KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | پرونده «متفکر نابغه» در تجلیل از شهید سیدمحمدباقر صدر
👈 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین محمد علی تسخیری، از شاگردان شهید صدر
🏷 نظریهپرداز اسلامی و انقلابی
🔸 اولین مطلبی که متجلی میشود برای کسی که چنین شخصیتی و آثارش را مطالعه میکند، مسألهی جامعیت و گسترش تحقیقات در علوم و فنون مختلف است. در هر بحثی که مرحوم استاد شهید وارد میشود، مثل یک نظریهپرداز و مثل یک تئوریسین وارد ابعاد موضوع میشود و ریشههای تاریخی آن موضوع و مقدمات علمی آن موضوع را به طور دقیق بیان میکند و بالاخره به یک تئوری و نظریه میرسد که این نظریه میتواند زیربنای بحثهای بعدی بشود.
🔹 شهید صدر سالی که اعدام شد، ۴۸ سال داشت یعنی هنوز جوان به حساب میآمد، ولی حتی مراجع آن روز به ایشان عشق میورزیدند. از مرحوم آیت اللّه العظمی خویی نقل شده که به ایشان گفتند شهید حزب دارد، آقای خویی فرمود من هم عضو آن حزب میشوم. یعنی شخصیتی بود که هر کس بشنود یا ببیند یا بخواند عاشقش میشود.
🔍 بهمناسبت ایام سالگرد شهادت شهید صدر (۱۹ فروردین ۱۳۵۹) بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در پرونده «متفکر نابغه» به معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید صدر میپردازد.
🔻 برای مطالعه متن کامل این گفتوگوی جدید روی لینک زیر کلیک کنید:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42214
📢 در آستانه روز ارتش جمهوری اسلامی؛
هشتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت برگزار خواهد شد
👈 در آستانهی فرارسیدن روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، هشتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با موضوع گرامیداشت یاد و خاطرهی امیر سپهد شهید علی صیادشیرازی و انتشار تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «در کمین گل سرخ» از سوی مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
🔺️ این مراسم روز سهشنبه ۲۷ فروردینماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در قطعهی ۲۹ گلزار شهدای بهشتزهرا سلاماللهعلیها تهران و در جوار مزار #شهید_صیاد_شیرازی با حضور عموم علاقمندان، جمعی از همرزمان این شهید و فعالان حوزهی ادبیات و هنر دفاع مقدس برپا میشود.
👈 پیش از این، دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در هفت ویژهبرنامهی پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، ضمن انتشار یادداشتهای رهبر انقلاب بر کتابهایی در موضوع فرهنگ جهاد و مقاومت، به تجلیل از راویان، نویسندگان و دستاندرکاران این آثار پرداخته بود.
💻 @Khamenei_ir
🎙 #تبیین_و_تحلیل | پرونده «متفکر نابغه» در تجلیل از شهید سیدمحمدباقر صدر
👈 خاطراتی از حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان، از شاگردان شهید صدر
🏷 روایتی از دیدار خانواده شهید صدر با رهبر انقلاب
🔸 زمانی که خانوادهی شهید صدر ایران بودند، بنده به عنوان مسئول بنیاد شهید به منزلشان رفتم، جویای احوالشان بودیم و اگر کمکی از دست ما بربیاید در خدمتشان باشیم.
آن چیزی که درخواست کردند، ملاقات با رهبر معظم انقلاب بود. این قضیه را پیگیری کردیم و رهبر انقلاب هم از یک چنین دیداری استقبال کردند.
🔹بنده شاید صدها ملاقات با خانوادههای شهدا در خدمت رهبر انقلاب حضور داشتم اما این دیدار و ملاقات از نظر اظهار صمیمیت و علاقهای که رهبر انقلاب به شهید صدر و خاندان صدر و نقش شهید صدر ابراز کردند، کاملاً متمایز بود. در این ملاقات رهبر انقلاب جویای احوال افراد مختلف شدند و دربارهی نسبتهای بین اعضای خاندان صدر آن چنان اشراف داشتند که خانواده و کسانی که آنجا بودند از اشراف و اطلاعات عمیق و وسیع ایشان متعجب شدند.
🔍 به مناسبت ایام سالگرد شهادت شهید صدر (۱۹ فروردین ۱۳۵۹) بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در پرونده «متفکر نابغه» به معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید صدر میپردازد.
🔻 برای مطالعه متن کامل این گفتوگوی جدید روی لینک زیر کلیک کنید:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42232
KHAMENEI.IR
📹 نماهنگ | اروپا از پشت خنجر میزند 🔻 رهبرانقلاب در حرم مطهر رضوی: غربیها نشان دادند که نمیتوان از
⚠️ اطلاعنگاشت | از غربیها چه انتظار داریم
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در بیانات نوروزی در حرم مطهر رضوی (۹۸/۱/۱)، در بیان نحوه مواجهه با دولتهای غربی، با توجه به تجربیات تاریخی، مواردی از انتظارات غلط یا درست از قدرتهای غربی را متذکر شدند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اطلاعنگاشت، این موارد را مرور میکند.
