🎤 دکتر عراقچی، عصر امروز در گفتگو با KHAMENEI.IR: حد و مرزی برای دفاع از خودمان نداریم!
🔹من فکر میکنم که ما ثابت کردیم که هیچ حد و مرزی در عزم ما برای دفاع از خودمان وجود ندارد؛ این را، هم در جنگ هشتساله با رژیم صدّام ثابت کردیم، هم در مقابله با دشمنیهای آمریکا در طول سالهای گذشته... از وجب به وجب که هیچ، از سانت به سانت این خاک و وطن خودمان دفاع خواهیم کرد؛ از آرمانهای جمهوری اسلامی دفاع خواهیم کرد و پای همهی این آرمانها ایستادهایم؛ این را فکر میکنم که همهی دنیا دیده؛ نمونهی اخیرش هم عملیّات وعدهی صادق ۱ و ۲ که با قاطعیّت اجرا شد و جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران قدرتمندانه پای همهی تبعاتش هم ایستادند.
🔍 در ادامه بخوانید:
khl.ink/f/58089
🎤 دکتر عراقچی، عصر امروز در گفتگو با KHAMENEI.IR: وعدۀ صادق ۱ و ۲ پیشران سیاست خارجه بود
🔹 دیپلماتها پشتشان گرم است بهاصطلاح به قدرت داخلی؛ البتّه این قدرت داخلی، هم میتواند قدرت نظامی باشد، هم قدرت اقتصادی باشد، هم قدرت سیاسی باشد، هم قدرت گفتمانی باشد... همهی اینها است که یک دیپلمات را قوی میفرستد در صحنه و به دیپلماسی بهاصطلاح قدرت میدهد که بتواند اهداف خودش را جلو ببرد. البتّه در حین حرکت، خود دیپلماسی هم میتواند تولید قدرت بکند... عملیّات وعدهی صادق ۱ و ۲ که دیگر جلوهی کامل قدرت جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خودش بود که به نظر من یک موتور پیشرانِ پیشبرندهی سیاست خارجهی ما است و خواهد بود، انشاءاللّه.
🔍 در ادامه بخوانید:
khl.ink/f/58089
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حد و مرزی برای دفاع از خودمان نداریم!
🎤 دکتر عراقچی، عصر امروز در گفتگو با KHAMENEI.IR: من فکر میکنم که ما ثابت کردیم که هیچ حد و مرزی در عزم ما برای دفاع از خودمان وجود ندارد؛ این را، هم در جنگ هشتساله با رژیم صدّام ثابت کردیم، هم در مقابله با دشمنیهای آمریکا در طول سالهای گذشته... از وجب به وجب که هیچ، از سانت به سانت این خاک و وطن خودمان دفاع خواهیم کرد؛ از آرمانهای جمهوری اسلامی دفاع خواهیم کرد و پای همهی این آرمانها ایستادهایم؛ این را فکر میکنم که همهی دنیا دیده؛ نمونهی اخیرش هم عملیّات وعدهی صادق 1 و 2 که با قاطعیّت اجرا شد و جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران قدرتمندانه پای همهی تبعاتش هم ایستادند.
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/58089
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توانایی ایران را برای دفاع از خودش برای کشورهای عربی تشریح کردیم
🎤 دکتر عراقچی، عصر امروز در گفتگو با KHAMENEI.IR: در این سفرها ما مواضع قطعی جمهوری اسلامی ایران را نسبت به مسائل منطقه و نسبت به دفاع از خودش و دفاع از محور مقاومت بصراحت ارائه دادیم... و همینطور توانایی ایران برای دفاع از خودش و توانایی ایران برای زدن ضربهی متقابل به کسانی که قصد تهاجم به ایران را داشته باشند، برای همهی اینها تشریح شد... ما تهدیدی برای همسایگان خودمان در منطقهی خلیج فارس و فراتر از آن به حساب نمیآییم. حساب رژیم صهیونیستی جدا است، حساب قدرتهای خارج از منطقه جدا است، ولی در سیاست همسایگی که از دولت گذشتهی شهید رئیسی شروع شد، ما کاملاً جدّی هستیم و لذا یک دیپلماسی کاملاً همهجانبهای را ما در این سفرها پیش بردیم که فکر میکنم نتایج خودش را هم نشان داد.
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/58089
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وعدۀ صادق ۱ و ۲ پیشران سیاست خارجه بود
🎤 دکتر عراقچی، عصر امروز در گفتگو با KHAMENEI.IR: دیپلماتها پشتشان گرم است بهاصطلاح به قدرت داخلی؛ البتّه این قدرت داخلی، هم میتواند قدرت نظامی باشد، هم قدرت اقتصادی باشد، هم قدرت سیاسی باشد، هم قدرت گفتمانی باشد... همهی اینها است که یک دیپلمات را قوی میفرستد در صحنه و به دیپلماسی بهاصطلاح قدرت میدهد که بتواند اهداف خودش را جلو ببرد. البتّه در حین حرکت، خود دیپلماسی هم میتواند تولید قدرت بکند... عملیّات وعدهی صادق ۱ و ۲ که دیگر جلوهی کامل قدرت جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خودش بود که به نظر من یک موتور پیشرانِ پیشبرندهی سیاست خارجهی ما است و خواهد بود، انشاءاللّه.
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/58089
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فیلم کامل گفتگوی عصر امروز دکتر عراقچی، وزیر امور خارجه با KHAMENEI.IR
🔹 حد و مرزی برای دفاع از خودمان نداریم!
🔹 توانایی ایران را برای دفاع از خودش برای کشورهای عربی تشریح کردیم
🔹 وعدۀ صادق ۱ و ۲ پیشران سیاست خارجه بود
🔍 متن کامل گفتگو را بخوانید:
khl.ink/f/58089
🔹در معرفی کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
📚 روایت تسخیر؛ جامع، خواندنی و قابل اعتماد
🔹آبان امسال (۱۴۰۳)، چهل و پنج سال از واقعهی تسخیر سفارت آمریکا میگذرد و البته جای تعجب دارد که چرا تا سال گذشته، هنوز یک اثر تحقیقی و روایی خوب از واقعهی مذکور، با چاشنی روایت از زاویهی دید ایرانی، وجود خارجی نداشت. اگر کتابهایی که بهعنوان خاطرات برخی دانشجویان پیرو خط امام منتشر شده -در قالب خودنوشت یا مجموعه مصاحبه- کنار بگذاریم، عملاً از سوی جامعهی درگیر ایرانی، روایت دیگری از واقعهی تسخیر تولید نشده است.
🔹این شگفتی و تعجب، زمانی افزونتر میشود که بدانیم، دهها کتاب از سمت طرف دیگر ماجرا، در قالبهای گوناگون تحلیلی، خاطرهای و... منتشر شده است که در تعداد و تبلیغات، به هیچوجه با کارنامهی طرف مقابل قابل مقایسه نیست.
🔹با این حال، میتوان بر این حجم از شگفتی و تعجب، تاحدودی غلبه کرد، هنگامی که بدانیم در سال گذشته، به ناگاه، و در سکوت کامل خبری، بالاخره کتابی به زبان فارسی و از زاویهی نگاه یک محقق ایرانی منتشر شده است که میتوان آن را جامعترین، تحقیقیترین و تحلیلیترین اثر –تا به اینجا- درباره واقعهی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران بدانیم...
🔍متن کامل را از اینجا بخوانید
khl.ink/f/58122
🔹پرونده تحلیل و بررسی کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
📚روایتی از چگونگی نگارش کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»
🔹تسلط نویسنده به زبان انگلیسی و مهارتش در یافتن اسناد خارجی موجود در پستوهای فضای مجازی، بخشی از کمکاری نهادهای موظف به پشتیبانی سندی را جبران کرد. گاه برای رمزگشایی از یک اسم رمز، هفتهها به کاوش و تطبیق زیرکانه اسناد پرداخت. معاضدت برخی از همکاران دارای روحیه جهادی هم بیتأثیر نبود و برغم موانع مذکور خروجی کار، بهتر از انتظار شد...
🔹محصول پیش رو مملو از نکات نویافته است و دیدن حوادث در بستر زمان آنها، کتاب را به اعتباری رسانده است که مطمئنم هر خوانندهای و با هر سلیقه، از خواندن کتاب رویگردان نخواهد شد. خاصه آنکه مطالعه آن مرا به یاد روش رهبر معظم انقلاب در روز استیضاح بنیصدر انداخت. پرهیز از بهتان به دشمنان و حتی تبرئه کردن آنها در برخی اتهامات مشهور، در کنار بیان استدلال محکم و متکی بر اسناد برای اثبات حرف مبنایی انقلاب اسلامی.
🔍 متن کامل را از اینجا بخوانید
khl.ink/f/58126
🔹در معرفی کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
📚 روایت جامع ایرانی
🔹اینها، همهی آن چیزی است که تار و پود کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» را تشکیل میدهد که مخاطب را با خود به دالانِ تاریخی آن سالها میبرد...
🔹اینکه در بازه بهمن ۱۳۵۷ تا آبان ۱۳۵۸ در ذهن آمریکاییها چه میگذشت؟ تیمها و طیفبندی سران آمریکا ناظر به موضوع ایران و طرحهای در حال اجرایشان برای آن چه بود؟ سیا ایران را چگونه فهم میکرد و مهمترین منابع اطلاعاتی در ایرانِ تازه انقلاب کرده چه کسانی بودند؟ در مقابل ایرانیها نگاهشان به آمریکا چه بود؟ چه اتفاقاتی در این بازه زمانی رخ داد و به چه نتایجی منجر شد؟ بازیگران اصلی چه کسانی بودند؟ دانشجویان خط امام هویتشان چه بود و از چه مسیری به ایده تسخیر سفارت رسیدند؟
🔹«ایستگاه خیابان روزوِلت» نه ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸، بلکه در واقع سیر تاریخی مداخلات و فعالیتهای اطلاعاتی سیا در ایران از پیش از انقلاب تا تسخیر سفارت و پس از آن سیر تحولات ۴۴۴ روزی است که با آزادی گروگانها در دی ۱۳۵۹ به پایان میرسد.
🔍متن کامل را از اینجا بخوانید
khl.ink/f/58134
🔹️|یادداشت|
📚 ایستگاه خیابان روزوِلت؛ کتابی تراز اول در جنگ روایتها
🔹یکی از مهمترین وقایع در تاریخ انقلاب اسلامی تسخیر سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان پیرو خط امام بود که از ۱۳ آبان ۱۳۵۸ تا ۳۰ دی۱۳۵۹ به طول انجامید و تأثیرات قابل توجهی در عرصه بینالمللی بر جای گذاشت. این اقدام انقلابی که از سوی حضرت امام خمینی (ره) به انقلاب دوم موصوف شد دارای زمینهها، ابعاد و آثار بسیار قابل تأمل و عبرت آموزی است که تبیین آنها از جهت روشنگری برای نسل جوان و آینده کشور و نیز مردم آزادیخواه جهان دارای اهمیت فوقالعاده است.
🔹موضوعاتی از جمله:
تاریخچۀ نفوذ و دخالتهای آمریکا از دهه سی شمسی تا پیروزی انقلاب اسلامی
حمایتهای همه جانبه از نظام طاغوتی و ضدمردمی پهلوی در مقابله با مبارزات مردم ایران
سوء استفاده و غارت گسترده منابع اقتصادی ایران
ترویج فرهنگ منحط غربی برای تخدیر جوانان ایرانی
تبدیل سفارتخانه به مرکز جاسوسی آمریکا در منطقه
تلاش برای جلوگیری از پیروزی انقلاب اسلامی و پناه دادن به دیکتاتور مخلوع پس از فرار از کشور
توطئه چینی برای شکست انقلاب اسلامی با حمایت از گروهکهای ضد انقلاب پس از بهمن ۱۳۵۷
محتوای اسناد و مدارک به دست آمده از جاسوسخانه آمریکا
میتواند، دستمایۀ تحقیقات مستند و معتبر متعددی برای نشاندادن چهرۀ کریه آمریکا در نظر عموم مردم جهان گردد. با توجه به اینکه مؤسسات و نهادهای فرهنگی استکباری در طول سالهای گذشته از طریق فیلم و کتاب و مستندهای متعدد سعی وافری در تحریف ماجرای تسخیر سفارت آمریکا به کار بستهاند، و از طرفی لزوم تبیین حقیقت این ماجرای حماسی، حداقل دو رشته فعالیت ضروری است
اول: اطلاع رسانی و ترویج محتوای اسناد به دست آمده از سفارت آمریکا در تهران
دوم: روایت مستند، دقیق، و مبتنی بر حقیقت از این ماجرا
🔹کتاب ایستگاه خیابان روزولت که به کوشش محققانۀ جناب آقای محمد محبوبی در زمستان ۱۴۰۲ منتشر شدهاست را میتوان بهترین اثر متقن و معتبر و جامع تولید شده در این موضوع تاکنون دانست.
🔹ویژگیهای خاص عبارتند از:
روایت ماجرا با جزئیات و ترتیب تاریخی
نثر روان، جذاب و خواندنی
تحلیل مبتنی بر واقعیت
اتخاذ رویکرد اقناعی بجای رویۀ تبلیغی
افزودن پانوشتهای توضیحی
انضمام هشتاد صفحه تصویر و سند
همچنین کتاب میتواند منبعی مفید برای تولیدات محصولات فرهنگی و رسانهای برای جبران خلأ تبیین این واقعۀ مهم باشد.
🔍 متن کامل را از اینجا بخوانید
khl.ink/f/58143
🎤 گفتوگو با نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»
💬 تاریخ تسخیر لانه جاسوسی، منطقه محروم تاریخنگاری است
🔹 حضرت آیتالله خامنهای اخیراً پس از مطالعهی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» -روایتی از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با استفاده از اسناد به دست آمده از سفارت- در تقریظی از این کتاب و نویسنده آن تقدیر کرده و آن را «گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب» دانستند که «باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم قدردانی شود».
🖥 به همین مناسبت رسانه KHAMENEI.IR گفتوگویی تفصیلی داشته است با آقای محمد محبوبی، نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت». آقای محبوبی انگیزه اصلی خود را از نگارش این کتاب، تولید «روایت ایرانی» از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پس ۴۵ سال از وقوع آن میداند.
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
https://khl.ink/f/58147
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | ایستگاه خیابان روزلت، کتابی مسلح به فشنگ استدلال
🎤 گفتگو با آقای رضا سیفاللهی عضو شورای مرکزی دانشجویان پیرو خط امام و از فعالان اصلی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران
🖼 در مراسم رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🖥 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تسخیر سفارت، واکنشی به سالها دخالت آمریکاییها در امور داخلی کشور بود
🎤 گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین خزایی،مدیر موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی و ناشر کتاب
🖼 در مراسم رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🖥 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | گزیدهای از سخنان آقای عباس سلیمینمین، پژوهشگر تاریخ معاصر در مراسم صبح امروز رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🖥 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | شرح چهار رکن برای شکر نعمت یک کار عظیم در حوزه تاریخ نگاری انقلاب اسلامی
📢در سخنان آقای مهندس حسین محمدی، معاون دفتر رهبر معظم انقلاب، در مراسم صبح امروز رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
🔹 نعمت تولید این کتاب، کمک بزرگی میکند در جهت پیشبرد استراتژی اصولی نظام یعنی بازدارندگی فعال در مقابل آمریکا
🔹 روایت شنیده نشدهای از پیام امام خمینی به دانشجویان انقلابی تسخیرکننده لانه جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🖥 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | سخنان آقای محمد محبوبی، نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»، در مراسم صبح امروز رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب
✏️ رهبر انقلاب: باید از نویسندهی کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت قدردانی شود
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت | متن کامل گفتگو
🖥 Farsi.Khamenei.ir
تحلیل و تبیین
🔹در معرفی کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
📚 فاصله گرفتن از تاریخ نگاری شعاری در ایستگاه خیابان روزولت
🔹از منظرهای مختلفی میتوان به کتاب "ایستگاه خیابان روزولت" توجه کرد. اولاً این کتاب از تاریخنگاری شعاری فاصله گرفته است. این یکی از امتیازات مثبت این کتاب است که تلاش کرده یک روایت عالمانه و غیر سوگیرانه و غیر شعاری را از یک اتفاق تاریخی ارائه دهد. واژهها و فریادهای شعاری در این کتاب کمتر دیده میشوند و اتفاقاً تلاش شده روایتهای متعدد و مستند را ارائه دهد. این ویژگی مخاطب را مجاب میکند که این روایت را هم حداقل بشنود.
🔹بهعنوان مثال روایتی که این کتاب از تسخیر سفارت آمریکا در ۲۵ بهمن، تسخیر اول، مطرح میکند کار جدیدی است. نویسنده این احتمال را مطرح میکند که ممکن است سه گروه در این موضوع دخیل بوده باشند. این احتمال در آثار دیگر دیده نمیشود. بهصورت متعارف گفته میشود که چریکهای فدایی خلق این کار را انجام دادند؛ اما پژوهشگر در این کتاب تلاش کرده که روایتهای دیگری را هم بیاورد که اتفاقا روایتهای دقیق و کمترشنیدهشدهای هستند. بنابراین اولین ویژگی کتاب بیان مستند، علمی و غیر شعاری و پرداختن به اضلاعی از این اتفاق خاص است که کمتر به آنها پرداخته شده و کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند.
🔹نکته دیگری که این کتاب را کمی از کتابهای دیگر در این حوزه متفاوت میکند، این است که برخلاف سایر کتابهایی که در این حوزه تابهحال تولید شده، مثل کتاب «تسخیر» نوشته خانم ابتکار یا «ایران و ایالات متحده» نوشته آقای موسویان، روایت این کتاب به دنبال رفع سوء تفاهم نیست. تمرکز کتابهایی که مطرح شد، بیشتر به رفع سوء تفاهم و اتفاقی جلوه دادن تسخیر است. اما این کتاب اصلا این مسیر را دنبال نکرده است. کتاب ایستگاه خیابان روزولت به دنبال یک روایت کامل و دقیق از ماجرا است و چیزی را پنهان نمیکند.
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🔍متن کامل را از اینجا بخوانید
https://khl.ink/f/58153
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت مصداق یک «قول سدید» است و آثار آن در آینده بیشتر مشخص خواهد شد
👆 این کتاب، یک کتاب مادر است و میتواند برای نسل جوان و نوجوان مناسبسازی شود
🎙سخنان آقای رضا سیفاللهی، عضو شورای مرکزی دانشجویان پیرو خط امام و از فعالان اصلی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، در مراسم صبح روز گذشته رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🖥 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | امتیاز کتاب ایستگاه خیابان روزولت این است تلاشی برای رفع سوء تفاهم بین ایران و آمریکا نیست
👆 سخنان آقای دکتر حسین محمدی سیرت پژوهشگر مسائل سیاسی، در مراسم صبح روز گذشته رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
🖼 متن گفتار | پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🖥 Farsi.Khamenei.ir
تحلیل و تبیین
🔹وقتی کاریکاتوریستها راوی میشوند!
📚 چرا روایتهای غرب آمریکایی از تسخیر لانۀ جاسوسی تصویر تحریفشده از واقعیت هستند
🔹«آرگو» نه یک اتفاق، بلکه بخشی از فرایند روایت تاریخ از زاویهی دید آمریکایی بود. زاویهی دیدی که بر یک نگاه فلسفی استوار است: تمدن غرب در معرض هجوم ستیزهجویانی قرار گرفته است که بویی از مدنیت و دنیای مدرن نبردهاند. این خلاصهی تمامعیار نگاه غرب به شرق بهطور عام و جهان اسلام بهطور خاص در یک قرن اخیر است. هر آنچه مربوط به این بافتار جغرافیایی است بر مبنای این نگاه تحلیل و بررسی میشود. فرقی هم نمیکند که تسخیر سفارت آمریکا در تهران باشد یا تسخیر و غصب یک سرزمین و بیرون راندن فلسطینیان از موطن خویش.
🔹 مهمترین ویژگی در روایت آمریکایی از ایران و تقاطعهای تاریخی ایران و آمریکا گفتن قصه نه از اول بلکه از نیمهی آن است. این دقیقاً همان خصوصیتی است که در روایت امپراطوری رسانهای و فرهنگی غرب از فلسطین هم رخ میدهد. تعریف کردن تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا از میانهی قصه فقط در این نگاه محدود و بسته باقی میماند که ایرانیان خشمگین بهدلیل امتناع آمریکا از عودت شاه سابق ایران که صرفاً بهدلیل مسائل پزشکی به آمریکا پناه آورده بود، از دیوارهای سفارت آمریکا در تهران بالا رفتند و برخلاف همهی شیوهنامهها و اصول بینالمللی آنجا را اشغال کردند؛ بربریت محض و یک حرکت غیرمتمدنانه!
🔹در چنین رویکردی به موضوع است که حتی رسانههای جدیتری مانند آتلانتیک هم با این عبارات با موضوع برخورد میکنند: «جمهوری اسلامی از بدو تولد انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ به دیپلماسی گروگانگیری پرداخته است.» گویی این حادثه و رویداد، یکباره و در خلأ رخ داده و هیچ عقبه و سابقهای نداشته است. تسخیر نه حاصل خشم انقلابی مردم ایران، بلکه بادی بود که آمریکاییها از ابتدای دههی ۳۰ شمسی در ایران کاشتند و طوفانش را ۲۸ سال بعد در خیابان روزوِلت تهران درو کردند.
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🔍متن کامل را از اینجا بخوانید
https://khl.ink/f/58149
🔹چگونه دشمن در جنگ روایتها تاریخ را وارونه جلوه میدهد؟
📚 باختگرایی در برابر روایت فتح
🔹راه مقابله با روایت «باختگرایی»، تقویت روایت «فتح» است. ما پیروزیها و موفقیتهای خودمان را متأسفانه نتوانستیم به شکل درست و مؤثر روایت کنیم و این فضایی فراهم کرد که روایتهای دشمن بر بخشهایی از مردم اثرگذار شود. این بدین معنی نیست که ضعفها و نقصها و قصورها و تقصیرها را نادیده بگیریم. مهم این است که آن نگاهی که دشمن دنبال ترویج آن است تا امید و انگیزه برای هرگونه تلاش و مبارزه برای بهبود و پیشرفت را از ما سلب کند غالب نشود. در این خصوص نیازمند نگاه راهبردی در مدیریت فرهنگی هستیم. البته در طی این سالها محصولات فرهنگی، هنری و رسانهای زیادی در بخشهای گوناگون تولید و عرضه شده که برخی از آنها بسیار اثرگذار بوده است. اما گاهی به نظر میرسد این محصولات با نگاهی راهبردی معطوف به میدانهای اصلی مواجهه و چالشهای کلیدی و نیازهای مخاطبان تولید نشدهاند و طبعا اثرگذاری زیادی هم ندارند. گاهی هم محصولات ساخته شده از کیفیت لازم برخوردار نبودهاند. از سطحینگری و نگاه کمی در این مسیر باید پرهیز شود. اهداف و راهبردهای دشمن در میدان فرهنگ را باید دقیقا بشناسیم و متناسب با آن طراحی و برنامهریزی کنیم.
