✅برترین نوع اصلاح نماز، بجا آوردن آن در اول وقت می باشد!
✍آیت الله بهجت(ره): از سخنان علی علیه السلام است که: «بدان تمام اعمالت، تابع نمازت می باشد.» برترین نوع اصلاح نماز، بجا آوردن آن در اول وقت می باشد و بالاترین مرحله ی اصلاح نماز، روی آوردن و توجّه با تمام وجود در نماز به خداوند متعال است. و اوّلی برای کسی که خدا بخواهد به دوّمی منجر می گردد و خداوند آگاه و هدایتگر است؛ و به ما و شما توفیق عنایت می فرماید.
📚 فریادگر توحید، ص٢٢٩
••◈••
✍آیت الله وحید خراسانی :
اگر میخواهید با صاحب الزمان(عج)
باشید که با آن حضرت بودن نهایت
آرزویِ جمیع اولیاء خدا است، هر روز
آنچه میسر است برای آن حضرت
قرآن بخوانید.
#خراسانی
•یتیم مکه آقای جهان شد
محمّد سید پیغمبران شد •😍💚
•شماره ۱۴ •
.
.
.
چالش عکس نوشته برای حضرت رسول🌱
برای هر کسی که میتونید ارسال کنید و ویو بنرتون رو بیشتر کنید تا بتونید برنده ی چالش سیدمرتضی باشید✌️🏻📻
برای چالش های بعدی ، شما هم میتونید شرکت کنید 😎
https://eitaa.com/joinchat/2486305084C8808a3d454
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل ۵۰۵ قرآن کریم ( آیات آیات ۲۱ تا ۲۸ سوره مبارکه احقاف)
❄️🌹❄️
🌺 پیامبر اعظم(ص) فرمودند: «این قلب (گاهی) زنگ میزند همچنانکه آهن زنگ میزند و جلا و صیقلی آنها قرائت قرآن است». (ارشاد القلوب دیلمی، صفحه ۱۲۱)
🎙 استاد پرهیزگار
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
#محرم_نامحرم_در_بهشت
🤔#پرسش
❔میخواستم بدونم در آخرت و در برزخ و قیامت هم محرمیت و نامحرم وجود دارد به چه #شکل است ❕
💠#پاسخ💠
🗯باید توجه داشت که همه چیز سرای آخرت با دنیا فرق دارد.آن جا جهان دیگری است با #قوانین خاص خودش چنان که پیامبر گرامی فرمود:
« مانند بهشت هیچ چشمی ندیده و به قلب هیچ #بشری خطور نکرده است»
📚#بحار_الانوار ج8 ص86
👌این تفاوت قوانین آن عالم با این جهان از روایاتی که می گوید در آنجا انسان نیاز به قضائ حاجت ندارد بلکه موارد زائد بدن به صورت بوی #خوش از انسان خارج می شود بیشتر آشکار می شود
📚#همان_مدرک ص102
🗯بنابراین نباید توقع داشت که تمام احکامی که در دنیا #حاکم بوده است در برزخ و یا در بهشت هم حاکم باشد .
👌البته برخی احکام و قوانین که حسن و قبح عقلی و حکم قطعی عقل را دارد ، در دنیا و آخرت یکسان است و تفاوتی نمی کند .
🗯مثلا دیدن خداوند #محال است زیرا مستلزم جسمانیت و محدود بودن خداوند است چه می خواهد در دنیا باشد و چه در برزخ و چه در سرای آخرت در هر حالتی خداوند #دیده نمی شود .
👌و یا در رابطه با حجاب داشتن در برزخ و بهشت می توان بیان داشت که از آنجا که پوشش بدن از نظر عقلی امری ممدوح است و نوعی کمال برای انسان محسوب می شود می توان گفت #حجاب در بهشت هم وجود دارد ولی نحوه و حدود آن برای ما مشخص نیست .برای نمونه و تایید این که حجاب در بهشت نیز نوعی کمال محسوب می شود می توان به این ایه استناد جست که خداوند در مدح #حوری های بهشتی می فرماید:
« بهشت دارای زنان بهشتی است که در سراپرده های خود #مستورند»
📓#الرحمان 72
🔶در رابطه با احکام محرم و نامحرم در برزخ و بهشت هم می توان همین نکته را بیان کرد که این احکام ریشه در حکم عقلی و حسن و قبح #ذاتی دارد و احکام عقلی در هیچ حالتی تغییر نمی کند .
👌بر پایه همین حکم #عقلی است که خداوند در وصف بهشتیان می فرماید ؛
« آنها را با حور العین #تزویج می کنیم »
🔷#دخان 54
👌در حالی که اگر همه در بهشت محرم بودند ، نیازی به تزویج نبود و همه بر هر کسی که می خواستند وارد می شدند و #لذت می بردند.
❕و یا در وصف #حوریان بهشتی می فرماید ؛
« در باغ های بهشتی زنانی هستند که جز به همسرانشان عشق نمی ورزند »
🗯#الرحمان 56
👌در حالی که اگر در بهشت همه به هم محرم بودند و روابط آزاد بود ، یک همسر بهشتی باید به همه عشق می ورزید و با #همگان ارتباط می گرفت .
👌از امام #صادق علیه السلام سوال شد که اگر مرد مومنی با همسر دنیوی اش هر دو بهشتی شدند ، آیا در آخرت هم به تزویج یکدیگر هستند ؟
🔷امام پاسخ داد که هر کدام از آن دو که مقامش بالاتر باشد مخیر میشود که یا با همسر دنیوی اش باشد یا همسر دیگری انتخاب کند .
📚#بحار_الانوار ج8 ص106
❕اگر در بهشت همه با هم محرم بودند و محدودیتی نبود ، نیاز به انتخاب همسر و مخیر بودن و ...نبود و همگان کاملا #آزاد بودند .
🗯در این جا پاسخ دیگری نیز است و آن اینکه ؛
🔴درجات و مقامات بهشتیان متفاوت است . در آنجا هر کس بر اساس اعمال خودش در بهشتی اختصاص خود قرار دارد و یک بهشت نیست که همگان در آنجا جمع شده باشند و بحث #محرم و نامحرم پیش بیاید .
🔷امام #صادق علیه السلام فرمود ؛
« نگویید بهشت یکی است ( بلکه برای هر کس بهشتی است ) و نگویید درجه واحدی است چرا که خداوند فرموده است درجاتی است بعضی بالاتر از دیگری و این به خاطر تفاوت اعمال آنهاست ، دو #مومن وارد بهشت می شوند اما مقام یکی از دیگری بالاتر است ، و او می خواهد این دیگری را دیدار کند ، آن که بالاتر است می تواند از بهشت خود پایین بیاید ،( و دیگری را ببیند ) اما آنکه پایین تر است نمی تواند بالا برود ( و وارد بهشت دیگری شود ) زیرا به آن مکان نمی رسد البته اگر دوست داشتند و خواستند همدیگر را دیدار کنند روی تخت ها دیدار می کنند »
📚#مجمع_البیان ج9 ص318
👌پیامبر #گرامی نیز فرمود ؛
« در بهشت صد درجه است ، که فاصله هر درجه با دیگری به اندازه فاصله آسمان و زمین است و فردوس #بالاترین آنها است »
📚#بحار_الانوار ج8 ص89