✨بندگی و عبادت در زندگی
🔻هرگاه از مرگ ياد ميكرد ميگريست و هرگاه از قبر ياد ميكرد ميگريست و هرگاه محشر را و عبور از صراط را به ياد مىآورد ميگريست و هرگاه به ياد ايستادن به پاى حساب مىافتاد آنچنان نعره ميزد كه بيهوش ميشد و چون به ياد بهشت و دوزخ مىافتاد همچون مارگزيده به خود ميپيچيد، از خدا طلب بهشت ميكرد و به او از آتش پناه ميبرد و چون وضو ميساخت و به نماز مىايستاد، بدنش به لرزه مىافتاد و رنگش زرد ميشد .
📝 گزیدههایی از کتاب «صلح امام حسن(علیهالسلام)» ترجمه حضرت آیتالله خامنهای
🌙 @khamenei_ir | #بهار_قرآن
✨ تولد در شریفترین خانواده در شهر مدینه
🔻پدرش، اميرالمؤمنين علىبن ابىطالب (عليه السّلام) و مادرش، مهتر زنان، فاطمه، دختر پيامبر خدا است (درود و رحمت خدا بر آنان). در تاريخ از اين كوتاهتر و در عالم نسبها، از اين پرشرافتتر نسبى وجود ندارد. در شهر مدينه، شب نيمهى ماه رمضان سال سوّم هجرت، تولّد يافت. فرزندِ نخستينِ پدر و مادرش بود. رسول اكرم (صلّى الله عليه و آله) بلافاصله پس از ولادتش او را گرفت؛ در گوش راستش اذان و در گوش چپش اقامه گفت.
📝 گزیدههایی از کتاب «صلح امام حسن(علیهالسلام)» ترجمه حضرت آیتالله خامنهای
🌙 @khamenei_ir | #بهار_قرآن
✨ انتخاب نام «حسن» توسط پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله)
🔻رسول اكرم (صلّى الله عليه و آله) او را حسن نام داد و اين نام در جاهليت سابقه نداشت. سپس براى او گوسفندى قربانى كرد؛ سرش را تراشيد و هموزن موى سرش، كه يك درم و چيزى افزون بود، نقره به مستمندان داد؛ دستور داد تا سرش را عطرآگين كنند و از آن هنگام آئين عقيقه و صدقه دادن به هموزن موى سر نوزاد پديد آمد.
📝 گزیدههایی از کتاب «صلح امام حسن(علیهالسلام)» ترجمه حضرت آیتالله خامنهای
🌙 @khamenei_ir | #بهار_قرآن
✨ بخشش تمام داراییها در راه خدا
🔻سه نوبت دارايىاش را با خدا تقسيم كرد و دو نوبت از تمام مال خود براى خدا گذشت و در تمامى حالات به ياد خدا بود. گفتهاند: «در زمان خودش آن حضرت عابدترين مردم و بىاعتناترين مردم به زيور دنيا بود.» .
📝 گزیدههایی از کتاب «صلح امام حسن(علیهالسلام)» ترجمه حضرت آیتالله خامنهای
🌙 @khamenei_ir | #بهار_قرآن
37.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استوری | #بهار_قرآن
🔺️ رهبر انقلاب: این را ملتها بنویسند، پرچم کنند، بزنند جلو چشمشان، بالای سرشان. «ان ینصرکماللَّه فلا غالب لکم»؛ اگر خدا شما را یاری کند، هیچ قدرتی بر شما غلبه نمیکند. چه کار کنیم که خدا ما را یاری کند؟ این یک مسئله است. چه کار کنیم که نصرت خدا شامل حال ما بشود؟ این را هم خود قرآن به ما گفته: «ان تنصرواالله ینصرکم»، «و لینصرنّالله من ینصره»؛ شما خدا را نصرت کنید، دین خدا را نصرت کنید، برای خدا قیام کنید، خدا شما را نصرت خواهد کرد.
🌙 @Khamenei_ir
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 سحرهای رمضان را از دست ندهید
🔻سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد... امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است... فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. ۹۸/۰۲/۱۰
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47747
🔰 ماه رسیدگی به مردم
🔺️ رهبر انقلاب: در ماه رمضان، هم باید به خودمان برسیم، هم باید به مردم برسیم. ضمناً بدانیم که اگر به خودمان نرسیم، به مردم هم نمیشود رسید. این دعاهای ماه رمضان، این روزه ماه رمضان، این مناجاتها، این تضرّعها، این اذکار، این نوافل در ماه رمضان، همه برای این است که ما خودمان را اوّل کمی نورانی کنیم. اگر نورانی شدیم، آن وقت میتوانیم به دیگران هم برسیم.
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
🔰 گفتگوی دکتر امیرعبداللهیان با نشریه مسیر (دی۹۹):
🔴 جزئیاتی از هدایت مذاکرات عراق و آمریکا توسط شهیدسلیمانی
🔹 سردار سلیمانی هم سیاستمدار بود و هم یک دیپلمات حرفهای. صورتجلسات دهها جلسه ایشان با ما بهعنوان تیم مذاکرهکننده ایران با آمریکا در بحث عراق موجود هست که نشان میدهد وقتی میخواستیم برای مذاکره سهجانبه ایران، آمریکا و عراق به بغداد برویم (در سال ۱۳۸۶) سردار سلیمانی چه توصیههایی داشتند. رهبر انقلاب مسئولیت آن مذاکره را به سردار سلیمانی سپرده بودند.
🔹 سردار در عراق، فلسطین، افغانستان، لبنان و سوریه تجربه داشت و مثل کسی که دهها مذاکره را مدیریت کرده، تجربیاتش را منتقل میکرد. درواقع، حیطه دانش او فقط نظامی نبود؛ دانش مذاکراتی هم بود. برخی از صبحتهای سردار سلیمانی در جلسه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶ با تیم مذاکرهکننده:
▫️«در شیوه بیان، در مذاکرهی سهجانبهی ایران، عراق و آمریکا در بغداد باید برای آمریکاییها، اول بحثها را از بعد فلسفی و نظری مطرح کنیم.»
▫️«شما باید برای این که آمریکاییها خوب بفهمند، اول بگویید القاعده چیست؛ چگونه پیدا شد، نحوه برخورد ما با القاعده چگونه است. باید به آمریکاییها بگویید گروهک منافقین چگونه شکل گرفت، چه تفکر و ایدئولوژیی خطرناک و التقاطی دارند و در این سالها چه اقداماتی علیه مردم ایران و عراق انجام دادهاند.»
▫️«بدون توجه به رفتارشناسی مذاکره با آمریکا، نباید برداشت منفی یا مثبتی از مذاکره داشته باشید.»
▫️«در مفاهیم، گاهی آمریکاییها الفاظی را بهکار میبرند که در ظاهر به معنای توافق است، ولی ما را دچار مشکل میکند. دقت داشته باشید واژههایی که آنها بهکار میبرند، برخیشان واژههای فریبنده است، ظاهر مثبتی دارد اما کُنه و جوهره لفظی که بهکار میبرند مفهوم منفی دارد.»
▫️«بدانید، آمریکاییها در مذاکره، موضوعی را جا میاندازند و بعد تلاش میکنند کاری کنند که شما در آن مذاکره عصبانی بشوید.»
▫️ «توجه داشته باشید تیمی که تشکیل شده، تیم کارشناسی است. این، برای آمریکاییها و عراقیها به این معناست که وقتی ما مذاکره در سطح کارشناسی را پذیرفتهایم و میخواهیم بحثهای ریز سیاسی-امنیتی بکنیم؛ پیامش این است که ایران، مذاکرات را جدی گرفته و ما با طرف آمریکایی شوخی و بازی نداریم.»
▫️«ما بنا نداریم در مذاکره با آمریکاییها همه بحثها را روی میز پهن کنیم. باید مراقبت کنید مباحث، موضوع به موضوع مطرح شود و به نتیجه برسد و سپس جلو برویم. آمریکاییها روششان این است که شما را وادار میکنند همه موضوعات را روی میز بریزید و همه موضوعات را زخمی میکنند و در هیچ موضوعی جز موضوعی که موردعلاقه خودشان است حاضر نیستند که توافق بکنند.»
@Khamenei_ir
🔰 روایت مرحوم سردار حجازی از قدرت مذاکره حاجقاسم
بازخوانی گفتگوی سردار حجازی با مسیر (دی ۹۹)
🔹یک وجهی که معمولاً دربارهی شخص حاج قاسم مغفول میماند، قدرت ایشان در مذاکره است. حضرت آقا هم فرمودند که سخن ایشان اثرگذار و قانعکننده بود.
🔹اگر کسی بخواهد این ویژگی را داشته باشد که بتواند دیگران را قانع کند، اول باید خودش یک صورت واضحی از مسئله را در اختیار داشته باشد؛ یعنی تا یک برداشت روشن و واضحی از مسئله در ذهن شخص نباشد، نمیتواند دیگران را هم قانع کند. دوم اینکه مبانیاش باید درست باشد؛ مبانی قوی و متقن و متین. وقتی که مبانی، متقن، قوی و متین باشد و تعارض در فکر و در عمل نباشد، او میتواند دیگران را قانع کند.
🔹 ایشان وقتی میرفت با خیلیها مذاکره میکرد، آخرین وضعیتها و دقیقترین حوادثی که اتفاق افتاده بود را تبیین میکرد و اینها را تشریح میکرد و میگفت به این دلایل و بر اساس این مبانی، باید این کار را کرد. ملاحظهی شخصی و سیاسی و کاری و مانند اینها را هم نداشت. صداقت و عدم سیاسیکاری، باعث میشد که وقتی حاج قاسم با یک کسی صحبت میکرد، آنها فکر نکنند که او دارد به یک چیزی فکر میکند اما چیز دیگری را میگوید. صداقت او و صراحت او باعث میشد این قدرت قانعسازی در او ایجاد بشود.
🔹گاهی که ایشان با فرماندهان و مسئولین اصلی سوریه جلسه میگذاشت و صحبت میکرد، گاهی اطلاعات او از میدان بیشتر و دقیقتر بود؛ خب در چنین شرایطی معلوم است که میتوانی راهحل بهتری هم ارائه بدهی و طرف را قانع کنی. بنابراین تلفیق آن حضور میدانی و اطلاع و ارتباط مستقیم و زنده با میدان از یک طرف، و آن دیدگاههای بلند و دورنگری و ژرفاندیشی، این ویژگی را ایجاد میکند.
@Khamenei_ir
🔰شروط ایران برای آمریکا
🗣 گفتگوی سایت رهبر انقلاب با آقای مهدی محمدی؛ کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی و بینالمللی
🔺 عدم مذاکره با آمریکا تا پیش از بازگشت برجام:
تا پیش از بازگشت آمریکا به برجام، ایران «هیچ» مذاکره مستقیمی با امریکا نخواهد داشت.
🔺 لغو همه تحریمها از سوی آمریکا:
قدم اول باید توسط آمریکا برداشت شده و همه و هر نوع تحریم علیه جمهوری اسلامی لغو شود.
🔺کافی نبودن لغو حقوقی تحریمها:
لغو حقوقی تحریمها کافی نیست. آنچه برای جمهوری اسلامی موضوعیت دارد «انتفاع واقعی اقتصادی از لغو تحریمها» است.
🔺 راستیآزمایی ۳ تا ۶ ماهه «اثرات» لغو تحریم:
پس از لغو همه تحریمها در یک بازه زمانی حداقل سه تا شش ماهه باید «امکان انتفاع اقتصادیِ لغو تحریمها» راستیآزمایی شود.
🔺 راستیآزمایی تعهدات طرف مقابل توسط ایران:
همانطور که تعهدات هستهای ایران راستیآزمایی میشود، ایران هم تعهدات دیگر طرفها را راستیآزمایی خواهد کرد.
🔗 farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=47748
🔰 اگر مرزبندی نکنید،دشمن نفوذ میکند
🔻 مرزبندی با دشمن برای مصونیّت از تهاجم نرم [است]. اگر مرزبندی با دشمن نبود و مرز، برجسته نبود، عبور از این مرز -چه از این طرف به آن طرف، چه از آن طرف به این طرف- ممکن میشود؛ درست مثل مرزهای جغرافیایی... وقتی که مرز روشن نبود، دشمن میتواند نفوذ کند، میتواند خدعه کند، میتواند فریبنده عمل بکند، میتواند بر فضای مجازی مسلّط بشود. اگر مرز با دشمن روشن بود، تسلّط او بر فضای مجازی، بر محیط فرهنگی به این آسانی نخواهد... «لا تَتَّخِذوا عَدُوّی وَ عَدُوَّکُم اَولِیاءَ تُلقونَ اِلَیهِم»، تا میرسد به اینجا که «تُسِرّونَ اِلَیهِم بِالمَوَدَّةِ وَ اَنَا اَعلَمُ بِما اَخفَیتُم»،(۱) خدای متعال از این منع کرده که ما با دشمن به این صورت برخورد بکنیم. ۹۷/۱۲/۲۳
۱) سوره ممتحنه، آیه ۱
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47747
21.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨حدیث زندگی ۲ | چشمانی که در قیامت گریان نخواهد شد
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۴۲ در مجموعهی «حدیث زندگی ۲»، تعدادی از شرح حدیثهای حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای جلسات درس خارج فقه ایشان را برای نخستین بار منتشر میکند.
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir