خوردن سحری بعد از اذان صبح
🔷 اگر در ماه رمضان برای سحری بیدار شویم وسحری بخوریم وبعد بفهمیم اذان گفتهاند روزه قبول است یا باید روزه آن روز قضا شود؟
✅ج: اگر تحقیق نموده و با علم به اینکه هنوز صبح نشده خورده است و بعد فهمیده که صبح شده، روزه صحیح است و قضا ندارد.
احکام قرائت نماز
🔷اگر در رکوع رکعت سوم و چهارم شک کند که حمد یا تسبیحات خوانده یا نه، باید به شک خود اعتنا نکند، ولی اگر در هنگام رفتن به رکوع در حالی که هنوز به حد رکوع نرسیده است شک کند، بنابر احتیاط واجب باید برگردد و حمد یا تسبیحات بخواند.
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
آهسته خواندن تسبیحات اربعه
🔷تسبیحات اربعه یا حمد تنها در رکعت سوم و چهارم: باید آهسته بخواند، چه نمازگزار مرد باشد و چه زن، ولی در صورتی که حمد بخواند میتواند در نماز فرادی «بسم الله الرحمن الرحیم» را بلند بگوید، اگر چه احتیاط در آن است که «بسم الله» را هم آهسته بگوید و در نماز جماعت این احتیاط، واجب است.
شک در تکبیرة الاحرام:
1⃣اصل تکبیر (یعنی شک دارد که تکبیرة الاحرام گفته یا نه):
✅ به اذکار قرائت مشغول شده: به شک خود اعتنا نکند و نماز را ادامه دهد.
✅ به اذکار قرائت مشغول نشده: باید تکبیر را بگوید.
2⃣ صحت تکبیر (یعنی پس از گفتن تکبیرةالاحرام شک دارد صحیح گفته یا نه): باید به شک خود اعتنا نکند.
🆔http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
قرائت نماز
🔷اگر یکی از کلمات حمد و سوره را نداند، یا عمداً آن را نگوید، یا عمداً به جای حرفی حرف دیگر بگوید، مثلاً به جای «ض» «ز» بگوید، یا زیر و زبر کلمات را تغییر دهد یا تشدید را نگوید، نماز او باطل است.
🆔http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
#خاطره_رهبر_انقلاب
اوایل انقلاب آیتا... خامنهای با هیاتی رفته بودند به شهرستان «جهرم». آنجا در سالن مرکزی شهر مراسمی بود. ابتدای مراسم هفت، هشت نفر یک پیانو را کشانکشان آوردند روی صحنه. بعد یک نفر با کت و شلوار و تر و تمیز آمد پشت آن نشست. در این حال چند میهمان جدید هم آمدند آن ردیف جلو نشستند. بلافاصله باز همان هفت، هشت نفر ریختند و سریع پیانو را جمع کردند و بردند. رهبر انقلاب با تعجب پرسیدند چی شد؟ یکی از همراهان گفت: «بنده هم نفهمیدم.» از فرماندار جهرم پرسیدند و ایشان هم اظهار بیاطلاعی کرد. مراسم که تمام شد آقا بازهم پرسوجو کردند. مسئولان، جوانی را که متولی مراسم بود صدا کردند آمد. آقا با او کلی خوش و بش و حتی شوخی کردند و پرسیدند: «این چه بود پسرم؟ ارگ بود؟ پیانو بود؟ چرا آوردند؟ چرا بردند؟ و...» آن جوان پاسخ داد این پیانو بود حضرت آقا. آوردیم که برای شروع مراسم سرودی را با آن اجرا کنیم. آقا پرسیدند: «خب، چرا نکردید؟» آن جوان جواب داد چون همان لحظه خبر دادند امامجمعه جهرم وارد سالن شد. ما هم ترسیدیم. آقا خندهاش گرفته و گفتند: «خب ما که بودیم!» آن جوان گفتند حضرت آقا! شما امروز عصر برمیگردید تهران. این امامجمعه اینجا پدر ما را درمیآورد!»
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
گرداندن آب در دهان در حال روزه
🔶 اگر روزهدار آب را به قصد رفع عطش در دهان گردانده و بیرون بریزد بهطوری که هیچ مقداری از آب پایین نرود چه حکمی دارد؟
✅ج: در فرض سؤال اشکال ندارد.
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تمام #سلطنت_طلبها دورهم جمع شوند و یک نمونه از تاریخ #پهلوی مثال بیاورند که کسی اینگونه👆 #رهبر کشور را نقد کرده و از وی طلب مسئولیت پذیری کند❗️👆
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
🏴بارالها! بر بندهی صالح متواضعت امام خمینی، که رضای تو را بر رضای دیگران برگزید و در راه اعلای کلمهی تو و احیای دین تو، رنجهای گران بر جان خرید و مجاهدت در راه ملت ابراهیمی و سنت محمّدی(صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم) را به نهایت رساند و در این راه لحظهیی از حرکت وتلاش باز نایستاد، با نام و یاد تو زیست و با امید و عشق تو به ملکوت اعلی پیوست، سلام و رحمت و رضوان فرست، و کلمهی او را رفعت بخش، و راه او را رونق بخش، و میراث یگانهی او را در پناه خود حفظ کن، وآرزوها و هدفهای او را محقق ساز، و ما را از اخلاف نیک او قرار ده.
رهبر انقلاب؛ ۶۸/۴/۱۴
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
◾لقبی که امام خمینی دوست داشت به آن ملقب باشد چه بود؟
🏴رهبر انقلاب: «امام فرمودند: اگر به من #خدمتگزار بگویند، بهتر از این است که رهبر بگویند.» این حرف درستی است؛ چون خدمتگزاری، برای انسانی که دلش #بیدار باشد، مدح بزرگتری است. امام، شوخی و تعارف هم که نمیکرد. حقیقتاً اگر این #ملت شهادت میدادند - که قطعاً میدادند - که امام خدمتگزار آنهاست، امام بیشتر خوشحال میشد، تا همهی ملت یکصدا فریاد بزنند که تو رهبر ما هستی. خدمتگزاری به مردم #افتخار است.» ۷۰/۵/۲۳
#تاریخ_انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
💫شب قدر باید بتواند ما را از مزبله مادی دور کند
🔻رهبرانقلاب: شب قدر معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم و از مزبله مادی که بسیاری از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه میتوانیم، خود را دور کنیم.
🔹️دلبستگیها، بدخلقیها، روحیات تجاوزگرانه، افزون خواهانه و فساد و فحشا و ظلم، مزبلههای روح انسانی است.
🔺️این شبها باید بتواند ما را هرچه بیشتر از اینها دور و جدا کند.۱۳۸۳/۰۸/۱۵
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
تأخیر در پرداخت کفّاره
🔷کسی که کفّاره روزه را تا چند سال به تأخیر اندازد، آیا چیزی بر مقدار آن افزوده می شود؟
✅ج: خیر، چیزی بر آن افزوده نمی شود.
http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
مراسم بیستونهمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) امروز ساعت ۱۷:۳۰ در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) با حضور قشرهای مختلف مردم و با سخنرانی رهبر معظم انقلاب برگزار میشود
http://eitaa.com/joinchat/3428581
🔰امام نماد انقلاب است
🔸شباهتهایی میان امام خمینی و امیرالمومنین وجود دارد که مایهی افتخار است
🔻رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم بیست و نهمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره):
🔹۳۰ سال است از امام بزرگوار در مثل چنین روزی سخن میگوییم. بعد از این هم ملت ما همواره از امام سخن خواهد گفت و شایسته هم همین است؛ زیرا امام نماد انقلاب است و این کشور بدون موتور پرقدرت انقلاب به هدفها و آرزوهای بزرگ خود دست نخواهد یافت.
🔹امسال این همزمانی با ایام شهادت امیرالمؤمنین شباهتهایی را به ذهن میآورد. میان این پیرو صادق و حقیقی امیرالمؤمنین، و آن پیشوای والا و بزرگ، شباهتهایی وجود دارد که مایهی افتخار ملت ایران و امت اسلامی است.
🔺توجه به این شباهتها مهم و مفید است برای پیدا کردن راه درست و همچنین برای آشنایی بیشتر با امام بزرگوارمان. ۹۷/۳/۱۴
🔰اولین شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین: صلابت و ایستادگی در عین لطافت و رقت
🔻رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی(ره):
🔹یک شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین این است: در امیرالمؤمنین دو خصوصیت ظاهراً متضاد جمع شده بود: یکی «صلابت و ایستادگی و شدت» و یکی «لطافت و صفا و رقت».
🔹این هر دو در امیرالمؤمنین در اوج و در کمال خود وجود داشت؛ صلابت و شدت در برابر هر حرکت نابحق در برابر ظلم و ظالم و در برابر انحراف از راه خدا و طغیانگری و اغواگری. امیرالمؤمنین در مقابل اینها با منتهای صلابت و استحکام میایستاد که نظیر آن دیده نشده است تا امروز.
🔹لطافت و رقت در مقام مواجهه با ذکر الهی و یاد الهی از سویی، و در برخورد با مظلومین و محرومان و ضعفا و مستضعفان از سوی دیگر.
🔺این دو خصوصیت متضاد در امیرالمؤمنین علیهالسلام، عیناً در امام راحل ما هم مشاهده میشود. از یکسو صلابت، استحکام، ایستادگی محکم در مقابل ستمگران و بدیها، در مقابل رژیم منحط و طاغوتی پهلوی که مثل صخرهی مستحکمی ایستاد؛ در مقابل آمریکا مثل کوه ایستاد، در برابر تهدیدها، در برابر صدام متجاوز، در جنگ تحمیلی و جنگ هشتساله، در برابر فتنههای داخلی، در برابر حتی شاگرد قدیمی و صحابی قدیمی خود بهخاطر رفتار نامتناسب او ایستاد و هیچ تعارفی نداشت. ۹۷/۳/۱۴