#تبین_و_تحلیل | «محو اسرائیل» چگونه عملی میشود؟
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى با اشاره به موضوع فلسطین، به تبیین مجدد موضع جمهوری اسلامی در قبال این مسأله پرداخته و افزودند: «ما طرفدار فلسطین و استقلال و نجات آن هستیم و محو اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست. ما طرفدار مردم و استقلال فلسطین هستیم؛ ما یهودستیز نیستیم.»
🔹️ به همین مناسبت، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر، موضع و سیاست نظام جمهوری اسلامی در مسئلهی فلسطین و راه حل بحران تاریخیِ ناشی از اشغال این سرزمین توسط صهونیستها را بر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای بررسی و تبیین کرده است.
🔍 بخوانید و نظر بدهید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44012
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏷 #برش_دیدار
📹 ببینید | علاج دشمنی، ایستادگی است
🔺 گزیده بیانات صبح روز گذشته رهبر انقلاب
📲 قابل استفاده در بخش استوری اینستاگرام
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | علاج دشمنی، فقط ایستادگی است
🔻 شما در راه استقامت و مقاومت هر سختیای که متحمل بشوید، خدای متعال به شما اجر خواهد داد
🔺 گزیده بیانات صبح روز گذشته رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى. ۹۸/۸/۲۴
🏷 #دیدار۱۷ربیع
📥 دسترسی به سایر کیفیتها و ارسال نظر:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44011
🔰 بیانات رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمدللّه ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة اللّه علی اعدائهم اجمعین
🔹 قبل از اینکه بحث را شروع بکنیم، من عرض بکنم که در این یکی دو روز خب یک حوادثی به دنبال مصوبهی سران کشور، سران قوا اتفاق افتاد؛ دیروز، دیشب، پریشب، در برخی از شهرهای کشور، و متأسفانه مشکلاتی هم درست شد، تعدادی جان باختند و مراکزی تخریب شد، از این کارها هم شد در این یکی دو روزه.
🔹 چند نکته را باید توجه داشت؛ اولاً وقتی یک چیزی مصوبهی سران کشور هست، آدم باید با چشم خوشبینی به او نگاه کند، بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم. من این را گفتم، حمایت هم میکنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانهی کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم؛ این یک نکته.
🔹 نکتهی دوم اینکه خب بله، یقیناً بعضی از مردم از این تصمیم یا نگران میشوند یا ناراحت میشوند یا به ضررشان است یا خیال میکنند به ضررشان است به هر تقدیر ناراضی میشوند، لکن آتش زدن به فلان بانک این کار مردم نیست، این کار اشرار است؛ کار اشرار است، این را باید توجه داشت. در یک چنین حوادثی معمولاً اشرار، کینهورزان، انسانهای ناباب وارد میدان میشوند، گاهی بعضی از جوانها هم از روی هیجان با اینها همراهی میکنند و اینجور مفاسد را به بار میآورند.
🔹 این مفاسد هیچ مشکلی را درست نمیکند جز اینکه علاوهی بر هر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ناامنی بزرگترین مصیبت برای هر کشوری است، برای هر جامعهای است، اینها قصدشان این است. شما ملاحظه کنید در این دو روز تقریباً یعنی دو شب و یک روزی که از این قضایا گذشته همهی مراکز شرارت دنیا علیه ما این کارها را تشویق کردند، از خانوادهی منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعهی خبیث و جنایتکار منافقین، اینها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق میکنند ترغیب میکنند که این شرارتها انجام بگیرد. من عرضم این است هیچ کس به این اشرار کمک نکند، هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقه مند است، به زندگی راحت خودش علاقه مند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند، این کارها کار مردم معمولی نیست.
🔹 مسئولین هم البته دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند.
🔹 حالا من دیروز دیدم در تلویزیون که بعضی از مسئولین محترم آمدند گفتند که ما مراقبیم که این افزایش قیمت موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله این مهم است، چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی خب این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، باید مراقبت کنند.
🔺 این مراقبتها را اینها بکنند، مسئولین حفظ امنیت کشور هم به وظایفشان عمل کنند، مردم عزیز ما هم که خوشبختانه در قضایای گوناگون این کشور بصیرت خودشان را، آگاهی خودشان را نشان دادند بدانند که این حوادث تلخ از ناحیهی کیست و چگونه است، این آتش زدن و خراب کردن و ویران کردن و دعوا کردن و ناامنی ایجاد کردن مال چه کسی است، این را بفهمند توجه کنند که میفهمند هم مردم ملتفتند، و از اینها فاصله بگیرند. این آن توصیهی ما است، مسئولین کشور هم به وظایفشان به طور جدی عمل کنند. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
13980826_34315_128k.mp3
2.57M
🎙 بشنوید | صوت بیانات صبح امروز رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت. ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت KHAMENEI.IR
🔻 دستور رهبر انقلاب به مسئولان کشور:
👈 افزایش قیمت #بنزین موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود
👈 ناامنی بزرگترین مصیبت برای کشور است. ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | "قضیه بنزین"
🔺️ رهبر انقلاب، خطاب به مسئولان کشور:
👈 مراقبت کنید بارِ گرانی برای مردم اضافه نشود. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
🔍 #تبیین_و_تحلیل | منطقِ حمایت رهبر انقلاب از یک تصمیم اقتصادی - بخش اول
👈 نگاهی به نکات مهم سخنان رهبر انقلاب درباره «طرح مدیریت مصرف سوخت»
🔻 صبح یکشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۸ رهبر انقلاب اسلامی در درس خارج فقه دربارهی طرح مدیریتِ مصرف سوخت و مسائل به وجود آمده پیرامون آن بیاناتی داشتند. این مواضع و سخنان را در چند محور اصلی میتوان مورد بررسی و تحلیل قرار داد:
1️⃣- حمایت از تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی
🔹️ اولین نکتهی مهم در بیانات حضرت آیتالله خامنهای حمایت ایشان از تصمیم گرفته شده در روند رسمی و قانونی کشور و لزوم اجرای این مصوبه بود: «گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت میکنم... سران قوایند، نشستند با پشتوانهی کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ اما این حمایت رهبری تابع چه منطق و برآمده از چه مبنا و استدلال عقلانیای است؟
در پاسخ باید به تاریخچه و چراییِ تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا» توجه کرد. شکلگیری این شورا به «جنگ اقتصادی» تحمیل شده توسط دشمن علیه ملت ایران و نظام اسلامی برمیگردد.
🔹️ دشمنان مستکبر با گذشت بیش از چهل سال از عمر انقلاب و نظام اسلامیِ ملت ایران و در حالی که در عرصهی جنگ سیاسی و فرهنگی و... شکست خوردهاند به توطئهی جنگ اقتصادی علیه ایران اسلامی روی آوردهآند: «آمریکا امروز متمرکز شده بر جنگ اقتصادی با ما؛ جنگ نظامی نیست و نخواهد شد امّا جنگ اقتصادی هست.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در میدان جنگ اقتصادی دشمن با محاسبه و برنامهریزی و طراحیِ یک «اتاق جنگ» توطئهها و نقشههای خود را دنبال میکند: «اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.» ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
🔹️ طبیعتا لازمهی برخورد و مقابلهی صحیح و موثر با دشمن در این عرصه تشکیل این اتاق جنگ در جبههی خودی و ایجاد تمرکز در تصمیمگیریها و اقدامات است: «اینجا هم بایست ستاد مقابلهی با شرارتِ این دشمن در مجموعهی اقتصادی تشکیل بشود... بایست در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔹️ این اقدام مهم و راهبردی با تشکیل این شورا بهعنوان مرکز مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان، عملیاتی شد. حمایت رهبر انقلاب از این ستاد در راستای برطرف کردن مشکلات اقتصاد کشور و بهبود و رونق وضعیت معیشتی و اقتصادی ملت نیز با تأیید مصوبات آن دنبال شد.
علاوه بر این، حمایت از مسئولین قوا و بهصورت مشخص دولت بهعنوان قوهای که بار مدیریت اجرایی کشور را بر عهده دارد پیش از این نیز بهعنوان یکی از اصول پذیرفته شده در نظام اسلامی مورد توجه و عمل بوده است: «زمان امام (رضواناللّهعلیه) هم همین جور بود؛ یک کارهایی را مسئولین، سران سه قوّه تصمیم میگرفتند و اجرا میشد، حالا هم همین جور است.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ رویکرد و روشی که در دوران رهبریِ آیتالله خامنهای و در برخورد با دولتهای مختلف از سوی ایشان دنبال شده است.
🔍 ادامه این یادداشت را از همین کانال (@Khamenei_ir) دنبال کنید.
🔍 #تبیین_و_تحلیل | منطقِ حمایت رهبر انقلاب از یک تصمیم اقتصادی - بخش سوم و آخر؛ حل مشکلات اقتصادی مردم
👈 نگاهی به نکات مهم سخنان رهبر انقلاب درباره «طرح مدیریت مصرف سوخت»
🔻 صبح یکشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۸ رهبر انقلاب اسلامی در درس خارج فقه دربارهی طرح مدیریتِ مصرف سوخت و مسائل به وجود آمده پیرامون آن بیاناتی داشتند. این مواضع و سخنان را در چند محور اصلی میتوان مورد بررسی و تحلیل قرار داد:
1️⃣- حمایت از تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی
2️⃣ - بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست
3️⃣- مشکلات اقتصادی مردم را حل کنید
🔹️ نکتهی دیگر در بیانات رهبر انقلاب به تأکید ویژهی ایشان به مسئولین در زمینهی توجه و رسیدگی به دغدغهها، نگرانیها و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم برمیگشت.
🔹️ در این زمینه، ایشان تلاش و اهتمام مسئولین نسبت به کم کردن مشکلاتِ این طرح و مشخصا مراقبت نسبت به مقولهی «گرانی کالاها» را مطالبه کردند: «مسئولین هم البتّه دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند. حالا من دیروز دیدم در تلویزیون که بعضی از مسئولین محترم آمدند گفتند که ما مراقبیم که این افزایش قیمت موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله، این مهم است؛ چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی، خب این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند؛ باید مراقبت کنند. این مراقبتها را اینها بکنند.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ این مطالبه و تذکر مهم نیز از دغدغهها و نکات مورد تأکید آیتالله خامنهای بهخصوص در سالهای اخیر بوده است.
🔹️ از جمله در مرداد ماه ۹۷ و طی یک سخنرانی عمومی رهبر انقلاب بر این موضوع بهصورت مشخص و محسوس دست گذاشته بودند: «مسئلهی اقتصاد؛ مشکلات معیشتی، امروز چیزی است که آحاد مردم، همه آن را احساس میکنند؛ یک بخشی از مردم هم بشدّت و واقعاً زیر فشارند؛ گرانی هست؛ در مواد غذایی، گوشت، تخممرغ، مرغ، بقیّهی چیزهای لازم در زندگی، اجاره بهای مسکن، در وسایل منزل، وسایل دیگر و امثال اینها، گرانی فراوان است. خب اینها واقعاً فشار میآورد روی مردم؛ یک مشکلاتی است که وجود دارد؛ یا کاهش ارزش پول ملّی؛ اینها مشکلات اقتصادی کنونی کشور است.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ البته دغدغهی رهبر انقلاب نسبت به اوضاع اقتصادی کشور فراتر از موضوع گرانی و تورم بوده و مطالبهی رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم همواره از سوی ایشان مورد تأکید و تکرار قرار گرفته است: «ما امروز دچار مشکلیم، نمیشود مشکلات مردم و گلایههای مردم را نادیده گرفت... مسئلهی بیکاری مهم است، مسئلهی رکود مهم است، اینها مسائلی است که وجود دارد.» ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ ایشان «انتظارات مردم» در این زمینه را «بهحقّ» دانسته و از مسئولین و مدیران کشور رفع نابسامانیها را خواستهاند: «انتظار بهحقّ مردم ما، این است که از یک اقتصاد شکوفا برخوردار باشند، رفاه عمومی باشد، طبقهی ضعیف از وضعیّت غیرقابل قبول خارج بشود، از مشکلات نجات پیدا کند؛ اینها انتظارات مردم ما است و این انتظارات بهحق است.» ۱۳۹۴/۱/۱
🔹️ نکتهی پایانی اینکه ملت ایران با گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب دستاوردهای گرانبهایی در عرصههای گوناگون داشته است. نظام جمهوری اسلامی با پشتیبانی ملت توانسته همواره و در مقاطع مختلف بر چالشها و دشمنیها و مشکلاتِ سیاسی و فرهنگی و تبلیغاتی و... غلبه کند.