🖼 پرونده کتاب ایستگاه خیابان روزولت
🔍متن کامل را از اینجا بخوانید
https://khl.ink/f/58165
🎤در روایتگری تاریخ لانه جاسوسی آمریکاییها خیلی موفقتر از ما بودند
👈#ایستگاه_خیابان_روزولت یک کار اسنادی، مورد وثوق و بدون اغراق است
🎙گفتوگو با دکتر حسن بهشتیپور، تحلیلگر مسائل سیاسی در تحلیل و بررسی کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»
💬آمریکاییها در روایتگری تاریخی در این موضوع خاص خیلی موفقتر از ما بودند. کتابهای متعدد نوشته شده است. من به عنوان یک پژوهشگر میتوانم به شما بگویم حداقل ۷۰ تا ۸۰ کتاب جدی راجع به این موضوع نوشته شده است. تازه بعضی از اینها افراد مستقیماً به این موضوع پرداختهاند؛ گری سیک، معاون وزیر خارجه وقت، کتاب مهمی تحت عنوان «همه چیز فرو میریزد» نوشته که به فارسی منتشر شده. همچنین همیلتون جردن که رئیس کارکنان کاخ سفید بود، کتابی به فارسی چاپ کرده تحت عنوان «بحران» اگر اشتباه نکنم. میخواهم بگویم روایتگری آمریکاییها خیلی وسیع است. اما در دانشجویان مسلمان پیرو خطّ امام، تا آنجایی که من بررسی کردم، فقط خانم ابتکار یک کتاب نوشت که به انگلیسی نوشته و بعد به فارسی ترجمه شده. و یکی هم آقای دکتر یزدانپرست که استاد دانشگاه شیراز است و اقتصاد خوانده، خاطراتش را چاپ کرده است. بعضیها مثل آقای عبدی و آقای اصغرزاده فقط مصاحبه کردند ولی کتاب ننوشتند. در واقع، خیلی کمکاری در این زمینه شده است. دانشجویان مسلمان پیرو خطّ امام که ننوشتند، افرادی هم که نوشتند، به عنوان یک پژوهشگر میگویم واقعاً مأیوسکننده است. تنها کتابی که من سراغ دارم و واقعاً اسنادی و پژوهشی نوشته شده، کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» آقای محبوبی است. این آقای دکتر محبوبی انصافاً خیلی کار کرده و من هم سعی کردم در حد وسعم به تولید این کتاب کمک کنم. این کتاب مورد وثوق است و اسنادی دارد و زحمت زیادی روی آن کشیده شده تا حرف بیربط زده نشود و اغراق نشود.
🔍 متن کامل گفتوگو
https://khl.ink/f/58138
🖼 پرونده تحلیل و بررسی تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب #ایستگاه_خیابان_روزولت
📹 نماهنگ | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»
💬 روایتی از چگونگی نگارش کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»
💬تسخیر لانه جاسوسی با حمایت امام(ره) به انقلاب دوم تبدیل شد
💬فاصله گرفتن از تاریخنگاری شعاری در ایستگاه خیابان روزولت
💬تاریخ تسخیر لانه جاسوسی، منطقه محروم تاریخنگاری است
💬باختگرایی در برابر روایت فتح
💬 روایت تسخیر؛ جامع، خواندنی و قابل اعتماد
💬 «کتابی تراز اول در جنگ روایتها»
💬 وقتی کاریکاتوریستها راوی میشوند
💬 تسخیرکنندگان لانه، نگران تکرار ۲۸مرداد بودند
💬 اسناد لانه جاسوسی باید رمزگشایی و تبیین شود
💬 روایت جامع ایرانی
💬کرسیهای استعمار شناسی راه بیاندازیم
💬مظلومیت ملت ایران در نگارش تاریخ محسوس است
🎤گفتوگو با آقای محبوبی نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»
🎤گفتوگو با آقای رضا سیفاللهی
🎤گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین خزایی
💻 Farsi.Khamenei.ir