# شربت آلبالو
هستههای آلبالو را درآورید و یک لایه از آن کف قابلمه پهن کنید. مقداری شکر روی آنها بپاشید و بعد لایه دیگر آلبالوها را بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالوها آب بیندازد و پخته شود. آلبالوها را میتوانید برای آلبالوپلو کنار بگذارید و شربت باقیمانده را به همراه آب و یخ سرو کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#هات داگ
مواد لازم برای تهیه هات داگ حلقه ای :
۱۲ عدد هات داگ
۲ تا ۳ بسته خمیر کروسان
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
نصف پیمانه کچاپ
نصف قاشق چایخوری زیره سبز
۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری شکر
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه هات داگ حلقه ای :
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.
برش های مثلثی خمیر نان کروسان را از وسط دو نیم کنید.
هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید.
همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.
آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.
در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.
گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید. پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.
روی هات داگ حلقه ای را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان غذایی مجلسی و خوشمزه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
ﺧﺪﺍﻳﺎ
ﻫﻤﻴﻦ ﮐﻪ ﺣﺎﻝ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺧﻮﺏ باشد
ﻭﻟﺒﺨﻨﺪﺷﻴﺮﻳﻦ
ﺑﺮﻟﺒﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ
ﺑﺮﺍﻳﻢ ﮐﺎﻓﻲ ﺳﺖ.
خدایا
ﺩﺭهمه لحظات ﺁﻧﻬﺎﺭﺍ
ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﺖ ﻣﻴﺴﭙﺎﺭﻡ
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌷شیشه عطر بهار
🍃لب دیوار شکست
🌷و هوا پر شد از بوی خدا
🍃و من اینگونه دعایت کردم
🌷که خدا در همه جا، باز کنارت باشد
🌷سلام ، صبحتون بخير 🌷
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
چیز کیک ماست و خیار دسری خوشمزه
?مواد لازم ?
پنیر خامه ای ۳۰۰گرم
ماست چکیده ۵۰گرم
خیار متوسط رنده شده ۱عدد
مخلوط شوید و نعنا دو قاشق سوپخوری،در صورت تمایل کمی پیازچه
مغز گردو ۳۰گرم
کراکر نمکی ۲۵۰گرم
کره ۵۰گرم
پودر ژلاتین ۱قاشق سوپخوری
۱/۴پیمانه آب سرد
?طرز تهیه ?
?اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه.
?پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه.
پنیر،ماست،شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن.بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.
?مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت ۳الی ۴ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم.
?من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️