💻 @Khamenei_ir
KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | پرونده «متفکر نابغه» در تجلیل از شهید سیدمحمدباقر صدر
👈 خاطراتی از حجتالاسلام والمسلمین اوحدی، از شاگردان شهید صدر
🏷 پاسخگویی برای نیازهای زمانه مردم
🔸 شهید صدر در کتاب «فلسفتنا» ابتدا فلسفهی سرمایهداری را مورد بحث قرار داده و بطلان این فلسفه را در حل مشکل اجتماعی انسان به اثبات رسانده است. بعد از نقد سرمایهداری و فلسفهی مارکسیسم که همان الشعوبیة است، ماتریالیسم تاریخی را مورد نقد قرار داده، فلسفه و جهانبینی مارکسیسم را ابطال کرده و بعد فلسفهی اسلامی را به عنوان فلسفهی برتر به اثبات رسانده و اسم کتاب را هم «فلسفتنا» گذاشته، یعنی فلسفهی ما مسلمانها.
🔹 همچنین چون مارکسیسم مدعی این بود که ما طرح اقتصادی جهان را برای برقراری مساوات و عدالت در مقابل نظام کاپیتالیسم سرمایهداری به ارمغان آوردیم، لذا ایشان کتاب «اقتصادنا» را تألیف کردند. در بخش اول نظریهی اجتماعی و اقتصادی کاپیتالیسم را مورد نقد علمی بر اساس نظریهی خودشان قرار دادند و در بخش دوم ماتریالیسم تاریخی را بر اساس مبانی و صحبتهای مارکس و انگلس مورد نقد قرار دادند و بعد هم اقتصاد اسلامی را به عنوان یک اقتصاد برتر مورد بحث قرار دادند.
🔸 این دو تا کتاب توانست موجی را در بین تحصیلکردهها و دانشگاهیها و فرهنگیها به وجود بیاورد و اینها را دوباره به اندیشههای اصیل اسلامی برگرداند. این دو کتاب جاودانه است و هنوز بینظیر است و در موضوعی که مورد بحث قرار داده حرف آخر را زده است، نظریهی اسلامی را به عنوان یک نظریهی اصیل و منسجم ارائه داده است. تا الآن هیچ کسی از مارکسیستها و کاپیتالیستها نتوانسته ایرادی بر این کتابها بگیرد.
🔍 به مناسبت ایام سالگرد شهادت شهید صدر (۱۹ فروردین ۱۳۵۹) بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در پرونده «متفکر نابغه» به معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید صدر میپردازد.
🔻 برای مطالعه متن کامل این گفتوگوی جدید روی لینک زیر کلیک کنید:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42237
🚨رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به درخواست مجوز رئیسجمهور برای برداشت از صندوق توسعه ملی:
🔰اقدامات لازم برای جبران خسارات از محلهای موجود را سریعا آغاز کنید
🔻رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به درخواست مجوز رئیسجمهور برای برداشت از صندوق توسعه ملی به منظور تأمین بخشی از هزینههای ناشی از خسارات سیلهای اخیر، جدیت دستگاههای مسئول در پیگیری و جبران خسارتهای مالی سنگین سیل بویژه خسارتهای وارده بر کشاورزان را لازم دانستند و از دولت خواستند که با استفاده از محلهای قانونی موجود، سریعاً اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمعبندی وضعیت و در صورت نیاز، برداشت از صندوق توسعه ملی مورد تأیید خواهد بود.
متن پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔹️بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و تحیت،
در پاسخ به مرقوم شماره ۶۳۶ – ۹۸/م مورخ ۱۳۹۸/۱/۱۸ آنجناب اشعار میدارد:
خسارتهای مالی ناشی از سیل ویرانگر بویژه در چند استان بسیار سنگین و مصیبتبار است و لازم است بهطور جدّی از سوی دستگاههای مسئول پیگیری و جبران شود. البته کمکهای مردم و نهادهای انقلابی و دستگاههای متعدد دولتی و نظامی در این ایام حقاً چشمگیر و موجب سپاس و قدردانی است ولی این کمکها نمیتواند خسارتهای وارده به آحاد مردم بویژه کشاورزان و صاحبان کشتزارهای سیلزده را جبران کند و ورود دولت لازم است. مطلعید که استفاده از صندوق توسعه ملی صرفاً در صورت مسدود بودن راههای دیگر ممکن است لذا تأکید میشود که دولت سریعاً از محلهائی همچون:
• پنج درصد مقرر در بودجهی عمومی کشور برای جبران خسارت حوادث غیرمترقبه
• جابجایی در ردیفهای بودجههای عمرانی
• بیمهها و تسهیلات بانکی
اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمعبندی وضعیت، در صورت نیاز، برداشت از صندوق مزبور مورد تأیید اینجانب خواهد بود. لازم میدانم توصیههای زیر را برای جریان بهتر کارها مطرح نمایم:
۱- فرماندهی واحد برای مدیریت یکپارچه، هماهنگی، انسجام، پیگیری، نظارت و پاسخگویی نسبت به اقدامات پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی ایجاد شود.
