💬 #تحلیل_و_تبیین | دوگانه تقلبی تقابل علم و دین
✍ یادداشتی به قلم آقای پژمان عرب، پژوهشگر تاریخ شفاهی
✏️ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان، کارشناسان و متخصصان صنعت هستهای کشور با اشاره به نگاه غرب به علم، تقابل علم و دین را از ویژگیهای مهم این نگاه برشمرده و واقعیت امروز مجامع علمی در ایران را باطلکننده این ذهنیت توصیف کرده و فرمودند: «امروز، در کشور جمهوری اسلامی که کشور معنویّت است و جمهوری اسلامی است، مهمترین کارهای علمی دارد انجام میگیرد، در رقابت با کسانی که سالهای متمادی است که در این رشتههای علمی دارند کار میکنند. چه کسانی دارند این کار را پیش میبرند؟ جوانان مؤمن، فخریزاده و شهریاریِ نمازشبخوان.» ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
📝 رسانه KHAMENEI.IR بر همین اساس در یادداشتی به قلم آقای پژمان عرب، پژوهشگر تاریخ شفاهی به تحلیل درهمتنیدگی علم و دین در جمهوری اسلامی پرداخته است.
🔍بخوانید👇
khl.ink/f/53282
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبرانقلاب: من خودم را از جهت رسيدگی به فرزندانم، بخشی مدیون این مرد و کتاب این مرد میدانم. ۱۳۸۶/۱۰/۱۵
▪️ سالگرد درگذشت آقای آذریزدی نویسنده کتاب قصههای خوب برای بچههای خوب
💻 Farsi.Khamenei.ir
KHAMENEI.IR
💬 #تحلیل_و_تبیین | بنای مجلس، حرکت به سمت مسائل اصلی و کلیدی کشور به دور از حاشیههاست
🎤 گفتوگویی با آقای سیدنظامالدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درباره جایگاه مجلس در نظام جمهوری اسلامی از نگاه حضرت آیتالله خامنهای
🔹 استقلال قوا به معنی دشمنی و خصومت قوا نیست. استقلال قوا یعنی اینکه هر قوهای کار خودش را در مجموعهی حاکمیت درست انجام بدهد. کارویژههای هر قوه هم در قانون اساسی مشخص شده. مجلس وظیفهاش مشخص است، دولت وظیفهاش مشخص است، قوهی قضائیه وظیفهاش مشخص است، نیروهای مسلح وظایفشان مشخص است. شوراهای عالی کشور وظایفشان مشخص است. اینها باید بهعنوان یک منظومه کار کنند. اینکه گفتند مستقل باشند برای اینکه خدایناکرده این درهمتنیدگی آنها یک موقع کارکرد نظام و حاکمیت را دچار خدشه نکند.
🔹 نباید کسی تصور کند که اگر با قوهی دیگری در نگاه تخریبی بر بیاید یا رقابت بکند او سرمایهی اجتماعی بیشتری برایش تولید میشود. نه این غلط است. اتفاقاً آن چیزی که مردم را نگران میکند رقابت و رویارویی و درگیری قوا با همدیگر است؛ که موجب فشل شدن چارچوب حاکمیت میشود. هماهنگی و همراهی قوا قطعاً یک فضیلت است. اما درعینحال دستگاهها روی انجام کارویژههای خودشان باید دقت داشته باشند. یعنی مجلس در عین حالی که تلاش میکند با دولت تعامل داشته باشد طبق آن اصول قانونیای که در اختیارش قرار گذاشته شده باید نظارتش را هم انجام بدهد.
🔹 رهبر انقلاب اشاره فرمودند بسیاری از مصوباتی که در این مجلس به تصویب رسیده، مصوبات راهبردی بوده. راهبردی یعنی ناظر به مسائل اصلی کشور بوده است. حتی نمونههایش را ایشان بیان کردند. مثلاً "مسئلهی قانون اقدام راهبردی برای مقابله با تحریمها". خب در شرایطی که باز به تعبیر درست ایشان کشور در حوزهی سیاست خارجی دچار سردرگمی و سرگردانی بود و معلوم نبود که کشور در قبال تحریمهای یکپارچه و صف ظالمانهی تحریمگران چه باید بکند؟ اینجا یک وجوه مشخصی در قانون مشخص شد که ما در حوزهی سیاست خارجی و در رابطه با تحریمها و مسئلهی هستهای این کارهای قانونی را باید انجام دهیم. تکلیف ما مشخص شد و کار خیلی بزرگی بود. یعنی از آن به بعد خود مسئولان دولت قبلی هم بهرغم مخالفتهای اولیهای که داشتند، بعداً حرفشان این بود که تکلیف ما روشن شد و میدانیم بر اساس چه چارچوب و اسلوبی جلو برویم.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53037
📜 آیات عهد | نیروی هوایی علیه کودتاگران
🔻 روایت چگونگی اطلاع یافتن حضرت آیتالله خامنهای از جریان کودتا پادگان شهید نوژه توسط یک افسر نیروهوایی و خنثی شدن کودتا در سال ۱۳۵۹
🗓 سالگرد خنثیسازی کودتای نوژه
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎧 #کلیپ_صوتی | نقاب نفاق
✏️ رهبر انقلاب: مسئلهی افشای توطئهی کودتای پایگاه همدان -پایگاه شهید نوژه- بود؛ آن[جا] هم، افشای توطئه به وسیلهی یک افسر نیروی هوایی شد؛ یک افسر جوان خلبان نیروی هوایی -که من بعدها در دوران جنگ آن افسر را دیدم که جانباز هم شده بود- سحر، تقریباً نصفشب، آمد پیش من در منزل ما و گفت که یک چنین قضیّهای است و بنا است [کودتا کنند]؛ ما هم باور نمیکردیم؛ این جوان نصفشب خودش را -حالا داستانش مفصّل است- به اینجا و آنجا، به در و دیوار زده بود که شاید بتواند دستش برسد به امام، به امام خبر بدهد؛ نشده بود، به او گفته بودند برو پیش فلانی؛ آمد پیش من و گفت که قضیّه این است. خسته، افتاده، کوفته، ترسیده، آمد، من هم عناصر اطّلاعاتی را احضار کردم، به آنها گفتم این جور دارد میگوید؛ رفتند همان روز [پیگیری کردند].
