#تانتونی_مرغ
♦ سينه مرغ 300 گرم، فلفل دلمه اي 2 عدد، قارچ 150 گرم، گوجه فرنگي خورد شده 2 عدد، رب گوجه فرنگي 1 ق غ، روغن مايع، نمك ، فلفل سياه و قرمز و آويشن، لواش (از اين صنعتي هاي گرد كه تو سوپري ها هست)
️ سينه مرغ را خورد كرده (مربع هاي كوچك) و در تابه اي بريزيد سپس روي آن قارچ و فلفل ها را خورد كنيد و همه را با هم تفت دهيد. گوجه فرنگي و رب را اضافه كرده تفت دادن را ادامه دهيد.
نمك و فلفل ها و آويشن را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن زير آن را خاموش كنيد. بگذاريد كمي خنك شود سپس 3 الي 4 ق غ از مواد را وسط لواش ها ريخته و لواش را بپيجيد.
اگر مواد را داغ داغ در لواش بريزيد لواش پاره ميشود.
قبل از پيجيدن لواش كمي روي مواد. جعفري خورد شده بریزید.
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#سوپ_قارچ
قارچ خورد شده .....۵۰۰گرم
شیر......۳لیوات
کره.....۲۵گرم
اب مرغ......۲لیوان
پیاز ریز خورد شده......۱عدد
جوپرک ......۱پیمانه
نمک و فلفل...... به میزان لازم
خامه صبحونه ......نصف یه پاکت
جعفری خورد شده ولیمو برای تزیین
طرز تهیه:
اول پیاز خورد شده رو توی کره و روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بعد قارچ ورقه ای خورد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل واب مرغ وجو ازقبل خیس داده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد شیر مخلوط کرده بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه و بپزه. دراخر هم خامه رو اضافه کنید و هم بزنید سریع سروکنید.بهتره برای اضافه کردن خامه ،کمی از اب سوپ را بردارید ابتدا درون یه کاسه با خامه مخلوط کنید سپس به کل مواد اضافه کنید.بعد از اضافه کردن خامه حتما حرارت کم باشه که سوپ نجوشد
@khane_ashpazzi
🔰اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزیجات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید🥗
1 – در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.
2 – از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزیجات برود.
3 – آب حاصل از سبزیجات را میل کنید ( به غیر از سیبزمینی ).
4 – بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش آورید. سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیمهای موجود در سبزی حفظ میشوند و ویتامینها هم در اثر حرارت کمتر آسیب میبینند.
5 – سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامینها با شستشو از بین میروند.
@khane_ashpazzi
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدس_پلو با گوشت چرخ کرده😍
@khane_ashpazzi
#تانتونی_مرغ
♦ سينه مرغ 300 گرم، فلفل دلمه اي 2 عدد، قارچ 150 گرم، گوجه فرنگي خورد شده 2 عدد، رب گوجه فرنگي 1 ق غ، روغن مايع، نمك ، فلفل سياه و قرمز و آويشن، لواش (از اين صنعتي هاي گرد كه تو سوپري ها هست)
️ سينه مرغ را خورد كرده (مربع هاي كوچك) و در تابه اي بريزيد سپس روي آن قارچ و فلفل ها را خورد كنيد و همه را با هم تفت دهيد. گوجه فرنگي و رب را اضافه كرده تفت دادن را ادامه دهيد.
نمك و فلفل ها و آويشن را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن زير آن را خاموش كنيد. بگذاريد كمي خنك شود سپس 3 الي 4 ق غ از مواد را وسط لواش ها ريخته و لواش را بپيجيد.
اگر مواد را داغ داغ در لواش بريزيد لواش پاره ميشود.
قبل از پيجيدن لواش كمي روي مواد. جعفري خورد شده بریزید.
@khane_ashpazzi
سالاد كلم و گردو
براي تهيه ي اين سالاد : سه ليوان كلم بنفش باريك و نواري خرد شده(ميتونيد از تركيب كلم سفيد و بنفش يا كلا سفيد استفاده كنيد)+سه چهارم ليوان گردوي خرد شده+نصف ليوان كشمش پلويي+يك و نيم ليوان هويج خلالي يا درشت رنده شده+سه چهارم ليوان ماست شيرين(ماست سِوِن يا ماستهاي هم زده مناسبه)+يك تا دو ق غ مايونز+يك تا دو ق غ آبليموي تازه+نمك و فلفل سياه
بهتره سس نيم ساعت قبل از سرو با سالاد مخلوط بشه تا كلم نرم و سالاد مزه دار بشه.
@khane_ashpazzi
#_کیک_مغز_دار بدون_فر
موادلازم:
بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت
کره ۳ قاشق
مواد میانی:
آرد ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات شیری ۲ پاکت
شکلات تلخ ۱ لیوان
طرز تهیه:
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم
@khane_ashpazzi