✅نقش یمنی ها در آینده تحولات غرب آسیا !
🛑عملیات نیروی دریایی یمن در زمان مناسب و به منظور کاهش فشارها بر مقاومت فلسطین در غزه انجام شد و نقش مهمی در درگیر کردن رژیم صهیونیستی در جبهه های مختلف و مجبور کردن آن به مذاکره با حماس و توقف جنگ داشته است.
🛑 تاثیر تهدید کشتی های آمریکایی نیز برای فشار بر واشنگتن به منظور کاهش پشتیبانی از رژیم صهیونیستی کمتر از تاثیر توقیف کشتی صهیونیستی نیست..
🛑 حداکثر واکنش آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی به عملیات توقیف کشتی صهیونیستی، خودداری از گسترش میدان نبرد و درگیری است، زیرا آن ها نمی خواهند ایران را به جنگی بکشانند که به پیروزی تهران و شکست رژیم اسرائیل منجر شود.
🛑 عملیات یمنی ها نشان داد که می توان اسرائیل را منزوی و دستانش را قطع کرد. قطعا تل آویو از این عملیات شوکه شده و ابعاد آن را نمی داند و حتی متوجه نیست که چگونه در آینده، امنیت کشتی های خود را تامین کند، بویژه اینکه یمن به همه در این باره هشدار داده است.
🛑 این عملیات، بزرگترین حادثه در خارج از فلسطین از زمان آغاز جنگ است و می تواند کشتیرانی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ که رگ حیاتی بندر «ایلات» به شمار می رود، تهدید کند.
🛑 منطقه باب المندب، شریان راهبردی حمل و نقل نفت و گاز مایع از خلیج فارس به اروپا و مسیر تجارت هند و چین با اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی است و به همین خاطر افزایش تنش در آن، بر اقتصاد جهانی تاثیر می گذارد.
🛑 تصور نمی توان کرد که غرب هم اکنون به عملیات بر ضد یمن اقدام کند، زیرا این کار به آغاز یک جنگ منطقه ای منجر خواهد شد.
تنگه باب المندب به خاطر موقعیت جغرافیایی آن از مهمترین آبراهه های بین المللی است و اهمیت آن فقط مربوط به غرب آسیا(خاورمیانه) نیست، به خاطر اینکه مسیر عبور سالانه بیش از ۱۲ درصد از تجارت جهانی و برای شرق و غرب دارای اهمیت است.
✍سیدجعفرموسوی همپا
#طوفان_الاقصی
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🏴السلام علیک یا فاطمةُ الزهراء
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
قسمت دوم
🔹نام و نسب:
حضرت فاطمه(س) دختر پیامبر اسلام حضرت محمد بن عبدالله(ص) و حضرت خَدیجَه بنت خُوَیلد(س) است. برای حضرت فاطمه(س) القاب متعددی (در حدود ۳۰ لقب) یاد شده است؛
زهرا، صدّیقه، مُحَدَّثه، بَتول، سیّدة نساء العالَمین، منصوره، طاهِره، مُطهَّره، زَکیّه، مبارَکه، راضیه، مرضیَّه از مشهورترین القاب حضرت فاطمه "س" می باشند.[1]
برای حضرت فاطمه"س" چند کُنیه گفته شده است: اُمّاَبیها، اُمّالائمّه، امّالحسن، امّالحسین و امّالمُحسِن.[2]
🔸زندگی نامه:
حضرت فاطمه(س) آخرین فرزند پیامبر(ص) و خدیجه"س"است[3]
به اتفاق مورِّخان، حضرت فاطمه"س" در مکه و در منزل حضرت خدیجه"س" در محلی به نام زُقاق العطّّارین و زُقاق الحجر در نزدیکی مَسعی به دنیا آمد.[4]
🔸تولد و دوران کودکی:
بر اساس دیدگاه رایج شیعیان، حضرت فاطمه"س" در سال ۵ بعثت مشهور به سَنَه اَحقافیه "سال نزول سوره احقاف[5] متولد شد.[6] شیخ مفید ره و کفعمی، سال دوم بعثت را زمان تولد حضرت فاطمه "س" دانستهاند.[7] طبق دیدگاه رایج اهل سنت، ولادت حضرت فاطمه"س" پنج سال پیش از مبعث بود.[8]
در منابع شیعه، روز تولد حضرت فاطمه"س" بیستم جمادیالثانی ذکر شده است.[9]
از زندگی حضرت فاطمه"س" در کودکی و نوجوانی گزارشهای تاریخی کمی وجود دارد.[10] بر اساس گزارشهای تاریخی، پس از آشکار شدن دعوت پیامبر"ص"، حضرت فاطمه"س" در برخی موارد شاهدخشونتهای مشرکان علیه پدرش بود. علاوه بر این، سه سال از دوران کودکی حضرت فاطمه"س"، در شِعب ابیطالب و تحت فشارهای اقتصادی و اجتماعی مشرکان علیه بنیهاشم و پیروان پیامبر اسلام"ص" سپری شد.[11] حضرت فاطمه "س" همچنین در کودکی، مادر خود حضرت خدیجه "س"و عمو و حامی مهم پدرش، ابو طالب "س" را از دست داد.[12] تصمیم قریش برای قتل پیامبر(ص)[13] خروج شبانه پیامبر"ص" از مکه و هجرت به مدینه، و هجرت حضرت فاطمه "س" به مدینه همراه با حضرت علی(ع) ، مهمترین رخدادهای کودکی حضرت زهرا(س) بوده است.[14]
پایان قسمت دوم
ادامه دارد...