🔹️ اینک و در فضایِ جنگ اقتصادی نیز توان غلبه بر دشمن و ناکام گذاشتن او در پیشبرد اهداف استعماری و زیادهخواهانهاش کاملا وجود دارد به شرط آنکه مردم و مسئولان، بصیرت و موقعشناسی را با کار و فعالیت جهادی و مدبرانه توأم کنند: «هیچ بنبست و مشکل غیر قابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و ارادهی مردم و مسئولان، و با استفاده از ظرفیت بیبدیل جوانان و نخبگان توانمند ایرانِ عزیز و با فعال کردن ظرفیتها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.» ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
🔍دسترسی به متن کامل یادداشت و ارسال نظر👇
KHAMENEI.IR
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | "قضیه بنزین"
🔺️ رهبر انقلاب، خطاب به مسئولان کشور:
👈 مراقبت کنید بارِ گرانی برای مردم اضافه نشود. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | فیلم بیانات صبح امروز رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت. ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
🔰 اسلام معتقد به تولید ثروت و بالارفتن سطح رفاه در جامعه است
👈 نوع نگاه نظام اسلامی به ثروت، با نوع نگاه نظامهای سرمایهداری متفاوت است
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ من از بُن دندان به این حرکت معتقدم که علاج و کلید حل مشکلات کشور عبارت است از «ترویج تولید داخلی».
🔹️ آن کسانی که در مورد تولید یا رونق اقتصادی کشور به جای دیگری چشم میدوزند، [بدانند] راه این است.
🔹️ در نظام اسلامی، اقتصاد نقش بسیار مهمی دارد. اینکه بعضی تصور کنند در نظام اسلامی به مقولهی تولید ثروت و گسترش رفاه عمومی و تولید بنگاههای ثروتساز بیاعتنایی شده، درست نیست.
🔹️ البته نوع نگاه نظام اسلامی به ثروت با نوع نگاه حکومتها و سیستمهای مادی -چه نظام سرمایهداری و لیبرالی، و چه نظام مارکسیستی و سوسیالیستی- تفاوت دارد. در اسلام مساوات به معنای سوسیالیستیاش معنی ندارد اما برخورداری عمومی بله. آنهایی که شعار مساوات میدادند، مطلقاً در حکومتشان مساوات وجود نداشت و قابل تحقق هم نبود.
🔺️ اسلام معتقد به تولید ثروت ملی و بالارفتن سطح رفاه جامعه است؛ عدهای بیشتر دارند اما [توزیع] منابع عمومی باید عادلانه باشد. طبعاً در نظام اسلامی، آن شکاف طبقاتی نیست. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 تولیدکنندگان خطشکنان میدان رونق تولید هستند
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ عرصهی تولید و رونق اقتصادی احتیاج دارد به پیشروان و فرماندهانی و صفوف مقدمی؛ آن پیشروان، شما تولیدکنندگان هستید. خطشکنهای این میدان «تولیدکنندگان» هستند. این میدان هم میدان خطیری است؛ میدان جنگ است.
🔹️ آن کسانی که دستشان در کار اقتصادی است، میبینند که در دنیا بر سر مسائل اقتصادی، جنگ است و همهی دنیا و کشورها با هم بر سر مسائل اقتصادی جنگ دارند. حالا در این دورهی ریاست جمهوری آمریکا، این جنگ با چین و کرهی جنوبی ظهور و بُروز کرده، اما در دورههای دیگر هم بوده.
🔹️ منتها این جنگ یک جاهایی وحشیانه و کینهتوزانه است؛ مثل جنگ اقتصادی که با ما میشود.
🔺️ این #تحریم الان شدت بیشتری گرفته و فعلاً خواهد بود؛ اینکه امید داشته باشیم یک یا دو سال دیگر تمام میشود، باطل است و این تحریم حالاحالاها خواهد بود. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 دورزدن تحریم یک تاکتیک است
👈 کار اصلی باید مصون سازی کشور از تحریم باشد
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ اینکه ما برای #نجات_اقتصاد_کشور، چشم امید به تمام شدن تحریم داشته باشیم یا اینکه این شخصِ [رئیسجمهور فعلی آمریکا] نباشد، اینها تأثیری ندارد.
