eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌸 #سلامتی بهترین داروی کمردرد ، فرسایش دیسک کمر و گردن #پای_مرغ است زیرا به تولید ماده ژلاتینی بین استخوان ها کمک میکند. @khane_ashpazzi
#خانه_داری #ترفند اگر چند دونه ميخك توى ظرف حبوبات بزاريد ديگه حشره نميزنه و مدت زمان طولانی ميتونين نگهداری کنین @khane_ashpazzi
#قنادی فرم دهی به خمیر شیرینی پزی با استفاده از ماکارونی پروانه 😍 خلاقیت حد و مرز نداره😍👍 @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
این دسر طعم و عطر فوق العاده ای داره که عاشقش میشین و از لایه های ژله قهوه و پودینگ قهوه تشکیل شده. ابتدا مطابق رسپی زیر ژله و پودینگتون و اماده کنید و بزارید خنک بشه. کف قالب و کمی با روغن جدا کننده چرب کنید و از ژله یه لایه داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که سطح روی ژله کمی حالت چسبندگی داشته باشه. در این زمان یک لایه پودینگ اضافه کنید و همین کار و ادامه بدین تا قالب پر بشه . 👈دوستان می تونید به جای لایه های پودینگ قهوه از پاناکوتای نسکافه یا حتی ژله بستنی قهوه استفاده کنید. . . ژله قهوه . . مواد لازم . پودر ژلاتین : ۱/۴ پیمانه آب سرد: ۸ قاشق سوپخوری قهوه آماده:۲/۵پیمانه شکر:۵ قاشق سوپخوری . . پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه. قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید . نکته 👈:برای اینکه ژله قهوه شفافتر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه . نکته👈:میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید. . پودینگ قهوه . . موادلازم: نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذاخوری آب سرد: نصف پیمانه شکر: 3 قاشق غذاخوری شیر: 3 پیمانه قهوه دم کشیده دلخواه: نصف پیمانه کره: 1 قاشق مربا خوری دارچین: 1 قاشق چایخوری . طرز تهیه: پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل میکنیم. قهوه دلخواه را اماده میکنیم. نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل میکنیم. داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود. سپس روی شعله متوسط میگذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین . روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه نکته: از هر قهوه یا نسکافه میتونید استفاده کنید. . . @khane_ashpazzi .
تزیین کتلت 🌸🌸🌸🌸 @khane_ashpazzi
#دوپیازه ارسالی آینازجون امروز بعد مدتها بیاد دوران بچگی هوس دوپیازه مامان جونم و کردم و خواستم بچه هامن وقتی بزرگ شدن یاد دوپیازه من بیفتن واما این شام ساده و خوشمزه و قدیمی من شامل دوتا سیب زمینی بزرگ آبپزشده و دوتا پیاز بزرگ ریزو سرخ شده هستش که سیب زمینی و گزاشتم آبپز شد و تو این مدت دوتا میاز بزرگ و خورد کردم و سرخش کردم بعد یه قاشق ربو بهمراه نمک و زردچوبه وفلفل تند تازه تفت دادم بعد سیب زمینی پخته رو جدا کوبیدم و له کردم و به مخلوط پیازم اضافه کردم بعد یه نارنج تازه آبش و گرفتم و بهش اضافه کردم دو دقیقه همه رو تفت دادم و بعد خاموش کردم خیلی زودو راحت شام ساده و مقوی و سالمم حاضر شد. @khane_ashpazzi
🚨تداخل های غذایی خطرناک : شیر و گوشت شیر و ماهی تخم مرغ و ماهی تازه سرکه با برنج سرکه با ماش خربزه و عسل سرکه با حلیم انار و حلیم فراوردهای لبنی و ترشیجات @khane_ashpazzi
اگر در خانه کیک درست میکنید برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف بهتر است2قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب می کند و مانع از چسبیدن کیک به ظرف می شود @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم: شیر 3پیمانه دنت بلوبرى 2عدد پودر ژلاتین 3قاشق غذاخوری شکر 5 تا 7 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی در صورت دلخواه ✍طرز تهیه: ابتدا ژلاتین رو روی یک پیمانه شیر ریخته.روی بخار کاری می زاریم، تا یکدست و روان بشه.اگه احساس کردید ژلاتین گلوله شده حتما از صافی رد کنید.شکر را روی بقیه شیر ریخته روی گاز قرار دهید.فقط در حدی که شکر حل بشه.احتیاج به جوشیدن نداره.بزارید خنک بشه.بعد مخلوط ژلاتین و شیر را اضافه کنید.بعد دنت ها رو بریزد. می تونید یک قطره رنگ خوراکی رنگ دسر هم بریزد.قالب را چرب کنید، مواد رو داخلش بریزد.در یخچال بزارید تا خودشو بگیره. @khane_ashpazzi
‌چگونه بفهمیم روغن به اندازه کافی داغ شده⁉️ کافیه یک سیخ یا یک قاشق چوبی رو داخل اون فرو کنید٬ اگر اطرافش حباب گرفت؛ روغن آمادست👌👌 @khane_ashpazzi