🎤 #تحلیل_و_تبیین | خدمت دولت سوریه به ایران در دفاع مقدس به روایت آمارها
👈یک کمک حیاتی که بیعوض نماند
🔹با آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۹۸۰ و محدودیت عراق برای صادرات نفت از خلیج فارس، صادرات نفت این کشور از ۳ میلیون و ۲۴۷ هزار بشکه در روز در سال ۱۹۷۹ به ۲ میلیون و ۴۸۲ هزار بشکه در روز در سال ۱۹۸۰ کاهش یافت. پس از خلیج فارس، مهمترین راه صادرات نفت عراق از طریق خط لولهی سوریه بود که نفت را به دریای مدیترانه میرساند. دولت سوریه برای حمایت از ایران در جنگ تحمیلی و البته به این بهانه که حق امتیاز ترانزیتی که از عراق دریافت میکند برای پرداخت هزینهی نگهداری خط لوله کافی نیست، ابتدا صادرات نفت از این خط لوله را به ۲۵۰ هزار بشکه در سال ۱۹۸۱ کاهش داد و سپس در آوریل سال ۱۹۸۲ این رقم را به صفر رساند. این روند تا پایان دفاع مقدس ادامه داشت.
🔹برآوردها نشان میدهند در اثر انسداد خط لولهی عراق-مدیترانه توسط دولت وقت سوریه، ۹۱ میلیارد و ۱۰۴ میلیون دلار درآمد بالقوهی نفتی صدام از دست رفت. این رقم معادل ۴۶ درصد از کل درآمد نفتی بالقوهی از دست رفتهی عراق در طول جنگ تحمیلی است. فریدمن و کارش (۱۹۹۳) در مورد آثار اقتصادی جنگ ایران و عراق بر این کشور مینویسند: «عراق از یک کشور مرفه با حدود ۳۵ میلیارد دلار ذخایر ارزی خارجی در ۱۹۸۰ به کشوری با ۸۰ میلیارد دلار بدهی خارجی، زیرساختهایی از هم پاشیده و اقتصادی در تنگنا در سالهای پس از جنگ تبدیل شد.»
💻 در پی بیانات رهبر انقلاب درباره این موضوع، رسانه KHAMENEI.IR در گزارشی با نگاهی به آمارهای رسمی، محاسبات و برآوردها اهمیت خدمت دولت سوریه به ایران در دفاع مقدس را مورد واکاوی قرار داده است.
🔍متن کامل گزارش را بخوانید:👇
khl.ink/f/58744
🎤 #تحلیل_و_تبیین | نقض آشکار حاکمیت سوریه توسط رژیم صهیونیستی و حقوق بینالملل
🔹رژیم صهیونیستی در حالی تجاوز به سوریه را با توجیه خلع سلاح پیشگیرانه انجام میدهد که به اذعان بن سائول، گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل در زمینه ارتقای حقوق بشر و مبارزه با تروریسم، هیچ مبنای پذیرفتهشده حقوقی مطابق قواعد بینالمللی برای خلع سلاح پیشگیرانه وجود نداشته و این یک بدعت آشکار توسط رژیم صهیونیستی در نادیده انگاشتن بنیانهای اساسی حقوق بینالملل است که بیش از یک دهه توسط این رژیم در سوریه ادامه داشته است.
🔹حاکمیت و تمامیت ارضی، از ارکان بنیادین و اساسی در ساختار حقوق بینالملل به شمار میآیند که پایه ها و چارچوبهای این نظام حقوقی را شکل میدهند و نه بر اساس اراده یا تفاسیر برخی دولتها، بلکه بر اساس اجماع یک جامعه بینالمللی قوام یافته است. از این رو باید تاکید شود که رژیم صهیونیستی یا آمریکا نمیتوانند با بازتعریف آن، خللی در مفاهیم و آثار مهم برآمده از آن ایجاد نمایند.
💻 در پی بیانات رهبر انقلاب درباره این موضوع، رسانه KHAMENEI.IR در یادداشتی به قلم دکتر عباسعلی کدخدایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو حقوقدان شورای نگهبان، از منظر منشور ملل متحد و حقوق بینالملل، تجاوز جنگی اخیر آمریکا و رژیم صهیونی به خاک سوریه و تصرف بخشهایی از سرزمین این کشور را بررسی کرده است.
🔍متن کامل یادداشت را بخوانید:👇
khl.ink/f/58764
تحلیل و تبیین
📣 #تحلیل_و_تبیین | مروری بر توصیههای رهبر انقلاب برای بازسازی بم
👈 تدبیر رهبر انقلاب برای بازسازی بم چه بود؟
🔹پنجم دیماه ۱۳۸۲، ساعت پنجونیم صبح، زلزلهی بم اتفاق افتاد. بلافاصله نیروهای امدادی وارد شهر شدند و کمکهای اضطراری که از روز اول شروع شده بود، تقریباً یک ماه ادامه داشت. همان روز رهبر انقلاب پیام دادند و گفتند: «بر همهی دستگاههای مسؤول در استان کرمان و در مرکز لازم است که با همهی توان و با سرعت به یاری مردم زلزلهزده بشتابند و وسایل مورد نیاز را بهخصوص با توجه به فصل سرما برای آنان فراهم کنند.»
🔹روز هشتم حضرت آقا سرزده تشریف آوردند و از مناطق مختلف شهر بازدید کردند. آقا برای سرکشی و اینکه در این چند روز چه اقداماتی صورت گرفته است آمده بودند. علاوه بر خصوصیت سیاسی و فرهنگی بودن آقا، باید خصوصیت اجرایی بودن و آگاهی به موضوعات اجرایی و مدیریتی را هم به خصوصیات ایشان اضافه کنیم. دوران رئیسجمهوری باعث شده است که ایشان به مسائل اجرایی نیز اشراف کاملی داشته باشند. این خصوصیت را میتوان در سفرهای استانی که میروند هم مشاهده کرد. اینگونه نیست که دو روزه به استانی بروند و برگردند، بلکه به عمق مسائل مینگرند. در سفرهای استانی برای اینکه بدانند در استان چه خبر است، معمولاً، هم با مردم صحبت میکنند و هم با مسئولان. سفر بم نیز همینگونه بود.
🖥 به مناسبت ۵دیماه سالگرد سفر رهبر انقلاب به بم، رسانه KHAMENEI.IR گفتاری از مهندس محمد سعیدیکیا، رئیس وقت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و از مسئولین اصلی بازسازی شهر بم، دربارهی برخی اقداماتی که رهبر انقلاب برای تسریع در بازسازی بم انجام دادند را بازنشر میکند.
🔎 متن کامل گفتار را بخوانید👇
khl.ink/f/28513
💻 رئیسجمهور در گفتگو با KHAMENEI.IR به تشریح جلسه امروز خود با رهبر انقلاب پرداخت؛
👈 دغدغه اصلی: تورم، کنترل قیمتها و حل مشکل معیشت مردم/ میتوانیم همهی مشکلات و معضلات کشور را حل کنیم.
💬 دکتر پزشکیان:
هر موفقیتی در کشور به خاطر انسجام و هماهنگی بوده است. مشکلات مملکت با وحدت، راحتتر قابل حل است.
💬 یکی از بزرگترین دغدغههای این جلسهمان با رهبر انقلاب، تورم و روند قیمتهاست و اینکه چگونه هم ارزش پول ملی را حفظ کنیم و هم معیشت مردم را حل کنیم.
💬 باید با هدفمندی، یارانهها باید به دست مصرفکنندهی نهایی برسد. تیمی برای بررسی روند قاچاق سوخت و رسیدن یارانهها به مصرفکنندهی نهایی تشکیل شده است.
💬 دغدغه دیگر رهبر انقلاب ارتباط با کشورهای همسایه است که در حقیقت خودشان یک قدرتیاند، ولی دیگر زیر پرچم آمریکا نیستند و میتوانند مستقل عمل بکنند و این برای بهبود اقتصاد، اهمیت دارد.
💬 چند روز بعد از اینکه مشکل تأمین انرژی کشور را با رهبر انقلاب مطرح کردم، وقتی آمدم دیدم چراغهای اتاقشان نصفش خاموش است.
💬 اگر همه در مصرف برق و انرژی صرفهجویی کنند و دو درجه پایین بیایند، خیلی کارها میتوانیم انجام بدهیم و این امکانپذیر است، هیچ فشاری هم به مردم وارد نمیشود.
💬 قدم اول در حل مسائل کشور، وفاق و وحدت داخلی است. اگر ما با هم وحدت و انسجام و وفاق داشته باشیم، هیچ مشکلی نیست که نتوانیم حل کنیم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رئیسجمهور در گفتگو با KHAMENEI.IR: بحث تورم، ارزش پول ملی و معیشت مردم، مهمترین دغدغههای جلسه با رهبر انقلاب بود
💬 دکتر پزشکیان: امروز نیز دغدغههایی که مطرح شد و بحثهایی که با مقام معظم رهبری داشتیم، طبیعتاً یکی از بیشترین دغدغهها الان موضوع تورم و روند قیمتها است که از مشکلات کنونی جامعه است و اینکه چگونه باید ارزش پول ملی را حفظ کنیم و معیشت مردم را بهبود بخشیم از دیگر محورهای گفتوگو بود.
💬 همچنین، مسائلی مانند فقرزدایی و ایجاد عدالت در کشور نیز مورد بحث بود. مقام معظم رهبری نیز پیشنهاداتی داشتند. ما در حال انجام اقداماتی هستیم که به وحدت و انسجام بین قوا و خدمترسانی به مردم بازمیگردد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیسجمهور: تلاش داریم یارانهها به دست مصرفکننده نهایی برسد / دغدغه دیگر، ارتباط اقتصادی با کشورهای همسایه است
💬 دکتر پزشکیان در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
💬 در رابطه با معیشت مردم، میخواهیم کاری کنیم که یارانهها با هدفمندی به دست مصرفکننده نهایی برسد. در حال تلاش هستیم تا یارانههای دولتی در حوزه برق، گاز، نان، آب، گوشت و مرغ به شکلی هدفمند و موثر توزیع شود. باید این مشکلات را رفع کنیم و این وظیفه ماست.
💬 تیمهایی که مسئولند، روند را گذاشتیم بررسی بکنند و حتماً هم جلوی روند این قاچاق سوخت و ... را خواهیم گرفت. و این رسیدن یارانه به دست مصرفکننده نهایی هم جزو دغدغههای مقام معظم رهبری بود که داریم روی آن کار میکنیم.
💬 دغدغه دیگر رهبر انقلاب ارتباط با کشورهای همسایه است که در حقیقت خودشان یک قدرتیاند، ولی دیگر زیر پرچم آمریکا نیستند و میتوانند مستقل عمل بکنند و این برای بهبود اقتصاد، اهمیت دارد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیسجمهور: بر حل مشکلاتی که باعث بیعدالتی میشود متمرکز هستیم / جلسات منظم برای معیشت و مسکن محرومین داریم
💬 دکتر پزشکیان در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
💬 ما اکنون روی چند مسئله که باعث بیعدالتی در جامعه شده است، متمرکز شدهایم. یکی از این مسائل، معیشت محرومین است. امروز نیز در شورای عالی تأمین اجتماعی تصمیم گرفته شد موضوعات مختلف مانند مسکن، آموزش، سلامت و تغذیه محرومین بهصورت هفتگی یا دو هفته یکبار بررسی شود.
💬 در زمینه مدارس، نهضتی را آغاز کردهایم تا کمبود کلاسها و مدارس در سراسر کشور، بهویژه در مناطق محروم، با مشارکت مردم، خیرین و اقدامات دولتی، در مدت یک سال برطرف شود. ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیسجمهور: در ملاقات اول که مشکل تأمین انرژی را خدمت رهبری مطرح کردیم، بار دوم دیدم ایشان نصف چراغهای اتاقشان را خاموش کردهاند/ با صرفهجویی انرژی میتوان معیشت مردم را بهبود بخشید
💬 دکتر پزشکیان در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
💬 وقتی مشکل تأمین انرژی را با مقام معظم رهبری مطرح کردیم، در دیدار بعدی متوجه شدم که ایشان چراغهای اتاق را نصفش را خاموش کردهاند و گفتند: «ما روشنایی را کاهش دادهایم.» این موضوع بسیار مهم بود، زیرا اگر مردم کشور نیز صرفهجویی کنند، میتوانیم منابع حاصل از این صرفهجویی را به معیشت، اشتغال، حقوق و تأمین نیازهایی مانند گندم اختصاص دهیم.
💬 اگر بتوانیم ۲۰ میلیارد دلار از محل صرفهجویی انرژی تأمین کنیم، بسیاری از پروژهها را بدون فشار به مردم اجرا خواهیم کرد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رئیسجمهور: قدم اول در حل مشکلات، وفاق و وحدت داخلی است
💬 دکتر پزشکیان در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
💬 از ابتدا نیز گفتهام و همچنان معتقدم که قدم اول برای حل مشکلات، وفاق و وحدت داخلی است. آنچه ما را از پیشرفت بازمیدارد، اختلافات و دعواهای داخلی است.
💬 اگر با رهبری، سیاستها و اهداف همسو شویم و به یک جهت مشخص حرکت کنیم، میتوانیم همه مشکلات را حل کنیم. مردم باید باور کنند که تمام تلاش ما برای خدمت به آنهاست. وقتی این موضوع در عمل ثابت شود، حمایت مردم را خواهیم داشت و دشمن نخواهد توانست آسیبی به ما برساند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
24.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل - رئیسجمهور در گفتگو با KHAMENEI.IR به تشریح جلسه امروز خود با رهبر انقلاب پرداخت؛
👈 دغدغه اصلی: تورم، کنترل قیمتها و حل مشکل معیشت مردم/ میتوانیم همهی مشکلات و معضلات کشور را حل کنیم.
📥 خبر | سایت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 #تحلیل_و_تبیین | بررسی مسئله تولید و حل مشکلات اقتصادی کشور
👈 چرا تولید کلید مشکلات اقتصادی کشور است؟
🔹طی سالهای اخیر مسئله تولید به صورت مکرر توسط رهبر معظّم انقلاب مورد تاکید و توجه قرار گرفته است. بهطور مثال، ایشان در دیدار با اعضای محترم هیئت دولت چهاردهم فرمودند: کلید مشکلات اقتصادی کشور در تولید است؛ طرفِ عرضه. اگر ما بتوانیم تولید را پیش ببریم، مسئلهی تورّم حل میشود، مسئلهی اشتغال حل میشود، مسئلهی ارزش پول ملّی حل میشود.
🔹تولیدی که می تواند برای کشور خلق قدرت کند و دارای اهمیت است، تولیدی است که با محوریت صنایع کارخانه ای، ارزآور و دارای زنجیره ارزش منطقه ای محقق می شود. در واقع تمرکز باید روی صنایعی باشد که اولا کارخانه ای بوده و می تواند منجر به اشتغال و فعال سازی دیگر بخش های تولیدی شود؛ ثانیا بتوان از محل صادرات آن ارزآوری داشت و ثالثا بتوان با محوریت آن، با کشورهای مختلف و هدف، زنجیره ارزش شکل داد و در محیط بین المللی نقش آفرینی کرد.
🔹رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت شعار امسال، سال «جهش تولید با مشارکت مردم» در یادداشتی به قلم آقای محمد امینی رعیا، کارشناس اقتصادی به بررسی مسئله تولید و حل مشکلات اقتصادی کشور پرداخته است.
🔎 متن کامل یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/58883