.
♻️ ادعای دروغ استادیار حامی آشوبگران
علی شریفیزارچی استادیار #پیمانی دانشکده مهندسی کامپیوتر در توییت اخیر خود، اعلام کرد که نامه اخراج خود را امروز از دانشگاه دریافت کرده است. در حالی که واقعیت چیز دیگری است.
به نظر میرسد منظور ایشان، نامه قطع همکاری ارسال شده به وی است که توسط دبیر هیئت اجرایی جذب جهت اجرا به رئیس دانشگاه ابلاغ شده.
طبق این نامه، دانشگاه با توجه به پایان مهلت پنج ساله قرارداد پیمانی ایشان، سه مرتبه در تاریخهای ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ و ۳۰ آذر ۱۴۰۰ و ۵ شهریور ۱۴۰۱ در نامههایی به ایشان، از وی خواسته تا مستندات علمی خود را برای تمدید قرارداد یا تبدیل وضعیت ارائه کند.
از طرفی در این ابلاغیه به نامه رئیس سابق دانشکده مهندسی #کامپیوتر هم درباره عدم انجام بخشی از وظایف آموزشی، تحصیلات تکمیلی و پژوهشی ایشان اشاره شده است.
شریفی زارچی در اغتشاشات سال گذشته، همواره مدافع داعشجوهایی بود که با الفاظ رکیک شعار میدادند.
🚨#فوری
🔴 وضعیت در محور ملاجه در جنوب ادلب وخیم گزارش شده است و تعدادی از نیروهای ارتش سوریه به شهادت رسیدهاند
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅
❌چرا هیئت جذب دانشگاه شریف به پایان همکاری شریفی زارچی رای داد؟
روزنامه شریف:
🔹ساعتی پیش دکتر علی شریفیزارچی استادیار پیمانی دانشکده مهندسی کامپیوتر در توییتی اعلام کرد که نامه اخراج خود از دانشگاه را دریافت کرده است.
🔹بههمین علت سراغ دکتر سعید بهزادیپور، دبیر هیئت اجرایی جذب اساتید دانشگاه رفتیم تا جزئیات این خبر را از وی جویا شویم که توضیحات زیر را به روزنامه دادند:
🔹«اساتیدی که بهصورت پیمانی همکاریشان با دانشگاه شروع میشود تا مدت ۵ سال فرصت دارند که برای تبدیل وضعیت استخدامی خود از پیمانی به رسمی آزمایشی اقدام کنند و پس از این مهلت، عضو هیئت علمی باید درخواست تمدید عضویت پیمانی بدهد که تحت شرایطی قابل پذیرش خواهد بود.
🔹مهلت پنج ساله قرارداد پیمانی دکتر شریفیزارچی بهعنوان استادیار پیمانی دانشگاه، بهمنماه ۱۴۰۰ به پایان رسید که از ۹ ماه پیش از آن، دانشگاه در فواصل مختلف، سه مرتبه با ارسال نامههایی از ایشان دعوت کرد که درخواست تمدید عضویت پیمانی خود را به همراه مستندات فعالیتهای علمی ارائه کند که متاسفانه علیرغم این درخواستها و پی گیری های شفاهی مکرر، اقدامی از سوی ایشان صورت نگرفت.
🔹در نهایت هیئت اجرایی جذب دانشگاه متشکل از آقایان دکتر سعید سهرابپور، محمدرضا عارف، اعظم ایرجیزاد، حمیدرضا ربیعی، آریا الستی، محمود سعادت، محمدجعفر عبدخدایی، محمود بهمنآبادی، ابراهیم سوزنچی و بنده بهعنوان اعضای حقیقی، و آقایان دکتر جلیلی و حجتالاسلام طباطبایی بهعنوان اعضای حقوقی هفته گذشته رأی به پایان همکاری ایشان دادند.
🔹لازم به ذکر است در دو سال گذشته سه نفر دیگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف نیز توسط هیئت اجرایی جذب و در اجرای آیین نامه های مربوطه قطع همکاری شدهاند.
🔹ضمناً مستندات مربوطه در اختیار هیئت اجرایی جذب دانشگاه است و در صورت لزوم ارائه خواهد شد.»
✔️اقدام شایسته نیروی انسانی دانشگاه شریف در اخراج یکی از اساتید این دانشگاه که در ساعت اداری توییتر بازی می کرد و حقوق بیت المال را خرج چهره سازی شخصی، فعالیت سیاسی و تبلیغ علیه سازمان خود می کرد.
🔸این استاد متاسفانه سکوریتی چک های این مجتمع را پاس نکرد و احتمال درز اطلاعات علمی دانشگاه به کشورهای خارج و سرویس های بیگانه معاند وجود داشت.
🔹این اقدام اگرچه دیرهنگام رخ داد، اما شایسته و درخور و قابل تقدیر است. امید است با دیگر استادان خاطی که به قوانین سازمانی شان اعتنایی ندارند مانند برهانی و زیباکلام هم چنین اقدامی صورت بگیرد.
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئله ای بسیار سرّی که به تازگی نشر پیدا کرده است.
هیچ توضیحی در مورداین نمایش نمی دهیم ،کافیست فقط نمایش رو ببینید تا به هوش رهبر حکیم و فرزانه و توانایمان پی ببریم.
تا جایی که امکان دارد آن را نشر دهید، تا افراد بیشتری با حقیقت آشنا شوند...
اشک شوق انسان از تجلی قدرت خدا میریزه.
سبحان الله
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ خبر خوب از دستاورد دانشبنیانها
🔹از کمک راننده هوشمند ایرانی تا تولید لولههای خونگیری تحت خلاء جدید
👤توییت استاد #رائفی_پور
✍🏻 تا انتها بخوانید! تا پایان سال ۱۴۰۱ بانک آینده ۷۶هزار میلیارد تومان برای پروژه ایرانمال وام پرداخت کرده، اما ایرانمال تنها پروژه بانک آینده نیست! وامهای کلان به مشهد مال! فرمانیه مال! و هتل روتانای مشهد و پروژه های شکست خورده دیگر کار را به جایی رساند که میزان زیان بانک آینده در سال ۱۴۰۱، به منفی ۱۱۴هزار میلیارد تومان رسید! جالب است بدانید نسبت کفایت سرمایه یک بانک سالم باید حداقل ۸درصد باشد اما این نسبت برای بانک آینده در سال۱۴۰۱، منفی ۱۴۰درصد بوده و علیرغم این نسبت وحشتناک همچنان این بانک زیانده، سربار سیستم اقتصادی کشور است! وقتی یک بانک که حدود ۳۰۰هزار میلیارد سرمایه مردم را به صورت سپرده بلندمدت با نرخ سودهای وسوسهانگیز جمع میکند و اینگونه زیانده میشود از محل اضافهبرداشت از حساب ذخیره قانونی خود نزد بانک مرکزی، باعث افزایش پایه پولی در شبکه بانکی میشود نظام بانکداری امروز زالوهایی مثل بانک آینده دارد که هر روز ارزش پول ملی را میکاهند تا سرمایه داران در مالها عشقوحال کنند و البته مردم بیچاره خرجش را میپردازند. بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هم درگیر دعواهای حقوقی طولانی ،مستمر اما بی ثمر هستند و این پول ملی است که هر روز بیارزشتر میشود و سفره مردم است که خالیتر ! مجلس و دولت هم بجای بستن این درگاه های اصلی فساد مشغول بازی یک قل دو قل شده اند! و سوال هایی که ذهن مرا درگیر می کند این است که مگر می شود اقتصاد یک کشور اینگونه بی در و پیکر و بی صاحب باشد؟ چگونه یک بانک خصوصی در امنیت کامل به این مرحله از طغیان می رسد؟ چه کسانی در پشت پرده از صاحبان این بانک و امثالش حمایت می کنند ؟
#لابی_بانکها
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا