هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚دو امام مجاهد
🔻صحبت در فقره کنشی است که امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) در برابر طواغیت زمان خود نشان دادند. کنشی که یکی آرام و ظاهرا بدون درگیری و خونریزی بود و دیگری یک انقلاب عظیم که صدایش در تاریخ باقی ماند. این تفاوت برخورد چگونه بین فرزندان معصوم علیبنابیطالب(ع) هضمشدنی است.
🔻از نگاه ایشان، این تفاوت ظاهری در سیره دارای ریشه و غایت مشترک بوده و زیر یک حرکت معنادار و تفسیر میشود. از نگاه ایشان، حرکتِ آتشبس گونه امام حسن مجتبی(ع) نوعی برنامهریزی مقدماتی برای هجوم مجدد به اردوگاه طاغوت محسوب میشود تا بتوان انقلابی را که با بعثت حضرت رسول(ص) آغاز شده بود را مجددا ادامه داد. مقدماتی که در نهایت به قیام عاشورا ختم شد تا تشت رسوایی بنیامیه حتی در پایتخت سیاسی خودشان هم از بام به زمین افتد و صدایش در تاریخ هم جاودانه بماند.
📖 از طریق این لینک تهیه کنید👉🏼
💻 @Khamenei_ir
🔰 #تحلیل_و_تبیین | آیتالله حکیم از حامیان مقاومت عراق بود
👈🏼 بررسی ابعاد شخصیتی مرحوم آیتالله حکیم در گفتگو با نماینده ولیفقیه در عراق
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گفتگویی با حجتالاسلام والمسلمین سید مجتبی حسینی، نماینده ولیفقیه در عراق، ابعاد شخصیتی مرحوم آیتالله سید محمدسعید حکیم را بررسی کرده است:
▫️پایگاه علمی و فقهی ایشان جایگاه بلندی بود و توانست تأثیر خوبی در حوزهی شیعه داشته باشد. خاندان حکیم، خاندان مشهور و معروفی در نجف اشرف هستند و تقریباً رأس آنها مرحوم آیتالله سیدمحسن حکیم بود و بقیهی فرزندان ایشان هم روحانیون برجستهای بودند.
▫️زمان صدام مثل همهی علمایی که در نجف بودند، تحت فشار شدیدی بود. قریب هشت سال در زندان بود. علت زندان رفتن ایشان هم به زمان جنگ برمیگردد؛ سمیناری از طرف صدام علیه انقلاب ایران گذاشته بودند تا جنگ را برای علما توجیه کنند. ایشان هم دعوت شخص صدام را رد کرده بود.
🔍 ادامه این گزارش را در آدرس khl.ink/LLwwI بخوانید
13921008_7933_128k.mp3
4.61M
🎧 انسان ۲۵۰ ساله | ویژگیهای مبارزه امام حسن علیهالسلام
🏴 بازنشر بهمناسبت فرارسیدن شهادت حضرت امام حسن علیهالسلام
💻 @Khamenei_ir
🏴 #مناسبت | صلح امام حسن علیهالسلام بقای اسلام را تضمین کرد
▪️رهبرانقلاب: اگر امام مجتبی علیهالسلام این صلح را انجام نمیداد، آن اسلام ارزشیِ نهضتی باقی نمیماند و از بین میرفت؛ چون معاویه بالاخره غلبه پیدا میکرد. چون دستگاه تبلیغات در اختیار او بود... ۱۳۶۹/۱/۲۲
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
🔰 #احکام | حکم استفاده از وسایل حسینیه در محل دیگر
❓ آیا می توان از وسائل تکیه، حسینیّه و هیأت در محل دیگر ـ اعم از حسینیه و هیأت یا غیر آن ـ استفاده کرد؟
✅ تابع کیفیت وقف و قصد اهدا کنندگان است، اگر برای استفاده در هیأت یا حسینیه خاص وقف یا اهدا شده است، نباید به جای دیگر ببرند.
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
🔰 #اطلاع_نگاشت | اعتماد مردم بزرگترین سرمایه
👈🏼 نقش مسئولان در احیای امید و اعتماد مردم
🔻حضرت آیتالله خامنهای در اولین دیدار با دولت سیزدهم فرمودند: «مسئلهی احیای اعتماد مردم و امید مردم هم بسیار چیز مهمّی است؛ چون اعتماد مردم بزرگترین سـرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند، با شما راه میآیند و کمکتان میکنند؛ این بزرگترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البتّه این متأسّـفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را. » ۱۴۰۰/۶/۶
▪️خط حزبالله به همین مناسـبت در این اطلاعنگاشت، راهکارهای افزایش امید و اعتماد مردم را براساس بیانات رهبرانقلاب، مرور میکند.