التماس دعا
یوسف شیخ
___________________
🔹پی نوشت:
1. صدوق، الامالی، ۱۴۱۷ق، ص۷۴، ۱۸۷، ۶۸۸، ۶۹۱ و ۶۹۲؛ کلینی، الکافی، ۱۳۶۳ش، ج۱، ص۲۴۰؛ مسعودی، اسرارالفاطمیه، ۱۴۲۰ق، ص۴۰۹.
2. مجلسی، بحارالانوار، ۱۴۰۴ق، ج۴۳، ص۱۶؛ ابنشهرآشوب، مناقب آلابیطالب، ۱۳۷۶ق، ج۳، ص۱۳۲.
3.نگاه کنید به: صدوق، الخصال، ۱۴۰۳ق، ص۴۰۴؛ ابنهشام، سیرة النبویه، دار المعرفة، ج۱، ص۱۹۰.
4. بتنونی، الرحلة الحجازیة، المکتبة الثقافیة الدینیه، ص۱۲۸.
5. جمعی از محققین، فرهنگنامه علوم قرآن، ۱۳۹۴ش، ج۱، ص۲۴۴۳.
6.کلینی، الکافی، ۱۳۶۳ش، ج۱، ص۴۵۸؛ طوسی، مصباح المتهجد، ۱۴۱۱ق، ص۷۹۳؛ فتال نیشابوری، روضة الواعظین، قم، شریف الرضی، ص۱۴۳؛ طبرسی، اعلام الوری، ۱۴۱۷ق، ج۱، ص۲۹۰؛ ابنشهر آشوب، مناقب آل ابیطالب، ۱۳۷۶ق، ج۳، ص۱۳۲.
7.مفید، مسارالشریعه، ۱۴۱۴ق، ص۵۴؛ کفعمی، المصباح، ۱۴۰۳ق، ص۵۱۲.
8. ابنسعد، الطبقات الکبری، دارصادر، ج۱، ص۱۳۳. ج۸، ص۱۹؛ بلاذری، انساب الاشراف، ۱۴۱۷ق، ج۱، ص۴۰۳؛ ابنعبدالبر، الاستیعاب، ۱۴۱۲ق، ج۴، ص۱۸۹۹.
9. مفید، مسارالشریعه، ۱۴۱۴ق، ص۵۴؛ طوسی، مصباح المتهجد، ۱۴۱۱ق، ص۷۹۳.
10 آیا زن مسلمان امروزی میتواند از حضرت زهرا(س) الگو بگیرد؟، پایگاه خبری تحلیلی مهرخانه.
11.ابن سعد، الطبقات الکبری، ۱۴۱۰ق، ج۱، ص۱۶۳.
12. یعقوبی، تاریخ یعقوبی، بیروت، ج۲، ص۳۵.
13.ابن حنبل، مسند احمد بن حنبل، بیروت، ج۱، ص۳۶۸؛ حاکم نیشابوری، المستدرک علی الصحیحین، بیروت، ج۱، ص۱۶۳.
14. محمد باقر محقق، نمونه بینات در شأن نزول آیات از نظر شیخ طوسی و سایر مفسرین خاصه و عامه، ۱۳۵۹ش، ص۱۷۳-۱۷۴.
🔹🔹🔹🔹🔹
🌏مجتنع اهل البیت علیهم السلام
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 بخشی از دستاوردهای اطلاعاتی و امنیتی مهم عملیات #طوفان_الاقصی از زبان سفیر سابق مصر در اسرائیل
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیوند_زناشویی
🔶 آریاییهای باستان اینگونه پیمان همسری میبستند
#هندوها به عنوان یکی از اصیلترین مردمان آریایی، رسم کهن جشن ازدواج را نگه داشتهاند. پس از خواستگاری و... عروس و داماد به گرد آتش طواف کرده و عاقد با آوردن نام #خدایان، آن دو را زن و شوهر اعلام میکند.
اما آنچه امروز در ایران به عنوان #عقد_آریایی مشهور شده؛ هیچ سند و ریشه تاریخی ندارد.
🔘 چند نکته:
- مردمان آریایی در دوران #باستان، در جشن عروسی، جاده را مسدود نمیکردند و مزاحم دیگران نمیشدند. عربده کشی نمیکردند، #آسایش دیگران را سلب نمیکردند.
- چشمچرانی نمیکردند. مهمتر آنکه #خیانت را بسیار زشت میشمردند.
- عروس، در پوشش و رفتار، #با_وقار و باشخصیت بود.
خلاصه اینکه برای #آریایی بودن، راههای درست زیادی وجود دارد!
🌾 باستاننامه:
@ir_bastan