#ذرت_مکزیکی 🌽🍨
ذرت شیرین
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن
کمی سس تند یا پودرفلفل تند
🌀قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید
@khane_ashpazzi
#کره_بادام_زمینی
بادام زمینی ۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
روغن کنجد یا کره ۱ ق غ
بادوم ها رو داخل فر یا روی اجاق گاز تفت میدیم تا جائیکه بوی بادوم بلند شه باید مواظب باشیم نسوزه بعد که خنک شد پوست اونا رو میگیریم با کف دست میسابیم تا پوستش جدا بشه بعد داخل غذا ساز یا میکسر میریزیم کمی میکس میکنیم نمک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی میکس کنیم تا که شکل خمیر بشه اونموقع کره یا روغن کنجد رو اضافه میکنیم و دوباره با میکسور ۵ دقیقه میکس میکنیم. بعد داخل ظرف در دار توی یخچال نگهداری میکنیم مدت زمان نگهداری اون حداکثر دو هفته هست
@khane_ashpazzi
خورتک قارچ وهویج بخارپز
مواد لازم:
قارچ …………………………… 400 گرم
هويج ……………………. 2 عدد بزرگ
پياز ……………………………. يك عدد كوچك
فلفل دلمه اي ……………….. 1/2 عدد
روغن زيتون…………………. 1 قاشق غذاخوري
نمك ، فلفل و زردچوبه …… به ميزان لازم
طرز تهيه:
كف ماهيتابه را با روغن چرب كنيد. بهتر است از ماهيتابه رژيمي استفاده كنيد. در صورت در دسترس نبود از ماهيتابه نچسب استفاده كنيد تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
پياز ، قارچ، هويج و فلفل دلمه را در ماهيتابه ريخته و نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد . زير حرارت را كم كرده و در ماهيتابه را بگذاريد و اجازه دهيد بخارپز شوند.
چون قارچ به اندازه كافي آب مي اندازد نيازي به اضافه كردن آب نيست و تا آب قارچ كشيده شود خوراك شما نيز آماده است.
@khane_ashpazzi
#پیتزا_رژیمی
مواد لازم؛
پیاز………………………….۱ عدد متوسط
قارچ ……………………….. 150 گرم
فلفل دلمه ای…………………۱ عدد کوچک
ذرت کنسروی……………..قاشق غذاخوری
گوجه……………………..۲ عدد کوچک
پنیر پیتزا……………………به مقدار لازم
سس باربیکیو یا کچاپ……به مقدار لازم
خمير پيتزاي آماده …………………3 عدد
روغن زيتون ………………………… يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه پیتزا سبزیجات :
فر يا مایکروویو را روشن کنید تا گرم شود.
مواد را به صورت دلخواه خرد كنيد.
قارچ را جداگانه با يك قاشق روغن زيتون تفت دهيد تاآبش كشيده شود.
خمير آماده را روی سینی فر یا مایکروویو قرار می دهیم
سس كچاپ يا باربیکیو را روی نان ريخته و روي سطح آن را آغشته کنيد.
حالا مقداری پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم و مواد را روي آن ريخته و در پايان اندكي ديگر پنير پيتزا روي مواد بريزيد و به مدت ۱۵ دقیقه در فر يا مايكروويو بگذاريد .
زمانيكه رنگ نان عوض شد و پنیر آب شد پيتزاي شما آمده است.
@khane_ashpazzi
✅ کوبیده مرغ تابه ای 😋
✍موادلازم:
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
🍜طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.
#کوبیده_مرغ_تابه_ای
@khane_ashpazzi
#کاچی_خوشمزه
آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید )
شکر یک لیوان
آب حدود پنج لیوان
زعفران دم کرده یک سوم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
کره پنجاه گرم
روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه
طرز تهیه: ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید
شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه
وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید
چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید
@khane_ashpazzi
#اسموتی_شاتوت
شاتوت ۲۵۰گرم
شیر ۱/۵لیوان(سرد)
موز کوچک ۲عدد
بستنی وانیلی ۱۰قاشق غذا خوری
خامه ۳قاشق غذا خوری
برگ نعنا یا ریحان کمی (به دلخواه میتونید نزنید)
طرز تهیه:
ابتدا شاتوت هارو شسته میذاریم تا کاملا آبش بره میذاریم فریزر تا یخ بزنه
بعد همه مواد رو در مخلوط کن ریخته همراه شاتوت ها خوب میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و در ظرف سرو میریزیم من کنار های ظرف با شربت غلیظ شاتوت ریختم و باید زود سرو بشه
@khane_ashpazzi
#ته_دیگ_کاهو
برگ های بزرگ کاهو رو انتخاب کردم با قیچی نوکش رو حالت دادم یعنی اضافشون رو بریدم تا نوک تیز بشن.
و قست تهشون هم بریدم(همون ساقه سفید رنگ) که کوتاهتر بشن . تو عکس مشخصه.
بعد آب جوش آوردم و برگهارو یک دقیقه داخلش آب جوش انداختم تا نرم بشن و شکننده نباشه که راحت کف قابلمه بچسبه.(مواظب باشید له نشه)
بعد کف قابلمه روغن ریختم و برگها رو طبق عکس که میبینید چیدم . کمی از نوک برگها رو به دیواره قابلمه چسبوندم که موقع برگشت داخل دیس نوک برگها روبه پایین باشه.
بعد وسطش کنجد ریختم و برنج آبکش شده رو قاشق قاشق و کم کم روی برگها ریختم وحسابی فشرده کردم و سطحش رو کامل بوسیله کفگیر صاف و یکدست کردم و دم کنی گذاشتم روی حرارت کم به مدت یک ساعت.
@khane_ashpazzi