فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 دکتر پزشکیان: عمل به سیاستهای کلی نظام و رهبری، کلید حل اختلافات است
🎤 رئیسجمهور منتخب در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
ما سیاستهای کلّی مقام معظّم رهبری را داریم؛ حتّی در این مناظرات و انتخابات هم میگفتم این سیاستها چراغ راهنمای مسیر است و هدف ما را مشخّص میکند.
بعد از این، برنامهای است که کارشناسان و عُقلا و مدیران و مسئولان ما در جهت آن سیاستها باید بنویسند.
طبیعتاً اگر ما این را بپذیریم و قانونی بنویسیم که در جهت سیاستهای نظام باشد و خودمان را مسئول اجرای آن بدانیم و بعد بخواهیم در جهت آن حرکت بکنیم، اختلاف و دعوا بیمعنی است.
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/57166
KHAMENEI.IR
📸 تصاویر و جزئیات دیگری از گفتوگوی KHAMENEI.IR با رئیسجمهور منتخب
✍ #روایت_خبرنگار:
▫️پا تند کرده بودیم و به سمت محل مصاحبه میرفتیم که یکی از اعضای گروه خبری گفت، اینجا چقدر رئیسجمهور و دستبهدست شدن قدرت به خود دیده! گفتم خیلی زیاد هم نبوده و آقای پزشکیان نهمین آنهاست؛ اما در این دستبهدست شدنها، درسها، عبرتها و نشانههای زیادی است برای صاحبان اندیشه...
▪️عقربههای ساعت حدود ده و نیم صبح را نشان میداد که روبروی رئیسجمهور منتخب نشستیم و مصاحبه شروع شد.
▫️بیآلایشی، شاید اولین صفتی باشد که در برخورد با آقای دکتر پزشکیان به چشم میآید. مثل سالهای گذشته و حتی دوران تبلیغات انتخاباتی، اینجا هم لابلای گفتوگو، از فرازهای متناسب قرآن و نهجالبلاغه استفاده میکند.
▪️به برخی جزئیات حساس بود، مثلاً مصرف برق در همین ساختمان. چیزی که شاید در این سطح از نظر برخی افراد چندان مهم نباشد و بگویند رئیسجمهور کارها و دغدغههای مهمتری دارد؛ اما همین جزئیات است که یک کلیت را تشکیل میدهد.
▫️وقتی از فقر و مشکلات اقتصادی مردم حرف میزند، تلخی و ناراحتی را به راحتی میتوان در چهره و کلامش حس کرد.
▪️مصاحبه که تمام شد از رئیسجمهور منتخب خواستیم که سال آینده همین ایام بار دیگر مصاحبهای با ایشان داشته باشیم. آقای پزشکیان قول داد و با خنده و شوخی گفت حرف زدن که کاری ندارد. گفتم البته سال دیگر یک سال از مسئولیت سخت و سنگین ریاست جمهوری گذشته و شاید به این راحتی هم نباشد.
👈 آنچه اینجا منتشر شده، متن کامل گفتوگوی رسانه KHAMENEI.IR با آقای دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب است که روز پنجشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۳ و سه روز پیش از تنفیذ حکم ریاستجمهوری و آغاز به کار رسمی ایشان انجام شد.
🔎 مشاهده تصاویر بیشتر👇
khl.ink/f/57162
14030505_44228_128k.mp3
2.1M
🎧 #کلیپ_صوتی | چه کسی میخواهد میداندار باشد؟
🔹️معیارهایی که رهبر انقلاب برای انتخاب کابینه دولت چهاردهم برشمردند
📥 مطلب مرتبط: اطلاعنگاشت دوازده معیار برای کابینه
🎧 از طریق یکی از سکوهای زیر بشنوید
shenoto | castbox | سایت
📜 روزشمار KHAMENEI.IR تا تنفیذ چهاردهم
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تنفیذ بهمثابه یکپارچگی ارکان نظام
📝 بازشناسی و واکاوی اثرات حقوقی تنفیذ و جنبههای قانونی آن در یادداشتی از دکتر سیداحمد حبیبنژاد، دانشیار حقوق دانشگاه تهران
🔹 هرچند در قانون اساسی واژه تنفیذ نیامده و از واژه امضا در بند ۹ اصل ۱۱۰ استفاده شده ولی در ماده اول قانون انتخابات ریاستجمهوری واژه تنفیذ آمده است.
🔹 در حقیقت، وظایفی که توسط قوای سهگانه اعمال میشوند، شئون و وظایفی هستند که مربوط به مقام رهبری هستند و وی صلاحیت دارد تا این وظایف را اعمال نماید.
🔹 تنفیذ از سویی مستفاد از نص قانون اساسی است و از سویی یادگار رویهای پرتکرار در طول تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران است.
⏰ ۲ روز تا #تنفیذ_چهاردهم
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57145
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه صد و سیزده قرآن کریم
سوره مبارکه المائدة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir