این ترشی از اون ترشی هاس
که دوس داری در یخچال رو که باز کردی
شیشه رو باز کنی و بخوری .
.
.
#ترشی_آلبالو
آلبالو ها رو پاک کردم و شستم آبکش کردم آب بهش نباشه ریختم تو بطری و روش کمی نمک ریختم و کامل روش با سرکه قرمز پر کردم سرکه سفیدم میشه ،گذاشتم یخچال بعد یه ماه قابل خوردنه.
@khane_ashpazzi
#كدبانوگرى
براى اين #ترشى_هاى خوشمزه به مواد زير نياز داريم😌
ذغال اخته ی خشک سه لیوان
الوچه ی خشک پنج لیوان
آلبالوی خشک سه لیوان
زرشک یک لیوان
خرما سه عدد
🌀طرز تهیه: ابتدا همه ی این میوه های خشک و خوب میشوریم تا تمیز شه بعد تو یه قابلمه همه شو باهم مخلوط میکنیم و روش اب میریزیم جوری که اندازه ی آب تقریبن هم سطح با موادمون باشه و حدود یک سانت بیشتر.
بعد میذاریم رو حرارت تا خوب موادمون بپزه و ابش کشیده شه سپس نمک و گلپر و اضافه میکنیم و با گوشتکوب موادو میکوبیم تا به خورد هم برن
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خوشمزه🍦🍦🍦
با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید
کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید.
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کراکر_گراهام
شیر تغلیظ و شیرین شده ۲ قوطی، اب گرم، کراکر گراهام، خامه پرچرب ۱و۱/۲ ف، شکر ۱ ق.غ، ۳ موز اسلایس ده، خرده شکلات
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_داگ_سیب_زمینی 🌭
سیب زمینی ضخیم، هات داگ، ۲ ف ارد همه کاره، ۲ ق.چ پاپریکا، ۲ ق.چ پودر سیر، ۲ ق.چ پودر پیاز، ۲ ق.چ نمک، ۱ ق.چ فلفل سیاه، سس کچاپ
@khane_ashpazzi
#رول_ماکارونی
ابتدا در يك ظرف حاوي آب سرد ماكاروني هاي آبكش شده رو بريزيد.
ماكارونى را دونه دونه روي پلاستيك بچينيد.
روي آن مواد ماكاروني راكه از قبل تهيه كردين پهن كنيد. مايع ماكاراني بايد غليظ و بدون اب وسرد باشه .
روى مواد ماكاروني پنير پيتزا بريزيد.
طول پلاستيك زير ماكاروني بايد زياد باشه تا هنگام رول كردن راحت باشه، ماكاروني رو آهسته آهسته با پلاستيك رول كرده و به هنگام هر دور پلاستيك رو كنار بزنيد.
بعد از اينكه رول كرديد، اون را آهسته درون فويل گذاشته و ببنديد و خوب فشار بديد تا رول ماكاروني در فويل باز نشه.
بمدت ٤٥ دقيقه. با دماي بالاي ١٧٠ اجازه پخت بديد. سپس فويل رو باز كنيد و مانند تصوير به مدت ١٥ دقيقه در فر بزاريد.
از تك ماكارون با قطر ٢/٨ استفاده كنيد.
ميتوانيد مواد ماكارونى وپنير پيتزا را با هم مخلوط و پهن كنيد .
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی
با تمام نکات ریزش عالیه👌
@khane_ashpazzi