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
هدایت شده از ریحانه
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مساله_اصلی
📩 با شروع به کار دولت جدید، «ریحانه» به بازخوانی برخی از مطالبات رهبر انقلاب در حوزه مسائل زن و خانواده از مسئولین و فعالین این حوزه میپردازد. این مجموعه را تحت عنوان #مساله_اصلی در اینستاگرام و سایر صفحات مجازی «ریحانه» در شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
✅حمایت مالی و حقوقی از زنان محروم یا مظلوم
🔺مسألهى حمايت مالى و حقوقى از زنان محروم يا مظلوم{...}يكى از دغدغهها و از نگرانیهاى بنده همين است كه خانمها در محيطهاى دادگاهى و محيطهاى قضائى، توانايى دفاع از خودشان را درست نداشته باشند؛ نه پول داشته باشند كه بتوانند وكيل درست وحسابى بگيرند، نه خودشان بتوانند از خودشان دفاع كنند و مظلوم واقع بشوند؛ اين از جملهى چيزهايى است كه مهم است، بايد دنبال بشود.
➡️۱۳۹۲/۰۲/۲۱
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 #خطبه_های_انقلاب | مواضع امام خمینی(ره) بهطور روشن و واضح تبیین شود
🔻رهبرانقلاب: امام بهترین شاخص برای ماست... رفتار امام، گفتار امام. خوشبختانه بیانات امام در دسترس است، تدوین شده است. وصیتنامهی امام آشکارا همهی مافیالضمیر امام را برای آیندهی انقلاب تبیین میکند. نباید اجازه داد این شاخصها غلط تبیین شوند، یا پنهان بمانند، یا فراموش بشوند... ۱۳۹۸/۳/۱۴
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
🔰 #کلام_امام | هدف انسان متعهد خدمت است
🔻 کسانی که واقعاً دلشان برای اسلام میتپد و برای کشورشان، متوجه این باشند که پست، میزان نیست، مقام میزان نیست، اینها چیزی نیستند، این مقامات تمام میشود؛ آنی که هست خدمت است. آدم متعهد در هرجا باشد، اگر دید خدمتش خوب است آن جا، بیشتر دلگرم است. باید هدفش این باشد که خدمت بکند، نه هدفش این باشد که مقام داشته باشد... ۱۳۶۴/۶/۱۲
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
📦 #باافتخار_ایرانی | رفع موانع تولید و مصرف کالای ایرانی نیاز به بررسی علمی دارد
🔻رهبرانقلاب: اوّلین مسئله این است که ما در داخل، کالای باکیفیّت باید تولید کنیم تا مشتری داشته باشد، تا فروش برود. موانع تولید کالای باکیفیّت چیست... ۱۳۹۷/۳/۲۰
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #تحلیل_و_تبیین | دولت به همه اهالی فرهنگ و هنر با هر گرایش و سلیقهای احترام میگذارد و برای تحول به آنها نیاز دارد
👈🏻 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: فکر میکنم اینقدر حرف مشترک وجود دارد و دربارهی آنها کارنکرده داریم که همهی این اهالی فرهنگ و هنر را میتوانیم زیر یک چتر جمع کنیم.
🔺 اهالی تئاتر در قضیهی کرونا آسیب زیادی دیدند. تئاتر ما در مصاف با حوزههای تصویری مثل سینما که قدرت رسانهای دارد، اغلب کمتر دیده میشود. اولویت ما این است که سراغ شاخههای مختلف و افراد برجستهی دیگر حوزهها هم برویم که در رسانهها کمتر دیده میشوند.
ادامه را بخوانید👇
http://khl.ink/ZzOYO
🔰 گفتگوی KHAMENEI.IR با دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
👈🏻 از گرایشهای انقلابی و مومنانه و گروههای مردمی حمایت میکنیم
🔻 اهمیت بازسازی انقلابی و عقلانی فرهنگ و ساختارهای فرهنگی از محورهای نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب بود.
🔸 پایگاه KHAMENEI.IR در گفتوگو با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بررسی برنامههای این وزارتخانه برای تحقق اهداف کلان انقلاب اسلامی در حوزهی فرهنگ پرداخته است.
🔹 جریان فرهنگی مومن انقلابی نگاه مثبتی به جریان دیوانسالارانه دولتی در حوزه فرهنگ ندارد. این بیاعتمادی تقریباً نسبت به همهی ساختارهای بروکراتیک وجود دارد. بهنوعی جریانهای مردمی -بهویژه در حوزهی فرهنگی- احساس آزادی عمل ندارند.
🔹 نظام حکمرانی جدید فرهنگی باید بازنگری شود. شاخصهی بازسازی در نظام حکمرانی فرهنگی در دورهی جدید این است که تصدیگری از جریان دولتی به جریان مردمی واگذار میشود.
🔹 وقتی وزارت ارشاد در دورهی تحولی جدید میخواهد اقدام کند، باید تمام ظرفیتهای حمایتی و نظارتیاش را پای کاری بیاورد که خروجیاش در سبد انقلاب اسلامی باشد.
🔍 ادامه را در khl.ink/ZzOYO بخوانید