✅پاپ تن ماهی 😋
✍ مواد لازم:
تن ماهی یک قوطی
خیار شور خرد شده دو عدد
شوید ساطوری شده یک چهارم پیمانه
پیازچه دو ساقه ساطوری شده
سیب زمینی پخته رنده شده یک عدد متوسط
تخم مرغ پخته و رنده شده یک عدد
پنیر خامه ای یک ق غ
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
🍜 طرز تهیه:
تن ماهی را ابتدا درون یک ابکش بریزید تا روغنش گرفته شود سپس با چاقو ساطوری کنید سیب زمینی و تخم مرغ رنده شده را بهش اضافه کنید خیار شور را همین طور فقط خیار شور آب نداشته باشه شوید و پیازچه را هم اضافه میکنیم پنیر خامه ای را همراه ادویه ها اضافه کرده من یک ق سس مایونز هم به مخلوط اضافه کردم میتوانید این مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید می توانید این پاپ را به شکل گلوله توپی در دست فرم می دهید میتوانید به صورت قالبی استفاده کنید .
#پاپ_تن_ماهی #فینگرفود
@khane_ashpazzi
✅فرنی (با نشاسته) با یک دیزاین ساده و شیک😍
✍مواد لازم:
نشاسته : ۱ پیمانه
شکر : ۱.۵ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
شیر : ۴ پیمانه
آب سرد : ۱ پیمانه
خلال پسته یا بادام : به مقدار لازم
🍜 طرز تهیه :
برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حلشده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، با كفگیر روی آن خطی بكشید؛ اگر جای كفگیر باقی ماند، فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است.
فرنی که به این سبک تهیه میشود را هم به صورت سرد و هم داغ میتوان میل کرد .
#فرنی
@khane_ashpazzi
✅ انار پلو😋
یک عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده وقتی طلایی رنگ شد دو ق غ گشنیز خرد شده یا یک ق چ تخم گشنیز اضافه کنید ومخلوط کرده وسپس سه ق غ خلال پسته به همراه دو ق غ زعفران دم کرده ونمک وفلفل وادویه پلویی هم افزوده واگر دوست داشتید مقداری کشمش هم اضافه کرده(من کشمش نریختم واز تخم گشنیز استفاده کردم)
حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و دو پیمانه انار به موادتون اضافه کنید ومواد را کنار بزارید
سه پیمانه برنج خیس کرده را ابکش کنید ومواد را لابه لای برنج گذاشته ودم بگذاریدتقریبا بعد از بیست وپنج دقیقه غذا امادست.
💥 نکات :
✅من مقداری گوشت مرغ جدا پختم وتکه ای را با مواد لای برنج گذاشتم وتکه ای هم سرخ کرده وروی برنج گذاشتم
✅حواستون باشه این غذا زیاد روی حرارت نمونه چون میسوزه وحتما ته قابلمه نون یا سیب زمینی بذارید.
#انار_پلو
@khane_ashpazzi
✅ شیرینی مربایی 😋
✍ مواد لازم:
کره صد گرم
شکر یک چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
پیکینگ پودر دو ق چ
وانیل نوک ق چ
آرد تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
مارمالاد سیب به مقدار دلخواه
🍜طرز تهیه:
کره را به دمای محیط رسانده+ شکر و وانیل را بهش اضافه میکنیم، با همزن مواد رو مخلوط کرده کنار میگذاریم
زرده یکی از تخم مرغ ها رو نگه داشته و بقیه را با شیر مخلوط میکنیم خوب که هم زدیم و مواد تخممرغی یکدست شد هر دو مواد را قاطی هم میکنیم
آرد رابا پکینگ پودر الک کرده به مایع اضافه میکنیم (آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه)
به مدت بیست دقیقه به خمیر استراحت میدهیم بعد از استراحت خمیر، با کمک وردنه خمیر را به صورت مستطیل روی سطح کار برش میدهیم مایع مارمالاد را روی نصف خمیر گذاشته و نصف بعدی خمیر را روی مارمالاد میخوابونیم به این صورت همهی خمیر که تمام شد روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته خمیر آماده شده را روی سینی چیده و زرده تخم مرغی را که نگه داشته بودیم را با کمی زعفران و روغن مخلوط کرده و به کمک برس روی شیرینی ها میمالیم (از هر مغزی میتونید برای تزیین استفاده کنید. من از خلال بادام استفاده کردم)
شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ میپزیم در آخر چند دقیقه هم شعله بالایی فر را روشن کنید تا سطح شیرینی هم طلایی بشه
بعد از پخت،اجازه بدید تا شیرینیها خنک بشن و با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید.
#شیرینی_مربایی
@khane_ashpazzi
✅ كيك باقلوا (كيك شربتى)😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ درشت ٥ عدد
روغن مايع ١ليوان
ماست ١ليوان
شير نصف ليوان
آرد ٣ليوان
شكر ١ ليوان
بكينگ پودر ٢ق چ
وانيل١ق چ
هل ساييده ١ق چ
زعفران آبكرده ا ق غ
نمك يك پينچ
مواد لازم براى شهد :شكر١/٥ليوان
آب دو سوم ليوان
گلاب نصف ليوان
جوهرليمونوك انگشت
🍜 طرز تهیه:
اول از همه شهد رو آماده كنيد يعنى شكر و آب و گلاب رو روى حرارت بگذاريد بعد از ده دقيقه كه جوشيد جوهر ليمو رو بهش بزنيد و از روى حرارت برداريد( من توى شربت هم كمى زعفرون زدم) و كنار بگذاريد
تخم مرغهارو( اگر تخم مرغهاتون ريزه ٦ عدد استفاده كنيد) داخل ظرفى ريخته وانيل رو بهش اضافه كنيد و با همزن بزنيد بعد از اينكه كرم رنگ شد شكر رو اضافه و هم ميزنيم ، زعفران را هم افزوده و مخلوط مينماييم ، سپس روغن بعد ماست و شير رو افزوده و هم ميزنيم اينبار بجاى شير گلاب زدم ،هل ساييده و نمك را هم افزوده و پس از آن همزن برقى را كنار گذاشته و آرد رو كه قبلأ با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كرده ايم را به آرامى با ليسك به حالت دورانى به دستور اضافه و مخلوط مى نماييم،قالب رو چرب كرده و مايع كيك رو داخل قالب ميريزيم ، ( قالب من تفلون و اندازش ٢٥ در ٣٥ بود)و داخل فر از پيش گرم شده بمدت ٣٠ دقيقه ، دماى ١٧٠ درجه اجازه پخت ميديم ، اگر ديدين روى كيك هنوز رنگ نگرفته مدت زمان پخت رو كمى بيشتر كنيد، بعد از پخت كمى كه خنك شد بصورت لوزى يا مربع برش زده و شهد رو كه خنك شده روى كيكمون ميديم ، كيك باقلوايى تون آماده است
#کیک_شربتی
@khane_ashpazzi
#کته_کباب
👈 برای کباب تابه ای 300 گرم گوشت رو با یه دونه پیاز رنده شده (آب پیاز رو میگیرم ولی نه تا اون حد که گوشت خشک بشه) و نمک مخلوط میکنم و خوووب ورز میدم و به کمک کیسه فریزر شکل میدم و سرخ میکنم. حرارت رو کم میذارم که کبابها مغزپخت بشه. اینبار کبابهام رو به سیخهای کوچیک زدم و تو تابه چیدم.
👈برای کته زعفرانی هم وقتی کته میجوشه و شروع میکنه به قل زدن زعفران دم کرده رقیق اضافه میکنم. خیلی خوشگل و خوشرنگ میشه.
@khane_ashpazzi
✅ کیکگوشت 😋
✍مواد لازم خمیرکیک:
۴عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
۲ لیوان آرد الک شده
نصف لیوان روغن
۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر یا یک قاشث مرباخوری جوش شیرین
مقداری نمک و فلفل
🍜طرز تهیه:
تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد.