🔹️ حالا بعضی زرنگی میکنند و تحریم را دور میزنند، دستشان درد نکند اما کار اصلی «مصونسازی کشور از تحریم» است. دور زدن تحریم یک تاکتیک است و مصونسازی کشور از تحریم یک راهبرد است.
🔺️ باید کاری کنیم که از #تحریم آسیب نبینیم؛ الان اینجور نیست. ۹۸/۸/۲۸
💻 @KHAMENEI_IR
🔰 صندوق توسعه ملی کمخاصیت و کماثر شده است
👈 همه دولتها التماس میکنند که از این صندوق برداریم...
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ صندوق توسعهی ملی برای این به وجود آمد که هر سال پول #نفت را از مصرف خارج کنیم. اگر به همان ترتیب قانونی پیش میرفتیم، امسال باید ۳۵ درصد درآمد فروش نفت به این صندوق واریز میشد.
🔹️ البته این [صندوق] دست دولت است، منتها همهی دولتها اصرار و التماس میکنند و به بنده مراجعه میکنند که اجازه بدهید از این صندوق برداریم؛ چون [برداشت دولت از صندوق] قانونی نیست.
🔺️ متأسفانه #صندوق_توسعه_ملی کمخاصیت و کماثر شده. بنده هم گفتم اگر شخص رئیسجمهور به من بنویسد که این [درخواست]، ضروری و اضطراری است قبول میکنم؛ منتها اجازهی برداشت در این شکل غیرقانونی را حقیر باید متحمل بشوم. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 کارشناسان میگویند ۲۰ سال فرصت داریم از ظرفیت جوان کشور استفاده کنیم
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ یکی از ظرفیتها «جمعیت جوان کشور» است. به قول جمعیتشناسان، این پنجرهی جمعیتی است.
🔹️ کارشناسان میگویند ما ۲۰ سال دیگر فرصت داریم از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر در این ۲۰ سال توانستیم که پایهی خود را محکم کنیم، بُرد کردیم اما اگر کشور وارد سالمندی شود، دیگر کاری نمیتوانیم بکنیم.
🔹️ در این ۲۰ سال چه کار کنیم؟ اول اینکه نگذاریم #جمعیت_جوان کاهش پیدا کند؛ دوم، ایجاد ثروت پایدار برای کشور.
🔺️ اینکه بر #فرزندآوری اصرار میکنم، دلیلش این است که اگر این بیتوجهی که در برههای طولانی به مسئلهی جمعیت شد ادامه پیدا کند، ما ۲۰ سال آینده وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار بسیار مشکل خواهد شد. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 چه زمانی تحریمکنندگان دست از تحریم ما بر میدارند؟
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ در داخل کشور، ظرفیتها خیلی بالا است. همهی حرف در جلسهی امشب این است که ظرفیتها فراوان و بینهایت است؛ از بخشی از این ظرفیتها استفاده شده و از بخشی هم استفاده نشده؛ اگر بتوانیم در این تحریمها از همهی این ظرفیتها استفاده کنیم، این تهدید تبدیل به #فرصت خواهد شد.
🔹️ اگر بتوانیم با تکیه بر توان داخلی، #تحریم را بیاثر کنیم، آن عاملِ تحریمکننده هم از تحریم دست برمیدارد؛ چون آنها هم [از تحریم] متضرر میشوند.
🔹️ الان اروپاییها هم متضررند، منتها روابط درهمتنیده اجازه نمیدهد تحریم نکنند. بعضی منتظرند که راه آن طرف باز شود، باز سرِ ماشین را کج کنند به آن سمت. این غلط است.
🔺️ ما باید سیاستهای تکیه به داخل را آنچنان محکم کنیم که اگر تحریمها هم برداشته شد، به آن حرکت تکیهی به داخل ضربه زده نشود. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب در دیدار ۳ساعته با فعالان اقتصادی با اشاره به حوادث اخیر:
🔹️ در عرصههای سیاسی، امنیتی، نظامی دشمن را عقب زدیم
🔺️ در عرصه جنگ اقتصادی هم به طور قاطع دشمن را عقب میزنیم. ۹۸/۸/۲۸
💻 @KHAMENEI_IR