🔰 متن حدیثی که حضرت آیتالله خامنهای پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه (۱۳۹۸/۰۹/۱۰) شرح و تفسیر کردند.
🔻 توصیه پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) خطاب به ابوذر
👈 بر دو نفر هم ریاست نکن!
🔹️ عَن اَبی ذَرٍّ اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلی اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.
(امالی شیخ طوسی، مجلس سیزدهم، ص۳۸۴)
🔹️ از ابوذر روایت است که پیغمبر (صلّیاللهعلیهوآله) فرمود ای ابوذر من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر.
💻 @Khamenei_ir
🔰 حضرت آیت الله خامنهای در حکمی حجتالاسلام سیداحمدرضا شاهرخی را بهعنوان نماینده ولیفقیه در استان لرستان و امامجمعه خرمآباد منصوب کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام آقای سیداحمدرضا شاهرخی دامت افاضاته
نظر به پایان مسئولیت جناب حجةالاسلام آقای میرعمادی و با تشکر و قدردانی از زحمات ایشان در این سالها، جنابعالی را که خود برخاسته از میان همان مردم و شناختهشده و متعلق به آن منطقه میباشید به نمایندگی خود در استان لرستان و امامت جمعهی شهر خرمآباد منصوب میکنم. خاطره وفاداری صادقانهی مردم شجاع آن استان به انقلاب و نظام اسلامی و راه مستقیم امام بزرگوار هرگز از ذهنیت کشور و ملت زدوده نخواهد شد. حضور جنابعالی انشاءالله باید به تقویت این ایمان خالص و حمایت از جوانان مؤمن و ایجاد فضای سلامت معنوی و محبت اسلامی بینجامد. بهرهگیری از فرزانگان حوزه و دانشگاه توصیه مؤکد اینجانب است. توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ آذر ۱۳۹۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 کار در انقلاب دست مردم است
👈 بازخوانی روایت رهبر انقلاب از تاکید بنیانگذار انقلاب بر تدوین و تصویب قانون اساسی
🔻 در طول تاریخ ما، هیچ حادثهای مثل حادثهی پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن نبوده است که مردم در آن، نقش مستقیم داشته باشند. در انقلاب اسلامی مردم آمدند؛ همهی مردم، همهی قشرهای مردم، از شهری و روستائی، از زن و مرد، از پیر و جوان، از تحصیلکرده و بیسواد، همه و همه در کنار هم حضور پیدا کردند. با اینکه متکی به قدرت و زور هم نبودند، سلاح هم نداشتند، اگر هم داشتند، به کار نمیبردند، اما در عین حال توانستند یک رژیمِ تا دندانمسلحِ متکی به قدرتهای استکباری را بکلی از پا در بیاورند و انقلاب را پیروز کنند. منتها نکتهی اساسی در انقلاب ما این بود که نقش مردم با پیروزی انقلاب تمام نشد؛ و این از حکمت امام بزرگوار ما و ژرفنگری آن مرد حکیم و معنوی و الهی بود. او ملت ایران را بدرستی شناخته بود، ملت ایران را باور کرده بود، به سلامت و صداقت و عزم راسخ و توانائیهای ملت ایران ایمان داشت. همان روزها بعضیها بودند که میگفتند خیلی خوب، انقلاب پیروز شد، مردم برگردند بروند خانههاشان. امام محکم ایستاد و کارها را به مردم سپرد. یعنی پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، نظام سیاسی کشور به وسیلهی رفراندوم مردم تعیین شد. شما به انقلابهای گوناگون نگاه کنید تا معلوم شود که اهمیت این حرف چقدر است. پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، مردم فهمیدند چه نظامی را میخواهند. خودشان پای صندوقهای رأی آمدند و با آن رأی عجیب و تاریخی مشخص کردند که نظام جمهوری اسلامی را میخواهند. در این دویست سال اخیر - که سالهای انقلابهای بزرگ است - در هیچ انقلابی چنین اتفاقی نیفتاده است که با این فاصلهی کم، نظام جدید به وسیلهی خود مردم، نه به وسیلهی یک عامل دیگر، تعیین شود. بعد بلافاصله امام بزرگوار دنبال قانون اساسی بود. من فراموش نمیکنم؛ در ماههای اردیبهشت یا خرداد سال ۵۸ - یعنی سه ماه چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب - امام شورای انقلاب را که ماها بودیم، برای یک کار مهمی به قم خواستند. ما خدمت امام رفتیم. من از یاد نمیبرم چهرهی خشمگین امام را که نظیر آن را من در امام کم دیدم. حرفشان این بود که چرا برای قانون اساسی فکری نمیکنید. این در حالی بود که هنوز سه ماه از پیروزی انقلاب بیشتر نگذشته بود. همان جلسه تصمیمگیری شد که انتخابات مجلس خبرگان برگزار شود. مسئولین کشور - که دولت موقت بود - آمدند انتخابات را برگزار کردند. مردم در یک انتخاباتِ سراسری شرکت کردند، نمایندگان خود را - که خبرگان قانون اساسی بودند - معین کردند. خبرگان هم در ظرف چند ماه قانون اساسی را تدوین کردند. بعد امام باز دوباره فرمودند که این قانون اساسیای که تدوین شده است، باید به رأی مردم برسد. با اینکه نمایندگان مردم آن را تدوین کرده بودند، اما امام فرمود باز هم بایستی رأی مردم باشد. لذا آمدند رفراندوم قانون اساسی کردند، مردم هم با رأی بالائی قانون اساسی را تصویب کردند. بنابراین نقش مردم بعد از پیروزی انقلاب تمام نشد. در خصوصیات ادارهی کشور، این نقش ادامه پیدا کرد. هنوز یک سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که رئیس جمهور بر طبق قانون اساسی انتخاب شد. بعد از چند ماه، مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. از آن تاریخ تا امروز، در طول این سی و دو سال، مرتباً خبرگان رهبری، رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شوراها، به وسیلهی مردم انتخاب شدند. مردم خودشان هستند که تصمیم میگیرند، شرکت میکنند، انتخاب میکنند؛ کار دست مردم است. حضور مردم، یک چنین حضور برجستهای است.
📅 دوازدهم آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | ایالت بی عدالت
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر: در خود کشورهای ثروتمندِ نظام سلطه مثل آمریکا، مثل بعضی از کشورهای اروپایی که اینها کشورهای ثروتمندیاند، مردم از گرسنگی کنار خیابان میمیرند؛ در تابستان بیخانمانها کنار خیابان از گرما میمیرند، در زمستان کنار خیابان از سرما میمیرند؛ بخش عمدهی ثروتِ این کشورها متعلّق به یک جمع بسیار محدودی است؛ بقیّه بایستی جان بکَنند که نانِ بخور و نمیر پیدا کنند و زندگی کنند؛ یک عدّه هم که توانایی ندارند و همان طور که گفتیم باید درون خیابانها بنشینند و زندگی کنند؛ [بنابراین] ضدّ عدالت است. این مال کشورهای خودشان است؛ نسبت به مردم دنیا هم آنچه بتوانند، بدون محابا بیعدالتی انجام میدهند.
🏷 #دیدار_بسیج
💻 @Khamenei_ir
♨️شمارهی این هفتهی خط حزبالله #برای_اولین_بار، اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را منتشر میکند: هفت صبحِ #آشوب
✅در این یادداشت بخوانید:
1⃣ نظر رهبر انقلاب دربارهی طرح #سهمیهبندی_بنزین
2⃣ پیام #محرمانهی رهبر انقلاب به #نمایندگان #مجلس
3⃣ پاسخ رهبر انقلاب به #دلسوزانی که ایشان را از #موضعگیری نهی کرده بودند
4⃣ مهمترین دلیلی که رهبر انقلاب، بلافاصله وارد #میدان شدند
@Khattehezbollah
هدایت شده از خط حزب الله
#سخن_هفته
🔴خط حزبالله برای اولین بار، اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را منتشر میکند
📝هفت صبحِ آشوب
🔰عصر روز شنبه، با گسترش #آشوبها در شهرهای مختلف، جلسهی فوقالعادهی شورای عالی امنیت ملی برای تصمیمگیری دربارهی این موضوع برگزار شد. در جلسهی شورا، همهی اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود، وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت. اما اقناع #نمایندگان_مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
🔶صبح روز یکشنبه، جلسهی #غیرعلنی #مجلس برای تصمیمگیری دربارهی طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. آقای #لاریجانی، رئیس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه، از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبهی اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
💢پیش از این البته رهبر انقلاب به صورت مکتوب نیز نظر خود دربارهی این موضوع را به #سران_سهقوه گفته بودند. در بخشی از جلسهی چهلم شورای عالی هماهنگی سه قوه به تاریخ 30/6/98، بدون مشخص شدن زمان اجرای این طرح، بحث بر سر اصلاح قیمت #حاملهای_انرژی شد و در بندهای «الف و ب» صورتجلسهی این تاریخ، مصوب شد که بنزین در کشور به دو صورت سهمیهبندی و آزاد عرضه شود. قیمت بنزین سهمیهای از قرار لیتری 1500 تومان، و قیمت بنزین آزاد از قرار لیتری 3000 تومان خواهد بود. در بخشی دیگر نیز دربارهی منابع حاصله از افزایش قیمت بنزین بحث شد و نهایتا در بند «ج» به تصویب رسید که این منابع، به مصرف پرداخت به خانوارهای کمدرآمد و دارای حقوق ثابت تعلق بگیرد.
✅نظر کلی رهبر انقلاب دربارهی مدیریت مصرف سوخت، از قبل مشخص بود. #اصلاح_الگوی_مصرف حاملهای انرژی، از جمله #بنزین، با توجه به مصرف زیاد و بیرویهی آن، یک ضرورت برای کشور است و رهبر انقلاب نیز بارها بر آن تأکید کرده بودند. اما گزارش مکتوب جلسهی فوق که تقدیم رهبر انقلاب شد، ایشان تصمیمگیری دربارهی قیمت آن، یا چگونگی اجرای آن را برعهدهی کار کارشناسی مسئولان و متخصصان، و اجماع #سران_قوا نهادند.
🔷با این حال، نظر نداشتن یا موکول کردن رهبر انقلاب به نظر سران قوا، موجب نشد که رهبر انقلاب، نسبت به ناامنیهایی که ایران را به بهانهی فوق مورد تهدید قرارداده بود واکنشی نشان ندهند. همهی حرف همین است. دومینوی خطرناکی در حال کلید خوردن بود، از یک طرف امکان اختلاف و چندگانگی میان مسئولان وجود داشت و از طرف دیگر پیادهنظام دشمن در خیابانها، جان و مال مردم را مورد هجوم وحشیانهی خود قرار داده بودند.
🔻جالب است در این بین، برخی از #دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد. بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری #تکلیف_شرعی دارند فارغ از آنکه نتیجهی آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیرهی امام خمینی(ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص دادهام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.» یا در جایی دیگر میفرمایند: «من کاری به هیاهو و درود گفتنها ندارم، بلکه شخصاً به تکلیف شرعیام میپردازم.»
@Khattehezbollah
⚠️ هشدار
👈 مسئولین مواظبت کنند، گرانی اضافه نشود
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «حوادثی به دنبال مصوّبهی سران قوا در این قضیّهی بنزین اتّفاق افتاد، و متأسّفانه مشکلاتی درست شد... مسئولین البتّه مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند. الان گرانی هست، بنا باشد باز گرانی اضافه بشود، این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، باید مراقبت کنند.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، لوح «مسئولین مواظبت کنند، گرانی اضافه نشود» را منتشر میکند.
📥 دریافت نسخه چاپی و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44325
مسئولین مواظبت کنند. استوری.jpg
2.66M
📲 #استوری | هشدار
👈 مسئولین مواظبت کنند، گرانی اضافه نشود
🔺 قابل استفاده در بخش استوری اینستاگرام
🔰 سخننگاشت | پیروزی ملت ایران «تضمینشده» است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر: پیروزی تضمینشده است؛ پیروزی ملّت ایران و پیروزی بسیج و پیروزی این جریان عظیم انقلابی در ایران، تضمینشده است. خدای متعال در قرآن میفرماید: اِن یَنصُرکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُم؛ اگر خدا شما را یاری کند، هیچ کس بر شما غلبه نمیکند. خب، یاری کردن خدا چه جوری است؟ اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم؛ اگر شما یاری کردید دین خدا را، جهتگیری الهی را، منطق خدایی را، راه خدا را، خدا هم شما را نصرت خواهد کرد و یاری خواهد کرد. ۹۸/۹/۶
📥 سایر سخننگاشتها👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44330
🔍 #تبیین_و_تحلیل | مردم در جمهوری مؤمنین
🔻 نقش و جایگاه مردم در نظام مردمسالاری اسلامی، موضوعی مهم و بنیادی در نظام اندیشهی سیاسی انقلاب اسلامی است. از جمله نکات و پرسشهای قابل تأمّل در این موضوع، این موارد است:
۱. منشأ، خاستگاه و مبنای پذیرفتن خواست و رضایت عامهی مردم در نظام مردمسالاری اسلامی چیست؟
۲. چرا در این نظام، به سازوکارهای ناظر به آراء عمومی مانند انتخابات توجه میشود؟ آیا این توجه، منبعث از پذیرفتن ـ به اصطلاحـ یک «بدِ ضروری» و «پذیرش یک اجبار سلبی» است یا بر اساس نوعی «نگاه ایجابی» به رأی مردم است؟
🔸️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENIE.IR در این یادداشت، به این دو پرسش براساس اندیشه و منظومهی فکری حضرت آیتالله خامنهای پاسخ میدهد.
🔍 ادامه مطلب و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44320
هدایت شده از ریحانه
▫️ لوح | بدرقه ستارهها
◾ حضرت آیتالله خامنهای: این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند. ۱۳۸۹/۷/۲۹
▪️ بخش زن و خانوادهی Khamenei.ir به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمهی معصومه (سلاماللهعلیها) پوستر «بدرقهی ستارهها» را دربارهی تأثیر گستردهی سفر آن حضرت از مدینه به سمت طوس منتشر میکند.
📥 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=38585
🔍 #تبیین_و_تحلیل | تحلیلی بر نقش حضرت معصومه(س) در عظمت یافتن قم
◾ برکت عترت
▫️ بازخوانی منابع حدیثی و تاریخی در ارتباط با شهر قم، بیانگر نقش منحصر به فرد حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در رویش فکری و معنوی شیعیان این منطقه و اعتلای مذهب تشیع است. حضرت آیتالله خامنهای در همین راستا فرمودند «بدون تردید نقش حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در قم شدن قم و عظمت یافتن این شهر عریقِ مذهبىِ تاریخی، یک نقش ما لا کلام فیه است. این بانوی بزرگوار... موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند» ۱۳۸۹/۷/۲۹
▪️ بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این یادداشت نقش حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) در محوریت یافتن شهر قم به عنوان مرکز معارف شیعی را از رهگذر بررسی وضعیت شهر قم پیش از حضور حضرت و بعد از آن تبیین میکند.
🔍 مطالعه یادداشت و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44335
🔍 #پیشنهاد_مطالعه | آرمانگرایی در اخلاق و معنویت؛
گزیدهای از توصیههای اخلاقی و معنوی حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان
🔻 به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر، #روز_دانشجو، بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از توصیههای اخلاقی و معنوی حضرت آیتالله خامنهای در دیدارهای دانشجویی را منتشر میکند.
🔍 ادامه مطلب و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44338
🔰 اطلاعنگاشت | گفتمانساز باشید
🔻 «اوّلین فریضهی دانشجویی عبارت است از آرمانخواهی.» و پیگیری آرمانها و تکرار و پافشاری بر آنها موجب گفتمانسازی و اثرگذاری بر مراکز تصمیمگیری مدیریّت کشور خواهد شد. حضرت آیتالله خامنهای در مقاطع مختلف ضمن حضور در دانشگاه، آرمانها و گفتمانهای مختلفی را با دانشجویان در میان گذاشتهاند. «گفتمانسازباشید» مروری است بر محورهای گفتمانی بیانات رهبر انقلاب که با حضور در دانشگاههای تهران مطرح شدهاست.
🏷 #روز_دانشجو
📥 دریافت نسخه چاپی و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=38439
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب: یک نکتهی مهم را من در مورد دانشگاه بگویم که فراموش نشود؛ و آن [این است] که #دانشگاه محلّ دانش است. معنای این حرفهایی که ما زدیم، این نیست که دانشگاه دیگر محل دانش نیست [و فقط] محلّ فعّالیّت سیاسی است؛ نه، رکن اساسی دانشگاه، دانش است. یعنی چه؟ یعنی در دانشگاه باید هم عالِم تولید بشود، هم علم تولید بشود، هم عِالم و علم جهت درست پیدا کند؛ این سه نکتهی اساسی در دانشگاه باید باشد.
🏷 #روز_دانشجو
🔍 مطالعه متن بیانات:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=36775
🔰 لوح | امید یک کشور
🔻 رهبر انقلاب: دانشجو نیروی مورد #امید یک کشور است، #دانشجو است که میتواند در مقابل مشکلات بِایستد؛ دانشجو، هم جوان است، هم عالم است؛ او است که فردای کشور را باید اداره بکند، او است که باید آگاه باشد تا سنگر ایستادگی را در مقابل زیادهخواهان و فرصتطلبان و دیگران تقویت بکند، این باید محکم باشد. ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
🏷 #روز_دانشجو
💻 @Khamenei_ir
🔰 داستان مصور | فریاد دانشگاه بر سر آمریکا
🔻 رهبر انقلاب: «۱۶ آذر در سال ۳۲ بعد از کودتای ۲۸ مرداد اتفاق افتاد که ناگهان به وسیلهی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا به وجود میآید. به عنوان اعتراض به آمریکا و به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون، ضد آمریکا و ضد سلطه است.»۸۷/۹/۲۴ این، روایت حضرت آیتالله خامنهای است در پاسداشت ۱۶ آذر، یادبود هرسالهی جنبش دانشجویی.
۱۶ آذر، یادآوریِ آن است که «دانشگاه»، اگر لازم باشد «شهید» میدهد تا بزم «رابطه» نیکسونها و محمدرضاها را در هر کجای تاریخ به رسوایی بکشد. «فریاد دانشگاه، بر سر آمریکا» روایت کوتاه مصوری است که از سوی بخش تاریخ (درس و عبرت) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR تقدیم میشود.
🏷 #روز_دانشجو
📥 دریافت نسخه چاپی و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44341
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکا است
🔺️ رهبر انقلاب: #۱۶آذر، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از #کودتای۲۸مرداد و آن اختناق عجیب. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همهی سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🏷 #روز_دانشجو
💻 @Khamenei_ir
KHAMENEI.IR
♻️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در هفتهای که گذشت؛ 1️⃣. ادامه تولیدات بیانات پس از سهمیهبندی بن
♻️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در هفتهای که گذشت؛
1️⃣. ادامه تولیدات بیانات پس از سهمیهبندی بنزین
⚠️ لوح | مسئولین مواظبت کنند، گرانی اضافه نشود
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44325
2️⃣. ادامه تولیدات دیدار فعالان اقتصادی
الف) کلیپ صوتی | اقتصاد شرطی
http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=44288
ب) کلیپ صوتی | چگونه تحریمها بیاثر میشوند؟
http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=44331
3️⃣ . دیدار بسیجیان
الف) نماهنگ | بسیج چگونه تشکیل شد
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44307
ب) نماهنگ | ایالت بیعدالت
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44334
3️⃣. بیانات پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه درباره ثبتنام افراد در انتخابات مجلس
الف) نماهنگ | هر مسئولیتی تعهدی هم دارد
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44302
ب) #تبیین_و_تحلیل | قبول مسئولیت؛ عرصه مؤاخذه الهی
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44305
4️⃣. #تبیین_و_تحلیل | تحلیلی بر نقش حضرت معصومه(س) در عظمت یافتن قم
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44335
5️⃣. شماره جدید خط حزبالله | هفت صبحِ آشوب
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=44321
6️⃣. #تبیین_و_تحلیل | گفتوگوی تفصیلی با آیتالله مصباح یزدی پیرامون تبیینِ بیانیه #گام_دوم_انقلاب
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43346
7️⃣. پاسخ رهبرانقلاب به گزارش دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره نحوه مدیریت وضعیت جانباختگان و مصدومین حوادث اخیر
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=44322
هدایت شده از ریحانه
🏆 افتخار جموری اسلامی
👩🎓به مناسبت روز دانشجو
✅ حضرت آیتالله خامنهای همواره از پیشگامانِ فرهنگسازیِ رشد علمی زنان در جامعه بودهاند و اساسا پیشرفت بانوان در عرصهی دانشگاهی و حوزوی را یکی از دستاوردها و موفقیتهای نظام جمهوری اسلامی میدانند.
🌸 بخش زن و خانواده و سبک زندگی پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR (ریحانه)
در گزیده بیانات افتخار جمهوری اسلامی مهمترین نکات مطرح شده از سوی حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه را بازخوانی کرده است.
مطالعه متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44339
❣ @Khamenei_Reyhaneh
13980914_35327_192k.mp3
7.11M
🎙 کلیپ صوتی | چگونه تحریم ها بی اثر میشوند؟
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «ما ملّت ایران، ما فعّالان اقتصادی، ما اندیشمندان مجموعهی کارهای کشور، اگر توانستیم با تکیهی بر توان داخلی، تحریم را بیاثر بکنیم، آن عامل تحریمکننده هم از تحریم دست برمیدارد؛ یعنی او هم وقتی فهمید تحریم فایدهای ندارد، از تحریم دست برمیدارد، چون آنها هم دارند متضرّر میشوند. الان اروپاییها و دیگران، از تحریم ما متضرّرند ولی خب روابط پیچیده و در هم تنیدهی اقتصادیِ بینالمللی به آنها اجازه نمیدهد کارهایی را بکنند؛ وقتی او دید تحریم بیاثر است، او هم از تحریم دست برمیدارد. البتّه وقتی او از تحریم دست برداشت، ما نباید سیاست تکیه به داخل را باز عوض کنیم.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی «چگونه تحریم ها بی اثر میشوند؟» را منتشر میکند.
🌹 درباره این کلیپ صوتی در اینجا نظر بدهید:
http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=44331
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 داستان مصور | فریاد دانشگاه بر سر آمریکا
🔻 رهبر انقلاب: «۱۶ آذر در سال ۳۲ بعد از کودتای ۲۸ مرداد اتفاق افتاد که ناگهان به وسیلهی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا به وجود میآید. به عنوان اعتراض به آمریکا و به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون، ضد آمریکا و ضد سلطه است.»۸۷/۹/۲۴ این، روایت حضرت آیتالله خامنهای است در پاسداشت ۱۶ آذر، یادبود هرسالهی جنبش دانشجویی.
۱۶ آذر، یادآوریِ آن است که «دانشگاه»، اگر لازم باشد «شهید» میدهد تا بزم «رابطه» نیکسونها و محمدرضاها را در هر کجای تاریخ به رسوایی بکشد. «فریاد دانشگاه، بر سر آمریکا» روایت کوتاه مصوری است که از سوی بخش تاریخ (درس و عبرت) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR تقدیم میشود.
🏷 #روز_دانشجو
📥 دریافت نسخه چاپی و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44341
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | الگوهای جاودان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «بسیج دو جلوه دارد؛ این حتماً مورد توجّه باشد. یک جلوه، جلوهِی مجاهدت در عرصهی دفاع سخت است؛ همان که برای خاطر آن شما آموزش نظامی میبینید. در دوران هشت سال دفاع مقدّس، معجزهی حضور بسیج خودش را نشان داد؛ دلگرمی مجموعههای نظامی ما به حضور بسیجیها بود در میدان نبرد، و بعد از آن هم در موارد گوناگون در کشور هر حادثهای پیش آمده، بسیج در میدان دفاع سخت و دفاع نظامی حضور داشته. و همچنین در عرصهی دفاع نرم، جنگ نرم که اینجا هم همین جور است. در عرصهی جنگ نرم، یعنی عرصهی علم، عرصهی خدمترسانی، عرصهی سازندگی، عرصهی تبلیغات دینی، عرصهی فرهنگی هم بسیج مثل عرصهی نظامی حضور دارد و باید حضور داشته باشد و باید تلاش کند و حرکت کند.» ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ «الگوهای جاودان» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44352
🔰 لوح | مذاکره؛ راه نفوذ
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «مهمترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئههای آمریکا داده این بوده که راه #نفوذ مجدّدِ سیاسی آمریکا به کشور را بسته. این که گفته میشود «مذاکره نکنیم، #مذاکره نکنیم»، یکی از موارد و ابزارهای همین جلوگیری و بستن راه ورود آمریکا است.» ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، لوح «مذاکره؛ راه نفوذ» را منتشر میکند.
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
📥 نسخه چاپ و ارسال نظر:
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44326