✍مواد میانی:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ مقداری (من نزدم)
نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم
پنیر پیتزا
🍜طرز تهیه :
مواد میانی مثل مایع ماکارونی
نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر ....بعد طلایی شدن روش اونوو روی شعلهپخش کن گذاشتم وبعد از چند دقیقهکه زیرشوچککردم ودیدم سرخ شده گذاشتم کمی سرد شد وآماده سرو ....
#کیک_گوشت
@khane_ashpazzi
✅ میرزا قاسمی 😋
بادمجانهارو روی آتیش کبابی کنید و بعد پوستشو بکنید و له کنید . سیر رو کمی تفت بدین بعد بادمجان رو بهش اضافه کنید . گوجرو با پوست بریزید داخل یه قابلمه و دو لیوان اب بریزید و بزارید بجوشه بعد هفت هشت دقیقه از اب جوش در بیارید و پوستشو راحت جدا کنید و خرد کنید و کمی در تابه تفت بدین و یک قاشق رب گوجه بهش اضافه کنید و بادمجان و سیرم با گوجه مخلوط کنید و بعد تخم مرغ هارو روی مواد بشکنید کمی که خودشو گرفت مخلوط کنید وغذا حاضره ادویه هم نمک و فلفل و زردچوبه !
میشه تخم مرغ رو هم نزد و درسته هم سرو کرد
✍مقدار مواد :
سه کیلو بادمجان
هشت عدد گوجه و سه قاشق غذا خوری رب گوجه
پنج عدد تخم مرغ
سه بوته کامل سیر
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
#میرزا_قاسمی
@khane_ashpazzi
✅کیکساده😋
شکر 200 گرم، آرد 300 گرم، تخم مرغ سه عدد درشت، روغن مایع 175 گرم، ماست 150 گرم بیکینگ پودر 1/5ق چایخوری، هل 1ق چایخوری، وانیل کمی، در صورتیکه دورنگ بخواهید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو با کمی از مواد مخلوط کنید در پایان کار شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا پفی و حجیم شوند سپس روغن مایع را اضافه کرده همزده وبعد ماستی که به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و در نهایت آرد بکینگ پودرو هل را که باهم مخلوط کرده بمواد تخم مرغ بیفزائید همزده تا حد مخلوط شدن مواد در قالب بیست و دو سانتی بریزید و در فر صد و هشتاد درجه به مدت سی دقیقه کمی بیشتر یا کمتر بپزید .
#کیک_ساده
@khane_ashpazzi
✅ ترشي يوناني 😋
✍مواد لازم:
قارچ دكمه اي سفيد ٢٥٠ گرم
فلفل دلمه اي سبز و قرمز و زرد هر كدام دو عدد
ذرت شيرين ٢٠٠ گرم
جوانه ماش يا گندم ١٠٠ گرم
سركه دو ليوان
زيتون سياه بدون هسته ١٥٠ گرم
زيتون سبز بدون هسته ١٥٠ گرم
روغن زيتون دو قاشق غذا خوري
پودر فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
🍜طرز تهیه:
ابتدا قارچ ها را در آب جوش ريخته و ٦ دقيقه ميپزيم و آبكش ميكنيم و اجازه ميدهيم كاملا سرد شود
داخل يك ظرف گود ميريزيم و فلفل ها را خلال كرده و به قارچ اضافه ميكنيم
ذرت شيرين، سركه و روغن زيتون را نيز اضافه ميكنيم و به همين صورت مابقي مواد به جز ماش
در آخر ماش را نيز اضافه كرده و به مدت دو روز توي يخچال ميگذاريم و بعد آماده سرو است. طعم اين ترشي عاليه پيشنهاد ميكنم مواد اوليه اش رو تهيه كنين و حتما درست كنيد.
#ترشی_یونانی
@khane_ashpazzi