🎉 کتب انتشارات انقلاب اسلامی
با موضوع حضرت رسول اکرم(ص)
📚 کتاب «درسهای پیامبر اعظم(ص)»
https://shop.khameneibook.ir/product/درسهای-پیامبر-اعظم-ص
📚 کتاب «پیامبر(ص)»
دفتر هشتم از مجموعهی ۴۰ جلدی رهنامه
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-پیامبرصلیالله-علیه-و-آله-و-سلم-ره-نامه-8
📚 کتاب «نبوّت»
دفتر ششم از مجموعهی ۴۰ جلدی رهنامه
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-نبوت-ره-نامه-6
@KhameneiBook
📌 روز #بعثت تحقیقاً بزرگترین روز در تاریخ بشریت است. روز ولادت برجستهترین و شریفترین مفاهیم و ارزشهاست. بعثت نبی اکرم (علیه الصلاةوالسلام) یک حرکت عملی بود تا بشر را از یک سو به سرمنزل کمال فردی، روحی و معنوی، و از سوی دیگر به تعالی زندگی اجتماعی و اصلاح وضع جوامع برساند. مسئله این است که در بعثت
پیغمبر، آنچه به مردم هدیه شد، فقط تعدادی مفاهیم خشک و ارائهی طریقی که رهروی در آن نیست و کسی زمام امور مردم را در آن راه در دست ندارد، نبود. از لحظهی اول، این بعثت در وجود خود آن بزرگوار و سپس در روح و جان و در عمل مؤمنین به این پیام، تحقق یافت و جاهلیت، از لحظهی اوّل، از این پیام ضربه خورد و با آن مقابله کرد. این خصوصیت بعثت انبیاست.
#نام_احمد_نام_جمله_انبیاست
📚 برشی از کتاب «درسهای پیامبر اعظم (ص)»
@KhameneiBook
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📚 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «معبد زیرزمینی» منتشر شد
🔹️در هجدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با محوریت حماسه مجاهدت مقنّیهای یزدی، تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «معبد زیرزمینی»، رمانی برگرفته از زندگی شهید «غلامحسین رعیت رکنآبادی» صبح امروز (پنجشنبه) در روستای رکنآباد میبد یزد منتشر شد.
🖼 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
✏️ بسمه تعالی
✏️ موضوع این رمان تازه و مبتکرانه است، نگارش آن هم شیرین و جذاب است. پرداختن به بخشهای حاشیهئی ولی مهم و تاثیرگذار دفاع مقدس کار لازمی است که نویسندهی این رمان شیوا از عهدهی آن برآمده است. استفاده از مقنّیهای یزدی را شهید صیاد شیرازی چند بار مطرح کرده بود و ماها از آن مطلع بودیم، اما اهمیت و ظرافت و دشواری آن به گونهئی که در این کتاب تشریح شده برای ما و دیگران امثال ما معلوم نبود. رحمت و رضوان خدا بر این هنرمندان کلنگ به دست.
📝 شهریور ۴۰۲
💻 Farsi.khamenei.ir
📌 مرادت اینجاست
📚 همهجا زمزمهی ورود امام خمینی بود. نهایتا روز یازده بهمن اعلام شد فردا حضرت امام به ایران میآیند.
...
تاب ماندن در این مکان را نداشتم؛ بی قرار بودم. عدهای از رفقا مثل آقای غفاریان و صابریفر رفته بودند تهران به پیشواز امام. من دل تو دلم نبود. نمیدانستم فردا چه خواهد شد. آیا اجازهی ورود به هواپیمای امام داده خواهد شد یا نه؟ بیتاب بودم. شب سختی بود. انتظار، اضطراب و خوشحالی و نگرانی، همه چیز باهم یکی شده بود.
صبح که شد، آمدم مغازه و آقای مقدسزاده تلویزیون آورد و برنامه شروع شد. تلویزیون داشت امام را نشان میداد و هواپیما نشسته بود که ناگهان تصویر امام رفت و تصویر شاه آمد روی صفحهی تلویزیون. ظاهراً در ساختمان تلویزیون درگیری شده بود و برای لحظاتی اختیار تلویزیون افتاده بود دست شاهدوستها. به قدری عصبانی شدم که میخواستم تلویزیون را بردارم پرت کنم داخل خیابان. بعداً فهمیدم خیلیها این کار را کردند و با دیدن تصویر شاه تلویزیون را زمین زدهاند.
... وسط روز تصمیم گرفتم بروم دیدار امام. آمدم سراغ رجبزاده؛ بعد هم برادرم آقا رضا و پسرم محسن را خبر کردم و راه افتادیم...
در تهران همهی اینها را بردم خانهی پدر خانمم و فردا صبحش رفتیم دیدن امام. مقابل مدرسهی علوی ایستاده بودیم که آقای خامنهای آمدند؛ خیلی هم عجله داشتند؛ دنبال کار مهمی بودند؛ ولی ایستادند و احوالپرسی کردند و گفتند: مرادت همینجا است.
آن روز امام را دیدم، بهترین لحظات عمرم بود و هست.
برشی از کتاب #متولد_چهل_و_دو
https://shop.khameneibook.ir/کتاب-متولد-چهل-و-دو
@KhameneiBook
📚 برشی از کتاب «صورت و سیرت انقلاب اسلامی»
در بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
📝 «دو خصوصیت از خصوصیات استثنایی این انقلاب را مطرح میکنم که همین دو خصوصیت، بیشترین تأثیر را در وجههی این انقلاب در دنیا داشت؛ همچنانکه بیشترین تأثیر را در پیروزی و ماندگاری انقلاب در کشور اسلامی داشت. همین دو خصوصیت بود که با گذشت چندین سال، هنوز موجب شده است که در گوشه و کنار عالم، به پیروی از این انقلاب و در پرتو آن، از سوی کسانی حداقل حرکات و تحولات و تلاشهایی انجام بگیرد.
یکی از این دو خصوصیت، عبارت بود از این که مبنای این انقلاب، ارزشهای دینی و اخلاقی و معنوی بود و خصوصیت دیگر این بود که انقلاب بر پایهی اراده و خواست مردم در تشکیل و ادارهی حکومت باقی ماند.
یعنی پس از پیروزی انقلاب، اهمیت نقش مردم از آنها سلب نشد و به عنوان یک عنصر برای انقلاب باقی ماند. این دو خصوصیت، در انقلاب ما وجود دارد.»
https://shop.khameneibook.ir/product/صورت-و-سیرت-انقلاب-اسلامی
#دهه_فجر
#روایت_انقلاب
@KhameneiBook
این #حسین کیست که عالم همه دیوانهی اوست
این چه شمعی است که جانها همه پروانهی اوست
🎉 میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام تبریک و تهنیت باد.
♦️ بیتی از #محتشم_کاشانی با دستخط #رهبر_معظم_انقلاب
#انتشارات_انقلاب_اسلامی
@KhameneiBook
🎉 ما ميلاد امام حسين(عليهالسلام) را جشن ميگيريم. اين را بايست بدانيد اين جشن فقط براى اين نيست كه خداى متعال روزى به خانوادهاى كه مورد ارادت ما هستند، يک فرزندى داد؛ آنها خوشحال شدند، ما هم حالا داريم خوشحالى آنها را بعد از چند قرن تكرار ميكنيم. حسينبنعلى(عليهالسلام) شخصيّتى است كه اين ملّت و همهى ملّتهاى مسلمان و همهى انسانهاى مبارز و متحرّک در سطح جهان با شناسايى اين شخصيّت و بزرگداشت او و فهم و درک رويّهى او در زندگى، ميتوانند همهى مشكلاتشان را حل كنند؛ اين اعتقاد ماست.
📚 برشی از کتاب آفتاب در مصاف
@KhameneiBook
📚برشی از کتاب «امام خمینی(قدّسسرّه)»
دفتر چهاردم از مجموعهی ۴۰ جلدی رهنامه
♦️ عصر امام خمینی
📝 پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تحوّلی ژرف در ارتباطات بینالمللی از دو نظر به وجود آورد: اوّل اینکه هیمنهی دو ابر قدرتِ آن روز دنیا را در رابطهشان با دولتهای ضعیف جهان، شکستی سخت داد و ابّهتی را که به مرور در چشم ملّتها و دولتها به دست آورده بودند، بشدّت تضعیف کرد. دوّم آنکه به ملّتها دلگرمی و شجاعت بخشید و جرئت و گستاخی در مقابله با دولتهای دست نشانده را به آنان تزریق کرد.
... همهی چشمهای تیزبین، از همان آغاز تشخیص دادند که با پیروزی این انقلاب عظیم عصر جدیدی در مناسبات عالم پدید آمده است. این عصر را باید «عصر امام خمینی» نامید و ویژگی آن، عبارت است از بیداری و جرئت و اعتماد به نفس ملّتها در برابر زورگویی ابرقدرتها و شکستن بتهای قدرت ظالمانه و بالندگی نهال قدرت واقعی انسانها و سر برآوردن ارزشهای معنوی و الهی.
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/امام-خمینی-قدس-سره
@KhameneiBook
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معرفی کتاب «حماسه امام سجاد(ع)»
مشتمل بر گفتارهایی از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی مبارزات سیاسی-فرهنگی امام سجاد(ع)
♦️ مقطع ۳۴ سالهی امامت حضرت سیّدالسّاجدین علیّبن الحسین(ع) که از عصر عاشورا آغاز شد به تبع حادثهی عظیم و تاریخساز عاشورا، مقطع مهمّی از این دوران ۲۵۰ ساله است. این نکته گزاف نیست که از رهگذر این دورهی سخت امامت، عاشورا در تاریخ ماندگار شد و حماسه و حرکت حسینی که در کربلا به خاک و خون کشیده شد، به نهضت حسینی تبدیل گردید. امّا متأسّفانه این حرکت سیاسی از سوی جامعهی اسلامی به درستی شناخته نشد.
روش و هدایت امام زینالعابدین(علیهالسّلام) در دوران دهشتبار و اختناقآمیز بنیامیّه موجب شد جمعیّت کم و جریان ضربهدیدهی تشیّع و نیروهای انقلابی در اندکزمانی به جمعیّتی انبوه و کارآمد بدل شود و کار به جایی رسد که کمتر از چهل سال بعد از شهادت آن حضرت، جریان قوی و فراگیر تشیّع موفّق به سرنگونی حکومت بنیامیّه گردد.
بنابراین میتوان گفت یکی از فصول مهم و سرنوشتسازِ دوران مبارزات ائمّه(علیهمالسّلام) مربوط به عصر امامت امام سجّاد (علیهالسّلام) میباشد.
📌 ثبت سفارش:
https://www.shop.khameneibook.ir/product/حماسه-امام-سجاد-علیهالسلام
@KhameneiBook
📝 اگر کتاب #جهاد_تبیین را خواندهاید
کتاب #مجسمه را هم بخوانید.
📚 کتاب جهاد تبیین
در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
https://shop.khameneibook.ir/product/جهاد-تبیین-در-اندیشه-ی-حضرت-آیت-الله-العظمی-خامنه-ای
📚 کتاب مجسمه
شب ظلمانی شاهنشاهی به روایت حضرت آیتاللهالعظمی سیّدعلی خامنهای
https://shop.khameneibook.ir/product/مجسمه
@KhameneiBook
📝 آن روز به ما ميگفتند شما برويد لولهنگ بسازيد؛ آفتابههاى گلىاى كه آن وقتها ميساختند؛ يعنى آفتابهى حلبى هم نه! ما حتّى دستهى بيل را هم از خارج وارد ميكرديم؛
... برنامهريزانِ آن وقت افتخار هم ميكردند! سال ۴۴ يا ۴۵ در مشهد به ديدن دوستى رفته بوديم و تصادفاً يكى از نمايندگان مجلس شوراى ملّى آن روز هم به اين جلسه آمده بود. دورهى جوانى و پرشورى ما بود و از وابستگى و تسلّط بيگانگان و اينگونه مطالب حرفهايى زديم؛ بىتوجّه به اينكه اين آقا نمايندهى مجلس است. نمايندهى مجلسِ آن وقت - يعنى كسى كه دربار ليست داده بود كه ايشان بايد نمايندهى فلانجا شود؛ آنوقت كه انتخابات نبود - در جواب من يک مقدار با تفرعن و تكبّر و اخم و تخم حرفهايى زد؛ از جمله اينكه گفت شما چه ميگوييد و به چه چيزى اعتراض ميكنيد؟ امروز اروپاييها و غربيها مثل نوكر دارند براى ما كار ميكنند. ما نفت داريم، پول داريم، پول ميدهيم و آنها كارگر مايند و مثل نوكر دارند براى ما كار ميكنند! اين، منطق يک نمايندهى مجلسِ آن روز است! دورهى انحطاط كه ميگويم، يعنى اين. فكر اين بود كه ما چرا توليد كنيم؟ چرا بسازيم؟ چرا ياد بگيريم؟ ما در خانههاى خود مثل آقاها مينشينيم، برايمان مىآورند و وسايل لازم را در اختيار ما ميگذارند؛ ما هم پول نفت داريم، ميدهيم و زندگى اشرافى ميكنيم. اين، منطق آن روزِ يک دولتمردِ در سطح بالا بود. فرهنگ حاكمِ آن روز بر دستگاههاى ادارهكنندهى كشور، همين بود؛ لذا آن صد سال، دورهى انحطاط ماست.
📚 برشی از کتاب مجسمه
https://shop.khameneibook.ir/product/مجسمه
@KhameneiBook