۲- پایگاه اطلاعات جامع و قابل اتکاء از کلیه عناصر حقیقی و حقوقی متأثر از سیلاب اخیر با قابلیت برآورد دقیق خسارات و نیازها و رصد کلیه خدمات و کمکهای دریافتی از مبادی مختلف در اسرع وقت ایجاد شود.
۳- برنامه اقدامات با اولویتبندی و زمانبندی مشخص تهیه و تقسیم کار بین دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی و انقلابی و مردمی با تعیین مسئولیتها تهیه و به اجرا گذاشته شود.
۴- اقدامات لازم برای تأمین نیازها و مایحتاج عمومی و فوری افراد متأثر از سیلاب خصوصاً تأمین خسارات کشاورزان در حداقل زمان ممکن صورت پذیرد.
۵- بهمنظور رونق کسبوکار در مناطق سیلزده حداکثر استفاده از ظرفیتهای مناطق مذکور برای بازسازی صورت پذیرد. ضمن اینکه تدابیر لازم و فوری برای بازسازی و تعمیر سریع و ایمن واحدهای آسیبدیده مسکونی و تجاری و تولیدی به اجراء گذاشته شود.
توفیقات همهی دستاندرکاران را مسألت مینمایم.
سیّد علی خامنهای
۲۳ فروردین ۱۳۹۸
@Khamenei_ir
⚠️ بمباران چهارساله یمن نتیجه فراموشی و دوری از قرآن است
🔻 رهبر انقلاب، هماکنون در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن:
🔹️ قرآن کتاب سعادت دنیا و آخرت است به شرطی که ما به قرآن عمل کنیم.
قرآن گفته «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار»؛ بعضی از ما مسلمانان این را فراموش میکنیم، مثل کسانی که در کشورهای اسلامی با آمریکا و صهیونیستها ساختند و خون فلسطینیها را لگد کردند و حقّشان را ضایع کردند. اَشِدّاءُ عَلی الکُفّار را فراموش کردند و شدند نوکر کفّار. الان بسیاری از سران کشورهای عربی از این قبیلند.
🔺️ دستهی دیگر «رُحَماءُ بَینَهُم» را فراموش کردند. اینها مؤمن به الله و قرآن و کعبه را تکفیر میکنند و وقتی رُحَماءُ بَینَهُم نبود، جنگهای داخلی راه میافتد. #سوریه و #یمن را ببینید؛ الان یمن ۴سال است که بمباران میشود. آن بمبارانکننده، به ظاهر مسلمان است اما به مسلمانان رحم نمیکند. ۹۸/۱/۲۶
@Khamenei_ir
🌷 این حرکتی که در امداد به سیلزدگان میبینید، آموزش شهدای ماست
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار شرکتکنندگان مسابقات قرآن:
🔹️ شهیدان خیلی چیزها یاد ما دادند. الان این حرکتی که در امداد به سیلزدگان میبینید، این آموزش شهدای ماست.
🔸️ حرکت عظیم مردم از مناطق مختلف کشور به سمت مناطق سیلزده، یک پدیدهی عجیبی است.
🔹️ مردم و جوانها به آنجا میروند و همراه جوانان خود آن محلها، با تنشان و دستشان و امکاناتشان و پولشان، امداد میکنند.
🔸️ حرکت عظیمی راه افتاده که در دنیا کمنظیر است؛ اینکه آحاد مردم اینجور سیلآسا حرکت کنند و بروند؛ این درس شهدای ماست.
🔺️ در دههی شصت و در دوران دفاع مقدس هم جوانها همینجور با شوق و ذوق حرکت میکردند و فداکارانه میرفتند. ۹۸/۱/۲۶
@Khamenei_ir
🌷 تمسک به قرآن مایهی سعادت و قوّت و عزّت ماست
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار شرکتکنندگان مسابقات قرآن:
🔸️ آنچه امروز دشمنان علیه ایران انجام میدهند، نفسهای آخر دشمنیشان با جمهوری اسلامی است.
🔹️ هرچه آنها سختتر بگیرند، ارادهی ما قویتر خواهد شد؛ هرچه آنها شدت عمل به خرج دهند، ما قویتر خواهیم شد؛ هرچه آنها نسبت به پایبندی ما به معارف قرآنی بیشتر عصبانی بشوند، پایبندی و تمسک ما به قرآن بیشتر خواهد شد.
🔺️ تمسک به قرآن مایهی سعادت و قوّت و عزّت ماست. ۹۸/۱/۲۶
@Khamenei_ir
980126_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار.mp3
6.63M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبرانقلاب در دیدار شرکتکنندگان مسابقات قرآن. ۹۸/۱/۲۶