✏️ یعنی فردای آن روز قرار بود کودتا در تهران عملیّاتی بشود، یک جوان نیروی هوایی خنثی کرد همهی اینها را. اینها چیزهایی است که جزو تاریخ ما است. ۱۳۹۷/۱۱/۱۹
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی «نقاب نفاق» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 تصاویر حضور در مهمانی غدیر را با هشتگ #مهمونی_غدیر منتشر و یا به KHAMENEI.IR ارسال کنید.
📱 ارسال تصاویر👇
Farsi.khamenei.ir/ghadir1402
📸 تصویر ارسالی از چهواز در دهستان مهرگان بخش مرکزی شهرستان پارسیان استان هرمزگان به پویش #مهمونی_غدیر
📣 تصاویر حضور در مهمانی غدیر را با هشتگ #مهمونی_غدیر منتشر و یا به KHAMENEI.IR ارسال کنید.
📱ارسال تصاویر👇
Farsi.khamenei.ir/ghadir1402
📸 تصویر ارسالی از سوخسوهاشم از توابع شهرستان راز و جرگلان خراسان شمالی به پویش #مهمونی_غدیر
📣 تصاویر حضور در مهمانی غدیر را با هشتگ #مهمونی_غدیر منتشر و یا به KHAMENEI.IR ارسال کنید.
📱ارسال تصاویر👇
Farsi.khamenei.ir/ghadir1402
📸 تصویر ارسالی از روستای گلگل علیا (استان ایلام) به پویش #مهمونی_غدیر
📣 تصاویر حضور در مهمانی غدیر را با هشتگ #مهمونی_غدیر منتشر و یا به KHAMENEI.IR ارسال کنید.
📱ارسال تصاویر👇
Farsi.khamenei.ir/ghadir1402
📸 تصویر ارسالی از روستای گراخک شهرستان طرقبه شاندیز استان خراسان رضوی به پویش #مهمونی_غدیر
📣 تصاویر حضور در مهمانی غدیر را با هشتگ #مهمونی_غدیر منتشر و یا به KHAMENEI.IR ارسال کنید.
📱ارسال تصاویر👇
Farsi.khamenei.ir/ghadir1402
🎙 #کلیپ_صوتی | ماندگار؛ مثل میثم تمّار
✏️ روایت رهبر انقلاب از علل ماندگاری نام افرادی مانند جناب میثم تمار
🌷 سالروز شهادت میثم تمّار از صحابی امیر المؤمنین
🎧 بشنوید👇
💬 #روایت_تحلیلی | اسرائیل و ترس از ندیدن هشتادسالگی
👈🏻 بازخوانی دیدگاهها و مواضع اخیر رهبر انقلاب درباره تحولات فلسطین و جریان مقاومت
🔹 فلسطین و رخدادهای آن در ماههای اخیر بهصورت ویژهتری در مرکز توجهات رسانهها و افکار عمومی دنیا قرار گرفته است. در صحنهی رویدادهای میدانی از سویی شاهد نبرد غزه و قضایای کرانهی باختری بودهایم و از سوی دیگر نابسامانیها و اعتراضات داخلی رژیم صهیونیستی. این رویدادها همه و همه نشانههایی از شکلگیری تحولات قابل توجه و مهم در صحنهی فلسطین است.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی طی ماههای اخیر منتهی به تیرماه سال ۱۴۰۲ بهصورت خاص و ویژهای ضمن روایتِ تحلیلی حوادث رخ داده در صحنهی فلسطین، نکات مهمی را در رابطه با این تحولات مطرح کردهاند. در ادامه، نگاه و خط تحلیلی مطرح شده از سوی ایشان در اینباره طی چندماه اخیر بازخوانی و بررسی قرار میگیرد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/53319
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأمین آزادیهای مشروع
✏️ نماهنگی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه
🌷 Farsi.Khamenei.ir
📸 جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
☝️ اخبار تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 #گزارش_تصویری | تصاویری از دیدار جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۴/۲۱
💻 تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇
khl.ink/f/53328
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه: اگر در حوزه از اهمیت تبلیغ غفلت شود دچار استحاله فرهنگی میشویم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 نسبت به تبلیغ نگرانم / تبلیغ در نگاه حوزه علمیه باید در مرتبه اول باشد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه: با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم. این قدر ظرفیت تبلیغ در این کشور انبوه و متراکم و گسترده است که ما اگر چندین برابر آن مقداری که کار میکنیم هم کار کنیم، به نظرم این ظرفیت پر نمیشود.
✏️ هم به تبلیغ احتیاج داریم، هم به موعظه احتیاج داریم، هم به تحقیق احتیاج داریم. امروز نگاه رائج در حوزههای علمیه این است که تبلیغ در مرتبهی دوم قرار دارد، مرتبهی اول چیزهای دیگر است مقامات علمی و امثال اینها؛ مرتبهی دوم تبلیغ است و ما از این نگاه باید عبور کنیم؛ تبلیغ مرتبهی اول است. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 امروز سطح فکر و آگاهی جوان و نوجوان ما افزایش پیدا کرده اما در تکثر رسانهای، صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی در انزوا قرار گرفته است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
✏️ علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir