورو جريمه مي شود. اگر اين غيبت دوباره تكرار شود جريمه بين 50 تا 125 يورو خواهد بود. اگر كسي در 4 دور انتخابات شركت نكند. علاوه بر 4بار جريمه، نام او از ليست راي دهندگان به مدت 10 سال خط خورده و در هيچ مقام و اداره دولتي پذيرفته نخواهد شد و هيچ كمك و امتيازي نيز از سوي دولت دريافت نخواهد كرد.
۳-استراليا: جريمه و زندان براي راي ندادن!
❗️شهروندان استراليايي موظفند كه در زمان انتخابات در محل رايگيري حاضر شوند. اما بعد از ثبت اسم شان مي توانند راي ندهند و يا به اصطلاح راي سفيد و بينام بيندازند. شهرونداني هم كه دليل موجهي براي غيبت در انتخابات ندارند به صورت نقدي جريمه ميشوند و در صورت عدم پرداخت جريمه، به جاي آن #زندان مي روند.
۴-بوليوي: انسداد حساب بانكي
هر شهروند اهل بوليوي كارتي ويژه دارد كه حضور او در انتخابات را اثبات كند. اما اگر كسي تا سه ماه بعد از انتخابات نتواند حضورش را اثبات كند، حقوق و مزايايش دچار مشكل ميشود.
۵-در سنگاپور اگر شهروندي در انتخابات رياست جمهوري شركت نكند حق راي وي براي هميشه باطل ميشود و تنها با ارائه دليل قانوني و محكمه پسند اين حق به او باز مي گردد.
۶-در يونان اين جريمه سختتر است و غايبان انتخاب از گرفتن گواهينامه و گذرنامه محروم خواهند شد. همچنين خدمات و محصولاتي كه دستگاههاي عمومي براي مردم ارائه ميدهند براي شخص غايب قطع خواهد شد.
۷-در برزيل نيز براي كساني كه در انتخابات شركت نكنند پاسپورت صادر نميشود.
۸-در كشور پرو مردم بايد كارت مهر خورده در انتخابات را براي دريافت خدمات شهروندي با خودشان به همراه داشته باشند.
۹-در كشور مصر پس از حسني مبارك، براي غايباني كه بدون دليل در انتخابات شركت نكردهبودند، 70 دلار جريمه نقدي تعيين شد.
🔻ديگر كشورهايي كه انتخابات در آنها اجباري است هم عبارتند از آرژانتين، شيلي، كاستاريكا، قبرس، جمهوري دومنيكن، اكوادر، فيجي، فرانسه (مجلس سنا)، گابن، گواتمالا، هندوراس، ايتاليا، ليختن اشتاين، مكزيك، نائورو، پاراگوئه، فليپين، سوئيس، تايلند، تركيه و اروگوئه.
حالا اهمیت شرکت در انتخابات را بیشتر و بهتر می توان درک کرد، رای ندادن در بسیاری از کشورها به عنوان یک #بی_انضباطی_اجتماعی مطرح شده و برای اصلاح رفتار فرد بی انضباط تنبیهاتی در نظر گرفته شده است.
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
( ویژگی نامزد اصلح درنهج البلاغه)
یک نماینده تراز دینی و مردمی کسی است که :
۱_مسئولیت را امانت بداند نه طعمه.
«نامه ۵ نهج البلاغه ».
۲_ در تصمیم سازی ، موازین و احکام شرعی را مد نظر داشته ، و التزام عملی به اطاعت از رهبر را دارا باشد .
«نامه ۵٠ نهج البلاغه ».
۳_ ساده زیست باشد و تجملگرا نباشد و در خانههای اشرافی زندگی نکند.
«نامه ۳ نهج البلاغه ».
۴_خوشگذران و عافیت طلب نباشد.
«نامه ۱٠ نهج البلاغه ».
۵_موقعیت شناس باشد و در جایی که سرعت عمل لازم است کندی نکند و در جایی که کندی لازم است شتاب نداشته باشد.
«نامه ۱۳ نهج البلاغه ».
۶_ تندخو و بد رفتار نباشد و با مردم مدارا کند.
«نامه ۱۸ نهج البلاغه ».
۷_ به بیت المال مسلمین خیانت نکند.
«نامه ۲٠ نهج البلاغه ».
۸_ اهل اسراف و مالدوستی نباشد.
«نامه ۲۱ نهج البلاغه ».
۹_ به آخرت و معاد التزام عملی داشته باشد.
«نامه ۲۲ نهج البلاغه ».
۱۰_آشکار و پنهانش یکی باشد و فریبکار نباشد.
«نامه ۲۶ نهج البلاغه ».
🎥 رهبر انقلاب: جهاد تبیین را جدی بگیرید
🔹بارها گفتم، بازهم میگویم. در راس نقشههای دشمن تبلیغ است و علاج آن تبیین حقیقت است.
🔴 باسلام مجدد.دراین ایام انتخابات وظیفه ورسالت همه فراخواندن مردم به مشارکت حداکثری است . بی توجه واعتنانکردن به شایعات دشمن وحاشیه پردازان درتخریب دولت ومجلس درجهاد تبیین وروشنگری زبان رسایی برای دستاوردهای دولت ومجلس باشیم وعرصه رادرفضای مجازی برای مغرضان وحاشیه پردازان تنگ کنیم.انشاا..۱۱ اسفندملت حماسه بزرگی رقم خواهند زد.
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
💠انتظار فرج چه تاثیری در زندگی دنیای ما داره؟
#کلیپ_مهدوی
«#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور ⤵️
↔️ @shahid_azizzadeh
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۷ روز مانده تا #انتخابات_مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb