🔰 #به_رسم_آیهها | اولویت تبلیغ
🔺 مرور آیات مورد اشاره در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور. ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎧 #کلیپ_صوتی | اهمیت تبلیغ
✏️ رهبر انقلاب: اولویّت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها اینجور بوده امّا در دورهی ما بالخصوص این اهمّیّت مضاعف است... هم از جهت اینکه در نظام اسلامی پایه و قوام نظام، مردمند، ایمان مردم است و اگر چنانچه ایمان مردم نباشد، نظام نخواهد بود... ثانیاً از این جهت که دوره، دورهی تطوّر علمی است. امروز انواع و اقسام شیوههای پراکندن پیام وجود دارد که در گذشته حتّی فکرش را هم نمیکردند؛ از تلویزیون و ماهواره بگیرید تا اینترنت و پسااینترنت؛ این چیزهای جدیدی که پیش آمده، هوش مصنوعی و امثال اینها. حالا چیزهای دیگر هم در راه است. خب، با یک چنین شرایطی، با یک چنین وضعیّتی که در دست دشمن شمشیرهای آختهی برّانِ خونریز وجود دارد، ما چه کار میخواهیم بکنیم؟ تبلیغ، اینجا اهمّیّتِ مضاعف پیدا میکند.
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب کلیپ صوتی «اهمیت تبلیغ» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
💬 #تحلیل_و_تبیین | تلخ؛ مثل ذات استعمار، مثل تاریخ منطقه
👈🏻 نگاهی به تاریخچه استعمارگری غربیها در جهان
🔹 رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه با اشاره به سوابق استعمارگری جبهه لیبرال دموکراسی تأکید کردند: «یک جبهه، جبههی دروغگویی است که خودش را «لیبرالدموکراسی» نامگذاری کرده، در حالی که نه لیبرال است، نه دموکرات؛ به دروغ میگوید لیبرالدموکراسی. اگر شما لیبرال هستید، چرا استعمار کردید؟ استعمارِ سنّتیِ قدیم و استعمارِ جدید و استعمارِ فراجدید و فرانو. شما چطور لیبرالی هستید، آزادیخواهی هستید، آزاداندیشی هستید که مثلاً یک ملّت چندمیلیونی مثل هند را سالهای متمادی، بیش از صد سال، استعمار میکنید، در تصرّف خودتان نگه میدارید، همهی داراییهایش را از او بیرون میکشید، تبدیلش میکنید به یک ملّت فقیر؟» ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
🔹 دخالت استعمارگران در منطقه غرب آسیا نیز در پیام امسال رهبر انقلاب به حجاج بیتالله الحرام مورد توجه قرار گرفته بود و رهبر انقلاب آنرا یک تجربهی تلخِ «مهندسی سیاسی و سرزمینیِ غرب آسیا به دست دولتهای غربی پس از جنگ جهانی اوّل» نامیده بودند؛ تجربهای که باید از آن درس گرفت.
🎤 رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتوگو با دکتر موسی نجفی، استاد و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به بررسی تاریخچه استعمارگری غربیها در جهان و به ویژه در منطقه غرب آسیا پرداخته است.
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/53347
💬 #تحلیل_و_تبیین | آیتالله سیدجواد خامنهای در مردمداری و سلوک با فقرا زبانزد بود
🔹 همزمان با سالروز رحلت آیتالله سیدجواد خامنهای، مراسم بزرگداشت این عالم جلیلالقدر به همراه رونمایی از کتاب «زندگی اینجاست» که روایتی کوتاه از زندگی آیتالله سیدجواد خامنهای است، چهاردهم تیرماه با حضور علما، اندیشمندان، ائمه جمعه شمالغرب کشور، خانواده شهدا، میهمانان خارجی از کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان، روسیه و گرجستان، اصحاب فرهنگ و هنر و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع تبریز به عنوان یکی از مراکز تدریس و اقامه نماز پدر مکرم رهبر انقلاب برگزار شد.
🎤 رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتوگویی با حجتالاسلاموالمسلمین سید محمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی و امامجمعه تبریز به بررسی شخصیت علمی و اجتماعی آیتالله سیدجواد خامنهای پرداخته است.
🔍ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53364
📢 اگر از تبلیغ غفلت بکنیم دچار استحاله فرهنگی میشویم
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⚡️ استقبال گسترده کاربران ۳۱ استان ایران و ۲۰ کشور جهان از پویش روایت #مهمونی_غدیر رسانه KHAMENEI.IR
🔻 عید غدیر ۱۴۰۲ حال و هوایی متفاوت و پرنشاط را برای دوستداران امیرالمومنین، حضرت علی (ع) رقم زد و بخش همگام رسانه KHAMENEI.IR کوشید تا تصویرگر بخشی از جشن و سرور مردمی و باشکوه گرامیداشت عید سعید غدیر باشد.
📲 این رسانه از کاربران ایرانی شبکههای اجتماعی سراسر جهان دعوت کرد تا تصاویر حضور خود در جشنهای غدیر را برای KHAMENEI.IR ارسال یا با هشتگ #مهمونی_غدیر در فضای مجازی منتشر کنند.
📥 در قالب این دعوت و پویش، حدود ۱۴۰ هزار عکس و فیلم از ۳۱ استان ایران و ۲۰ کشور جهان ارسال شده و همچنان ادامه دارد.
💻 علاقمندان برای مشاهده تصاویر ارسالی و شرکت در این پویش میتوانند به نشانی Farsi.khamenei.ir/ghadir1402 مراجعه کنند.
📢 پیام تشکر رهبر انقلاب به مناسبت قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان در جهان
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در پیامی، از تیم ملی والیبال جوانان جمهوری اسلامی ایران به مناسبت قهرمانی در جهان تقدیر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
جوانان عزیز قهرمان والیبال
دل ملت ایران را با بازی خوب خود شاد کردید. از همهی شما متشکرم.
سیّدعلی خامنهای
۲۶ تیرماه ۱۴۰۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عیادت رهبر انقلاب از مرحوم آیتالله بهاءالدینی
🔹 در آستانه سالروز رحلت مرحوم آیتالله سیدرضا بهاءالدینی، رسانه KHAMENEI.IR فیلمی از عیادت حضرت آیتالله خامنهای از مرحوم آیتالله بهاءالدینی در دهه ۷۰ را منتشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خط حزب اللّه
💬 #گزارش_هفته | مهد تناقض
👈🏻 نگاهی به معیارهای دوگانه غرب در ادعاهای آزادی و حقوق بشر
🔻 آشوبگر یا معترض؟ سرکوب یا اقدام قانونی پلیس؟
🔹 پس از قتل یک نوجوان فرانسوی با شلیک مستقیم گلوله پلیس و شکلگیری اعتراضات در شهرهای مختلف این کشور در روزهای گذشته، تصویر مردان و زنان معترض در خیابانهای فرانسه در حالی منتشر میشود که خبری از محکومیت مجامع حقوق بشری نیست و بازیگران و هنرمندان و فعالان مدنی نهتنها علیه پلیس این کشور اقدام نکردهاند و فریاد "آزادی ازدسترفته" را سر ندادهاند که در کنار مسئولان فرانسوی، مردم را به آرامش دعوت میکنند و رسانههای غربی تلاش میکنند رفتار پلیس با معترضان را موجه جلوه دهند! این در حالی است که سال گذشته، رسانههای غربی با بهانهجویی از ماجرای تلخ درگذشت یک دختر جوان در ایران، آتش تهیه یک جنگ خیابانی را فراهم میکردند و مدام در آتش اختلاف و نزاع در جامعه ایران میدمیدند و هیچ ابایی نداشتند تا حتی از چهرههای مشهور هنری و یا ورزشی نیز برای اهداف شوم خود سوء استفاده کنند. آشی که آنقدر شور شد تا حتی رسانههای غربی آشکار و عریان، مسئلهای همچون یکپارچگی و تمامیت ارضی ایران را نیز به سخره میگرفتند و بدخواهان، نقشههای توهمی خود را جلوی دوربینها، به زبان میآوردند.
کلیدواژههای قانونیبودن اقدام پلیس، دفاع از امنیت کشور، دفاع از دموکراسی، مبارزه با آشوبگران در فرانسه کاملاً معتبر است، اما وقتی پای ایران و هر کشور مستقل دیگری در میان باشد از سوی رسانههای غربی به کلماتی همچون خشونت پلیس، اقتدارگرایی و سرکوب مخالفان و سلب آزادیهای مدنی تغییر پیدا می کند. سیاستی که یک بام و دوهوای آزادی و حقوق بشر آمریکا و کشورهای غربی را بهروشنی نشان میدهد.
🔻 جنایات ضدحقوق بشری و تصویرسازی هالیوودی
🔹 در تصویری که از رسانههای و سینمای هالیوودی برای مردم ساخته شده است، آمریکا و کشورهای غربی جایی است برای زندگی. جایی که آزادیهای مردم به رسمیت شناخته میشود و در دیگر سو کشورهایی وجود دارد که عقبمانده هستند و به حقوق شهروندانشان اهمیت نمیدهند. اما واقعیت جامعه مدنی غربی، آن چیزی نیست که در فیلمها و بنگاههای رسانهای غرب به نمایش گذاشته میشود. ممنوعیت حضور باحجاب در مجامع عمومی و مدارس و دانشگاهها با بهانههایی همچون وفاداری به آرمان سکولار بودن یک نظام سیاسی، از محدودیتهایی است که زنان و دختران مسلمان در تعدادی از کشورهای غربی با آن مواجه هستند. این محدودیتها در کنار موج رسانهای اسلامهراسی و نفرتپراکنی و رفتارها و مواضع برخی مسئولان اجرایی و قانونگذاری در کشورهای غربی، باعث شده خشونتها علیه مسلمانان در برخی کشورها افزایش پیدا کند، بهعنوان نمونه در جولای ۲۰۱۰، یک سال پس از قتل مروه شربینی، بانوی محجبه در آلمان، یکی از انجمنهای شهری در دردسن مجسمههای ۱۸ چاقو را بهعنوان نماد ۱۸ ضربهای که به شربینی وارد آمد در اماکن مختلف شهر بهصورت موقتی نصب کرد که حتی این نمادها نیز از هجوم نژادپرستان در امان نماندند و برخی از آنها تخریب شدند.
این مدعیان پرسروصدا، در حالی بارها با ادعای نقض حقوق بشر و نقض آزادی کشورها ایران را مورد هجمه قرار دادهاند که چندی پیش، به بهانه واهی "آزادی بیان"، واقعه قرآن سوزی در کشور سوئد، احساسات مسلمانان را جریحهدار کرد. نژادپرستی و رفتارهای تبعیضآمیز با رنگینپوستان از دیگر برگهای کارنامه غربیها در حوزه حقوق بشر است که در قضایایی همچون موضوع اوکراین برایشان رسوایی به بار میآورد: «در ماجرای اوکراین، نژادپرستی غرب را همه دیدند. قطار پناهندگانی را که دارند از کشور و زیر مثلاً مشکلات جنگ فرار میکنند نگه میدارند، برای اینکه سیاهپوست را از سفیدپوست جدا کنند و سیاهپوست را پیاده کنند. صریحاً در رسانههایشان اظهار تأسّف میکنند که این دفعه جنگ در خاورمیانه نیست، در اروپا است. یعنی اگر جنگ و خونریزی و برادرکشی در خاورمیانه البتّه در مناطق به قول آنها خاورمیانه و در اینجاها باشد اشکال ندارد [امّا] در اروپا که باشد اشکال دارد. این نژادپرستی به این وضوح، به این روشنی!» ۱۴۰۱/۱/۱
🔍 ادامه👇