🔴 چرا مادر کیان راه پدر مهسا امینی را دنبال نکند؟!
🔹پدر مهسا امینی آمد چندین دروغ گفت، وقتی دروغ هایش عیان شد مطلق هیچ هزینه ای نداد، چرا مادر کیان راه پدر مهسا امینی را دنبال نکند و قتل فرزندش را به نظام نسبت ندهد؟! دلبستگی به نظام که ندارد، با خود خیال میکند اینگونه تصویر فرزندش را دنیا خواهد دید، اگر بپذیرد شهید شده نهایتا استاندارخوزستان میخواهد به او سری بزند
#پایان_مماشات
بحران درگیری مردم با مردم و شکاف اجتماعی و کینه ی همسایه از همسایه جدی است، تا این شکاف عمیق تر نشده است باید به این غائله خاتمه داد و به هر شکلی کار را فیصله داد! امشب عکس های محل شهادت دو بسیجی شهید مشهد را دیدم، بر روی کرکره دو مغازه نوشته شده بود شریک قاتل و این تقابل مردم با مردم است، اگر نگران سوریه شدن ایران هستیم امروز زمان #پایان_مماشات است.
✍علی سلیمانی
#شهید_امنیت
#سکوتخواصوواکنشدیگران!
📌کار ما به جایی رسیده است که کی روش مربی پرتقالی تیم ملی و مقتدا صدر با آن همه اعوجاج! واکنش نشان می دهند و اغتشاش را محکوم می کنند اما خواص خزیدند در پستو و از سنگ صدا در می آید اما از اینها اصلا!🤔
؛﷽
❌ توی مشهد اغتشاشگران داعشی گلوی #دانیال_حسین_زاده و #حسین_زینال_زاده را بریدند.
شعار آزادیِ این فواحش داعشی یعنی هرزگی و بی قانونی
⚠️ما را از پخش این تصاویر ببخشید.
نه قصد ارعاب داریم و نه ترویج باطل
فقط معرفی حقایق وقایع
#داعش_وطنی
#پروژه_سوری_سازی
#سید_علیرضا_آل_داود
⭕️📺 پخش مستند «غیررسمی ۵»
شنبه ساعت ۲۱ شبکه افق
یکشنبه ساعت ۲۰ شبکه مستند
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ وقتی عاملین آشوبها و خسارتهای جانی و مالی آبان ۹۸ از جمله رئیسجمهور و خصوصا وزیر کشور وقت راست راست در مملکت قدم میزنند با من از برخورد با اغتشاشگران چیزی نگویید.
در جریان گوساله پرستی، موسی (علیهالسلام) که به میان بنی اسرائیل بازگشت؛ اول از تنبیه خواص شروع کرد بعد رفت سراغ مردم!
🌐 twitter.com/raefipur_fa/status/1592953136087695360?s=19
⛅️ پسیننگار ⛅️
مدعا:
⭕️ اول باید «اختلاسها» را از بین برد، سپس با «بیحجابی» مقابله کرد!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر بتوان مقابله با بیحجابی را متوقف بر رفع همهی اختلاسها کرد، چرا کارهای دیگر را متوقف بر رفع همهی اختلاسها نکنیم؟ مثلا چرا «نوشیدن آب» را متوقف بر رفع همهی اختلاسها نکنیم؟ و بگوییم: اول باید «اختلاسها» را از بین برد، سپس با «تشنگی» مقابله کرد و آب نوشید! یا چرا «رعایت قوانین رانندگی» را متوقف بر رفع همهی اختلاسها نکنیم؟ و بگوییم: اول باید «اختلاسها» را از بین برد، سپس از مردم انتظار داشت که در جاده از سمت راست حرکت کنند!
خب اگر فرداروزی به جای «وجود اختلاس در کشور»، ادعا شد که بیحجابی به خاطر «آسفالت نبودن برخی معابر» یا هر مشکل دیگر است، چه؟
مگر وجود مشکل در کشور تمامبشو است به این زودیها؟! (بسیاری از مشکلات کنونی جامعه هم ریشه در مشکلات اخلاقی و روحی دارد که ولنگاری اخلاقی یکی از عوامل ایجاد مشکلات روحی است).
تا زمان رفع همهی این مشکلات، چند فرد به فحشا کشیده و چند خانواده از هم پاشیده خواهد شد؟ مسئولیت بچههایی که خانوادههایشان از هم پاشیده، به عهدهی کیست؟
وقتی نظام «خانواده» از هم بپاشد، به طور طبیعی «جامعه» نیز از هم خواهد پاشید؛ اصلا آن زمان دیگر چیزی از جامعه باقی میماند که از رفع مشکلات احساس خوشبختی کنیم؟!
وقتی کسی قانون میشکند و برای آن آگاهانه یا ناآگاهانه توجیه مسخره میآورد، یعنی تمام فسادهای اقتصادی هم اگر رفع شود، آگاهان باز هم بهانهای برای موجه جلوه دادن دلبخواهشان پیدا خواهند کرد (مانند آسفالت نبودن بعضی معابر!) و ناآگاهان را نیز میتوان با مغالطات دیگر در مسیر نادرست قانونشکنی مستدام نگه داشت.
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
🔻 امام خامنه ای در دیدار جمعی از مردم اصفهان:
مسئلهی آب اصفهان مسئلهی مهمّی است. بنده هم دنبال این قضیّه بودهام. دوستان متعدّدی نامه نوشتند، ما هم ارجاع کردیم، دنبالگیری کردیم. اخیراً هم من دنبالگیری کردم. الحمدللّه مشغولند، یعنی کارهای خوبی دارد انجام میگیرد؛ پنج شش اقدام. حالا مثلاً ممکن است گفته بشود که بعضی از اینها بلندمدّت است، خب باشد، بالاخره دارد کار انجام میگیرد، دارد پیش میرود و انشاءاللّه حل خواهد شد. من حالا به مسئولین محترم دولتی که واقعاً تلاش هم میکنند، کار میکنند، سفارش میکنم در این زمینه هرچه ممکن است بیشتر تلاش کنند، هرچه ممکن است سریعتر کار کنند؛ یعنی واقعاً مردم #اصفهان شایستهی این هستند که ما شب و روز نشناسیم.
۱۴۰۱/۸/۲۸