🔸️ بازی دولت با سفره ملت / گراهای غلط وزارت اقتصاد به رئیسی
🔹پا فشاری دولت در حذف ارز ترجیحی این روز ها ابهامات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است ، ابهاماتی که حتی اگر اخبار مثبتی از وین نیز مخابره شود ، نمی تواند چندان امیدی را در دل مردم قرار دهد.
🔹دولت سید ابراهیم رئیسی در حالی متعهد به عدم افزایش قیمت کالا ها با حذف ارز ترجیحی است که یک حساب و کتاب سر انگشتی نیز می تواند نشان دهد که این اقدام قیمت اجناس مصرفی ملت را چندین برابر گران می کند.
🔹بی شک ارز ۴۲۰۰ فساد آمیز ترین و مضحک اقدام دولت روحانی بوده و میلیارد ها دلار از سرمایه ملی به واسطه این تصمیم در جیب مفسدین و نور چشمی ها رفته است اما در حال حاضر باید از دولت رئیسی پرسید که چگونه یک کارخانه که مواد اولیه خود را با ارز ۴۲۰۰ تومان خریداری می کند ، با حذف این ارز و استفاده از ارز نیمایی ، قیمت محصول خود را ثابت نگه دارد ؟ چگونه وقتی هزینه ساخت محصول پنج تا شش برابر افزایش یافته است ، تولید کننده با همان قیمت ارز ترجیحی باید محصول خود را وارد بازار کند؟
🔹جناب آقای رئیسی ، کوچکترین نگاهی به سابقه دولت های دو دهه اخیر به ما این مفهوم را می رساند که مقابله با کلاهبرداران ، دلالان و احتکارگران صرفا در چند برنامه تلویزیونی خلاصه می شود و اقدام عملی در این مورد صورت نگرفته است ، واقعیت امر این است که وزارت اقتصاد و دولت تعیین کننده و تصمیم گیرنده قیمت اقلامی که به دست مردم می رسد نیستند و امروز این دلالان و محتکران هستند که قیمت کالاهای مصرفی را در این مملکت تعیین می کنند.
🔹جناب رئیس جمهور ، حذف ارز ترجیحی و ساکت کردن قشر ضعیف جامعه با افزایش یارانه نقدی تنها یک پیامد را دارد و آن مرگ تدریجی معیشت مردم است، دولت شما اگر واقعا توانایی کنترل حباب ها و قیمت گذاری دلال ها را دارد چرا باید وضعیت قیمت خودرو و مسکن اینگونه باشد؟چرا باید به بهانه حذف دلال ها به دو منبع فساد و رانت این کشور اجازه افزایش قیمتمحصولات خود را بدهید و پا به پای قیمت کارخانه ها دلال ها نیز قیمت بالا ببرند؟
🔹آقای رئیسی ، کارشناسان معتقد بودند دولت حضرتعالی با افزایش قیمت خودرو به دنبال پرداخت بدهی خودروسازان از جیب ملت است ، حال نیز ظاهرا کسری بودجه را هم از جیب ملت می خواهید جبران کنید.
🔸امید است آبروی نظام که این روز ها به تصمیمات نه چندان کارشناسی شده برخی در وزارت اقتصاد گره زده شده با این دست اقدامات خدشه دار نشود.
هدایت شده از کافه شعر ☕️
💚سلام امام زمانم💚
پشت کوچه پس کوچه های انتظار
همان جا
که فاصله ها
کمی بیشتر است،
با شما،
به امید نگاه مهربانی
از سر لطف هستم...🥀
برای آمدن و رسیدن!
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ وَ الْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ وَ الْغَوْثُ وَ الرَّحْمَةُ الْوَاسِعَةُ وَعْدا غَيْرَ مَكْذُوبٍ
🌹🍃🌹🍃
#مناسبت
🥀 مقبره امیر کبیر
♦️شاید خیلی ها از محل دفن امیر کبیر مطلع نباشند. جنازه ایشان پس از ماه ها از شهادتش به حرم امام حسین منتقل ودر رواق شرقی (رواق العلما)خاکسپاری شد
🌹سالروز شهادت امیرکبیر
♦️امام خامنه ای: ۴سال برای دولت زمان کمی نیست، امیرکبیر آنهمه کار را در ۳سال صدارت انجام داد، امروز کشور به کارهایی ازجنس امیرکبیر نیازدارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف فدایی رهبر
*شستشوی کلیه ها*
با ۱۰۰۰ تومان، یا حتی کمتر کلیه هایتان را تمیز کنید
سال ها می گذرند و کلیه های ما با برداشتن نمک و هر باکتری ناخواسته ای که وارد بدنمان می شود در حال فیلتر کردنند.
به مرور زمان نمک در کلیه هایمان انباشته می شود و
نیاز به تن دادن / تحمل کردن برای مداوای تمیز سازی می شود.
چگونه این کار صورت می گیرد؟
آسان است، ارزان و برای انجام دادنش راهی ساده.
یک خوشه گشنیز بگیرید( برگ های گشنیز)
آن را تمیز بشویید. به تکه های کوچک ببرید و در یک ظرف بگذارید.
آب تمیز بریزید و ده دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود. بعد آن را صاف کرده و درون یک بطری تمیز بریزید.
و در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود.هر روز یک لیوان بنوشید و متوجه خواهید شد همه املاح و دیگر ناخالصی های انبار شده کلیه شما هنگام ادرار کردن به بیرون رانده می شوند و دفع می شوند.
شما خواهید دید پس از مدتی این تغییر را متوجه شوید!
*گشنیز*، به عنوان بهترین درمان برای پاک سازی کلیه ها و بهترین بخش داروی طبیعی شناخته شده است!
لطفا این اطلاعات را با دیگران سهیم شوید و کلیه هایتان را تمیز نگهداری کنید
تنها نخوانید.
▪️امروز *رهبر معظم انقلاب* به مدیر مسئول کیهان پیام فرستاده و گفته:
*«یادداشت امروز آقای محمد صرفی، یک آفرین دارد».👏*
این یادداشت آقای صرفی نویسندهی خوش ذوق، با سواد و بیادعای کیهان، درباره حاج قاسم که توجه رهبری را جلب کرده است
⬇️✒️✒️✒️✒️⬇️
ستاره قاسم در کهکشان راه خمینی(یادداشت روز)
چقدر خوب است که کودکان وقتی به دنیا میآیند کسی نمیداند سرنوشت چه تقدیری برای آنان رقم زده و تاریخ برای شانه نحیف برخی از این کودکانگریان، چه مأموریتی گرانسنگ تدارک دیده است. آری! اینگونه بود که دست فرعون بهرغم تمام دست و پا زدنهایش، به فرزند عمران و یوکابد نرسید و موسی دودمان طاغوت عصر خود را در نیل بر باد داد. و آن زمانی بود که از چشم دنیااندیشان و ظاهربینان کار مؤمنان به پایان رسیده بود؛ در پیش، امواج خروشان نیل بود و از پس، لشکر جرّار فرعون. اما تقدیر الهی چیز دیگری بود. پس فرمان آمد که ای موسی! عصای خود را بر دریا بزن ... و شد آنچه ناشدنی مینمود.
تابستان سال 1953 برای «دوایت آیزنهاور» سی و چهارمین رئیسجمهور آمریکا شیرین بود. ماموران سازمان CIA در تهران به فرستادگان و مزدوران بریتانیایی که دیگر کبیر نبود پیوستند و عملیات آژاکس را با موفقیت به سرانجام رساندند. دولت وقت با کودتا سرنگون شد و شاه لرزان و فراری دوباره بر تخت نشست. «آلن دالس» رئیس CIA اگر از آینده چیزی میدانست بدون شک پنج سال بعد، تیمی از ماموران خود را بار دیگر راهی ایران میکرد اما این بار نه به مقصد تهران بلکه به «قناتملک»، روستایی در دل کویر مرکزی ایران. به خانه ساده و محقر مشهدی حسن.
اما نه آیزنهاور و دالس میدانستند و نه حتی مشهدی حسن و فاطمه که آن کودکی که روز اول فروردین سال 1337 پا به زمین گذاشته و گریه میکند، چه آیندهای و مأموریتی در پیش دارد. فرزند سوم خانه بود و نامش را گذاشتند قاسم. انتخابی بهجا و نامی نیکو بود. این طفل شیرخوار و روستازاده گمنام، مأموریت داشت چیزهایی را قسمت کند. از این باب همه ما قاسم هستیم چرا که در زندگی چیزهایی را با دیگران و بین دیگران قسمت میکنیم. اما قرار بود او از همه ما و قاسمها، قاسمتر باشد.
دنیا معرکههای عجیب و غریب و شگفتیهای فرامحاسباتی کم ندارد. نقاطی به ظاهر بسیار دور و بیربط در گوشه و کنار کرهخاکی هستند که هیچ دستگاه محاسباتی و عقل و حتی خیالی نمیتواند میان آنها خطی برقرار سازد. وقتی مامور ساواک سال 1342 با ریشخند از آقا روحالله پرسید یارانت کجا هستند، آن مرد خدا که دلش از خورشید هم گرمتر و چشمهایش از برق آسمان گیراتر بود، با دلی آرام و قلبی مطمئن پاسخ داد؛ سربازان من در گهوارهها هستند. یحتمل مأمور مفلوک سازمان اطلاعات و امنیت کشور، پوزخندی زده و در دل یا زیر لب گفته باشد عجب آخوند خوشخیالی و چه خیالات خامی! نمیتوان به واکنش آن مأمور چندان خرده گرفت. آن روز قاسم سلیمانی پنج ساله بود، مهدی باکری و اسماعیل دقایقی 9 ساله، حسن باقری و ابراهیم همت هشت ساله، حسین خرازی شش ساله، احمد کاظمی، مهدی زینالدین و حسن تهرانیمقدم 4 ساله، محمود کاوه و علی هاشمی 2 ساله. کودکانی دور از هم، هر کدام در شهری و روستایی. آن ستارههای دور از هم در کهکشان راه خمینی. آنقدر دور که هیچ منجمی نمیتوانست پیشبینی کند روزی که چندان دور نیست این ستارهها در یک مدار قرار خواهند گرفت و چشم آسمان از نورشان روشن خواهد شد.
تازه این کودکان فرماندهان سپاه خمینی کبیر بودند و بسیاری از سربازان آنان حتی هنوز پای بر زمین، این «سیاره رنج» نگذاشته بودند. گفتیم فرمانده و سرباز! بگذار همینجا تکلیف این دو کلمه را روشن کنیم. میدانی چرا فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران که نامش لرزه بر اندام دشمنان میانداخت خود را همیشه سرباز میدانست و مینامید و وصیت کرد بر سنگ مزارش بنویسند سرباز قاسم سلیمانی؟ همان سربازی که چند روز پیش یک رسانه آمریکایی با کینهای عمیق نوشت سلیمانی شبه نظامیان عراق، لبنان و یمن (افغانستان و پاکستان و سوریه و فلسطین را جاانداخته) را به یک اتحاد راهبردی متصل و نیروی قدس را به نوعی ناتو تبدیل کرد.
در روزگاری که آدمها به دنبال نام هستند و برای خود لقب میسازند و میتراشند و برای محکمکاری سفارش میدهند، مردی که سرنوشت منطقه و بلکه جهان را تغییر داد، به او لقب «فرمانده سایهها»، «خردکننده داعش» و «قویترین مرد خاورمیانه» داده بودند و فرماندهان ارتش آمریکا به او حسادت میکردند، خود را سرباز میداند. ریشه ماجرا به همان پیرمرد طوفانی برمیگردد که بر صندلی ساده حسینیه جماران مینشست و آرام سخن میگفت و دنیا را به لرزه درمیآورد. قاسم شاگرد مکتب حضرت روحالله بود. همان که بنیانگذار انقلابش میخواندند، مرد قرن، سیاستمدار عصر، تغییردهنده جهان و تاریخ و... البته که همه اینها بود اما وقتی یکی از مریدا
نش فریاد زد؛ «ما همه سرباز توئیم خمینی، گوش به فرمان توئیم خمینی»، باز ساده اما از روی عقیده و منطبق با عمل خویش گفت؛ «نه من سرباز توام و نه تو سرباز من. همه سرباز خداییم انشاءالله.»
آدمهای خوب کم نیستند و کم ندیدهایم. شاید ما هم آدمهای خوبی باشیم چرا که گاهی کارهای خوبی میکنیم. بخشی از شادی و وقت و توانایی و پول خود را با عدهای قسمت میکنیم. شاید برخی خوبتر باشند و از قوه قهریه خود نیز برای خوب بودن و خوبی کردن استفاده کنند. مثلاً وقتی میبینند به کسی دارد ظلم میشود، سینه سپر کنند و وارد معرکه شوند. مأموریت قاسم تقسیم کردن بود. آرامش و امنیت و شادی و لبخند و در کنارش ترس و وحشت و اضطراب. آنچه قاسم را از دیگر خوبان سوا میکرد، آن بود که او اهل قناعت نبود. بله! قناعت همیشه هم چیز خوبی نیست. اگر در تقسیم خوبیها به دایره تنگ و حقیری در اطراف خود قناعت کنی، چنین میشود. قاسم آرامش و امنیت و لبخند را برای همه انسانهای روی زمین میخواست نه فقط برای اهالی قناتملک و کرمانیها و ایرانیها. برای او فرقی نداشت که این زن و مرد و کودک چه زبانی دارند، چه آیینی و خطوط جغرافیا آنان را چگونه تقسیم کرده است. امنیت و آرامش و لبخند حق همه بود و وحشت و اضطراب حق همه آنهایی که آن حق را از دیگران سلب کرده بودند. اینجاست که قاسم را میتوان در دو شمایل دید. شمایلی نرمتر از حریر و دلنازکتر از کودکان که گویی هنوز کودکی پنج ساله در قناتملک است. همانقدر دل کوچکی دارد. از ته دل میخندد و مثل ابربهارگریه میکند. و شمایلی دژم و غضبناک که گویی خدای جبار و منتقم به او مأموریت داده است تا بندگان طاغی و خونریزش را به دست او هلاک کرده و راهی دوزخ سازد.
خیابانهای شلوغ و تاریک ما برای نام تو حقیر و کوچکاند. روزی ستارهای بزرگ و پرنور کشف میشود و نام تو را بر آن خواهند گذاشت. بلندمردا! نامت بلند باد که آب و آتش در چشمان تو به هم میرسید و خوشا بحال آنانکه در روزگار رجعت بار دیگر آن چشمهای پرفروغ را میبینند و میانشان نور تقسیم خواهیکرد.
*محمد صرفی*
*🌷شهید علیمحمدی؛ اولین دکترای فیزیک ایران و اولین شهید هستهای ایران*
*۲۲ دیماه سالروز شهادت دانشمند شهید مسعود علی محمدی است . نام و یادش گرامی باد .*
*شهدای ترور*
*شهیدای هسته ای*
*هدیه کنیم صلواتی نثار ارواح مطهرشان*
*الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ*