هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖼 #اصلح_کیست؟
🌺 نامزد اصلح ریاست جمهوری از نظر رهبر انقلاب کیست؟
۱- معتقد به مبانی انقلاب باشد ۲- کارآمد باشد، شبوروز نشناسد، توان برای کار کردن داشته باشد
✏️ رهبر انقلاب، صبح سهشنبه ۵ تیر در دیدار مردمی عید غدیر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
اصلح آن کسی است که در درجهی اول به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.
✏️ رئیس جمهور فقیدمان به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشت؛ شهید خدمت رئیسی عزیز کاملاً محسوس بود با دل و جان و با اعتقاد حرکت میکند.
✏️ دوم اینکه کارآمد باشد. شب و روز نشناسد. دنبال کار باشد. توانایی داشته باشد برای کار کردن. از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.
✏️ توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب این موجب صلاحیت است. وقتی این صلاحیت وجود داشت این آدمی با این خصوصیات میتواند از همهی ظرفیتهای کشور استفاده کند.
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 رهبر انقلاب: بعضی خیال میکنند راه پیشرفت از آمریکا میگذرد؛
جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند
✏️ بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همهی راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.
✏️ این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفادهی از آنها نمیکنند.
✏️ جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیهی به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری بیگانگان و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود، و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوهی الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ رهبر انقلاب: نقشه و توطئهی آمریکا برای منطقه ما، با نیروی عظیم و کارآمد جمهوری اسلامی خنثی شد که مظهر و پرچم این نیروی عظیم، شخصی بود به نام حاج قاسم سلیمانی.
✏️ شهید سلیمانی هم در زمان زنده بودنش استکبار را شکست داد، هم با شهادتش شکست داد.
✏️ شهید سلیمانی؛ #پرچمدار شکست آمریکا در منطقه است.
📥 فیلم کامل به مناسبت دیدار اخیر کنگره مدافعان حرم را از اینجا ببینید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 مأموریت اساسی دولت چهاردهم؛
چهارصد و پنجاه و یکمین شماره هفته نامهی «خط حزبالله» منتشر شد
🔹️در آستانه برگزاری دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، خط حزبالله در یادداشتی با عنوان مأموریت اساسی دولت چهاردهم، بر اساس بیانات رهبر انقلاب به این سؤال پاسخ داده است که «مسئولان چگونه میتوانند با بهبود وضعیت اقتصاد کشور، امید را تقویت کنند؟»
🔹️خط حزبالله در گزارش هفته این شماره با عنوان «دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن» اقدامات ایرانستیزان علیه مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی در انتخابات را بررسی کرده است.
🌷این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهیدان ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل پیران تقدیم میشود.
📥 نسخه چاپی را از اینجا دریافت کنید.
🗳 رهبر انقلاب، خطاب به طرفداران نامزدهای انتخابات: از نامزد خود دفاع کنید اما تخریب رقیب جایز نیست
✏️ همه توجه داشته باشند که «تخریب، فضای انتخابات را خراب میکند». شما از آن کسی که به او علاقهمندید، دفاع کنید؛ هیچ مانعی ندارد؛ اما به آن کسی که رقیب اوست، مطلقا حمله نکنید؛ تخریب نکنید. این تخریب و این حرفزدنها و اهانت کردنها، نه حجیت دارد برای مستمعان، و نه جایز است؛ به خاطر اینکه فضا را خراب میکند. ۱۳۸۵/۰۷/۱۸
💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!
👈 رقیبهراسی نکنید؛ کشور ضرر میکند
✍توصیهها و هشدارهای رهبر معظم انقلاب به نامزدهای #انتخابات برای رعایت اخلاق انتخاباتی
📥مطلب مرتبط: نماهنگ آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!
💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 «کمتر از ۲۰ دقیقه»
🔹️گزارش خبری مراسم اخذ رأی رهبر انقلاب در دور اول انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
➕ گفتگوی خبرنگار KHAMENEI.IR با خبرنگاران رسانههای آساهی شیمبون، سیانان و نیویورکتایمز آمریکا در حسینیه امام خمینی
📥 سایت
💻 Farsi.khamenei.ir
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه هشتاد و نه قرآن کریم
سوره مبارکه النساء
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
KHAMENEI.IR
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم 🔹 امروز؛ صفحه هشتاد و نه قرآن کریم سوره مبارکه النساء ✏️ توصیه مهم
Quran-page-089.mp3
2.75M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه هشتاد و نه قرآن کریم، سوره مبارکه النساء
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 «کمتر از ۲۰ دقیقه»
🔹️گزارش خبری مراسم اخذ رأی رهبر انقلاب در دور اول انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
➕ گفتگوی خبرنگار KHAMENEI.IR با خبرنگاران رسانههای آساهی شیمبون، سیانان و نیویورکتایمز آمریکا در حسینیه امام خمینی
📥 سایت
💻 Farsi.khamenei.ir
📝 #یادداشت_هفته | دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن
👈 ایرانستیزان؛ مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی را در انتخابات شکستند (بخش اول)
🔹️نام «جکیگور» را شنیدهای؟ روستایی است در گوشهی جنوب شرقی کشور؛ از شرق تا مرز پاکستان فاصلهی چندانی ندارد و از جنوب تا سواحل مکران و دریای عمان. از صبح علیالطّلوع روز جمعه همه پای کار بودند تا اهالی جکیگور هم بیایند و رأیشان را بدهند. آنها هم در تعیین سرنوشت کشورشان سهم داشتند؛ نفری یک رأی مثل اهالی تهران، اصفهان، تبریز و مشهد. جمهوری اسلامی اینطور است دیگر؛ وقتی پای انتخابات و صندوق رأی وسط باشد، روستاییِ اهلِ جکیگور و رهبر انقلاب یکسان هستند و هر دو فقط یک رأی دارند. اصلاً فرق جمهوری اسلامی با حکومت طاغوت همین است. جمهوری اسلامی آمد تا بساط لیست بستن در دربار و تصمیم گرفتن یک نفر برای سرنوشت یک ملّت را جمع کند که کرد. باید بیشتر تاریخ بخوانیم تا یادمان نرود ــ یا از یادمان نبرند ــ که «رضاشاه به همراه رئیس شهربانی، فهرست نامزدهای احتمالی را بررسی و آنها را با صفاتی چون «مناسب» یا «بد»، «فاقد عرق ملّی»، «دیوانه»، «مغرور»، «مضر»، «احمق»، «خطرناک»، «بیشرم»، «لجوج و یکدنده» و «کلّهپوک» علامتگذاری میکرد. سپس اسامی مناسب در اختیار وزارت کشور و به واسطهی وزارت کشور در اختیار استانداران و هیئتهای محلّی انتخاباتی قرار میگرفت. تنها وظیفهی این هیئتها توزیع برگههای رأیگیری و نظارت بر صندوق آراء بود. ضمناً اعضای تمام این هیئتها را دولت مرکزی تعیین میکرد. نامزدهایی هم که بر رقابت انتخاباتی پافشاری میکردند، یا به زندان میافتادند یا تبعید میشدند.»(کتاب تاریخ ایران مدرن، نوشتهی یرواند آبراهامیان)
🔹️خون ابراهیم و فرهاد، پای صندوق رأی
🔹️رأیگیری که تمام شد، مُهروموم صندوق را باز کردند. رأیها شمرده و ثبت شد. دیگر بامداد شنبه بود. حالا باید صندوق را میبردند فرمانداری راسک تحویل بدهند و بروند چشمی روی هم بگذارند که تا اذان صبح هم راهی نبود. در سیاهیِ شب زدند به جادّه و در میانهی راه بودند که ناگهان از دو سمت جادّه باران تیر به سمتشان روانه شد. ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل شهید شدند و بقیّه زخمی. ابراهیم استواریکم مرزبانی بود و فرهاد سرباز وظیفه. ابراهیم اهل سوسنگرد در خوزستان بود و فرهاد اهل لردگان در چهارمحالوبختیاری. حالا آنها کنار هم آرمیده بودند و صندوق رأی آغشته بود به خون این دو جوان وطن.
🔹️تروریستها در تاریکی شب فرار کردند. رأی مردم محافظت شده بود، حتّی به قیمت خون. حالا بهتر میتوان عمق هشدار سالهای گذشته رهبر انقلاب را درک کرد: «ببینید دشمن به کجاها کار دارد؛ فقط مسئلهی اقتصاد نیست، فقط مسئلهی فرهنگ نیست، فقط مسئلهی باورهای انقلابی و دینی نیست، حتّی به انتخاباتش (کار دارد)؛ نمیخواهند این ظاهره و پدیدهی شرکت مردم به نام دین، در پای صندوق رأی و در خدمت انتخاب تثبیت بشود؛ همیشه ضدّ این را تبلیغ کردهاند، همیشه گفتهاند که دین با انتخابات و با آزادی و با دموکراسی و با این چیزها مخالف است؛ حالا (چطور) ببینند که دین مظهر کامل یک مردمسالاری همهجانبه است که بعضی از خارجیها هم اعتراف کردند. ما در طول این ۴۱ سال، ۳۷ یا ۳۸ انتخابات داشتهایم؛ کجای دنیا این همه به مردمسالاری اهتمام میورزند؟ به این هم کار دارند؛ دشمن به همه چیز کار دارد. دشمن را بشناسیم، حواسمان جمع باشد، «مَن نامَ لَم یُنَم عَنه»؛ (نهجالبلاغه، نامهی ۶۲؛ هر که خود به خواب رود، دشمنش به خواب نرفته.) اگر شما در سنگر، در مقابل دشمن خوابت ببرد، معنایش این نیست که دشمن هم خوابش برده؛ او ممکن است بیدار باشد، کمااینکه همینجور هم هست.» ۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ادامه در بخش دوم
🖼 مطالعه متن کامل
💻 Farsi.Khamenei.ir
📝 #یادداشت_هفته | دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن
👈ایرانستیزان؛ مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی را در انتخابات شکستند (بخش دوم)
🔹️دشمنان انتخابات
🔹️این جملات را رهبر انقلاب اسلامی چهار سال پیش فرمودند، در جلسهی درس خارج فقه؛ پارسال هم تکرار کردند، در واپسین روزهای بهمنماه و در دیدار با مردم تبریز: «شک نیست که جبههی استکبار با انتخابات ما مخالف است؛ چرا مخالفند؟ چون نظام ما عبارت است از «جمهوری اسلامی»؛ دو تکّه دارد؛ هم با جمهوریاش مخالفند، هم با اسلامیاش. مظهر «جمهوری» همین انتخابات است؛ این انتخابات مظهر «جمهوری» است. پس وقتی که آمریکا با نظام جمهوری اسلامی مخالف است، یعنی در واقع با انتخابات مخالف است، با حضور مردم مخالف است، با آمدن مردم پای صندوق مخالف است، با شور و هیجانی که در انتخابات باشد و شرکت بیشتر مردم، مخالف است. حتّی یک بار یک رئیسجمهور آمریکا در نزدیکی انتخابات ــ البتّه حالاها نمیگویند ــ خطاب به مردم ایران گفت «در انتخابات شرکت نکنید»! حالا من درست یادم نیست که انتخابات ریاست جمهوری بود یا انتخابات مجلس بود؛ یعنی تا این حد (مخالفند) که رئیسجمهور وقت آمریکا ــ مال چند سال قبل است ــ خطاب به ملّت ایران بگوید در انتخاباتتان شرکت نکنید.
البتّه آن انتخابات پُرشورتر از همیشه شد؛ یعنی در واقع، آن رئیسجمهور آمریکا ندانسته به ملّت ایران کمک کرد؛ او میخواست مردم شرکت نکنند، گفت شرکت نکنید، مردم از لج او بیشتر شرکت کردند؛ این کمک به ما بود. بعد از او دیگر نمیگویند؛ صریح نمیگویند، امّا با انواع طرق مختلف سعی میکنند مردم را از انتخابات دور کنند، مأیوس کنند، ناامید کنند؛ شیوههای فراوانی هم در این زمینه دارند.» ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🔹️از جکیگور تا لندن
🔹️اما فقط در جکیگور نبود که ایرانستیزان به حقّ مردم برای تعیین سرنوشت خود حمله کردند. هزاران کیلومتر آنسوتر و در بیرون از مرزها هم این اتّفاق افتاد؛ وقتی فراریان مفلوک و آواره که سالهاست به وطن خود پشت کردهاند، به ایرانیان شریفی هم که در لندن و پاریس و رم و... پای صندوق میرفتند تا رئیسجمهور خود را انتخاب کنند، حمله کردند. نکتهی بامزهی ماجرا آنجاست که بسیاری از حملهکنندگان همانهایی بودند که روزی شعار «زن، زندگی، آزادی» سر میدادند و حالا علیه هر سه ادّعای خود شورش کرده بودند. رکیکترین فحشها را نثار زنان کردند و حتّی حجاب از سرشان کشیدند به جرم آنکه آنها میخواستند پای صندوق بروند و رأی بدهند! همینقدر متناقض و کثیف.
و جالبتر آنکه از تروریستهای واقعهی جکیگور تا اراذل و اوباش لندن و پاریس، مورد حمایت آمریکا هستند؛ همان آمریکایی که انتخابات در ایران را زیر سؤال میبرد و آن را آزاد نمیداند. ادامه در بخش سوم
🖼 مطالعه متن کامل
💻 Farsi.Khamenei.ir
📝 #یادداشت_هفته | دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن
👈ایرانستیزان؛ مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی را در انتخابات شکستند (بخش سوم)
🔹️اینجاست که باید بار دیگر از خود بپرسیم چرا انتخابات مهم است و چه کسانی از حضور مردم پای صندوق رأی ناراحت که نه، عصبانی میشوند. صندوق رأی در جمهوری اسلامی ایران ساده و راحت به دست نیامده است؛ هموطنانی در کشورهای مختلف دنیا برای رسیدن به آن از تونل وحشت عبور کردهاند تا از حقی بزرگ که ریشه عمیق اعتقادی هم دارد، پاسداری شود. رای مردم در جمهوری اسلامی و حق آنها برای تعیین سرنوشت خود ارزشی بنیادین دارد و فراتر از آن چیزی است که در دموکراسیهای مرسوم و ادعایی غرب عنوان میشود. تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر مشارکت پرشور در انتخابات و عزم ایشان برای صیانت از تک تک آرای ملت مانند ایستادگی پولادین در مقابل فشارهای سنگین برخی افراد و جریانها برای ابطال انتخابات ۱۳۷۶ و ابطال انتخابات ۱۳۸۸، ناشی از تعهد بر ادای این حق الهی ملت و آثار عمیق آن است.
🔹️آزمونی دیگر
🔹️جمعه آزمونی دیگر در پیش است. «جمهوری اسلامی دشمن دارد. یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند، انتخابات است. اگر مشارکت خوب مردم در این انتخابات مشاهده بشود، این مایهی سرافرازی جمهوری اسلامی است. مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی ــ «جمهوری» یعنی مردم دیگر ــ (یعنی) عموم مردم با شیوهی اسلامی، با روش اسلامی وارد میدان بشوند. این میدان مظاهر زیادی دارد که مهمترین مظهرش همین انتخابات و تعیین مسئولین کشور است. «وارد میدان شدن مردم» معنایش این است که جمهوری اسلامی به معنای واقعی کلمه جمهوری است، (لذا) زبان دشمنان کوتاه میشود. در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده، زبان ملامت دشمنان جمهوری اسلامی و حسّاد جمهوری اسلامی دراز شده، ملامت کردند. وقتی مشارکت بالا است، زبان بدگویان کوتاه میشود؛ نمیتوانند ملامت کنند، نمیتوانند شادی کنند، دشمنشاد نمیشویم؛ علّت اینکه بنده اصرار بر مشارکت بالا دارم این است. ... تنبلی نکنند، بیاعتنائی نکنند، دستِکم نگیرند؛ در همهی گوشههای کشور شرکت کنند. مشارکت فقط مال شهرها نیست، مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها، مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود.» ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
🖼 مطالعه متن کامل
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه ۱۳ تیرماه):
✏️ مرحلهی دوم انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
✏️ کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
✏️ اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 امروز؛ دیدار تولیت جدید، مدیران و جمعی از اساتید مدرسه عالی شهید مطهری با رهبر انقلاب
📹 مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب: مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است
مشارکت مردم برای نظام جمهوری اسلامی پشتوانه و مایه آبرو و سربلندی است
اگر کسی تصور کند که این عدهای که رأی ندادند، مخالف نظام بودهاند، سخت در اشتباه است
🔹️رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار تولیت جدید، مدیران و جمعی از اساتید مدرسه عالی شهید مطهری»
📢 پس فردا ما انتخابات داریم، این انتخابات خیلی مهم است.
✏️ البته در مرحله اول انتخابات مشارکت مردم کمتر از آن مقداری بود که توقع داشتیم و حدس زده میشد. افراد مختلفی حدسهایی درباره مشارکت میزدند، حدسها همهاش بیشتر از آن چیزی بود که در واقع اتفاق افتاد.
✏️ خب [این مشارکت] یک عللی دارد، کسانی که اهل سیاستند، اهل مسائل نگاه جامعهشناسانه و... هستند، اینها را بررسی میکنند.
✏️ آنچه که مسلم است این است اگر کسی تصور کند که این عدهای که رأی ندادند به خاطر این بود که با نظام مخالف بودند، سخت در اشتباه است. این برداشت، این فهم صددرصد اشتباه است.
✏️ ممکن است یک تعدادی باشند که از یک مسئول خوششان نیاید یا یک تعداد افراد باشند از اصل نظام خوششان نیاید؛ نه اینکه ما چنین کسانی نداریم، چرا هستند در کشور، آزادانه حرف هم میزنند، حرفهایشان هم میشنویم، میدانیم هم چه میگویند، یعنی اینطور نیست که پنهان باشند از چشمها و دیده نشوند.
✏️ میدانیم کسانی هستند، میشناسیم، با اصل این نظام و اصل تشکیلات اسلامی حکومت خیلی موافقتی ندارند، خب بله اینها هستند لکن این که ما هر کسی رأی نداد را ملحق به اینها بکنیم این خیلی خطای بزرگی است. این خطا را نباید کسانی مرتکب بشوند. نه، مشکل دارد، گرفتاری دارد، کار دارد، حوصله ندارد، وقت نمیکند، انواع و اقسام موانع برای این کار وجود دارد.
✏️ حالا امیدواریم که انشاءالله این مرحلهی دوم، اجتماع مردم شوقانگیز باشد و مایهی آبرو برای نظام اسلامی باشد.
✏️ این را مکرر عرض کردهایم: مشارکت مردم برای نظام جمهوری اسلامی، پشتوانه است، مایهی آبرو است، مایهی سربلندی است. اگر چنانچه مردم مشارکت واضحتر و بهتر و روشنتری داشته باشند، نظام جمهوری اسلامی این توانایی را پیدا خواهد کرد که حرف خودش و نیّات خودش و مقاصد خودش را چه در داخل کشور، چه در مجموعهی امتداد راهبردی کشور تحقق ببخشد و این فرصت خیلی بزرگی است برای کشور.
✏️ امیدواریم انشاءالله خداوند متعال دلهای همه ما را هدایت کند به آنچه که مورد رضای اوست و همهی کسانی که اسلام را دوست دارند، جمهوری اسلامی را دوست دارند، پیشرفت کشور را دوست دارند و بهبود اوضاع کشور و پرکردن خلأها را دوست دارند، به وسیلهی آرایشان این را در روز جمعهای که پسفردا باشد، ارائه کنند و نشان دهند و خداوند توفیق بدهد بتوانند بهترین را انتخاب کنند؛ کسی که بتواند این اهداف را تحقق ببخشد در کشور. ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 پُست | رهبر انقلاب، ظهر امروز: #مرحله_دوم_انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
📲 سایر پستها را از اینجا ببینید
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
📣 رهبر انقلاب ضمن تأکید بر مشارکت و اجتماع شوقانگیز مردم در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری:
👈 اگر کسی تصور کند این عدهای که رأی ندادند بخاطر مخالفت با نظام بوده، سخت در اشتباه است
💻 Farsi.Khamenei.ir