🌶️آشپزی درخانہ🌶️
برنج لقمه ای
مواد لازم برای۲ نفر:
برنج ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
ماست ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز خلال شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۱/۲ عدد
فیله مرغ ۳ قطعه
هویج خلال شده بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.
قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.
و درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.
بعد برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیبزمینیهایی را که آبپز کردهاید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.
سپس یک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سیبزمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.
بعد ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.
دلیل چیدن سیبزمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایقها است که این قایقها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آنها تغییر رنگ ندهد.
بعد لقمههای قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
میتوان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابهای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمهای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
حالا فیلههای مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتیمتری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ترشي_بادمجان_شكم_پر
بادمجان 1كيلو سير 4 بوته هويچ 1 عدد نمك،فلفل زردچوبه بميزان لازم نعنا خشك 1 ق غ سركه بميزان لازم ابتدا سر بادمجونهارو جدا كرده ميشوريم داخل قابلمه مقداري اب ريخته ميزاريم روي حرارت تا بجوش بياد وقتي بجوش امد بادمجانهارو داخل اب جوش ريخته ميزاريم تا وقتي ك با دست چك ميكنيم نرم باشن بعد با كفكيرر بادمجونارو در اورده و روي توري ميزاريم تا آب اضافيشون گرفته بشه سير و هويچ رو پوست گرفته رنده يا نگيني خرد ميكنيم نمك و فلفل،زردچوبه و نعنا خشك رو اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم حالا بادمجونهارو از وسط ميشكافيمم از مواد داخل بادمجونها قرار داده و توي ظرف مورد نظر روي هم ميچينيم در اخر سركه رو روي بادمجونا ريخته و درشو بسته جاي خنك قرار ميدهيم .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#دسر بستنی
مواد لازم:
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱۱ ق غ
نشاسته ذرت ۶ ق غ
بستنی کیلویی کاکائویی ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو به مقدار لازم
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه یک بسته
پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی
طرز تهیه :
ابتدا شیر و شکر و پودر کاکائو و بستنی و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ و یکدست بشه . وقتی مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه . وقتی خنک شد بهش خامه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید داخل یخچال حدود ۵ الی ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .
تزیین دسر:
برای تزیین دسر ژله بستنی آلوورا درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_حلوا_رولتی
حلوارونسبتاداغ باپالت روی نون بستنی ب قطرنیم سانت میکشیم وتمام سطح ویکسان میکنیم.
طبق فیلم ب راحتی رول میشه
بعدازرول کردن دااخل فریزرب مدت ۲ ساعت قرار میدیم وباچاقوی تیز برش میزنیم
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#شیرینی_مربایی یا مشهدی
پودر قند .............. 100 گرم
روغن جامد ......... 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم ..... 60 گرم
شير .............. 60 گرم
وانيل ............. مقداری
تخم مرغ ...... 1 عدد
آرد ............. 600 گرم
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مقدار لازم
دمای فر:150 درجه سانتیگراد
زمان : 20 دقیقه
* روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم)
* به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
* بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
* خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
* خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
* بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم )
* در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد.
* بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
*با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.
دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد.
نکته های مهم :
1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.
2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.
3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است.
4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود.
5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.
6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.
7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود .
برای لایه میانی هم من از حلوای زعفرانی استفاده کردم از انواع حلواهامثل حلواشیر و....هم میشه استفاده کرد
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️